Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Concurs de cronici (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97440)

StefanDo 28 Sep 2010 15:56

lasa ca dupa primele 5 minute n-o sa mai fie spoiler :)

Pitbull 28 Sep 2010 16:03

Nu fiti papagali.
"Falus" NU inseamna "penis" propriu-zis, ci reprezentare simbolica a acestuia, in artele plastice, sau in costumatia faloforilor (purtatorii de falus), la festivalurile fecunditatii (de unde si conceptul de simbol falic).
Deci, nici urma de falus in filmul "Marti, dupa Craciun".

omudindulap 28 Sep 2010 16:05

Bine, puța lu' Mimi.

Pitbull 28 Sep 2010 16:35

Mimi s-a maturizat de muuuuult...

omudindulap 28 Sep 2010 16:44

Tipicar esti, mai Pit..

La cererea lui Stefan..

Adunat de prin baruri, dupa ce l-o izgonit nevasta-sa..

keepwalking 28 Sep 2010 17:44

ei, pe asta cum il mai rotesti la 360 de grade? :))

rvn 28 Sep 2010 22:48

Originally Posted by c.ghevara:

P.S. N-am văzut filmu, da' cre ca e bine ca aia doi nu fumeaza dupa, ci discuta despre higiena orala. E bine, ca poate au facut sex neprotejat.

c.,
de cateva ore bune ma tin sa te intreb: exista vreo legatura intre igiena dentara si sexul neprotejat?(din cate citesc, vad ca ai ceva "experentza", de-aia ma mir)
si..
k.
nu e nevoie de vreo rotire la 360 de grade, ci doar de unghi ascutit...

c.ghevara 28 Sep 2010 23:36

rvn, mă dezamăgeşti... Asta te chinuie de ore bune? La experienţa şi la perspicacitatea ta? Legătura e simplă. Dacă sexul neprotejat a fost... oral.

Iar chestia asta a ta:
Originally Posted by rvn:

nu numai.
unii (sau unul) chiar au(a) dat-o pe dea dreptul.
si cred ca nici nu-si mai amintesc(este) asta-i mai grav!

n-am pus-o pe seama lipsei tale de "experentză", cum spui tu, ci pe seama unghiului de abordare. Din punctul tău de vedere, sunt convins că lucrurie se văd altfel. Deh, ca în banc, depinde de care parte a... te afli. B-)

P.S. Ştefane, pe cuvânt de onoare că răspunsul ăsta mi-a fost solicitat cu insistenţă, şi nu eu am vrut să fiu off-topic >:)

Pitbull 29 Sep 2010 00:03

nu eu am vrut să fiu off-topic >:)

Fii linistit - cum sa fii "off-topic" intr-un "topic" care e "off-total"?

buticut 29 Sep 2010 00:14

Topicul asta ar trebui mutat la Imperiul Simturilor :)).

rvn 29 Sep 2010 08:29

Dacă sexul neprotejat a fost... oral.

am vrut să fiu off-topic >:)

ai vrut degeaba!n-ai reusit.
nu stiu ce-ai vrut sa zici cu asta, dar chiar nu-mi inchipui cum e sa lingi un prezervativ...

hellsteed 29 Sep 2010 09:01

Keep mai pune o poza sa o analizam...

Off. Mi-am uitat aparatul critic acasa.

rvn 29 Sep 2010 09:04

eu zic s-o puna p-aia din Aurora.
scena dusului cu Cristi gol e minunata.
acolo da, analiza! acolo sa va vad.....mama voastra de carcotasi.

Pitbull 29 Sep 2010 09:07

Nici o grija, c-apare el, filmu´, toamna asta!
Acolo sa vezi viitura de zoaie cu aluviuni de ignoranta!

rvn 29 Sep 2010 09:10

Originally Posted by Pitbull:

Acolo sa vezi viitura de zoaie cu aluviuni de ignoranta!

nu stiu de ce nu ma mira asta.
unii, au prostul obicei sa comenteze verzi si uscate, numai din inchipuirea lor.

Pitbull 29 Sep 2010 09:13

Nu e un fenomen special, mai cu seama la noi, romanasii.
Decat sa se prinda lumea ca habar n-avem, repede sa dam pe gura ceva - orice!
Preferabil cat mai jegos, ca de, asta arata ca avem personalitate. La mintea unora, numai slugile au pareri pozitive.

marius_em 29 Sep 2010 09:19

Originally Posted by hellsteed:

Keep ,exprimarea in "jargoane academice' e menita sa flirtreze cititorii.

Sa filtreze are mai mult sens.

"Falus" NU inseamna "penis" propriu-zis, ci reprezentare simbolica a acestuia, in artele plastice, sau in costumatia faloforilor (purtatorii de falus), la festivalurile fecunditatii (de unde si conceptul de simbol falic).

Atunci "simbol falic" nu e pleonasm?

rvn 29 Sep 2010 09:19

da, asa e. tactica de caine care latra dar nu musca...
sau musca, dar nu mortal???

keepwalking 29 Sep 2010 09:21

1 Attachment(s)
Attachment 564

Haoleu, conţine şpoilere!

Hă hă, deci, moşule, hai să-ţi cardesc un film meseriaş. Cică un bidighiu se vede cu fra’su la vorbitor, care-i zice că mă-sa vrea să-l ia în Italia. Normal, frate, păi clişeu mai baban ca ăsta unde mai găseşti, moşule? Mă înţelegi, mă-sa e curvă în Italia şi vrea să-l ia pe ăla micu’ cu ea. Ei, şi lu’ băieţaşu’ ăsta i se pune pata, că de ce adică i se strică viitoru’ lu’ puştiu’, cum i s-a bulit şi lui daravela, de e la bulău acuma. Ei, şi vine la pentenciar o gagică, care face nu ştiu ce razie printre băeţaşi, un fel de anchetă de chelea pulii. Ei, iar băeţaşu prinde drăgan pe ea, da’ fraieru’ e şi timid, şi cam mutălău. Între timp, îi face o scenă lu’ mă-sa, că de ce e ea curvă şi el puşcăriaş. Şou mare, frate! Aşa, şi după aia, se duce la director şi cere o permisie, cică să-l oprească pe fra’su să plece în Italia. Caterincă, îţi dai seama! Şefu’ nu şi nu! Şi baeţaşul ce crezi că face, moşule? Băi, o ia ostatică pe gagica aia şi-i pune un ciob de sticlă în gât şi zice gata, bă, v-o trag, dacă nu mă lăsaţi afară, îi rad gâtu’ lu’ fetişoara asta! Bă, fix ca-n filmele alea cu cichicean! Şi, pana mea, baeţaşu iese cu gagica, se duc la o piţa, halesc ei ce halesc şi, să vezi drăcie, gaborii îl saltă pe şosea! Băi, nu mi-a venit să cred! Aşa e că nu te gândeai că-l halesc ăia? Moşule, filmu’ e tare, adică vreau să spun că nici Fanfan, rechinul puşcăriilor, n-ar fi putut bunghi o poveste mai meseriaşă ca asta! Pe mine m-a atins la sufleţel, zău. Adică vorba aia, artă şi precizie, vorba lu’ nea Zoiosu’, proiecţionistu’ de la ţu haus

Pitbull 29 Sep 2010 09:23

da, asa e. tactica de caine care latra dar nu musca...
sau musca, dar nu mortal???

Nu, mie-mi aminteste de gainile alea pe care nu le vezi, din cauza gardului, dar cand treci pe trotuar, prin dreptul curtii, odata auzi de undeva din dreapta (sau din stanga) un indignat-fluid: "Cooot, cot...!", pe un ton de parc-ar zice: "Cum isi permite asta sa treaca pe langa poiata mea?"
(Si alaltaieri am auzit, cand veneam de la Aguas Blancas spre Sant Carles.)

rvn 29 Sep 2010 09:33

Nu, mie-mi aminteste de gainile alea pe care nu le vezi, din cauza gardului, dar cand treci pe trotuar, prin dreptul curtii, odata auzi de undeva din dreapta (sau din stanga) un indignat-fluid: "Cooot, cot...!", pe un ton de parc-ar zice: "Cum isi permite asta sa treaca pe langa poiata mea?"

posibil si asta.gaina, de obicei, cotcodaceste cand e rost de asezat pe cuibar.
sa fie oare asta semnul,ca oul pe care-l face este deja clocit?

Pitbull 29 Sep 2010 09:37

Nu, gainile alea cotcodaceau doar ca sa se afle-n treaba.

rvn 29 Sep 2010 09:41

ca sa se afle-n treaba.

gainatz presupun, nu?

Pitbull 29 Sep 2010 09:44

Oua, in nici un caz.
Nici macar clocite.

rvn 29 Sep 2010 09:48

atunci e rost de guano.mult si tocmai bun de pus pe tapet.

ATENTIE! urmeaza cronica...(la imaginea de mai sus)
CONTINE SPOILEREEEEEEEE!!!! nu va uitati ca ramaneti socati.

c.ghevara 29 Sep 2010 10:05

Keep, asta nu mai e analiză, tu doar ne povesteşti filmul. Mie-mi plăcea mai mult stilul de la prima imaginea cu Stan. E mai scrobit. Aici se pare că iară fluieri în biserică... e drept că tu când vrei să fluieri, fluieri ;)

nu stiu ce-ai vrut sa zici cu asta, dar chiar nu-mi inchipui cum e sa lingi un prezervativ...

Rvn, dacă tot nu ştii ce-am vrut să spun, ar trebui să-ţi fac o schiţă, dar nu le am cu desenatul. Nu vreau să-ţi explic mai clar, că pe urmă tot tu te ofensezi. Eu mă străduiesc să fiu serios, dar îmi provoci nişte replici... :))

hellsteed 29 Sep 2010 10:07

Originally Posted by keepwalking:

Attachment 564

Haoleu, conţine şpoilere!

Hă hă, deci, moşule, hai să-ţi cardesc un film meseriaş. Cică un bidighiu se vede cu fra’su la vorbitor, care-i zice că mă-sa vrea să-l ia în Italia. Normal, frate, păi clişeu mai baban ca ăsta unde mai găseşti, moşule? Mă înţelegi, mă-sa e curvă în Italia şi vrea să-l ia pe ăla micu’ cu ea. Ei, şi lu’ băieţaşu’ ăsta i se pune pata, că de ce adică i se strică viitoru’ lu’ puştiu’, cum i s-a bulit şi lui daravela, de e la bulău acuma. Ei, şi vine la pentenciar o gagică, care face nu ştiu ce razie printre băeţaşi, un fel de anchetă de chelea pulii. Ei, iar băeţaşu prinde drăgan pe ea, da’ fraieru’ e şi timid, şi cam mutălău. Între timp, îi face o scenă lu’ mă-sa, că de ce e ea curvă şi el puşcăriaş. Şou mare, frate! Aşa, şi după aia, se duce la director şi cere o permisie, cică să-l oprească pe fra’su să plece în Italia. Caterincă, îţi dai seama! Şefu’ nu şi nu! Şi baeţaşul ce crezi că face, moşule? Băi, o ia ostatică pe gagica aia şi-i pune un ciob de sticlă în gât şi zice gata, bă, v-o trag, dacă nu mă lăsaţi afară, îi rad gâtu’ lu’ fetişoara asta! Bă, fix ca-n filmele alea cu cichicean! Şi, pana mea, baeţaşu iese cu gagica, se duc la o piţa, halesc ei ce halesc şi, să vezi drăcie, gaborii îl saltă pe şosea! Băi, nu mi-a venit să cred! Aşa e că nu te gândeai că-l halesc ăia? Moşule, filmu’ e tare, adică vreau să spun că nici Fanfan, rechinul puşcăriilor, n-ar fi putut bunghi o poveste mai meseriaşă ca asta! Pe mine m-a atins la sufleţel, zău. Adică vorba aia, artă şi precizie, vorba lu’ nea Zoiosu’, proiecţionistu’ de la ţu haus

Keep care e parerea ta legata de filmatul cefei detinutului timp de vreo 90-120 de secunde ?!

rvn 29 Sep 2010 10:13

. Nu vreau să-ţi explic mai clar, că pe urmă tot tu te ofensezi. Eu mă străduiesc să fiu serios, dar îmi provoci nişte replici... :))

nu vrei sa-mi explici mai clar, ca n-ai ce! te-ai facut de bau la o chestie simpla si acum ma iei cu schite si desene la care nu te pricepi.
si....nu te mai stradui atat sa fii serios! abia astept sa vad ce replici versi....(daca esti in stare, ca dupa cum vad ca te pricepi la sexul oral, ma indoiesc)

Pitbull 29 Sep 2010 10:16

Keep, asta nu mai e analiză, tu doar ne povesteşti filmul.

Corect: "bălăcăreşti".
(Com dabitiudă.)

@Hellsteed:
"Părere" = eufemism pentru lături?

keepwalking 29 Sep 2010 10:21

Originally Posted by hellsteed:

Keep care e parerea ta legata de filmatul cefei detinutului timp de vreo 90-120 de secunde ?!

nu stiu, o fi fost si ala un simbol "falic".
cum era el lunguiet si ras, cam aducea a "cap de p...."

rvn 29 Sep 2010 10:22

! Şi, pana mea, baeţaşu iese cu gagica, se duc la o piţa, halesc ei ce halesc şi, să vezi drăcie, gaborii îl saltă pe şosea!

nu numai ca povesteste filmu', dar mai pune si de la el.

Pitbull 29 Sep 2010 10:23

@Hellsteed:

Nici eu nu credeam sa mi-o confirme atat de la fix!

keepwalking 29 Sep 2010 10:28

hellsteed,
alta explicatie nu am vizavi de acel unghi de filmare "subiectiv", dar din spate.
sigur, se pot gasi altele, mai savante decat cea emisa de catre mine, dar avem printre noi un expert in ditirambi, momentan ingropat pana peste cap de mucii in fasole sloboziti de cristian tudor popescu, gionloc, eu, altii, omenirea intreaga.

c.ghevara 29 Sep 2010 10:36

Normal că nu-ţi închipui cum e să lingi un prezervativ, dacă partenerul tău nu foloseşte prezervativ atunci când i se face sex oral. Tocmai de aceea, igiena dentară e importantă, şi îţi recomand să foloseşti periuţa de dinţi, şi înainte, şi după. :P
Nu puteai să mă laşi în pace?

rvn 29 Sep 2010 10:38

dar avem printre noi un expert in ditirambi, momentan ingropat pana peste cap de mucii in fasole

mucii este buni. ce facem cu emanatiile tale(laturi si caca)? astea sunt otravitoare, intr-adevar!

Pitbull 29 Sep 2010 10:38

@Hellsteed:

Nici eu nu credeam sa mi-o confirme atat de la fix!

Adevarul doare, ce sa-i faci... Doare-al dracu´...

rvn 29 Sep 2010 10:47

Normal că nu-ţi închipui cum e să lingi un prezervativ, dacă partenerul tău nu foloseşte prezervativ atunci când i se face sex oral. Tocmai de aceea, igiena dentară e importantă, şi îţi recomand să foloseşti periuţa de dinţi, şi înainte, şi după. :P
Nu puteai să mă laşi în pace?

nu, nu puteam sa te las in pace. pe langa faptul ca asa ceva n-am mai citit(nici auzit!) ca se poate practica in realitate, iti recomand sa folosesti tu, ceva mai original(altceva decat periuta de dinti): peria de curatat wc-ul. si cu detartrantul aferent.

c.ghevara 29 Sep 2010 11:07

You're hopeless... =)) =)) =)) =)) =))

Citat din tine: "mucii este buni." =)) =)) vezi de ce ai nevoie de periuţă şi pastă de dinţi! Poţi şi cu detartrant dacă ai constatat că e mai eficient.

StefanDo 29 Sep 2010 11:53

cred ca ar fi mai bine sa inchid topicul

Pitbull 29 Sep 2010 12:03

Evident!

rvn 29 Sep 2010 12:05

Originally Posted by StefanDo:

cred ca ar fi mai bine sa inchid topicul

chiar ma intrebam cand ai de gand sa intervii.
pacat. era distractiv...
eu asa monument de prostie, sincera sa fiu, n-am mai auzit.
c,
daca tu ai modul asta original de a face sex oral, atunci e clar: in cazul asta, nu-i dau nevestei tale(sau amantei) nici o sansa. se va duce saraca....mancand nori!

acuma inchide! am avut si eu "drept la replica replicii replicilor"...nu numai c.

c.ghevara 29 Sep 2010 12:07

Stefan, tu stii mai bine, dar te rog să observi, mergând pe firul chestiunii, că nu am iniţiat această discuţie, ba chiar am evitat-o. Dar dacă cineva mi se adresează direct, consider că ar fi nepoliticos să nu răspund. :D

Rvn, fă-ţi un serviciu! Ocoleşte-mă, ignoră-mă, fă-te că nu exist, sau, cel puţin, nu mă mai provoca. >:)

rvn 29 Sep 2010 12:12

Rvn, fă-ţi un serviciu! Ocoleşte-mă, ignoră-mă, fă-te că nu exist, sau, cel puţin, nu mă mai provoca. >:)

ca altfel, ce?

StefanDo 29 Sep 2010 12:12

pa

All times are GMT +2. The time now is 14:20.