![]() |
Originally Posted by Judex:
|
judie, sa inteleg ca nevasta e pe post de majoreta?
|
Nu! E pe post de minge. :D
|
Originally Posted by SoX:
Hera, da, uneori poate. :P |
e grav daca cei din echipa insuratilor accepta sa fie nevestele pe post de mingii....
inseamna ca vor sa scape de ele si nu stiu cum... oare ele, nevestele, nu au in gand ceva asemanator??? |
Originally Posted by rvn:
Sau citeste asta: http://www.mirror.co.uk/news/top-sto...5875-22007179/ >:) >:) >:) |
Un jucător al lui Chelsea este oprit de poliţie dupa ce a fost prins circulând cu peste 100 de kilometri pe oră în oraş. Când încearcă să explice poliţistului de ce se grăbea, el răspunde: "Am auzit că John Terry a parcat în faţa casei mele". :))
Nevasta pe post de minge .. mult spus. E pe post de enciclopedie, le stie pe toate si daca iti spune ca nu e bine sa mergi la fotbal ca poate "faci buba", ar fi bine s`o asculti ;) |
ah,cat sunt barbatii de mandri de chestia asta! asta dovedeste unicul scop al existentei lor pe pamant...
|
Mandri de ce anume ? Unic scop ? :-?
|
Originally Posted by abureala:
|
abureala, de procreere ai auzit?pentru altceva nu vad rostul lor...poate pentru o berica,doua...
|
Hera, femeile sunt utile si pentru alte chestii decat pentru a procrea. :P
|
obiecte bune din cand in cand pe la casa masculului ;)
|
in mintea ingusta a fotbalistilor nu prea.....
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
Da, am auzit. Romanticii ii mai spun "a face dragoste", studentii "a face sex", cei care platesc pentru placeri carnale o numesc "a se r*egula".
Dar ce spui tu e ca si cum ai intreba ce a fost primul, oul sau gaina. Nu prea poti determini sa "vina barza" numai cu o persoana. Chiar asa rolul barbatului e minimalizat numai la o functie ?!?! |
judie, vrei sa ne convingi cu orice pret de superioritatea masculina, sau ce?
abureala,acu' vazui si intrebarea ta.. raspuns:cam, da! sorry, femeile sunt mult mai importante ca barbatii... |
Si ti-am spus ca prefer alintul Jude, a la Pauline. ;) |
ok, jude...
dragomarel nu putea sa faca asta..... in cel mai rau caz, murea cu voi de gat... |
rvn, nu ai de ce sa`ti ceri scuze, e parerea ta si o respect.
In schimb, pot sa`ti spun un barbat care nu e mai presus decat orice femeie : mirceeea badea :-& un narcisist de o obraznicie putoista Si care tot e treaba cu drago, de ce replicile acide ? Judex, rvn, imi satisface cineva curiozitatea ? |
abureala, tu stii unde se baga musca?cam acolo e si directia dragomarei,indiferent de ora si loc...
ma si mir ca n-a mirosit pana acum discutia noastra ..nu ne-ar ierta asta, ca o barfim in lipsa ei... |
Originally Posted by abureala:
haik iti zic eu : ca tot uimeste lumea cu gandirea ei pe ici (=vezi topicul asta cu nitele pag mai in urma) pe colo , prin alte parti etc ;) |
Daca tot pusesem in balanta femeile si barbatii, e bine de stiut ca cei din urma nu barfesc, ci discuta :))
|
poate sunt vreo clona ceva ca prea m-am prins repede ;) sau poate unii se prind in 2 luni,altii-si bat capul ani intregi. poti sa ma treci pe de care lista vrei. eu sunt neutra ca sa stii asa.
|
Drago e de treaba daca stii cum sa o abordezi. imi sustin ideea pana cand ma va enerva din nou. :D
|
are parti bune (foarte simpatice) si parti rele ( ignore-listu ala e graitor :)) ) ca oricare dintre noi
|
Dragomara, si restul care nu sunt blonde ? Se invoca "mentalitatea de grup" ?
rvn spunea ca singurul rol al barbatilor e de a procrea. Tu spui ca sunt malefici. Eu revin si ma intreb .. malefici ?! |
dragomara, da ce-ar fi sa te imparti in cinci pachete expediate la cinci adrese diferite?
|
=))
Taciturnule, Drago nu ti se pare ca prefera tot carnea de bizon? >:) |
A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intalnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta.
Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cand la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii care se pare ca avea o pana. Era... Mos Craciun cu un sac plin de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii care asteptau cadourile, l-au invitat pe Mos Craciun in masina pentru a merge impreuna sa imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident. Unul singur din cei trei a supravietuit. Cine? Va spun eu : femeia. Ea este singurul personaj dintre cele 3 care exista intr-adevar. DAR : Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca femeia a condus. Ceea ce explica de ce s-a si intamplat accidentul! |
chiaaar ... mie mi-e dor de emotiile atat de frumos de copilaresti si de intense de cand eram mica si asteptam sa vina mosu :)) n-o sa mai am eu asa emotii :(
|
Mie mi`e dor de clipa anterioara postarii ultimului mesaj, cand inca mai stiam ca exista Mosu`
|
Originally Posted by Judex:
pai bre' - permiteti exprimarea mai plastica - facui fotbal de performanta cand eram mai mititel:P :D ;) ... Acum cred ca am vreo 3 ani de cand nu am mai dat cu spitzu-n mingeB-) si mi-e un DORRRR...mhhhhhhhh.... ce DORRR!!! Ia vedeti cum facem poate o punem de-o miscare, la urma urmelor poate jucam si in doi, tenis cu picioru' :D La Brasov vremea este frumoasa, aerul curat, peisajele mirifice... |
cu ocazia asta mi-e dor si de Brasov :((
|
nu te amagi,abureala, mosu' n-a existat si nu va exista niciodata....
deci, n-are cum sa-ti fie dor de el... zi ceva mai palpabil... |
Originally Posted by rrs85:
Dar tenisul de picior nu-l suport! X( |
jude,sunt curioasa...de alte sporturi... nu ti-e dor?
|
@judex
nici eu nu prea ma dau in vant dupa tenis cu piciorul, dar in lipsa de oameni...:D |
@ rvn, ceva mai palpabil decat Santa ? Easter bunny ? :-?
@ Dragomara : fantezia ca fantezia, imaginatie sa ai, dar cadourile ? :( |
@rrs Strangem oameni, nu-i bai! ;) |
si de tenis de camp mi-e dor...
|
pentru nostalgicii judex and rrs85 http://www.youtube.com/watch#!v=o7-9xvWitTA85:
|
@rvn
uite ce-ai facut.... :"> mi-e dor si de un film cu Toma Caragiu :D |
ia ,de-aici ,daca ti-e dor...
eu aproape ca-l uitasem...cineva mi l-a reamintit de curand!http://www.youtube.com/watch#!v=PQJvgtXL-DU |
@rvn
tocmai ce au postat un mic comentariu pe pagina (de pe cinemagia) maestrului! |
asa cuprins oarecum de febra nostalgiei...:">
|
si mai ia,nostalgicule, mai ia...http://www.youtube.com/watch#!v=d0xmqKn7vnE
ehei.....ce revelioane erau la tvr acum vreo 30 de ani...... |
@Dragorama
exista si internet... si torrente... si nenumarate variante.. ;) |
|
deh, alta generatie,amice:http://www.youtube.com/watch#!v=ci94u888tQM
cred ca e cea mai misto amintire din vremea liceului...pe plan "cultutal-artistic", ma refer... |
All times are GMT +2. The time now is 13:32. |