![]() |
Da, si eu ma uit la Miss Fata de la tara.
BTW, Dorina - cea din prima emisiune e de la mine din comuna:) |
Chiar?:)
Inseamna ca asta e motivul pentru care te uiti la emisiune;) |
pai in mare parte da...........................si nu e o emisiune proasta ca majoritatea celor existente:|
|
Ai dreptate:-bd
|
Romania, te iubesc, Apropo Tv. Si cam toate de pe Discovery si TLC
|
replay, in gura presei, apropo tv
|
cele de pe Discovery si National Geographic
|
Profesionistii cu Eugenia Voda, Teleenciclopedia,
|
Pai...:-?...Emisiunile de pe Antena 1 si Prima TV (gen Sa te prezint parintilor, Copii contra parinti, Comanda la mine...etc.) nu imi plac deloc. Muuuulta incultura!:)):))
Ca sa fiu sincera ma uit mai mult pe Travel and Living...si la Mythbusters, Brainiac...Iar ca emisiuni romanesti, urmaresc Apropo TV si urmaream Mondenii, cand era Bendeac la Prima TV si nu se prostea ca acum. Atunci chiar era fain! (nu zic ca acum nu are momente frumoase si pline de umor, dar de multe ori intrece masura...):) |
Originally Posted by princess_peach:
Daaa....Travel and Living au emisiuni super :D |
Stirile de la ora 5 - Doza zilnica de voie buna
Cronica Carcotasilor - La care nu ma mai uit, pentru ca fara Huidu n-are farmec Myth Busters - My all time favorite show Miss Fata de la tara - Pentru ca Dorina e de la mine din comuna ( mi-e cam rusine dar n-am ce face ) Miami Ink. si LA Ink. |
Originally Posted by chuckyfan:
Huidu ti se pare asa o mare smecherie? |
Sincer da, urmaresc emisiunea asta inca de la inceputurile ei si fara Huidu nu mai e cronica + ca Oana habar n-are ce cauta acolo.
|
Originally Posted by chuckyfan:
Nu cred ca am ratat niciun episod! Kat e geniala!:x |
Doua emisiuni de divertisment care se centreaza mai ales pe politica din America:
The Daily Show: 1) http://www.thedailyshow.com/watch/th...isits-the-u-s- The Colber Report: 1) http://www.colbertnation.com/the-col...-supreme-court 2) http://www.colbertnation.com/the-col...mahmoody-blues |
|
Planet Earth :x from animal planet
|
ce se intampla doctore --> protv
|
Dr. Oz --> euforia
foarte buna emisiunea !!!!!!! |
happy hour ---> protv
|
telecinclopedia ----> tvr 1 ;)
|
top gear ----> discovery channel
|
castigi in 60 de secunde ----> antena 1
mi se pare o emisiune interesanta ;) merita vazuta !!!!! |
In 20 de min, nici nu ai facut post-hunting.
|
catsmile, nu puteai sa pui emisiunile intr-un singur post? e deranjant sa scrii asa ca nu suntem pe mess aici.
on: tot ce inseamna discovery, animal planet (mai putin in ultima vreme)... cat despre emisiunile romanesti, no way... niciuna nu ma atrage si nici macar nu vreau sa le vad in fata ochilor desi, recunosc, cand eram mica, ma uitam la Shoppingul pasiunea mea. si numai pentru ca eram pasionata de moda. asta pana am descoperit canalele adevarate de moda.>:) (nu ma criticati... eram o copila... =)) ) |
Obisnuiam sa ma uit la "In gura presei" seara inainte de culcare dar a inceput sa ma cam lase rece la un moment dat Badea...nu stiu exact ce anume m-a deranjat, pur si simplu nu-l mai gaseam interesant de ascultat.
Apoi imi amintesc ca am apucat sa vad din greseala cateva episoade din "Romania te iubesc!" si "Apropo TV" si mi s-au parut OK...dar a trecut mult timp de cand n-am mai urmarit una dintre cele 2 emisiuni. Singura care mi-a placut enorm(din trecutul recent) si incercam sa nu o ratez niciodata, a fost "Smiley TV" de pe GSPtv...imi placea caterinca si sarcasmul din diferitele subiecte fotbalistice abordate:) Dar de cateva luni a disparut de piata...nu stiu exact de ce. |
In Puii Mei --> Antena 1
Dirty Jobs --> Discovery How IT's Made --> Discovery |
discovery channel ---->man vs wild
|
The Real Hustle
O emisiune cu escrocherii. Imi plac fundamentele umane pe care sunt bazate escrocheriile. |
Urasc escrocii. Pentru mine reprezinta smecherasi, aia care "se pisa" pe "fraieri". Eu sunt un "fraier", adica un om normal, care prinde cate-un smecheras si-l eutanasiaza, daca are ocazia.
|
Da, dar emisiunea e interesanta intr-adevar. Pe scurt : o gasca de destepti usureaza de bani diverse persoane prin diverse metode si apoi se autodemasca si ii roaga pe pagubiti sa accepte ca ceea ce au patit sa fie aratat in emisiune, toata treaba capatand astfel un scop educativ.
|
Toate emisiunile din care aflu ceva interesant si util, in special cele de pe Discovery Channel și National Geographic.
|
In puii mei(dupa parerea mea cea mai buna emisiune de divertisment a momentului).;)
|
Top Gear
|
Real Hustle -> Discovery Channel
Top Gear -> Discovery Channel Trasnitii -> Prima TV |
Originally Posted by DegX:
|
Originally Posted by FANELvaloros:
este o poza de pe internet din cate vad nu este ea...poate fi o femeie cu sotz si copii;) |
DegX e buna de tot
|
Originally Posted by FANELvaloros:
la profil scrie ca e barbat;) |
Apropo Tv,cand reusesc sa o prind.
|
Eu recomand Lumea lui Banciu de pe B1 tv, zi de zi de la ora 23
|
Cine vrea sa devina milionar? - Kanal D/ ORT
Top Gear - BBC Banged Up Abroad - National Geographic Channel Ora de business cu Moise Guran -TVR |
The Deadliest Warrior - intr-un timp dadeau episoade, aleatoriu alese, pe Sport.ro, in schimb, am preferat sa vizionez cele 3 sezoane pe internet, pastrand o oarecare continuitate !
|
mie-mi place Pe picior mare de pe TVR2.
|
Man vs Wild de pe Discovery
|
test
|
In puii mei
|
Stuntbusters.Mi-a placut cum au facut crash testul intre un Cadillac din 1962 si unul din 2002.
|
Cronica Carcotasilor
|
Sinteza zilei - Antena3
Penitenciar USA - National Geo. Cum se fabrica - Discovery Megauzine - National Geo. Tabu - National Geo. Planeta la control - National Geo. |
All times are GMT +2. The time now is 10:52. |