Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Genuri muzicale controversate (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96943)

Ipu 09 Apr 2010 21:13

Cine e Manuela? Nu e frumos să faci mișto de cineva (de Ipu) și să mai și iei complice o terță persoană (pe copilă).

BLACK-SPIDER 10 Apr 2010 01:05

Ce parere aveti despre piesa asta si cel care o canta : http://www.youtube.com/watch?v=nVl5ad-DY7A&NR=1
Pe mine unul ma amuza si recunosc ca mai ascult piese din astea (tiganesti) cand sunt bine dispus si am chef de distractie.
Diferenta dintre manelisti si omul asta de exemplu, desi nici versurile lui nu sunt mai rasarite, este aceea ca el si-a acceptat statutul si face muzica pentru un anumit public, este tigan si canta pentru tigani, spre deosebire de manelisti care se cred smecheri dar nu canta nici tiganeste, nici etno nici muzica orientala ci un ghiveci de care ti-e mai mare scarba :-&

Ipu 10 Apr 2010 09:16

Da. Nu e manea. E muzică bănățeană. Dacă n-ar fi fost pusă pe ritmul ăla modern, cu ajutorul sintetizatorului, ar fi fost de ascultat și la emisiunea tv Tezaur folcloric.
E muzică de dans, nu transmite nimic, în afară bineînțeles de poftă de a juca.

Fac și eu un apel către forumiști. Nu vă mai lăsați, dragilor, manipulați de utilizatori conformiști, precum Dragopoama sau copila fără Dumnezeu. Umilirea în public, așa cum încearcă ele cu mine, e una dintre cele mai elementare forme de manipulare. Pe cine a avut curajul de a răsturna tarabele în templu nu se cuvine să-l preocupe gesturile patetice (=pline de patos) ale unora și altora care-și rup hainele de pe ei și urlă „blasfemie!”

copila_satanista 10 Apr 2010 10:15

Ipu esti penal rau =)) l-am speriat saracu ca as vrea sa-i bag idei sataniste la cap =))))) haik p bune te las in pace, sa nu-ti zdruncin creierii de tot nu alta

BLACK-SPIDER 10 Apr 2010 12:59

Originally Posted by Ipu:

Da. Nu e manea. E muzică bănățeană. Dacă n-ar fi fost pusă pe ritmul ăla modern, cu ajutorul sintetizatorului, ar fi fost de ascultat și la emisiunea tv Tezaur folcloric.
E muzică de dans, nu transmite nimic, în afară bineînțeles de poftă de a juca.

Fac și eu un apel către forumiști. Nu vă mai lăsați, dragilor, manipulați de utilizatori conformiști, precum Dragopoama sau copila fără Dumnezeu. Umilirea în public, așa cum încearcă ele cu mine, e una dintre cele mai elementare forme de manipulare. Pe cine a avut curajul de a răsturna tarabele în templu nu se cuvine să-l preocupe gesturile patetice (=pline de patos) ale unora și altora care-și rup hainele de pe ei și urlă „blasfemie!”

Tocmai am precizat mai sus, e muzica tiganeasca autentica si nu banateana!
Ipu, nu are nimeni nimic cu tine, ai luat totul prea in serios! ;)

Ipu 10 Apr 2010 14:33

Pentru Dragomara: Sictir! (sictir interj. – din Tc. sikdir, imperativ pasiv al lui sikmek „a se împerechea” (Șeineanu, II, 321; Lokotsch 1060) - Dicționarul etimologic român 1958-1966)

Pentru copilă: Eu te-am rugat foarte serios să nu mai iei în deșert numele Satanismul, religia care a avut mult mai mulți martiri decât religiile pozitive acceptate, martiri de a căror memorie tu îți bați joc. Dacă nu ești decentă, cu mine nu mai ai ce conversa.

Pentru SPIDER: Văd că tu știi să te porți civilizat. De-asta am să-ți spun părerea mea, fără să urmăresc să te conving. În afară de muzica pe care țiganii au adus-o din Subcontinentul Indian, nu se poate vorbi de „muzică țigănească autentică”. Tot astfel cum muzica gitanilor din Spania, de pildă, e muzică mai de grabă spaniolă decât gitătească, nici melodia la care ne-ai trimis tu nu e țigănească ci pur și simplu românească, sau mai corect spus a popoarelor care locuiesc în Banat, după cum (maneaua) asta de aici, cu care încercam în naivitatea mea să mă împac cu scorpiile de mai sus, e, așa cum scrie și acolo, muzică turcească.

Ipu 10 Apr 2010 19:04

Da, neiubito, în limbile aglutinante (cum sunt limbile altaice, sau maghiara, de exemplu) i se poate lipi la sfârșit unui verb un sufix de pasiv, pe urmă un altul de imperativ și se obține forma de pasiv-imperativ sau de imperativ-pasiv, chiar dacă așa ceva nu există în limbile indo-europene, în care o astfel de structură se tălmăcește printr-o construcție analitică, formată din mai multe cuvinte. În română, „siktir” se traduce literal „fii <<iubită>>!”

vave 10 Apr 2010 19:33

Ipu ai un avertisment pentru cele scrise mai sus, va urma banarea dacă vei continua aşa.

Ipu 10 Apr 2010 19:48

Da, ai dreptate, vave, am mers prea departe. Dar te rog să iei notă și de tonul în care mi s-a adresat ...mara, cu aluziile alea sexuale neprovocate și catalogările iarăși neprovocate. Pune-te și tu în situația mea. Cum s-ar simți prietena mea dacă ar ști aluziile mizerabile ale ...marei și ale copilei? Din experiența mea cu femeile, am învățat că ele se poartă așa numai atunci când hărțuiesc un bărbat de care sunt atrase. Pe mine, respectivele nu mă interesează ca femei. Să-mi dea pace. Numai faptul că am argumentat o părere diferită nu găsesc că reprezintă un temei suficient pentru a mi se spune „idiot”. Aștept să văd că a citit și am să editez părțile mai dure ale mesajului anterior.

Ipu 10 Apr 2010 19:59

Domnule teh_chi0r, eu nu încerc să epatez, ci doar să scriu corect, pentru că n-am mai scris demult în limba română, fiindcă n-o folosesc nici la serviciu, nici acasă. Nu îmi place să amestec limbile pentru că așa m-am deprins în perioada când eram angajat să efectuez traduceri din și în română. Textul rezultat trebuia să fie 100% în română, 100% în engleză și la fel cu toate celelalte limbi. De greșit, mai greșesc și eu, pentru că nu folosesc o funcție de corectare a textului, ca în programul Microsoft Word™, atunci când scriu mesajele de aici. Învață totuși să te legi de chestiile serioase, nu de fleacuri.

shadowofnight 10 Apr 2010 21:14

Din experiența mea cu femeile, am învățat că ele se poartă așa numai atunci când hărțuiesc un bărbat de care sunt atrase. Pe mine, respectivele nu mă interesează ca femei.

Ma scuzati ca intervin, dar Ipu...cum poti sa spui asa ceva, ca se simt atrase de tine? Cand in cel mai bun caz au citit toate cele 123 mesaje postate de tine pe forum? Niciuna din ele nu cred ca te-a intalnit vreodata si nu cred ca au purtat alte conversatii cu tine in afara forumului. Practic, abia te cunosc. Deci cum poti sa faci o asemenea afirmatie?:-O

copila_satanista 10 Apr 2010 21:38

Cum s-ar simți prietena mea dacă ar ști aluziile mizerabile ale ...marei și ale copilei? Din experiența mea cu femeile, am învățat că ele se poartă așa numai atunci când hărțuiesc un bărbat de care sunt atrase.

Bueeeeeey ! =))))))) Indesa-ti mintile in cap! Am prieten si in afara de el chiar nu ma intereseaza alte specimene barbatesti! Nush ce experienta ai cu femeile dar pun pariu ca mai ai cate ceva de experimentat ;) . E clar ca n-ai inteles mai nimic de la mine si din mine, tocmai d-aia si renuntasem sa ma mai obosesc.

vave 10 Apr 2010 21:41

Hai on-topic că deja e prea de tot.

Ipu 10 Apr 2010 22:03

Măi shadow, într-o primă instanță mă gândisem la altceva. În loc de „atunci când hărțuiesc un bărbat de care sunt atrase”, scrisesem ceva de genul „atunci când sunt frustrate sexual”, dar brusc mi-am amintit că tocmai primisem un avertisment din partea micuței vave, așa că am modificat textul inițial cu o formulare mai politicoasă.
Cine urmărește ce s-a scris mai sus și la un alt topic înainte de ăsta, constată cu ușurință că fetele astea m-au tot hărțuit pentru non-conformismul meu. La un moment dat, Dragomara mi-a spus cum o cheamă, fără să-i cer, pe urmă m-a întrebat câți ani am și când am refuzat în mod politicos să-i spun, m-a invitat să..., mă rog, eu mă jenez de chestiile astea, citește și tu aici și aici spune tu cum te-ai fi simțit în locul meu. Cum puteam să mă mai sui eu în pat cu iubita mea înainte s-o pun la punct pe necuviincioasă?

Dom'ne, decât să paraziteze toate topicurile contrându-mă pe mine, să înființeze, dom'ne, un topic separat unde să-l „condamne toți pe Ipu”. Eu am terminat, am ieșit de pe topicul ăsta. Scuze, vave!

vave 10 Apr 2010 22:08

Insist: on-topic, vă rog!

shadowofnight 10 Apr 2010 22:15

OK, on topic:

De Justin Bieber, Miley Cirus si galeria de cantareti marca Disney ce spuneti?@-)

miercuri 11 Apr 2010 11:12

Florin Chilian nu fusese condamnat la inchisoare un an si zece luni?

Judex 11 Apr 2010 11:47

Cu suspendare.

Ipu 11 Apr 2010 11:53

Cu suspendare...

M-a emoționat dedicația Cristianei, chiar atât de mult încât la un moment dat l-am confundat pe temerarul cu capul vârât în gura leului împăiat cu Adi, colegul nostru cu freza disimulată în umbră. Am șters partea cea mai nepoliticoasă a mesajului cu nr. 73. În momentul când e pe cale să se nască un conflict, e bine să știi ce soluție să adopți.

copila_satanista 11 Apr 2010 12:09

Ce te mai agiti de un conflict pe care tu singur ti l-ai introdus in cap, mai bine baga idei aci la topic si nu te mai ciondani cu lumea, se supara si vave p noi ce drq. Filmuletul e tare simpatic dar e o chestie care mi s-ar parea foarte stupid sa mi-o arati daca m-ai cunoaste :|

copila_satanista 11 Apr 2010 12:23

Spre exemplu ma iau eu de black metal oleak pentru ca tare are niste figuri pe ici pe colo care fac de ras tot genul :
http://www.youtube.com/watch?v=slOgx...eature=related
(cautam alt video dar nu-l mai stiu asa ca l-am trantit p-asta)

vave 11 Apr 2010 12:30

De Marilyn Manson nu zice nimeni nimic? Altă copertă... (:|

copila_satanista 11 Apr 2010 12:31

Pfuai si-ala are ceva tigla dusa ... desi erau vreo 2-3 melodii poate ok de la el, ca om e muci

vave 11 Apr 2010 12:33

Originally Posted by copila_satanista:

ca om e muci

Dezvoltă, te rog. Nu am stat prea mult să îl analizez, dar sunt convinsă de un lucru: este doar o imagine! Nu îi ştiu partea dincolo de scenă. :)

Windom 11 Apr 2010 12:33

Manson rulz.B-)

White trash get down on your knees,
Time for cake and sodomy.

Exista ceva mai poetic?8->

vave 11 Apr 2010 12:38

Originally Posted by Windom:

Manson rulz.B-)

White trash get down on your knees,
Time for cake and sodomy.

Pentru două versuri?

Exista ceva mai poetic?8->

Dap, la prima mână mi-am amintit de asta:

Aah! Nostalgia grows
Now times nine or ten
Within this vice den called a soul
Dying resurrection
I dig deep to come again
The spasm of orgasm on a roll.

Windom 11 Apr 2010 12:49

A zis cineva ca pentru 2 versuri? Pentru ca e unul dintre putinii artisti cu coaie de pe scena actuala.;)

copila_satanista 11 Apr 2010 12:52

Din cate pot sa-mi fac o parere pare prea instabil psihic desi se vrea a fi destept. Nu apreciez nici faptul ca parca face mai mult un proiect de marketing decat muzica si cam exagereaza cu coverurile. Iar faza cu microfonul introdus in dos chiar mi-a pus capac. Recunosc totusi ca parerea mea este destul de superficiala pentru ca nu m-a intrigat atat incat sa il ascult prea mult sau sa incerc sa vad prea bine cum e.

vave 11 Apr 2010 12:55

A zis cineva ca pentru 2 versuri? Pentru ca e unul dintre putinii artisti cu coaie de pe scena actuala.;)

Hai mă! :))
Parcă mi-e greu să cred asta... şi dacă ar fi adevărat mi s-ar părea trist. El să reprezinte Bărbatul? :((

copila_satanista 11 Apr 2010 12:57

Pe mine nu prea ma intereseaza scena actuala. Ma intereseaza muzica in general.

Windom 11 Apr 2010 13:01

Are un timbru vocal deosebit, e inteligent (pentru cei destul de inteligenti sa vada dincolo de fatada), are niste versuri de rup fîşu şi nişte clipuri de rup laibăru'.
Eu zic că asta e muzică şi nu marketing. Marilyn de azi nu mai e cel de la începuturi. A evoluat extrem de mult de la personaj controversat la artist (mai mult sau mai puţin controversat).

Windom 11 Apr 2010 13:02

Originally Posted by vave:

El să reprezinte Bărbatul? :((

Pe cine puii mei interesează asta?:-?

copila_satanista 11 Apr 2010 13:07

Ar fi bine sa fi evoluat

vave 11 Apr 2010 13:09

Bag samă nu am înţeles corect ce înseamnă faptul că este "unul dintre putinii artisti cu coaie". Mea culpa!

Windom 11 Apr 2010 13:12

Bag samă nu am înţeles corect ce înseamnă faptul că este "unul dintre putinii artisti cu coaie". Mea culpa!

Amu faci si tu ca Lebowski: ...that and a pair of balls. Există şi femei "cu coaie".;) Avem v'o 2 pe forum...:D

vave 11 Apr 2010 13:14

Când mă refer la cineva că "e cu coaie" mă refer că este Alpha Male [or Female :P], de aici nedumerirea mea. :))

Ipu 11 Apr 2010 13:52

O piesă cu un saund curat, fără complicații, cum se cântau pe vremuri. Că tot se plângea cineva că Stoian cântă din gât.
http://www.youtube.com/watch?v=JkiI3gisl8g

miercuri 11 Apr 2010 20:11

Lady Gaga e varianta pop mai putin cinica a lui Manson. Si nu caut deloc sa insult pe vreunul dintre ei prin comparatie. :P Doar ca amandoi merg pe acelasi principiu, o imagine outrageous care vinde, cu diferenta ca Manson si-a propus sa fie o parodie sinistra a culturii americane prin imaginea sa. Ma rog, ultimele albume ale lui nu prea ma incanta cine stie ce, dar Antichrist Superstar si Mechanical Animals sunt capodopere! Cred ca stiu ce o sa ascult in seara asta. :D
Remember this?

Windom 11 Apr 2010 21:04

Originally Posted by miercuri:

Lady Gaga e varianta pop mai putin cinica a lui Manson. Si nu caut deloc sa insult pe vreunul dintre ei prin comparatie. :P Doar ca amandoi merg pe acelasi principiu, o imagine outrageous care vinde, cu diferenta ca Manson si-a propus sa fie o parodie sinistra a culturii americane prin imaginea sa. Ma rog, ultimele albume ale lui nu prea ma incanta cine stie ce, dar Antichrist Superstar si Mechanical Animals sunt capodopere! Cred ca stiu ce o sa ascult in seara asta. :D
Remember this?

Mie The High End of Low si Eat Me, Drink Me mi se par fenomenale, reprezinta dovada maturizarii artistice a lui Manson, care si-a depasit acea conditie de "parodie sinistra a culturii americane". Pacat ca nu se mai face King Shot, ar fi fost interesant sa-l vedem cu tiara papala.:D

miercuri 11 Apr 2010 21:16

Originally Posted by miercuri:

Remember this?

Mie The High End of Low si Eat Me, Drink Me mi se par fenomenale, reprezinta dovada maturizarii artistice a lui Manson, care si-a depasit acea conditie de "parodie sinistra a culturii americane". Pacat ca nu se mai face King Shot, ar fi fost interesant sa-l vedem cu tiara papala.:D

Nu stiu, mie mi se par mult mai slabe si muzical si conceptual, adica simpliste si pe alocuri suna a Nine Inch Nails on a bad day. If I Was Your Vampire mi se pare cea mai proasta piesa pe care a scos-o Manson vreodata.

RomaniaMare 14 Apr 2010 04:08

Originally Posted by shadowofnight:

OK, on topic:

De Justin Bieber, Miley Cirus si galeria de cantareti marca Disney ce spuneti?@-)

Răspuns: :-&

copila_satanista 23 Apr 2010 06:15

ce parere aveti? ...
http://www.youtube.com/watch?v=sbQHv...ayer_embedded#!

vave 23 Apr 2010 09:16

Dacă e vorba de combinări şi permutări o prefer pe asta.

Şi dacă tot ai adus vorba de cucoana şeea, ni acilea ştire:
http://www.metalhammer.co.uk/news/ma...ion-confirmed/
Era previzibil oricum.

vave 20 May 2010 22:13

Nu mă mai "satur" de Gaga. Nici japonezii, se pare. :P

http://tokyofashion.com/japanese-lad...ictures-day-2/

shadowofnight 21 May 2010 21:39

Turnul ala cred ca e facut din propriul ei par.
@-)

miercuri 22 May 2010 04:37

Esti asa sigur ca Gaga are de fapt par?

Judex 22 May 2010 07:41

Astea-s genuri, Miercuricio!
http://www.youtube.com/watch?v=MrEG3...eature=related

miercuri 10 Jun 2010 13:53

A aparut noul clip Lady Gaga (I already loved the song), e overdone crap si o cam plagiaza pe Madonna, but I love it so fuckin much :D
Alejandro

omudindulap 10 Jun 2010 14:16

Sound-ul imi aduce aminte de Ace Of Base. :-?

shadowofnight 10 Jun 2010 16:39

Ma gandeam sa o mentionez si eu pe GaGa, dar am zis ca nu are rost. Acum ca s-a adus vorba de videoclip, vreau sa mentionez ca e cel mai prost din istorie. IMO, desigur. Desi nu pare sa aiba nici un pic de logica si nicio legatura cu piesa, nimanui nu ii pasa. De la inchisori ale lesbienelor a trecut la dansuri gay, barbati care poarta pantofi cu toc si o calugarita/prostituata care inghite cruci si care aparent e idolul barbatilor gay. Costumele sunt de asemenea mirobolante, acolo unde exista, desigur. SI inca ceva, de ce are 9 minute clipul? din nou!? Mai bine si-ar face un musical, daca tot are un asa chef de spus povesti. Sau un serial musical, ca si Glee, sau cum s-o numi.

Despre piesa...e foarte simpla, banala, am ascultat-o de cel putin 3 ori ieri si tot am uitat-o in proportie de 90%. Singura parte de care imi amintesc e minutul ala in care pomeneste biata femeie numele lui Alejandro de vreo 100 de ori. Ca o paranteza, intotdeauna am crezut ca piesele cu refren format dintr-un cuvant sau doua sunt mult inferioare celorlate. In afara de faptul ca versurile sunt jenibile, nici nu ii pune in evidenta vocea.

Imi inchipui ca videoclipul ar putea fi folosit ca si instrument de tortura, ar avea (si) mai mult succes. Si inca nu inteleg de ce aceasta femeie batuta in cap, care isi exploateaza corpul la maxim e atat de apreciata de toata lumea. Hai sa ii aplaudam originalitatea de a se dezbraca si de a face sex in fiecare videoclip al ei.

Ce dracu....?!?
:|

All times are GMT +2. The time now is 03:45.