![]() |
iote si un misogin ;) adik ce? o femeie (eventual si frumoasa) nu poate sa aiba BMW ??
le: si nu ma lua cu teoria ca face nush ce jmekerii pt el... |
Realitatea e in functie de ce selectezi tu sa vezi din ea. Sincer, am socul asta mereu cand ma intalnesc cu verisoara mea din Constanta, care traindintr-o lume foarte bogata, imi povesteste numai chestii horror, cu oameni oribili, femei oribile, povesti morale de groaza. Atunci constat urmatorul lucru: ca eu nu am intalnit nicioata oameni cariati in jurul meu, femei materialiste si obsedate de masini, barbati afemeiati, parveniti sau avari. Ea se mira la fel cand ii povstesc: cum Dumnezeu intalnesti tu oameni normali?
Asa ca nu depinde de realitate, depinde de tine. |
Originally Posted by copila_satanista:
|
si ea de ce nu pleaca?
|
Originally Posted by Windom:
De ce? Nu inteleg, fa-ma sa explic. S inteleg ca pt tine valorile din capul listei sunt aspectul fizic si buzunarul? Well, asta e particularitatea ta nu si a noastra, a altora. |
Nu pentru mine, aici era vorba de femei... Adica astea doua sint singurele chestii pina la urma care conteaza pentru o femeie. Realitatea asta vine de la Darwin pina la urma, nu de la mine. Puteti voi sa filozofati, sa aburiti si sa taiati firul in 4 cit vreti. Restul e apa de ploaie...
|
Originally Posted by StefanDo:
Vara-mea? Isi pregateste plecarea, tocmai :) Pt ca a reusit sa vada si altfel de oameni, ea credea ca asa e normal, cum e acolo la ei. |
mi-a luat-o illo inainte ca tot p-acolo ziceam si eu la faza "Well, asta e particularitatea ta nu si a noastra, a altora."
|
Originally Posted by Windom:
Vrei sa spui ca astea sunt valorile femeilor? Imi pare rau ca ai avut nesansa sa cunosti umai astfel de modele feminine. |
Proptita in mijlocul intersectiei cu un card de masini claxonand in spatele ei ;) |
Windom, o femeie frumoasa are tot dreptul sa-si foloseasca acest avantaj. E ca si cu actritele. Cate urate au succes, si cate fotomodele? Nu condamn femeile care cauta barbati cu bani. Si mie, sincer, mi-ar placea o femeie cu bani, sa ma intretina. :)
Dar ridicolul si absurdul sunt atinse cand barbatul cu bani devine un tel de viata si de moarte, cand banii nu mai sunt o bila alba, ci singurul aspect cautat. Asta cred ca e o diferenta de mentalitate clara intre barbati si femei: pentru femei conteaza ce meserie are barbatul, daca are bani, etc. pentru barbat insa catusi de putin. Asta poate pentru ca la femei e si sentimentul matern in stare latenta, si acesta se activeaza preventiv cautand siguranta pentru copilul lor. Barbatii in schimb, cred ca sunt mai aventurieri. |
Originally Posted by SoX:
al doilea ;) |
:D Asta e realitatea pe care mi-a fost data s-o vad ieri. :) Cat despre:
Originally Posted by marius_em:
Cate femei se gandesc la copii atunci cand intalnesc un barbat? :) |
dar nu merge generalizata :) pentru ca era vorba de principii p-aci si u in loc sa sari sa spui ca sunt si femei care pot sa aiba BMW din proprii bani, propria munca etc ai sarit fix in oala lui windom cu stropi nu alta
sunt intr-adevar totusi niste studii care arata ca genetica noastra ne indeamna sa fim materialiste din cauza ca ne gandim la cum sa ne crestem copiii cat mai bine, iar barbatii au dentinta de a da pe alaturi, dar asta nu inseamna ca mentalitatea noastra nu are nici un cuvant de spus pe langa genetica. eu prefer sa ma dau cu capul de pereti decat sa fiu materialista :| |
Quote:
|
@Sox
Toate se gandesc la copii cand intalnesc un barbat, doar ca inconstient, instnctiv :) |
Ha, ha. Beat you to it, illo.
|
copila_satanista, avand in vedere numarul vast de astfel de exemple, e un subiect generalizat.
|
Nu m-ai batut, draga Marius, intrucat si deoarece ai folsit gresit termenul - subconstient. E vorba de inconstient :D
Si da, daca e nevoie o sa-ti explic si tie diferenta, la urma urmei am facut-o de atatea sute de ori, ce mai conteaza o data...:-* |
Originally Posted by illotempore2002:
|
problema cu faptul ca se intampla des este o treaba nu zic ca nu... femeile si barbatii tind la urma urmei catre niste defecte respectiv calitati care pot fi cat de cat generalizate, dar misoginul e ala care are tendinta de a totaliza, punand o amprenta negativa pe femei oricare si oricum ar fi ele :P
|
Tomeito / Tomato. |
Da, cum ai ghicit? Inteligenta si aspectul fizic :) (nici o femeie nu vrea sa faca niste copii retarzi, de acord?)
Daca nu ma crezi, iti pot spune ca prietenul meu actual nu are bani DELOC, in schimb e foarte inteligent si talentat si care arata beton. Asta nu inseamna ca nu sunt materialista, sunt foarte, foarte materilista. In sensul in care valoarea mea persoala suprema este sa ajung sa castig eu multi bani si asta e mobilul meu principal in viata. Nu ma intereseaza ca EL nu are bani si nici macar nu stie cum arata banii, si as face oricand copii cu el (dupa ce voi ajunge sa castig bani muti, acum lucrez la asta) :) Sper ca exemplul meu care este viu si real sa te convinga ) |
Deloc deloc. Ba chiar sunt opuse sub si inconstientul. B-) Iti explic dacafaci testul pe care ti l-am trimis pe Facebook :P |
windom mai casca tu mintea si ochii ...
|
Tu esti rau voitor, Windom. Acuma ce vrei, sa-ti dau exmple din viata mea cand am fost cu barbati urati ca dracu, dar smart?
Tu cauti sa-ti autoimplinesti profetiile si iti biasezi rationamentele, uita-te si tu putin la tine. Ca in fond tu ajungi sa te uiti la tot ce e mai rau in lume si-n femei si evdent ca intotdeauna vei gasi ce e mai nasol in jurul tau, doar ca sa-ti implinesti si validezi teoriile. Te prinzi singur in propiile capcane. Ziceti-i si voi ceilalti ca asa e. |
Fuck it. Ma lupt cu morile de vint aici. Women...
|
nu neaparat o sa le caute pe cele care se potrivesc concluziilor lui ci atat o sa vada in orice persoana i-ar sta in fatza pentru ca atat si-a propus sa vada
si ca orice om care prefera sa ramana la ideile lui din incapatanare zice un fuck it si-si vede de gandit |
Nu numai femeile, dar nici macar barbatii nu te sustin aici. Ar trebui sa iti reconsideri viziunea, si sa scapi de amaraciunea aia p care o porti in opinia despre femei. As tinde sa cred ca asta e mecanismul tau de protectie fata de esecurile cu femeile, dar nu cred ca va fi bine primita o opinie analitica in cazul tau :D
|
De parca m-as fi asteptat sa mi se raspunda cu "nimeni". Insa ma amuza cuvintele: toate si inconstient Era o intrebare din punct de vedere al gandirii rationale si nu al procesului instinctiv. :P |
Inconstient inseamna rational, nu instinctiv.
|
amuza-te in continuare |
illo, cut the psychoanalist bs plz....:-* |
Desigur :-* Asta nu inseamna ca nu esti ambasadorul propriilor angoase si prejudecati ;)
|
eu am invatat ca cel mai cu mintea intreaga treci daca atunci cand cineva are alt punct de vedere iti dai silinta sa-l analizezi la rece si eventual sa discuti cu pers respectiva pana iei ideea cea mai buna, nu incercand sa-ti arunci ideile in toti si cand vezi ca nu dau roade iti bagi piciorul si aia e. open minded e o treaba buna ;)
|
INCONȘTIÉNT, -Ă, inconștienți, -te, adj., s.n. I. Adj. 1. Care nu este conștient, care nu știe ce face, care și-a pierdut cunoștința (ca urmare a unei stări patologice). 2. (Adesea adverbial) Care nu are o atitudine conștientă față de realitatea înconjurătoare; fără minte, fără judecată. ♦ (Despre fenomene psihice) Care scapă conștiinței, de care omul nu-și dă seama; involuntar, automat, instinctiv. Unde-i rationalu'? :) |
@Copila
]Stai linistita, pt un barbat e greu de acceptat cand da rasol cu un rationament (ei, fiinte rationale) si cand altcineva (o femeie in speta, care are mai putine urme de logica) are dreptate :D Trebuie sa fim intelegatoare cu ei :P |
Este rationalul inconstient, dar nu am chef sa explic acum notiunui elementare. Eu ma refeream la inconstientul psihic, nu la ala din dex (am spus ca femeile se gandesc inconstient la copii, deci vbeam de psihismul ei). |
De ce esecuri? E de ajuns un singur esec. Primul. Apoi urmeaza normal cinismul. Dar nu tine mult, pentru ca e un chin. Urmeaza iluminarea, si accepti si femeile, si lumea, asa cum sunt, si iti gasesti si un loc in relatia cu ele. Urmatoarele esecuri nu mai au aproape nici un efect. Si sa nu ne mintim, toti barbatii au esecuri in dragoste. De asta apelam la probabilistica, agatam tot, nu de deranjeaza refuzul, pentru ca e imposibil sa nu cada ceva. |
nu doar barbatii sunt asa ;) chestia asta cred ca vine de la faptul ca decat sa se lase invinsi in fatza lor si a celor din jur prefera sa traiasca cu senzatia ca ideile lor nu pot fi imbunatatite, eu una cand gresesc spun "my bad" fara nici o jena :D sunt destul de intelegatoare de felul meu :) |
Ca si cum ai spune: desteptul e prost... E o opozitie totala in afirmatia ta... |
Nu domnule. |
De fapt, rationalul inconstient ar putea fi cea mai scurta definitie pentru instinctivitate...
Deci, daca intradevar femeia se gandeste la copii atunci cand se intalneste cu un barbat, o face instinctiv. |
no, ia încearcă un pic să citeşti mai atent, mai mult, să raţionezi mai adânc, şi să relaţionezi cu "subiectul". îmi pare rău că tocmai eu trebuie să-ţi spun asta, însă acest comportament nu denotă decât o doză mare de superficialitate şi supraapreciere. Din cât am vb în privat cu Windom, nu am dedus că tipul ar fi o enciclopedie ambulantă de relaţii eşuate, nu cred că mi s-a plâns vreodată de ceva sau cineva, nu-l pot cataloga nici măcar pesimist, aşa cum încearcă să se pretindă el aici. Tipul este exact genul de om pe care-l apreciez eu, rezervat, modest şi cu foarte mult bun-simţ. No, acum hai să fim serioşi câţi dintre noi cred aberaţiile (debitate de el însuşi) despre propria-i viaţă amoroasă a "alfa dog"-ului Judex?! :-? :)) |
Un semipreparat lingvistic ca acesta "in spatele fiecarui barbat puternic e o femeie puternica si mai puternica cea mai puternica blah blah and etc etc" pentru mine are un gust fad. E doar o femeie ce manipuleaza, ceea ce nu admir si nici nu ridic la rang de ideal. O femeie cu adevarat puternica nu e nici in spate nici in fata, ci e langa barbat, in linie cu el, umar langa umar, neuron langa neuron.
|
ai zis pe gustul meu :) respectiva expresie e cu mai multe taisuri defapt si adev e ca niciodata n-am privit-o cu seriozitate, nu prea e plina de substanta.. doar suna nice si se foloseste in diverse situatii
|
Soricica, cred ca poate fi vorba de sprijin, nu de manipulare.
Dragomara, adica Judex nu e un James Bond? Nu e un Playboy ce isi duce viata prin cluburi la brat cu doua femei, una roscata, si una asiatica, ambele cu dimensiuni de fotomodel, cu exceptia sanilor, care sunt DD... si naturali? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Damn you, Dragomara! Damn you to hell! Inocenta mea s-a sfarsit. |
Acum iar o să ziceţi că sunt rea, însă e musai să luaţi act de sentimentul pe care-l am citindu-vă, pe unele dintre voi, dragele mele. :P
No, este exact ca atunci când asculţi copiluţii, la grădiniţă, povestind despre cum cred ei că au venit ei pe lume. :"> Întreb şi eu: ce experienţă de viaţă poţi avea la 20 de ani, şi câţi bărbaţi ai putut cunoaşte pentru a da verdicte şi pune etichete?! Ba mai mult, să te erijezi şi-n judecarea unora oameni pe care nu i-ai văzut în viaţa ta?! :-O :-? ---- Dacă ar fi să vă dau un sfat, aş zice aşa: nu vei face niciodată suficient de mulţi bani, mereu vei dori mai mult şi mai mult, etc. şi apoi orice prost e în stare să facă bani, uitaţi-vă doar la manelişti!!:)) :)) No, ideea e să te bucuri de ceea ce ai deja, atât cât ai, bani, tinereţe, sănătate, dragoste, libertate, pasiune, nebunie, TIMP - valori pentru care nu vei avea niciodată moneda potrivită, cu toate că, de ex. conduci un BMW, ţi-a făcut toate operaţiile estetice, şi schimbi bărbaţii precum şosetele! Deci, carpe diem, oameni buni!! |
Daca e sprijin si femeia e undeva in spatele barbatului e doar un act domestic, pur casnic, automatism al femeii din cuplu Dar cred ca expresia are mai mult un caracter exclusivist si se refera la acea categorie de femei machiavelice, cu un suflu mai puternic decat al barbatului, ce se pozitioneaza in spatele acestuia pentru a putea actiona nestingherite in interesul lor in principal |
Originally Posted by SoricicaMov:
Nu neaparat machiavelice cit ambitioase. Expresia e aparuta intr-o perioada cind femeii nu i se permitea (ca sa fim sinceri nici acum nu i se permite) sa ajunga la fel de sus ca un barbat dar asta nu inseamna ca n-au existat dintotdeauna femei care au acces la ceva mai sus decit la cel mai de sus raft din bucatarie si pentru ca nu se puteau pune pe ele in fata si-au pus sotii, apoi i-au impins de la spate. |
All times are GMT +2. The time now is 13:07. |