![]() |
Un site simpatic made in Romania care incearca sa copieze celebritatea Sartorialistului.
www.thisismysuit.com |
Incearca sa copieze, dar are un aer asa sters si mai vad si fetzele aceloras hipsteri omniprezenti prin Bucuresti... plus engleza ciobita pe ici pe colo. #-o
|
Ce topic tare, uitasem. :D
Halebardule, mai facem saitu' ala de care vorbeam? >:) |
Egoism sunt super ținutele propuse de tine .Mai ales sandalele îmi plac de moooorrr . Nu știu dacă aș putea să mă lipsesc de ceva : de la ochelari de soare și bijuterii până la lenjerie intimă . Nu caut să'mi iau haine de la o firmă anume .Când văd ceva ce'mi place îl achiziționez . Predomină H&M și C. Klein , dar am și foarte multe lucruri de la seconduri în stare foarte bună și pe care nu le mai vezi nicăieri .
|
eu am gasit pentru logodnica mea, la niste baieti maronii si mustaciosi, o geanta din piele nefolosita cu... atentie, 2 lei! toata chestia era ca nu avea un nasture...;)
|
Ah, să tot ai iubiți ca tine :D
|
Bine, ca eu am mai multe genti de umar/serviete/borsete decat are ea...:D
|
:D Cochetule !
|
tu esti draguta:"> , altii mi-au spus "gay"...wtf?!
|
eh.. nu pune tu botu la aia care mor de frica sa nu fie gay :)) sa fii mai aranjat si atent nu inseamna ca nu mai esti barbat, ci eu zic ca e chiar de apreciat. doar daca o dai pe fustite si gesturi trase de par e alta treaba si e bai.
|
stai linistita ca doare fix in cot de ce zic altii, ma enerveaza doar perceptia romanului asupra unor lucruri precum tinuta si ingrijirea...
|
ca foarte bine zici ;)
|
tin minte, ca acum vreo 10 ani - eram un pusti - si tatal meu lucra in Germania, si mi-a adus niste toale de-acolo foarte, foarte misto... si romanul prost, aka. prieteni mei, numai rahat mancau: "ce bah alea-s haine?!", ieseam in evidenta, dar evidenta in ochilor avea conotatii de ciudata, bascalie si multa ipocrizie... pentru ca ideologia tzoalelor se rezuma la haine imbacsite, contrafacute luate din bazar... cand iesi din tipar, chiar daca o faci in mod pozitiv, nu e bine!!! trebuie sa stai ca turma!
|
Hai, lasati-o, ca la barbati treaba cu tinuta ar trebui sa fie destul de simpla. De exemplu, acum cativa ani erau la moda camasile roz la costum. Baaaaaa!!! Un barbat nu poarta camasa roz si basta! >:)
|
Eu port...:P "fixistule"
|
Originally Posted by Judex:
Ca si la femei tinuta trebuie sa fie in functie de gusturi. Personal nici mie nu-mi place combinatia (nu suport rozul in orice ipostaza). Dar vorbind in primul rand de barbati aranjati vs nearanjati e clar ca primii sunt de apreciat si nu trebuie neaparat sa includa cuv "gay". |
Este vorba de faptul ca vestimentatia masculina ingrijita presupune simplitate si sobrietate. Si fara roz. Punct.
La gagici e alta poveste. Oricum, topicul ma amuza copios. :D |
Cu rozX(
|
Obiectiv - cu roz(nu chiar bon-bon), subiectiv - :-&
|
Urasc moda pt femei si cea pt barbati. Oribile amandoua.
Femeile isi pierd din ce in ce mault mult din feminitate cu alegerile idioate in materie de haine, dar de, "sunt la moda". Nu inteleg de ce poarta femeile urataniile astea: ![]() Daca esti fata si arati bine, de ce dracu' ai purta asa ceva? ![]() Nu am inteles de ce ar purta o fata o rochie-sac. O lasa fara forme. Sau aia stransa sub tzatze, la fel o lasa fara forme. Daca esti grasa sau gravida poti sa le porti, e indicat chiar. Colantii, mai ales aia luciosi si neacoperiti de o fusta, arata disperare, saraca femeie vrea atentie. La barbati. A innebunit lumea? Pantaloni roz, tricouri cu margele si decoltate, blugi ingusti, tot felul de esarfe multicolore, haine pentru baieti efeminati (ca nu imi pot imagina ca majoritatea au ajuns sa fie gayi) ![]() |
Am și eu UGG'uri și'mi plac :) Pantalonii ăia sunt oribili .Nici eu nu înțeleg de ce îi poartă fetele/femeile .Nici colanții nu'mi plac .
În privinta băieților/bărbaților mie'mi place să'i văd și cu tricouri roz pal, bleu,galben pal, etc . În schimb, pantalonii colorați la bărbați și toate cele enumerate de danonino mi se par mai mult pentru metrosexuali și homosexuali .Dar nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește .Fiecare să'și pună pe el ce simte și ce'i place . Băiatul din poza postată de danonino, de exemplu, ar fi fost ok fără eșarfa aia și fără floricică :) |
Am si Ugguri si salvari. Uggurile sunt extrem de comode si calduroase iarna, iar salvarii sunt extrem de comozi si racorosi vara. :P
|
Originally Posted by miercuri:
Si ce au cizmele cu toc? Iesi in evidenta intr-un mod placut si elegant. Uggurile sunt botosii purtati de mamaie inainte de razboi... Plus de asta, iti mai ridica si fundul etc. Salvarii sunt si mai oribili decat uggurile, oribili, orbili... Nu iti scoate nimic in evidenta. Ai juma de metru de intestin pe afara si incerci sa il ascunzi? Daca nu, atunci nu ii mai purta. (n.b. daca esti grasa, poti sa ii porti.) |
Bun, hai ca m-am enervat. Sa va explic - nu ne intereseaza in ce sunteti imbracate cand ne sugeti - doar daca va spunem noi cate ceva, altfel.... Just cool off!
|
Apropo (on topic cu truismul lui Judex):
What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence! |
Thankfully, nu m-am imbracat niciodata dupa preferintele altcuiva decat ale mele. Daca cizmele cu toc intra in definitia cuiva ca fiind comode, iarna cand eventual e jegos pe jos si te grabesti la 8 dimineata sa ajungi undeva, I rest my case. La fel si pe 40 de grade nu-ti vine sa porti in fiecare zi skinny jeans si nu esti indoteauna perfect epilata incat sa porti fusta, daca tot intram in detalii tehnice.
|
Da-o dracu' de comoditate daca vrei sa arati bine. Daca nu vrei, ok, fii comoda, doar ca nu o sa mai fii la fel de buna... Imbracata cu lucrurile alea orbile esti moartea pasiune... Ochii inchisi si "resuscitari" intense ca sa il mai trezesti, si tot nu sunt prea mari sanse de reusita. Alta tampenie mi se par balerinii. Toate grasele poarte balerini, toate femeile poarta balerini. De ce? Arata ca dracu'. Si nu, astia chiar nu sunt confortabili. |
Uite inca un link de wiki uitl, sa te mai racoresti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_objectification Daca tu crezi ca principalul interes al unei femei in viata e sa iti incante tie ochiul, esti complet pe langa. Sau esti un troll foarte perseverent, ceea ce am suspectat de la bun inceput. |
Interesant ca se gasesc barbatii sa critice, normal, ei se gandesc doar la faptul ca vor ca femeile sa arate bine pentru ei. Ce e asa de greu de acceptat ca unele femei nu se imbraca pentru altii, ci pentre ele? Daca femeile gasesc pe cineva care sa le placa cu atat mai bine, macar le plac asa cum vor ele sa fie, nu cum vor altii...
Si apoi ce le pasa barbatilor? Daca cauta o femeie pentru imbracamintea pe care o poarta si nu pentru altceva au de unde alege. Nu zic ca un barbat n-ar trebui sa-si spuna parerea, ba chiar cred ca ar trebui sa o faca, dar intr-un mod placut si sa accepte faptul ca femeia daca vrea sa arate bine se imbraca in ceva si daca nu o intereseaza se imbraca in altceva. Pana la urma e alegerea ei. Sunt sigur ca si femeile au nemultumiri de genul legate de imbracamintea barbatilor, e o chestie de gusturi pana la urma, cuiva s-ar putea sa-i placa o anumita haina, altcuiva nu... |
Esti copil, Liviu, vezi la Windom. :D
Deci eu abia astept sa vina dra Cl. sa-mi arate ce esarfa si-a luat. Vezi ca e meci. Da, ma gadila, dar e foarte frumoasa. Da, ma gadila iar. Uuuu. Hai la pauza, adu si tu berea ailalta. Da, e pauza. Uuuu - albastru ciel? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Baldabac. =)) |
Copil sunt, dar diferenta de viziune nu e datorata acestui lucru :P
|
Ba da, trust me - been there done that. :P
E Galbena!!! :-O Losing my religion. =)) |
=)) Mai are si ea alte interese, dar stai linistita asta e printe primele. Din nenumarate si diverse motive, "sa intoarca barbatii capul dupa ea" reprezinta un interes major. Du-te intr-o discoteca si o sa vezi acolo fete supermachiate, stralucitor imbracate si care "se rup in figuri" pentru a atrage atentia barbatilor. Exemple gasesti si pe strada. ooo, da. Eram sigur. Sincer iti spun: ma asteptam sa vina o femeie sa bage asta cu "numai la sex/ nu conteaza personalitate etc". Stii ce? Exact asta vreau: sex, cel putin initial. Inainte sa ies afara nu imi spun "vreau sa imi gasesc jumatatea/sotia/o fata de care sa ma indragostesc". :"> Ar fi extrem de penibil. Ies afara, pe strada o femeie, prima oara ma uit sa vad cat de buna e, adica tzatze, cur, picioare, lipsa burtii. La o a doua privire ma intereseaza imbracamintea, parul (cum e aranjat), mainile (mai sunt niste maimute care nu se epileaza si au antebratele acoperite de blana), unghiile sa fie facute, bijuteriile sa existe dar sa nu fie ostentative. Astea sunt detalii care conteaza, astea deosebesc o femeie pe care vrei doar sa o futi (daca are par pe maini iese din discutie, nu pune ea bratele de maimuta pe mine:-& ) si sa o expediezi, si una pe care vrei sa o futi si nu numai, vrei sa o pastrezi pentru cate poti afisa cu o femeie stilata astfel, crescandu-ti valoarea tie, ca barbat. Vorbesc despre majoritate. Minoritatea ma intereseaza mai putin, intrucat ca reprezatantele lor sunt mai putine. In plus, Miss Elena Carstea, daca te consoleaza cu ceva sa stii ca: persoanele atragatoare sunt percepute ca fiind destepte. ooo, da. Sunt un troll. Sunt platit cu norma intreaga.:| Sunt cel mai perseverent. "Nu esti de acord cu mine, du-te dracu'!" aplic-o in continuare daca te face fericita. |
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by Windom:
una dintre cele mai inteligente faze din film http://www.youtube.com/watch?v=Erse8...has_verified=1 Industria produselor de machiaj a progresat mult, orice urata devine decenta folosind o galeata de machiaj. |
Gata, feteleor, a luat-o. E ok?
Vreti sa va spun in ce era imbracata inainte? =)) |
You're joking, right? Si chiar de ar fi percepute, trebuie sa fii tu la randul tau prost ca sa percepi astfel, sa nu stii sa faci diferenta intre perceptie si realitate. Iar daca persoana cu perceptia e proasta, cui ii pasa de perceptia ei? Altor persoane proaste presupun... |
Si sunt atatea alte femei care nu isi alimenteaza self esteemul din fluieraturile muncitorilor de pe strada.
Vad ca misoginismul e iarasi in floare pe forum, la fel si generalizarea crasa. |
O foarte buna prietena de-a mea se imbraca doar in blugi, tricou larg, tenesi si eventual sapca, in conditiile in care inainte se imbraca mai elegant. Normal ca am intrebat-o cum de a avut loc schimbarea asta si mi-a zis ca ii e mai comod in hainele astea, nu trebuie sa piarda nu stiu cat timp cu alesul hainelor, cu potrivitul lor pe culori etc. Printre alte motive a fost si cel cu fluieraturile pe care nu le suporta. Si fata mi se pare foarte frumoasa si asa cum e imbracata (desigur, o chestie de gusturi), plus ca e o placere sa vorbesti cu ea. Nu stiu, poate e greu de acceptat ca sunt multe feluri de oameni pe lumea asta... |
Originally Posted by Liviu-:
tine psihologie. Cauti si vrei sa gasesti calitati persoanelor de care esti atras. Nu vrei sa recunosti ca iti place de o proasta lipsita de haz, tu cauti sa ii acoperi lipsurile pentru a-ti respecta standardele din capul tau. |
1. Nu te-am facut prost. Poate era greu sa-ti perceapa mintea faptul ca vorbeam in general.
2. Daca nu vrei sa recunosti inseamna ca esti un idiot. Pshilogia respectiva tine de prosti si idioti... 3. Scoate morcovul ala din cur odata si invata sa porti un dialog civilizat. |
Ma incalzeste asa ca, il las acolo Tu ai uitat pe ce lume traiesti. Nu ma intereseaza exceptiile, sunt putine, ma pot lipsi de ele. Pentru confortul tau mental, poti sa crezi ca femeile sunt niste fiinte complexe si iluminte, care si in 4 labe pe covor se gandesc la teoriile existentei umane. Daca te face sa te simti mai bine, mai superior, poti sa ma consioderi idiot. Nu vreau sa stau in calea fericirii tale. |
Pe mine tocmai alea ma intereseaza, tocmai de asta, data viitoare cand iti exprimi parerea, ai in vedere ca nu totul e asa cum il vrei tu. Lumea asta nu exista special pentru tine, femeile nu exista special pentru tine, poate sa existe pentru alte cateva milioane de barbati, dar nu neaparat pentru tine. Accepta lucrul asta ca n-ai de ales.
O duci la extreme acum. Dar probabil sunt si astfel de femei. Diferenta dintre mine si tine e faptul ca eu accept ca o persoana are dreptul sa fie cum doreste ea, nu dupa bunul meu plac.
Am mai spus intr-o observatie in topicul IB, deci caracteriza doar oamenii din discutia respectiva, ca nu e nimeni prost. Tocmai ca suntem persoane inteligente, dar o mare prostie pe care o poate face un om inteligent, si pe care o faci tu din cate observ, e sa creada ca el e singurul. |
@danonino ai un avertisment pentru injuria de mai sus. Editeaza tu, daca nu vrei sa o fac eu si incearca sa porti o discutie nitel mai civilizata de acum incolo.
|
Asta a fost epica. Tu cauta exceptii, sa ma anunti cand gasesti una buna. |
|
Judex, ne'am dat seama ce'ți poate capul, nu trebuie să te dai în stambă pe'aici în fiecare zi .
Nu ne interesează pe noi că nu te interesează pe tine . Comentează alte thread'uri mai interesante pentru tine și lasă'ne pe noi să vorbim despre ce ne place . |
Nu te dezminti, continui in acelasi ton obraznic. Stiu, e greu sa accepti o greseala de scriere. Eu, cel putin, sunt sigur ca o sa dorm linistit, chiar daca o sa o am pe constiinta toata viata.
Asta e tot din categoria epice, nu? Doar ca e ceva mai putin epica. Sunt sigur ca poti mai mult ;)
Cateva mesaje mai sus, ca doar nu ma refeream la o persoana imaginara.
Originally Posted by bremen1980:
:)) |
Ea, amica ta? Da, am gresit, am corectat. |
În general, când vezi că o persoana are niște ani în plus ai alte așteptări de la ea . Dar vad că mai sunt și cazuri surprinzătoare, gen tu și gen ei .Ești mai mic, din câte am înțeles, dar îmi place cum gândesti :-bd Și, ai dreptate, anumite persoane nu sunt capabile să poarte o discuție în contradictoriu și să dea dovadă de respect și înțelegere . Știi cum e calul care nu vede decât în față ? Voila . |
All times are GMT +2. The time now is 01:00. |