Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actorul/actrita preferat(a) si dc ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96855)

R_Afc 16 May 2010 18:23

Originally Posted by rvn:

cam ciudata combinatie de preferinte,R_afc
ma gandesc la filmele in care au jucat toti...

Ma refeream strict la ceea ce reprezinta actoria, indiferent de stilul pe care il abordeaza un actor. Adica, poate sa-ti placa si Tarkovsky si Fincher.

rvn 23 May 2010 20:03

Originally Posted by R_Afc:

Originally Posted by rvn:

cam ciudata combinatie de preferinte,R_afc
ma gandesc la filmele in care au jucat toti...

Ma refeream strict la ceea ce reprezinta actoria, indiferent de stilul pe care il abordeaza un actor. Adica, poate sa-ti placa si Tarkovsky si Fincher.

inseamna ca iti plac mai toate genurile de filme si n-ai un anume tip de actor preferat...
ma gandesc,de exemplu, la stilul lui M.Rouke si cel al lui A.Delon.

marvel 19 Jun 2010 14:17

Will Smith joaca bine in orice gen de film dar cel mai bn joaca in drame. Nu prea are haz, la fel si Nicolas Cage, care are doar roluri serioase.
Orice film cu Leonardo Dicaprio este bun. Dovada fiind cel mai celebru film "Titanic".
Christopher Mintz-Plasse, Jack Black, Steve Martin, Will Ferrel sunt cei mai geniali actori in comedii

1Simplu 19 Jun 2010 17:23

ai Dreptate !!

Originally Posted by marvel:

Will Smith joaca bine in orice gen de film dar cel mai bn joaca in drame. Nu prea are haz, la fel si Nicolas Cage, care are doar roluri serioase.
Orice film cu Leonardo Dicaprio este bun. Dovada fiind cel mai celebru film "Titanic".
Christopher Mintz-Plasse, Jack Black, Steve Martin, Will Ferrel sunt cei mai geniali actori in comedii

iti dau dreptate !!

--------------------------------------------------------------------------------
Nicolas Cage si Will Smith, In rolurile serioase SE POTRIVESC si joaca excelent !!

RavenScar 20 Jun 2010 01:23

Cred ca actorul care isi cel mai mult munca in serios in momentul actual este Christian Bale care face destul de multe sacrificii pentru rolurile care le interpreteaza, dupa cum se vede transformarea prin care a trecut de la The Machinist la Batman Begins. Deci categoric el este actorul meu preferat.

Alti actori care imi plac foarte mult ar fi Ed Norton, Clint Eastwood, Charles Bronson si Al Pacino.

GEKK 20 Jun 2010 11:23

..............

Gerard Butler
Cristian Bale
Jason Statham
^#(^

kanibalo 23 Jun 2010 14:28

Al Pacino

marius93 27 Jun 2010 08:05

Jim Carrey - pt. ca mi se pare un actor complet care te face sa razi cu gura pana la urechi in filmele sale de comedie, insa cu toate astea a dovedit ca e mult mai versatil si capabil sa interpreteze o gama larga de personaje. In filme gen drama ca Truman show, Eternal Sunshine sau Man of the moon s-a prezentat onorabil.

1Simplu 24 Jul 2010 16:56

.

Jim Carrey este cel mai tare!

Dubrasca 24 Jul 2010 23:39

Jack Nicholson este actorul meu preferat!

smiley3abe 27 Jul 2010 21:54

1. Daniel Day-Lewis
2. Johnny Depp
3. Leonardo DiCaprio
4. Tom Hanks
5. Kevin Spacey

Actorul meu preferat e Daniel Day-Lewis pentru ca este cel mai talentat si devotat actor.

EvaW 29 Jul 2010 09:51

Gerard Butler, Heath Ledger, Angelina Jolie, Cameron Diaz.

rifa 01 Aug 2010 17:27

All-Time Gen:

1. Jack Nicholson
2. Al Pacino
3. Humphrey Bogart (suna fantezist dar mi-l imaginez in rolul lui Two-Face... ar fi fost... C R I M I N A L)

1. Katharine Hepburn
2. Meryl Streep
3. Nicole Kidman/Julianne Moore (chiar nu stiu...)

At-The-Moment Gen:

1. Brad Pitt
2. Johnny Depp
3. Robert Downey Jr.

1. Marion Cotillard
2. Penelope Cruz
3. Scarlett Johannson

De urmarit Sam Rockwell, Casey Affleck, Amanda Seyfried, Joseph Gordon Levitt...

danyx493 03 Aug 2010 18:55

Arnold Schwarzenegger datorita carierei impresionante pe care a avut-o, aceea de sportiv profesionist si de actor, urmat de faimosul Johnny Deep!!;)

TheSupervisor 03 Aug 2010 21:18

Marlon Brando
Christian Bale

margott 04 Aug 2010 22:53

Actrite : Naomi Watts & Sigourney Weaver

De ce Naomi : pt ca imi plac rolurile pe care si le alege si pt ca e o actrita serioasa...iar Sigourney, nu stiu daca mai are nevoie de prezentare

Actori : mai mult valul nou : Joseph Gordon-Levitt, Gael Garcia Bernal, Ralph Fiennes :)
De ce Joseph G-L : pt ca e un actor tanar, talentat si plin de entuziasm,
Gael : pt ca are o doza de excentricitate sau de nebunie, daca vreti, in toate rolurile in care l-am vazut
iar Ralph pt ca mi-a placut in toate filmele in care l-am vazut, in special in Schindler's List

danonino 08 Aug 2010 07:56

Edward Norton e actorul meu preferat pentru ca il consider cel mai talentat actor ai ultimilor 20 de ani. Am vazut aproape toata filmografia, si nu am apucat sa privesc un joc actoricesc slab.

Cristian Bale e destul de tare. Mi-a placut enorm in Imperiul Soarelui, minunat.

Nicholas Cage doar pentru 2 roluri mai recente, absolut fenomenale.

Actrite preferate n-am, asta pentru ca evit dramele in care personajul principal e o femeie.

Poate ar fi Natalie Portman, pt rolul din Leon, V si Star Wars.

innascumpica 16 Aug 2010 11:38

1.Alejandra Lazcano
2. Miley Cyrus
3.Kristen Stewart
Pt ca toti joaca ff bine

Medicate 16 Aug 2010 16:52

Adecarate vedete as zice ... :)) OMG cum mama naibii sa-i pui pe astia la favoriti si sa spui ca joaca foarte bine .... cultura cinematografica 0 in cadrul acestor persoane !

miercuri 16 Aug 2010 16:52

Originally Posted by danonino:

Rolurile recente ale lui Cage au fost cu precadere numai dude, in prima jumatate a carierei a facut cam cele mai bune roluri.
Quote:

Actrite preferate n-am, asta pentru ca evit dramele in care personajul principal e o femeie.
.

No surprise here. (:|

danonino 17 Aug 2010 01:34

Originally Posted by miercuri:

Rolurile recente ale lui Cage au fost cu precadere numai dude, in prima jumatate a carierei a facut cam cele mai bune roluri.

Cele de acum 5 ani

Originally Posted by miercuri:

.

No surprise here. (:|

Ba chiar s-ar putea sa am.

1Simplu 17 Aug 2010 21:07

Sandra bulloc

Sandra bullock este actrita mea preferata >D

danonino 18 Aug 2010 09:20

Actrita preferata e Sigourney Weaver pentru ca a jucat in Alien si e mama lui Alien. Chiar mi-a placut cum a jucat aceasta serie.

Domolul 05 Sep 2010 00:35

De ce oare?

Se vede cu ochiu liber ca foarte multi actori preferati sunt actori care au jucat in majoritatea rolurilor de partea baietilor buni. Nimeni, chiar nimeni nu apreciaza actorii care joaca preponderenta caractere negative ?
Asta e bine finca inseamna ca nu sunt p-aici useri malefici care sa se identifice cu bad guy sau ca nu este un site cu critici de film ca ar fi fost oricum cam plictisitor ?

margott 10 Sep 2010 19:46

Originally Posted by Domolul:

Se vede cu ochiu liber ca foarte multi actori preferati sunt actori care au jucat in majoritatea rolurilor de partea baietilor buni. Nimeni, chiar nimeni nu apreciaza actorii care joaca preponderenta caractere negative ?
Asta e bine finca inseamna ca nu sunt p-aici useri malefici care sa se identifice cu bad guy sau ca nu este un site cu critici de film ca ar fi fost oricum cam plictisitor ?

Crezi ca tine cineva cont ca un actor joaca in roluri preponderent negative/pozitive ? Nu cred. Eu cel putin nu iau in considerare acest aspect. Si...asa, din curiozitate, spune-mi si mie niste actori care au jucat mai mult in roluri negative...pun pariu ca nu sunt asa cunoscuti ca cei care au jucat mai mult in roluri pozitive. So, there's your answer.

kyty 18 Sep 2010 19:32

al pacino

[/quote]

Crezi ca tine cineva cont ca un actor joaca in roluri preponderent negative/pozitive ? Nu cred. Eu cel putin nu iau in considerare acest aspect. Si...asa, din curiozitate, spune-mi si mie niste actori care au jucat mai mult in roluri negative...pun pariu ca nu sunt asa cunoscuti ca cei care au jucat mai mult in roluri pozitive. So, there's your answer.[/quote]

Al Pacino a intruchipat destule personaje negative si totusi este foarte cunoscut, a jucat in filme precum: Nasul( intruchipandu-l in 2 si 3 pe seful unei familii mafiote) Avocatul Diavlului (rolul satanei- nu cred ca gasesti mai malefic de atat), Crime justificate, You don't know Jack si lista poate continua.... cu toate aceste roluri negative la activ este insa actorul meu preferat.

margott 26 Sep 2010 18:51

Al Pacino a intruchipat destule personaje negative si totusi este foarte cunoscut, a jucat in filme precum: Nasul( intruchipandu-l in 2 si 3 pe seful unei familii mafiote) Avocatul Diavlului (rolul satanei- nu cred ca gasesti mai malefic de atat), Crime justificate, You don't know Jack si lista poate continua.... cu toate aceste roluri negative la activ este insa actorul meu preferat.[/quote]

Dar daca faci o medie, o sa vezi ca Pacino a jucat mai multe roluri pozitive decat negative. In fine, eu nu tin cont de aspectul asta cand imi place un actor. De pilda, mie imi place mult Gary Oldman, si a jucat si el destule roluri negative. Dar n-am stat niciodata sa ma gandesc daca a jucat mai bine intr-un rol pozitiv sau negativ.

crin3l 26 Sep 2010 19:48

Cand eram la inceput cu vizionarea filmelor, cel mai mult m-au impresionat actorii Tom Hanks(mai ales pentru rolul din Forrest Gump care ramanane in continuare pe primul loc in topul meu al celor mai grele roluri facute de un actor), Al Pacino si Anthony Hopkins. Insa cand mi-am mai imbogatit cultura cinematografica acesti actori au fost depasiti de Johnny Depp, fiindca il consider cel mai cameleon actor care a existat vreodata.

omudindulap 26 Sep 2010 21:41

Originally Posted by margott:

Al Pacino a intruchipat destule personaje negative...You don't know Jack si lista poate continua....

Nu e in rol negativ aici.

chuckyfan 06 Oct 2010 18:57

Jim Carey:Orice comedie cu el nu numai ca ma binedispune dar ma si face sa uit de probleme:)
Johnny Depp:Acest om pur si simplu poate juca orice rol de la Sweeney Todd pana Jack Sparrow si multe alte personaje toate au fost geniale:)

Lino 14 Oct 2010 12:40

Mie unul imi place de Brad Pitt . Mi se pare un actor foarte versatil si in plus arata si bine , deci e un pachet total . Si cu asta fiind spuse comentariul se apropie de final. Va multumesc !B-)

chuckyfan 14 Oct 2010 16:24

Doug Bradley pentru rolurile lui Pinhead din Hellraisere(cunoscatorii cunosc;) )

copila_satanista 07 Dec 2010 09:27

Da, chiar jos palaria... Pacat ca fiind atat de bun in rolul lui Al, nu prea a reusit sa obtina si alte roluri, in special si pentru ca lumea il asocia prea mult cu acesta. Chiar, am tot zis sa vad si eu "Modern Family".

legolas05 30 Dec 2010 13:20

Actrita mea preferata: LIV TYLER....pentru ca este frumoasa si imi place cum joaca in filme apoi GEMMA ARTERTON si NATALIE PORTMAN.....

Actorul meu preferat...de fapt sunt 2:ORLANDO BLOOM si JOHNNY DEPP......pentr ca au jucat bine in foarte mult filme

regizorul 02 Jan 2011 19:30

Anthony Hopkins

imi place tot la el stilul in care vorbeste cum se misca cum se comporta e un geniu care intra in pielea personajului si te face sa te simti de parca traiesti in film un adevarat geniu pt mine este cel mai bun actor fara egal

NmpN 09 Jan 2011 23:28

Actorul preferat- Gerard Butler- A devenit actorul preferat dupa ce am vazut 300 . Insa si in comediile in care a jucat s-a descurcat bine.
Actrita preferata-Natalie Portman-O actrita foarte buna care poate juca in orice gen de film dupa parerea mea .

psihologu 24 Jan 2011 09:15

Sean Connery - un adevarat gentleman....
Robert De Niro-un actor complet
Andy Garcia- actor si regizor cu un talent aparte
Tommy Lee Jones-o figura legendara a filmilui
Al Pacino-actorul cu 1000 de fete
Denzel Washington-,un talen desavarsit

MadalinaGabriela 24 Jan 2011 09:35

Jared Leto: este pur si simplu extraordinar; canta, regizeaza, joaca toate la un nivel foarte onorabil. Priviti Requim for a dream ,Chapter 27 si noul Mr. Nobody si ii veti vedea valoarea:D
P.S: Arata untr-un fel superb;))

Anne Hathaway este o dulceata de ...femeie:)) . Joaca foarte bine si im place ca nu a cazut in plasa "perfectiunii" din cetatea filmului:D

Leonardo Dicaprio: el mi se pare unul dintre cei mai buni actori in viata si... punct (.)

Theodor2011 25 Feb 2012 13:14

Actori preferati:Russell Crowe,Christian Bale,Jack Nicholson.Actrite preferate:Jennifer Love Hewitt,Gina Philips,Sophia Bush:)

Iulya_Roman_Newfannny 03 May 2012 00:28

Dan Bordeianu
Jensen ackles
Johnny Depp

Presedintele 03 May 2012 00:40

Esti cretin.

ARGINTUL 03 May 2012 00:45

:-*
Originally Posted by Presedintele:

Esti cretin.

si tu

KarGo 25 May 2012 17:42

Will Smith....

Pentru Ca Imi Place Cum Joaca :)) Are De Toate Omu' =))

bianca_roca 13 Jun 2013 23:36

Când vine vorba de actori, categoric îl aleg pe Bradley Cooper. Când vine vorba de actriţe, Amber Heard este pe primul loc. Nu pot alege între aceşti doi actori, deoarece talentul lor este imens, filmele în care joacă sunt foarte interesante, iar prezenţa lor în filmele respective mă binedispune.

All times are GMT +2. The time now is 20:58.