![]() |
Tamarainsa, confirmi prezenta? Vii si tu?
Gloria, poate ar trebui sa-i dau un pm ca nu cred sa intre in acest topic? Sa vina si ea s-o cunoastem. Molul unde are loc meetingul care e, ala din bercei, aparatorii patriei? |
Da, ala e, doar ca statia se numeste Eroii Revolutiei.
Eu am anuntat printr-un participant, nu am cum s-ajung. Sorry, Glo. |
Originally Posted by illotempore2002:
Ce forumeeting palpitant!:-? |
:D
Speram sa fie palpitant! |
Super-palpitant.
Päcat cä nu vine si Exodel (indiferent cine-o fi: Ambrablurica, Meluturbat, sau altu' din entourage). Illo - ca sä nu mai încapä dubii: metrou Eroii Revolutiei, vis-a-vis de Bellu. (Dacä vrei, te iau de undeva de pe drum...) |
A, stiu unde e, am mai fost doar ca ma incurca denumirile - cityplex, movieplex, multiplex, mai greu sa nu le incurci.
poate facem si treaba cu Bellu? |
Poate o facem... In mod normal, eu am treburi si fix înainte de forumeeting, si precis dupä el - da' vorba francezului: «vézant et fécant»...
|
eu vin şi posibil să mai aduc şi alţi oameni (2-4). e ok, Gloria?
|
Fluier şi eu
Cam în ultima clipă... îmi anunţ şi eu venirea. Ioana
|
ok, Leonard.
Sa vedem, Illo, o s-o contactez si pe tamarainsa, daca vrea atat de mutl sa vada filmul. |
La forumeeting vor participa/au confirmat ca vin George Pistereanu si Ada Condeescu!
|
hello. nu am activat pana acum pe forum ,dar am aflat de intalnirea de maine si as vrea sa cer permisiunea de a participa. anul asta dau admitere la unatc si ar insemna mult pentru mine daca as putea veni .
|
sper să reușesc să ajung și eu.
|
Va astept. Pe maaaainee!
Dupa film coboram un etaj la cafeneaua obisnuita, ca sa stam la o vorba cu Ada Condeescu si George Pistereanu. |
Am vazut ca putem aduce invitati,sper ca e-n regula daca aduc si eu cateva persoane.
|
Glo: O sa se prelungeasca la vreo 20 de cafele. :))
|
Originally Posted by AdyShearer:
Nu e ok sa aduci „cateva persoane. La forumeeting vin FORUMISTI Cinemagia si eventual un invitat foarte apropiat. |
Originally Posted by nora_papillon:
|
Originally Posted by Gloria:
|
Un forum-meeting foarte interesant. Ma bucur ca l-am prins la initiere.
Un film (parerea mea) surpinzator de bun si puternic. Personajul masculin de exceptie. Le multumesc pe calea asta Gloriei si lui Stefan pentru organizare. Si la mai mare! M-a deranjat un pic atitudinea putin deplasata a d-nei Tamara(Insa). Nu ii inteleg rostul.... In rest, i-am intalnit pe Glo, Stef, Illo, Pitt, Ego, Dis....... incantat! Ceilalti nu stiu cine sunt. As fi vrut, dar daca nu s-au facut prezentarile la inceput...... Data viitoare. Si le tin pumnii stransi celor implicati in acest film. O sa ii sustin pe cat posibil. Bafta! |
Super filmul,chiar m-a miscat.Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la cafenea...
Si pe mine m-a cam deranjat atitudinea doamnei Tamarainsa,dar in rest a fost ok.Sper ca data viitoare sa facem cunostinta cu totii,au cam fost grupulete... |
Originally Posted by EgOisM:
Si nici macar o gura de cafea nu ai baut :P |
Originally Posted by EgOisM:
|
Mai mult a împuns :D
|
Originally Posted by Cinemania:
Cam asa ceva. Si destul de gratuit. Fac aceste afirmatii cu tot respectul pentru persoana, varsta si experienta doamnei. |
Tamarainsa a fost extrem de necioplita - s-a luat de actrita principala, i-a zis ca a stat ca un butuc, ca a jucat prost, ca ce a invatat ea de la profesorii ei, ca un psiholog 9ea joaca rolul unei studente la psiho-socio) nu se comporta asa, ca spera sa fie o Sandra bullock dar din pacate nu a fost.....numai critici de prost gust, nefondate.
|
Aloeu, ce curaj! :( Presupun că voi, cei care eraţi de altă părere i-aţi luat apărarea bietei fete, nu?! ;)
|
Nu a luat nimeni apararea nimanui. Si nici nu ne-am "porcait" in vreun fel. Doar ca au fost niste chestiuni gratuite, nefortate si nelalocul lor. Atata tot.
|
A fost, cu toata interventia Tamarainsei - cu bune si rele, un forumeeting foarte concentrat. In plus, Ada a spus la final ca o cunoaste pe Tamarainsa, deci nu a fost surprinsa de interventia ei.
In plus, ma bucur ca toti cei care au spus ca vin au venit. Multumim cinematografului CITYPLEX ca a gazduit aceasta vizionare! |
La forumeetingul pentru "Alimanescu" sper sa n-o prind pe Tamara, in cazul asta. >:)
Scuze, Glo, de absenta. Am anuntat. ;) |
Mi-ar fi placut sa pot sa fi fost si eu pe acolo :)
|
Intr-adevär, un forumeeting cu + (desi cam scurt - oricum, mi-am dus oamenii la Bellu si le-am arätat actorii si scriitorii).
Glo, ne-ai pozat de ne-ai adunat - deci, asteptäm poz(n)ele rapid! |
Deci eu astept sa-mi spui de ce n-ai raspuns la telefon.
|
Deci eram în plin curs de regie.
|
Deci exista SMS :D
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by Dragomara:
haha, buna asta :) pe bune, |
Imi cer scuze ca am plecat "in mijlocul filmului", m-a chemat campul muncii cand imi era lumea mai draga.
Nu m-a surprins faptul ca toata ziua m-am gandit numai la film, chiar daca am vazut doar putin mai mult decat inceputul. Si inca ma macina anumite sentimente cand imi aduc aminte de niscai secvente :|. Foarte puternic. Sper sa-l vad in curand pe tot. :) Unele lucruri au fost neplcute dar sunt motivate regizoral asa ca n-am ce sa cometez ( ma refer la... sunetele alea melodioase cu titlu de manele :-& ). Ma cam indepartau de film... dar apoi, regizorul ma aducea imediat inapoi in poveste. In rest... am facut cateva poze acolo in cinema, O sa le pun aici eventual. |
din ce am citit pe aici, mie mi-a placut foarte mult ideea lui pit cu pelerinajul la mormintele scriitorilor si actorilor.
apropo de chestia asta, va invit sa vedeti cam ce mormant are cezar ivanescu la iasi: http://3.bp.blogspot.com/_id4bc2AKOo...h/DSCF4415.JPG |
cred ca ilustra.films o tot fotografia pe ILLO.... si ea imi parea foarte contrariata. :))
|
Pai sincer, illo are cele mai multe poze, adica 2 :P Ai si tu dreptate cu pozele...
L.E. : Am uitat ca o poza n-a iesit bine si i-am dat delete. Deci...are doar o poza ea ( din doua). |
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by Gospin:
Subscriu ;;) |
|
Originally Posted by keepwalking:
Eu cred ca as fi sarit in apararea ei...indiferent daca erau fondate sau nu criticile. Exista o vorba, tonul face muzica...poti critica pe cineva fara a recurge la 'intepaturi'. Gen: mi-ar fi placut o interpretare ceva mai convingatoare in secventa x,y...atitudinile astea ma scot din sarite, cred ca i-as fi aruncat Tamarei(insa) o privire din aia de criminala in serie si ar fi tacut din gura :)).Cu tot respectul... Chiar ieri am vazut pe Realitatea o emisiune unde erau ei invitati si vorbeau despre film, ca persoane mi s-au parut chiar ok, o sa dau si eu o fuga cat de curand la cinema sa vad si filmul :). Pacat ca nu reusesc nicicum sa ajung si eu la un Forumeeting :(. Nu ca ar fi prea interesant sa ma vedeti in carne si oase, va puteti lipsi de asta, ci ar fi interesant ca eu sa va vad. I'm painfully shy pana imi dau drumul, adica vreo jumatate de ora, Pit va poate confirma :D. |
Originally Posted by buticut:
PS Cinemania poate. ;) |
Originally Posted by keepwalking:
Mai, cum sa fie "pe bune"? Indiferent de parerea cuiva, nu te apuci sa jignesti un om de fata cu o gramada de altii, o actrita debutanta care poate are nevoie de incurajari, si mai ales, care si- facut treaba impecabil? Sau poate cumva ti-e ciuda ca filmul a iesit atat de bine si te bucuri ca Tamarainsa a fost atat de mitocana? In cazul asta, ai o problema. |
@buticut - în sfârşit cineva care m-a citit şi înţeles cum trebuie!! :"> :-* Multe din relele lumii se produc şi pentru că noi, martorii lor oculari, le permitem să se întâmple, vorba acelui "proverb" despre oamenii buni care sunt doar spectatorii durerilor lumii etc.
|
Am dres busuiocul cât am putut de bine - adicä n-am prea läsat-o pe Tamara sä vorbeascä: o datä am schimbat brutal subiectul, a doua oarä i-am "luat vorba din gurä" trecând la elogierea rolului Adei, iar a treia oarä am contrazis-o de-a dreptul: "Tamara, fii serioasä, fata asta ardea si vibra TOATA acolo, rar am mai väzut un rol asa de bine compus!" De fiecare datä, Tamara se întorcea spre locul ei cu coada-ntre picioare - dar pânä acolo, uita ultimele 30 de secunde, revenea si relua. Pânä s-a plictisit si-a plecat acasä
|
Originally Posted by TAMARAINSA:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:38. |