Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Puncte si medalii Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96833)

Windom 18 Mar 2010 12:42

Fuckin' A.

Gloria 18 Mar 2010 12:45

Chambord, de data asta less is not more ;)

Gloria 25 Mar 2010 16:11

noutati

Vor fi 2 activitati importante pentru care userii pot primi puncte cu care vor putea cumpara in viitor dvd-uri si blu-ray

1. contributor: adaugare si completare biografie si detaliilor la actori, plus sinposis si detalii/distributie filme
2. fotograf: adaugarea de poze lla filme si actori

Dragomara 25 Mar 2010 16:26

Originally Posted by Gloria:

detalii/distributie filme

:-O :-O Io am încercat de câteva ori să fac asta şi informaţiile nu s-au salvat niciodată. Acum să nu-mi spui că trebuia să le analizeze/ valideze Academia?! ;)

Gloria 26 Mar 2010 00:32

Ba da, toate sinopsisurile si pozele adaugate prin sistem wiki sunt verificate de catre noi inainte sa fie aprobate pe site.

Dragomara 26 Mar 2010 05:21

No, stai că am verificat şi văd că l-aţi pus pe Jiao Xu (Dicky) în http://www.cinemagia.ro/filme/cj7-25902/ Nu ştiu cât o fi durat asta, şi nici nu cred că s-a produs doar la sugestia mea. În fine, un mesaj de genul "datele au fost validate şi postate pe site" ar fi de dorit.

Dragomara 31 Mar 2010 11:32

Asta ar fi mers mai bine la "Bancuri". :P

http://www.cinemagia.ro/club/pagina-mea/puncte-medalii/

Cu siguranţă până fac io 2000 de puncte, până şi blu ray-ul va fi scos din uz... :|

StefanDo 31 Mar 2010 11:42

draga dragomara, din pacate linkul respectiv duce la pagina personala a fiecaruia dintre useri, nu la a ta ;)

Dragomara 31 Mar 2010 11:50

Originally Posted by StefanDo:

draga dragomara, din pacate linkul respectiv duce la pagina personala a fiecaruia dintre useri, nu la a ta ;)

Ştiu deja asta... :P Vroiam doar să afle neştiutorii cum stau ei înşişi. ;) Poate ar fi cazul să ne unim punctele, cel puţin aşa măcar unul dintre noi poate câştiga un DVD. :-?

Sunt curioasă dacă are careva barem 500 de puncte din cele cerute?!

SoX 31 Mar 2010 11:54

Nu stiu daca are cineva atatea puncte, dar nici 2000 de puncte nu e imposibil. ;)

Daca stai si te uiti la ele cum se inmultesc, atunci da. :D

Windom 31 Mar 2010 12:02

Si cum plm duce tocmai la pagina mea?:-? X(

L.E. Mi-am dat seama...

Liviu- 31 Mar 2010 12:05

Nu pare chiar asa greu, dar trebuie timp. De exemplu am vazut o persoana cu vreo 400 si ceva de puncte deja.

Windom 31 Mar 2010 12:06

Si cum plm am un singur review la filme?:-? X(

Mist 31 Mar 2010 13:00

Posterele la filme nu sunt acceptate niciodata sau poze cu actori....:( :(

Liviu- 31 Mar 2010 13:10

Si ca vorbeam de persoana harnica a si aparut :P

PS: Poate explica cineva mai precis termenul "watermark"? (ca sa nu mai imi bat capul cautand pe net :D)

PS2: In caz ca se trimite un sinopsis la un film la care deja exista unul si fie va fi schimbat, fie nu, cum se distribuie punctele?

Mist 31 Mar 2010 13:23

Originally Posted by Liviu-:

Si ca vorbeam de persoana harnica a si aparut :P

PS: Poate explica cineva mai precis termenul "watermark"? (ca sa nu mai imi bat capul cautand pe net :D)

PS2: In caz ca se trimite un sinopsis la un film la care deja exista unul si fie va fi schimbat, fie nu, cum se distribuie punctele?

:)))
cred ca imagine suprapusa

SoX 31 Mar 2010 13:27

Poza marcata cu numele unui site, cred :-?

ex

copila_satanista 31 Mar 2010 13:32

este o functie in general, folosita prin diferite programe, prin care poti pune peste un text, o imagine etc un fel de stampila (care poate fi si numele unui site)

cele mai multe pcte le are un user cu 1183 ;)

ooo333 31 Mar 2010 15:25

Ar trebui sa se faca o sectiune cu filme fara sinopsis sau fara poze sau cu informatii putine despre distributie ca sa putem gasi usor filmele care au nevoie de detalii !
Daca la un film pun numele actorilor din film (cum ii cheama in film ) cu cat pun la mai multi actori numele primesc mai multe puncete ?
Pentru toate primesc acelasi numar de puncte si pentru sinopsis , detalii film ,poze ?

ooo333 31 Mar 2010 15:32

numarul meu de postari este numarul de urgente !!! 112 !

marius_em 31 Mar 2010 16:13

Am 4 medalii. In your face, bitches! That's right, 4 fucking medals. I'm king of the world!

shadowofnight 31 Mar 2010 16:36

Eu 6 ;;).

Dragomara 31 Mar 2010 16:37

Categoric aci cineva are probleme de matematică, logică, sau/ şi IT!!! :-/
M-am uitat la topul ăla general şi nu i-am văzut, de ex, pe Pitbull şi ALS. Acum să nu-mi spuneţi că ei sunt moderatori, dar şi Cinemania şi Illo sunt în aceeaşi situaţie, ei de ce apar?! :-O :-?

@Mariusică - încă 2000 de puncte până la prima medalie (=DVD)!! :P

ooo333 31 Mar 2010 18:34

Originally Posted by marius_em:

Am 4 medalii. In your face, bitches! That's right, 4 fucking medals. I'm king of the world!

Daca tu esti I'm king of the world cu 4 medali eu cu 5 ce sunt ?

anaemona 31 Mar 2010 18:55

Originally Posted by Windom:

Si cum plm am un singur review la filme?:-? X(

Daca ai scris doar un review la TP ce sa-ti fac :)

Intrebare pentru moderatori: Mesajul de mai jos, postat la Twin Peaks e considerat review de film :-?

Simbad pe 21 Iunie 2003 01:14

Lol...me to..he,he,he

vlad4s 31 Mar 2010 22:04

Chiar imi place chestia asta cu puncte si medalii deoarece cinemagistii o sa se implice si mai mult!B-)

Gospin 01 Apr 2010 10:19

Originally Posted by vlad4s:

Chiar imi place chestia asta cu puncte si medalii deoarece cinemagistii o sa se implice si mai mult!B-)

crezi? :-?

copila_satanista 01 Apr 2010 10:21

deoarece d-aia s-o fi implicat si el mai mult

ooo333 01 Apr 2010 10:34

Originally Posted by Gospin:

Originally Posted by vlad4s:

crezi? :-?

desigur !

Liviu- 01 Apr 2010 19:11

Pun din nou problema in discutie, poate nu s-a observat prima data :P

Cinemania 02 Apr 2010 01:11

19 cereri de prietenie zbughite din vazduh in 2 zile. Da mai opriti-va nesatuilor.

Gospin 02 Apr 2010 08:18

Originally Posted by Cinemania:

19 cereri de prietenie zbughite din vazduh in 2 zile. Da mai opriti-va nesatuilor.

la mine doar 7, ce tu esti mai cu moț ? :D

MariaMona 02 Apr 2010 10:55

cred ca iti cer prietenia pentru ca esti in top ;) lucky me

Dragomara 02 Apr 2010 12:41

Scrisesem ieri, postarea aceea salvată cică, da'totuşi nu se ştie singur în care univers paralel, scrisesem deci, că nu mi se pare OK să nu pot vedea cum şi-a găştigat ABSOLUT ORICE user punctele, că nu mă interesează să fiu prietenă cu nimeni pentru a-i vedea profilul, personal pentru mine contează mult mai mult faptul că omul ăla a văzut 1000 de filme, şi/ sau a comentat 300, decât cel care a făcut 6000 de postări (mă abţin să le calific :"> ) pe-un forum!

Propun, deci, ca genul ăsta de informaţie să fie public.

Mist 02 Apr 2010 17:25

De ce nu se accepta posterele la filme ?
Sau la actori macar o poza,ca sa stie omu' despre cine e vorba...:| :| :| altii au sute de poze si altii niciuna...

Liviu- 02 Apr 2010 18:49

Daca tot mai am o intrebare o readuc si pe cealalta sa se vada mai bine.

Ce inseamna un DVD la alegere? Dintre ce se alege? DVD-uri care intra in concursuri sau orice DVD as vrea eu? De exemplu as putea cere un DVD cu In the mood for love, Seven Samurai, 8 1/2? Ca asa cu orice as vrea eu ma apuc de adaugat informatii chiar daca stiu ca nu am prea mult timp liber, dar pentru ce e "in stoc" nu m-as chinui.

Mist 02 Apr 2010 18:55

Ce inseamna un DVD la alegere? Dintre ce se alege? DVD-uri care intra in concursuri sau orice DVD as vrea eu? De exemplu as putea cere un DVD cu In the mood for love, Seven Samurai, 8 1/2? Ca asa cu orice as vrea eu ma apuc de adaugat informatii chiar daca stiu ca nu am prea mult timp liber, dar pentru ce e "in stoc" nu m-as chinui.[/quote]

Mi s-ar parea corect sa-ti poti alege dvd-ul,nu sa te limitezi la un anumit stoc....

bogdan0125 02 Apr 2010 20:44

Am incercat sa modific sinopsisul la un film si imi apare urmatorul link:
http://www.cinemagia.ro/filme/planet...save-sinopsis/

Problema este ca pe acest link nu imi apare nimic.( pagina este alba ). Ce pot sa fac pentru a se salva sinopsisul?

rrs85 02 Apr 2010 21:18

In calitatea de user (am o seringa silver, deh ;) ) incerc cu oarecare retineri (nu prea simt nevoia sa socializez) sa imi exprim tardiv optica vizavi de noul trend (sau vechi) lansat de Cinemagia. Sunt de considerentul ca din puct de vedere al forfotelii aceasta abordare va duce la un trafic intens in care toti (marea masa) vor tinde sa acumuleze cat mai multe puncte pentru DVD, calitativ insa totul se decoloreaza intr-o josnicie...

Liviu- 02 Apr 2010 21:25

Pentru DVD doar adaugarea de poze si de detalii la filme/actori iti aduce puncte. Restul de puncte sunt inutile, eventual doar ca sa apari intr-un top, de asta cred ca mai bine nu ar exista un astfel de top, mai bine doar cel de puncte pentru DVD-uri, e mai relevant. Si inainte era plin de comentarii de calitate foarte scazuta atat la filme, cat si la articole, asa ca mare diferenta din punctul asta de vedere nu e. Singurul rau adevarat pe care il vad aici e punctele prin mesajele de pe forum, in sensul ca unii poate vor sa le obtina astfel rezultand o scadere considerabila a calitatii acestuia. Mai apare din cand in cand cate o persoana de genul, dar de obicei se plictisesc si pleaca. Acum sa nu se intample cumva sa ramana. A fost o perioada cand isi revenise forumul, acum s-a mai calmat iar, intr-un sens negativ, adica iar nu se mai vorbeste prea mult de filme (desigur, toti suntem vinovati pentru asta).

RomaniaMare 06 Apr 2010 01:20

Pentru DVD doar adaugarea de poze si de detalii la filme/actori iti aduce puncte. Restul de puncte sunt inutile, eventual doar ca sa apari intr-un top, de asta cred ca mai bine nu ar exista un astfel de top, mai bine doar cel de puncte pentru DVD-uri, e mai relevant. Si inainte era plin de comentarii de calitate foarte scazuta atat la filme, cat si la articole, asa ca mare diferenta din punctul asta de vedere nu e. Singurul rau adevarat pe care il vad aici e punctele prin mesajele de pe forum, in sensul ca unii poate vor sa le obtina astfel rezultand o scadere considerabila a calitatii acestuia. Mai apare din cand in cand cate o persoana de genul, dar de obicei se plictisesc si pleaca. Acum sa nu se intample cumva sa ramana. A fost o perioada cand isi revenise forumul, acum s-a mai calmat iar, intr-un sens negativ, adica iar nu se mai vorbeste prea mult de filme (desigur, toti suntem vinovati pentru asta).

Punct ochit,punct lovit.Perfect de acord.

Judex 06 Apr 2010 16:41

Bai, cand mai trimiteti cereri de prietenie, precizati si voi scopul si durata vizitei. :))

Dragomara 06 Apr 2010 20:48

Încă o bilă neagră pentru voi.

Nu ştiu alţii cum sunt, şi ce-au, sau nu de făcut, însă mi se pare absolut tembel să stau vă verific dacă au fost afişate pozele sau completările pe care ÎMI PIERD VREMEA făcându-le filmelor de aici.

http://www.cinemagia.ro/filme/brudgu...0/distributie/

PS: ruşinică! :( :| :-?

fanty 07 Apr 2010 20:32

Am si eu o intrebare, am contribuit cu poze la multe filme si la multi actori care nu aveau nici o poza si nu ereau puse la misto. Am scris si cateva detalii si nici un punct si nici nu au fost postate....

paul_aramis 08 Apr 2010 13:26

şi super campionu la categoria puncte este userul anonymous (http://www.cinemagia.ro/club/profil/anonymous/)
50k+ mesaje în 2 săptămâni de activitate şi doar 2 logări, e ceva, nu?

Dragomara 08 Apr 2010 15:46

Citeşte careva pe-aci, sau toată lumea repetă ca papagalul pe "Reproşuri pt moderator

Originally Posted by Dragomara:

Nu ştiu alţii cum sunt, şi ce-au, sau nu de făcut, însă mi se pare absolut tembel să stau vă verific dacă au fost afişate pozele sau completările pe care ÎMI PIERD VREMEA făcându-le filmelor de aici.

http://www.cinemagia.ro/filme/brudgu...0/distributie/

PS: ruşinică! :( :| :-?

În caz că s-a uitat deja, sau mai degrabă nu s-a citit:

Contribuţii filme, actori
Puncte: Adauga sau completeaza biografia, sinopsisul sau detaliile actorilor si filmelor preferate. Pentru fiecare contributie adusa editorii Cinemagia te vor recompensa cu 1-20 puncte, in functie de calitatea informatiilor. Incercarile repetate de a trimite continut fals vor duce la penalizarea utilizatorului respectiv.
Bonus: : Pentru 100 de puncte acumulate primesti un bonus de 100 puncte.
Medalii: 400 puncte: Contributor bronze, 1200 puncte: Contributor silver, 3000 puncte: Contributor gold

Poze filme, actori
Puncte: Adauga poze la galeria foto a unui actor sau a unui film. Pentru fiecare poza acceptata de editorii Cinemagia primesti 1 punct. Pozele trebuie sa aiba o rezolutie de minimum 300x300 pixeli si sa nu prezinte watermark. NU vor fi punctate contributiile la galeriile care au mai mult de 100 poze. NU vor fi acceptate poze cu secvente din filme adaugate la galeriile actorilor sau poze cu actori adaugate la galeriile filmelor!
Bonus: : Pentru 40 de puncte acumulate primesti un bonus de 40 puncte.
Medalii: 400 puncte: Fotograf bronze, 800 puncte: Fotograf silver, 1600 puncte: Fotograf gold

(sursa: http://www.cinemagia.ro/club/regulament-puncte-medalii/)

Floydman 04 May 2010 01:21

bai da o medalie speciala pt cei mai vechi useri activi ai cinemagia n-aveti?

eu ricutza si cu...nush mai cine (poate raptor?) sa facem un sindicat care sa militeze pt drepturile veteranilor =))

regula de inscriere - minim 7 ani pe forum B-)

glumeam, nu sariti!

bremen1980 06 May 2010 11:09

Am si eu 5 ani de aberat ( sub diverse identitati ) pe cinemagia si 6 ani de crucit la ce au scris altii.Rasplata - ore la psihiatru .:))

Judex 06 May 2010 12:02

Eu implinesc 8 ani de citit pe forumul asta. :D
Dar am inregistrat o spectaculoasa crestere in numai un an, cam ca Guvernul Tariceanu. B-)

Floydman 10 May 2010 07:03

nu sunteti eligibili daca nu aveti postari in anul 2003 ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:18.