Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   io, leneşul cu cartea-n mână? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96785)

omudindulap 26 Feb 2010 13:40

:-? :-/

StefanDo 26 Feb 2010 14:02

io, leneşul cu cartea-n mână?

SoX 26 Feb 2010 14:05

Io, orbul cu cartea'n mana?

omudindulap 26 Feb 2010 14:06

A Clockwork Orange

vave 26 Feb 2010 14:30

Originally Posted by vave:

Lenea, un lux? :D

... sau o desfătare? :))

SoX 26 Feb 2010 14:33

Lenea, un lux? :D

... sau o desfătare? :))

Mai degraba un viciu... :-? Nu ti-as dori sa dai in patima lenei >:) Muieţi-s posmagii, vave? :))

vave 26 Feb 2010 14:40

Originally Posted by SoX:

Nu ti-as dori sa dai in patima lenei >:)

Că îmi şi cunoşti tu mie... patimele. :))

Muieţi-s posmagii, vave? :))

N-aud de gălăgia celor care mă duc la spânzurătoare... deci ce ziceai?

SoX 26 Feb 2010 14:45

Nu ca nu as vrea... :>

StefanDo 26 Feb 2010 15:02

cineva a uitat să şteargă un semn de întrebare :)

şi cel mai corect ar fi să păstrăm şi titlul iniţial

propun: "ehh, io, leneşul cu cartea-n mână"

vave 26 Feb 2010 15:39

Nu ca nu as vrea... :>

Hmmm.... :-?

On topic:
Dacă vrei să citeşti cărţi, nu trebuie să ai nu ştiu ce sume de bani. Există biblioteci şi există prieteni sau rude cu biblioteci.
Dacă vrei să le şi ai, de cele mai multe ori nu e nevoie de sume exagerate de bani. Există anticariate, există ziare ce se vând împreună cu o sumedenie de cărţi valoroase la numai 11 lei.
Într-adevăr în anumite domenii, cărţile sunt scumpe, dar nu aş îndrăzni să spun că nejustificat sau exagerat.

Dragomara 26 Feb 2010 18:35

Fraaaate, da'pupincurist mai e Cinemania ăsta! :( :(

"io, leneşul cu cartea-n mână?" titlul ăsta e cel puţin ciudat, asta ca să nu spun ilogic. Atributul "leneş" este folosit cu precădere în descrierea activităţilor preponderent fizice (manuale); nu există cititor leneş, sau cititor harnic, ci doar cititor pasionat, sau ba.
Am vrut doar să spun că exprimarea lui ŞtefanDo nu sună româneşte, mă rog, asta dacă lenea aceea e legată numai de pasiunea pentru lectură, altminteri leneşul din acest titlu de topic ar putea ţine în mână şi cartea de funcţionare a unei maşini. =)) =)) =))

Cinemania 28 Feb 2010 11:25

Originally Posted by Dragomara:

Fraaaate, da'pupincurist mai e Cinemania ăsta! :( :(

"io, leneşul cu cartea-n mână?" titlul ăsta e cel puţin ciudat, asta ca să nu spun ilogic. Atributul "leneş" este folosit cu precădere în descrierea activităţilor preponderent fizice (manuale); nu există cititor leneş, sau cititor harnic, ci doar cititor pasionat, sau ba.
Am vrut doar să spun că exprimarea lui ŞtefanDo nu sună româneşte, mă rog, asta dacă lenea aceea e legată numai de pasiunea pentru lectură, altminteri leneşul din acest titlu de topic ar putea ţine în mână şi cartea de funcţionare a unei maşini. =)) =)) =))

Ca de obicei...Dragomara...si cand credeam ca...

Dear, ca sa pupi pe cineva in cur trebuie sa o faci cu interes, or eu nu am nici un interes pe site-ul Cinemagia. Sau poate stii tu vreunul, mai ales ca tot te laudai mai demult ca m-ai citit. Titlul ala mi s-a parut cel mai ok. Ca nu e ok, fine, asta e. Tu, avand propria ta agenda, crezi si interpretezi mereu lucrurile dupa cum te duce bibilica.

Te-am pupat pe botisor.

All times are GMT +2. The time now is 13:48.