![]() |
Aha...
As pune si eu un top, dar trebuie sa revad primele 5 sezoane + Palau si Guatemala, pentru ca am uitat aproape tot...Dar totusi, cred ca Micronesia ar fi pe primul loc si Pearl Islands pe 2... Tocmai am citit urmatoarea fraza, intr-un review al episodului 4: When Cirie speaks, Amanda nods. True. :)):)) |
Am gasit in final si un link cu deleted scenes, nu stiu daca ai apucat sa le vezi. :)
http://online4utv.com/2010/survivor-...tended-scenes/ |
Singurele pe care le-am vazut sunt, desigur, cele cu Cirie, pe care de altfel le-am si postat mai sus. Dintre cele de la link-ul tau, cel mai mult mi-a placut cel in care Candice a spus ca Cirie s-ar fi descurcat mai bine ca Tom in Challenge. :))=((.
Anyway, ce s-ar fi intamplat in Micronesia daca jurul ar fi votat 4-4 la Final Tribal Council? Si cine crezi ca va pleca in episodul urmator? (Spune-mi un Hero si un Villain, pentru orice eventualitate:P) |
Chiar nu stiu sa-ti raspund la prima intrebare. Ar fi fost penibil pentru producatori. Oricum mie niciodata nu mi-a placut ca in finala sa ajunga trei persoane. Apropo, sezonul asta cati vor fi?
As vrea sa iasa Parvati sau Amanda. Desi judecand clipurile acelea as zice ca Tom si Rob au destule motive pentru a fi ingrijorati. |
Daca ma iau dupa spoilere, vor fi trei.
Dar de ce nu ti-a placut? Sunt extrem de curios cum vei reactiona cand vei vedea cine castiga:D. Daca cedezi si vrei sa vezi spoilerele, sa-mi spui si ti le spun, ok?:)) |
Mi se pare foarte aiurea cu 3 persoane in finala. Ce rost are? 2 sunt de ajuns. Ma enerveaza si juriul care vine cu cate o intrebare pentru fiecare din cele 3 persoane etc. Doua sunt suficiente si e mult mai interesant.
Nu vreau sa stiu absolut niciun spoiler. :) |
Pey are rost ca evita sa ajunga 2 persoane total antipatice si juriul sa fie frustrat sa dea 1 million dollars la unul din ei. Si sunt total de acord, plus ca daca sunt 3 oameni juriul incepe cu 2 oameni inainte, deci exista o sansa mai mare ca favoritii mei sa fie in juriu. :P
Deja ti-am spus un spoiler, tii minte?:D 'Daca ne luam dupa spoilere, vor fi 3.':D Oricum, eu tot nu cred ca ma voi putea bucura de sezonul asta....tu ai vazut cat de trista arata Cirie cand a stins Probst torta?=(( Cine erau ceilalti favoriti ai tai? Sunt curios cat de departe ajung...(nu iti spun si tie, stai linistit). |
Cred ca am aflat ca vor fi 3 dintr-un post anterior, deci, da ala e un mic spoiler, dar nu atat de mare precum cel aflat de tine care se referea la primii 5 eliminati.:(
La inceputul sezonului aveam 4 favoriti: Rob, Tom, Randy si Russell. Acum mi-a ramas Tom si Rob, deoarece pe Russell nu prea il vad ajungand departe. E un fel de al doilea Randy pentru tribul rosu. Pe langa favoritii astia am si o lsita cu cei care imi sunt antipatici si care vreau sa iasa cat de repede posibil: Parvati, Amanda, Rupert si Tyson. Oricum prin episodul 10-11 o sa stiu exact pe cine nu vreau sa castige si pe cine as vrea sa vad in finala. In legatura cu Cirie. Mi-a placut in comentariile ei dupa eliminare. Parea afectata, dar, dupa spusele ei, ar fi fost mult mai aiurea sa iasa dupa 36, 38 de zile. Singurul spoiler, sau semi-spoiler pe care il stiu (sau cred ca il stiu), citit de pe un site, e ca Rob nu va fi in juriu :(. Ma rog, nu vreau sa-mi confirmi, dar e singurul lucru pe care l-am citit (din greseala) despre acest sezon. Si nimic nu e mai frustrant decat sa citesti un astfel de spoiler si apoi sa te tot intrebi daca e sau nu adevarat. Prefer sa nu stiu nimic despre castigator, chiar daca e unul dintre favoritul meu. |
Stiu, cand am vazut spoiler-ul ala, am crezut ca ma urc pe pereti....scria '4th Out: Cirie', a fost un soc extrem. Desigur ca la inceput n-am crezut, dar dupa ce a iesit Stephenie, nu a mai fost nicun dubiu. Desi, privind in urma, m-a si ajutat intr-un fel. Daca nu as fi stiut ca iese atat de repede, nu cred ca mi-as fi revenit vreodata. Bine, exagerez putin, dar totusi:P. Si desi recunosc ca a fost o decizie de moment sa vad si celelalte spoilere, nu o regret din acelasi motiv: nu va fi la fel de traumatic.
Stiu, cred ca am vazut clip-urile respective de 10 ori cel putin:X. A fost foarte gratioasa, spre deosebire de Stephenie, care tot ce a zis a fost ca vai ca ea merita mai mult (desi ii dau dreptate, Amanda trebuia sa plece atunci) si ca ea e cea mai buna innotatoare din trib....Mdeah, sigur... Apropo, crezi ca vor mai chema jucatorii pentru a patra oara?:D Eu vreau sa iasa cat mai repede: Amanda, PARVATI!!!!!!!!!!, James si mai erau cativa, dar nu mai stiu acum. Dar Parvati, ma enerveaza la culme; are fatza care cere palme. Plus ca Danielle nu a aparut deloc in ultimele 2 episoade...si inca ceva, Courtney si Sandra oare vor participa intr-o intrecere sezonul asta?:)) Inca o intrebare: Te-ai razgandi vreodata in legatura cu spoilerele?:D Si in ce conditii? |
Desi mi-as dori sa revad cativa dintre concurentii din sezoanele anterioare (mai ales pe Brian din sezonul 5 :D ) revenind intr-un potential al treilea All Stars, cred totusi ca in urmatoarele sezonae 10 sezoane (sper sa mai fie cel putin atatea - desi cineva zicea ca show-ul asta nu va avea sfarsit la cat de mari ratinguri si la cati fani are) vor fi alte personaje si alte twist-uri. Daca ti-am spus ca primele 10 sezoane sunt clasice, iar urmatoarele sunt moderne, urmeaza sezoanele 21 si 22 care intra intr-o alta epoca :)). Cel putin asa vad eu serialul asta. Vor fi cu siguranta alte twist-uri si alte locatii. Gen, oameni care se cunosc in realtiate, frati, prieteni, sot si sotie care intra in joc fara sa stie ca si restul sunt in aceeasi situatie...si chestii de genul, sunt sigur ca producatorii se vor gandi la ceva.
Da, Danielle, Courtney, Sandra si Tyson nu prea au zis multe, probabil ca vor ajunge departe. La fel cum l-au editat si pe Brett sezonul trecut. Omul invizibil 10 episoade si deodata e aproape castigator. Nu cred ca m-as razgandi in legatura cu spoilerele. Nu as vrea sa aflu castigatorul sau macar finalsitii, prefer sa astept si sa fiu surprins, fie placut fie neplacut. Sunt constient ca sunt sanse foarte mici ca preferatii mei sa castige. Apropo, tu stii cine va iesi in fiecare episod? Si mai am intebari :D : Crezi ca in episodul urmator, sau intr-un episod apropiat, vor fi eliminati mai multi decat un jucator? Si inca ceva :D, ai vazut in preview-ul episodului trecut ca cineva iarasi va solicita interventia medicului, cine crezi ca e, si crezi ca va ramane in joc dupa accident? |
Nu, eu ma refeream daca vor chema jucatori care au jucat deja de 3 ori (aka Cirie, Amanda, Boston Rob, etc). :D
Da, sunt in proporite de 80% sigur ca stiu cine cand va iesi. Dar nu te pot corupe in niciun fel?:)) Sunt foarte dornic sa imi impartasesc cunostiintele noi aflate:D. Hai, spune-mi un jucator si iti spun cat de departe merge. Sau un episod si eu iti spun cine iese in acel episod.:D Stiu ca te macina curiozitatea, uuu.:D Nu stiu ce sa zic, probabil ca vor face un episod ca si acela in care au fost votati Dave+Monica in Samoa, dar probabil asta va fi dupa juriu. Nu cred, stiu ca e James. Au pus vreo 10 preview-uri.:P http://www.youtube.com/watch?v=gJCZVz9Ip2Y&feature=sub Ai cont pe youtube? Daca da, da un subscribe la 'SPsurvivorvideos', intotdeauna pune toate promo-urile:P. Daca nu ai cont, fa-ti, apoi da subscribe. :D Nu am cum sa raspund la cealalta intrebare, pentru ca, din nou, stiu ce se intampla cu el deja. :P |
Wow, m-a socat putin preview-ul ala :|. Il trec pe Russell din nou la favoriti :D. Dar as fi preferat sa se alieze cu Rob decat impotriva lui. Ma rog..
Faza cu James e foarte interesanta. Nu stiu daca va iesi sau nu, dar accidentarea aia pare destul de serioasa. James oricum e un monstru pe langa ceilalti la competitiile fizice. Daca ar iesi el totul s-ar echilibra, desi sunt inca mirat de faptul ca "eroii" au pierdut atatea competitii cu el in echipa. Probabil o sa-ti cer niste spoilere in viitor cand o sa iasa vreun alt favorit al meu si o sa ma crizez pe restul participantilor. Deocamdata nu vreau sa stiu nimic. Ok, hai ca sunt curios cu o singura persoana. Parvati. Vreau sa stiu doar daca iese in episodul viitor (un simplu da sau nu will do it) sau daca ajunge in final 3. Atat. Nu vreau sa stiu mai multe, nu vreau sa stiu cine iese vineri sau alte detalii daca nu e ea, nici nu vreau sa stiu tribul care va ajunge acolo:). Daca e ca Parvati sa iasa prin episodul 9 sau 10 nu vreau sa stiu, vreau doar un da sau nu cu privire la episodul viitor si la final 3. :) |
Mai stii, poate ca a incercat sa se alieze cu el...Am citit zilele trecute ca Cirie a incercat in prima zi sa se alieze cu Tom, dar ca el nu a vrut; poate la fel s-a intamplat si cu ei doi?:-?
Pey ei au pirdut la partea de puzzle...si inca un motiv pentru care nu au facut bine ca au votat-o pe Cirie...e probabil cea mai buna din trib la puzzle-uri si voi o votati? uuu, ok, ok:D Dar vreau sa ma asigur ca am inteles bine, ca sa nu iti spun mai multe. Ma intrebi: 1) Daca Parvati iese in episodul 5? 2) Daca Parvati e in Final 3 sau cine e in Final 3(adica toti 3)? |
Ok, intrebarile sunt urmatoarele: :D
1) Iese Parvati in episodul 5? 2) E Parvati in Final 3? Si remember, just a yes or no answer, ca nu vreau sa stiu mai multe detalii, cel putin deocamdata :)) |
1) No way.
2)Din nefericire, da. Stai linistit, doar ti-am spus ca nu iti zic nimic daca tu nu vrei:)). |
Cat de aiurea. I'm shocked, mai bine nu aflam :)).
Oricum sunt curios sa vad cum ajunge acolo, nu ca nu as sti metodele ei, dar sunt curios cum de niste all-stars pot sa-i cada prada. |
Crede-ma, this is only the tip of the iceberg. :-<
|
Mi se pare destul de evident ca acest sezon ia forma zicalei "prosti, da' multi". Oamenii inteligenti nu au ce cauta, intai Cirie, iar acum Tom, ambii fiind eliminati in circumstante ridicole. Ceilalti sunt penibili.
Il mai am pe Rob :( . |
Corect. =((
Plus, pentru a 5a oara spoilerele sunt corecte. Dar tu ai vazut cat de netrebnici, aroganti si jegosi sunt Heroes-iii?:-O:-O:-O Jeff le da ciocolata si ei refuza?? Colby - M-a socat complet la proba aia. :-O James - In continuare ma enerveaza. Amanda - Are nevoie de cateva palme zdravene. JT - Cred ca il urma amandoi acum. :) Rupert - E chiar cel din Pearl Islands? (Ai vazut ce i-a facut lui Jerri?:-O:-OX() Candice - Singura care imi mai place din trib. Si Villain-sii: Danielle - Who? Courtney - Who? Tyson - Who? Parvati - Ii recomand si ei o cura cu cate 3 palme pe zi. Rob - Chiar Imi place un pic de el sezonul asta.:P Sandra - Chiar daca e o leguma, e o leguma amuzanta si e preferata mea. Russell - Ma cam enerveaza. Coach - A fost de-a dreptul penibila faza de la Recompensa....:| Jerri - E in top 3, alaturi de Sandra si Courtney. Imi mai pui intrebari legate de spoilere? Adica, mai ai chef de sezonul asta intr-atat incat nu vrei sa aflii celelalte 'surprize'? |
Nu mai sunt de mult Heroes. Cata lipsa de fairplay si cata lipsa de civilizatie au aratat la proba aia. Normal ca pierd, sunt cel mai dezechilibrat trib din istoria jocului, nu cred ca a existat vreodata un trib compus din persoane atat de diferite si din pareri atat de contrare. Poate doar Ulong din Survivor 10 a fost mai penibil, dar stii ce au patit ei, si cred ca "eroii" le vor calca pe urme.
Amanda e chiar penibila, nu o mai suport. E la fel de antipatica precum Parvati. Sper sa iasa cat mai repede, de fapt sper sa nu fie si ea printre final 3. Pe Rupert il stiam ca un tip agresiv si amenintator de la Jonny Fairplay, care a zis-o in mai multe interviuri de dupa Sezonul 7. Ruperta fost ajutat de editori care l-au pus intr-o lumina buna, atasandu-i povestea aia de pirat si de om bun care fusese terorizat prin liceu penru a trezi simpatia privitorilor. Se pare ca au reusit, desi mie nu mi-a placut niciodata. James a fost hilar la consiliu cand a reactionat extrem de serios la gluma lui Jeff :)). Oricum e nefolositor in continuarea acestui sezon, in afara de prezenta fizica nu aduce nimic serialului. El trebuia sa iasa azi. Coach a fost mereu un personaj tampit. E atat de prost si de credul, incat e incredibil. Isi ascunde lipsa personalitatii si a masculinitatii sub masca asta de Dragon Slayer. E penibil. Mie imi place Sandra :). Iar de la Courtney nu am auzit niciun cuvant in ultimele 2 episoade. Probabil ca si ea va ajunge departe, la fel ca si Danielle sau Tyson care au trecut din nou neobservati prin episod. Sunt destul de dezamagit ca a iesit Tom, dar inca nu vreau sa stiu alte spoilere. Poate cand va iesi Rob, singurul favorit pe care il mai am. Iti propun doua subiecte de discutie, deoarece sunt putin dezamagit de viitorul sumbru al acestui serial: Ce mesaj trimite acest sezon viitorilor participanti? E totusi un All Stars, iar daca unele persoane ajung in fiecare din cele 3 sezoane in care au aparut destul de departe, privitorii le vor lua ca un etalon si vor crede ca asa e cel mai bine sa joci Survivor. De exemplu: O persoana precum Parvati, care a castigat in trecut, acum ajunge in final 3, sau o leguma precum Amanda, care a ajuns de doua ori pana in finala, in acest sezon ajunge iarasi departe (probabil), ma intreb cum vor aborda alti jucatori in viitor acest joc. Ce strategii vor adopta? Vor mai exista strategii sau aliante solide precum cele din primele sezoane? Sau le vor lua modele pe Parvati si Amanda si ne vor strica toata placerea vizionarii unui sezon bun? Ce va ajunge Survivor in viitor? Parerea mea e ca Survivor nu mai e un joc social, ci a devenit o competitie sportiva in care principalul obiectiv este castigarea competitiilor. Observi ca si atunci cand triburile se unesc exista competitii pentru recompense in care toti oamenii (desi individuali) sunt stransi in 2 echipe. Practic daca nu esti bine cladit fizic nu ai ce cauta in jocul asta. Sunt dezamagit de faptul ca persoane precum JT, James sau Rupert care sunt prosti, dar atletici, ajung sa dicteze toate deciziile din Survivor, joc in care nu mai au loc strategii adevarati precum Cirie sau Tom. (ca exemple) |
Tribul Heroes e mai varza decat Ulong. ;)
Mie mi-a placut de Rupert in Pearl Islands, dar Sandra a fost favorita mea din sezonul respectiv. [I can get loud too, what the f***:)):x] O intrebare: Cum de esti asa de sigur ca Rob va iesi?:P Ce mesaj trimite acest sezon viitorilor participanti? Nu cred ca vor adopta neaparat aceleasi strategii precum cei care ajung in finala in sezonul asta. Adica, doar pentru ca a mers pentru o anumita persoana, nu inseamna ca va functiona pentru toti. Plus ca vor fi si persoane cu ego-uri imense care vor aplica pentru show, pe care nu le vad in stare sa faca pe legumele. In plus, daca chiar vor analiza strategiile folosite de cei care au castigat, vor observa ca majoritatea castigatorilor nu au folosit 'strategia leguma' (desi nu sunt 100% sigur ca e asa...nu imi mai amintesc prea bine de toti castigatorii:D) Ce va ajunge Survivor in viitor? Mdeah, nu prea mai e social...desi cred ca motivul pentru care ii impart in echipe post-merge e pentru ca e mai simplu decat sa castige unul si sa fie nevoit sa aleaga 4 alti membri care sa il insoteasca. Sper ca sezonul asta e doar o exceptie de la regula si de aceea sunt atleticii fara minte la putere. In Samoa a fost la putere Russell, dar nu mi s-a parut ca a fost chiar asa puternic. In Micronesia iarasi a fost Cirie, in Gabon Kenny (parca) - niciunul din ei nu au fost prea puternici, dar au fost sefii pe acolo. |
Am asteptat postul tau ca sa-ti spun ca am aflat si eu spoilerele :))
Nu am rezistat si am citit un comment de pe youtube la un interviu cu Russell. |
UUU, fain:)).
Spune-mi care varianta o stii? Ca sa fim siguri ca e aceeasi cu a mea. :P |
Aia in care final 3 sunt Russell, Parvati si Sandra (aparent castigatoarea, desi ma indoiesc).
Probabil ca e aceeasi varianta pe care o stii si tu, dar ca sa fim siguri, cine iese saptamana viitoare? si cine completeaza final 5? :P |
Saptamana viitoare iese Tyson, conform cu varianta mea. Final 5 sunt Sandra, Parvati, Russell, Jerri, Colby. Sandra aparent castiga cu un vot de 5-4-0.
Dar... Am gasit o varianta in care juriul incepe numai de la JT si in care saptamana viitoare iese Rob, apoi Courtney si in rest e la fel. Aproximativ. |
Eu nu stiu decat de prima varianta, ma rog, ies Tyson si James ca e cu eliminare dubla. Si daca ai observat in preview, Jeff a zis ca episodul nu va fi saptamana viitoare, ci peste doua saptamani. Sau am inteles eu gresit.
Iar in finala, banuiesc ca Russell nu ia niciun vot. |
Ca veni vorba de Russell, am mai gasit o varianta cum ca ar iesi pe locul 7...Danielle si Parvati ar folosi un HII si l-ar scoate din joc sau ceva de genul...
Either way, sper sa fie adevarat ca Sandra castiga....acum ca au fost votati si Cirie si Tom, ea ramane singura optiune:D... Da, am observat. Peste doua saptamani miercuri. Ma intreb de ce. |
Ca veni vorba de HII, din moment ce Tom a folosit unul dintre ele, in mod normal altul trebuia sa fie ascuns in joc. Ce s-a intamplat? Nimeni nu a mai cautat nimic episodul asta.
|
Eu ti-am spus ca nu sunt atat de destepti incat sa isi dea seama. :P
Ori asta, ori au cautat, nu au gasit nimic si nu au mai aratat cum cauta. |
Ma simt ciudat acum ca am citit spoilerele. Nu mai facusem asta de la sezonul 11.
Oricum e un All-Stars si muream de curiozitate :)), dar sezonul viitor nu mai intru pe niciun astfel de site.:P |
La mine chiar e o premiera, niciodata nu m-am mai uitat la spoilere. :>
Daca Cirie nu iesea atat de repede, nici in ziua de azi nu ma uitam la celelalte spoilere si ramaneam numai cu cele pe care le-am citit involuntar. :( Dar...eu nu mai sunt sigur de ce se va intampla in episodul 6. Reprezentanti CBS au spus ca 2 oameni vor pleca, probabil ca unul din ei va fi James si celalalt Tyson sau Rob. |
la fel de buni
wooow...cum poate sa fie noul sezon :D
|
shadowofnight, ai vazut ultimul episod? :)
|
Da. Nu imi vine sa cred cat de prost poate sa fie Tyson. Eu unul am ajuns la concluzia ca Russell nu e un jucator chiar atat de extraordinar, ci mai degraba e inconjurat de idioti.
Parvati m-a enervat la culme episodul asta... "Are you serious?" Si Danielle m-a calcat pe nervi cu rasul ala al ei.... Mi-a placut ca a castigat Candice Individual Immunity, si de asemenea mi-a placut de Sandra la proba. :D Once again, the spoilers were right. :( |
Yeah, well i guess din cauza asta se si numesc spoilere. Damn :-<
Mie mi-a placut de Russell azi. A fost o miscare riscanta, dar a dat roade, iar chipul lui dupa rezultatul voturilor a fost priceless. A avut insa mare noroc. Cum spui tu, Tyson a fost incredibl de prost si de naiv...incredibil. Pacat de Rob, care probabil va iesi data viitoare. Insa ramane pe departe cel mai bun competitior. Desi nu mai e in forma fizica din sezonul 8 sau 4, Rob a fost cel care si-a condus tribul spre aceste siruri incredibile de victorii, si iata ca tot el a castigat imunitatea individuala si a castigat si competitia cu Candice. Deci, daca se confirma spoilerele, si un villain intr-adevar va ajunge sa castige, atunci raman consolat de faptul ca Rob a jucat un rol esential, desi va fi eliminat, si toti ceilalti ar trebui sa-i multimeasca. Singura greseala a lui e ca nu l-a lucrat pe Coach de la inceput, cretinul ala s-a aliat cu Russell si asta probabil va juca un rol esential in eliminarea lui Rob. |
Dar eu nu inteleg cum a putut sa fie atat de prost:)).
Mie mi s-a parut ca Russell a spus ca o va scoate pe Parvati la modul 'a, 100% nu ma va crede, dar incerc sa nu zica oamenii ca nu am incercat" si Tyson chiar a crezut:O. Si totusi, de ce si-a schimbat votul, ca doar ar fi fost 3 pentru Russell (Tyson, Sandra, Rob), 2 Tyson (Parvati si Danielle) si 4 pentru Parvati (Courtney, Coach, Jerri si Russell). Apropo, azi am auzit-o pe Danielle vorbind, ai remarcat?:x Eu deja sunt aproape sigur ca va castiga S. Eu am zis de la inceput ca daca ar fi sa castige unul din previous winners, ea ar fi singura care mi-ar fi convenit. Desi noh, speram sa castige Cirie. :)) Desi stii asta deja. Aaaa, inca ceva: Coach e cu Russell? Stiu ca i-a jurat credinta eterna episodul trecut, dar a votat pentru Parvati, nu? Sunt confuz. |
Faza cu Danielle mi-a scapat, dar am vazut-o la tribal council cum infuleca hotdog-uri si radea :))
Coach e cu Russell pentru ca daca ar fi fost aliat cu Rob l-ar fi votat pe Russell. Plus, el avea probabil o alianta cu JT si Tyson inaintea show-ului si nu putea sa-l voteze tocmai pe Tyson asa ca a ramas cu Parvati. Si la cat de naiv si credul e, speech-ul lui Russell, cand i-a dat idolul lui Parvati, l-a emotionat si o sa-l urmeze in continuare. Cel putin asa cred eu. Oameni tampiti precum Coach distrug serialul asta. Ah, si inca ceva, chiar incepe sa-mi placa Colby :). Pacat ca de la inceput nu s-a aliat cu Tom, Stephanie, Cirie si Candice, asa am fi avut si noi niste favoriti ajungand departe in joc. Acum ne uitam la villains si trebuie sa o mai suportam pe Parvati, in fine. Go Sandra :D, ce mi-a placut de ea la tribal council :)) |
Da, tot acolo a si vorbit, a intrebat-o Jeff ceva si a spus o fraza mai lunga. :))
Da...cat de mult m-a putut enerva Parvati cand a spus 'such a gentleman'..vai, cat de mult imi doresc sa ii dau un 'punch in the face'. Mie nu imi place de Colby asa mult, ce e cu atitudinea aia de 'o, vote me out tonight, it's ok, i'll just stay in the water the whole day'... DAAR, nu stiu daca sti asta, dar el era aliat de la inceput cu Stephenie si Tom. Si Cirie a spus intr-un interviu ca ea si Candice vroiau de la inceput sa lucreze cu ei, dar ca din ei 3 numai Stephenie a fost de acord la inceput. Si cand era vorba sa o voteze pe Stephenie, atunci numai au venit Tom si Colby sa propuna Alinta Magnifica. Si ele binenteles ca au zis nu, si au votat-o pe Stephenie, etc, etc, etc...:( |
Aici va avea loc un live chat cu Tyson si/sau James la 3:30PM EDT.
Habar n-am cand e aia, dar cred ca e sau peste o jumatate de ora, sau peste doua ore jumate. |
|
Mersi...
Ai fost la live chat-ul ala?:> :)) |
Nu. Am vazut link-ul si am intrat pe site, dar am considerat ca orice ar fi avut de zis Tyson sau James ar fi fost de prisos. Pur si simplu nu merita ascultati :)) Tu ai fost?
Sunt insa curios daca vor mai fi alte idoluri de imunitate ascunse. Am o nelamurire in sensul asta: din moment ce Tom a jucat idolul său, un alt idol ar fi trebuit sa fi fost ascuns in tabara albastrilor...so, cum de nu au mai primit indicii? :-? |
Da, am fost...si am petrecut intreaga jumatate de ora trimitand ca nebunul intrebari, si numa nu apareau:|. Desigur, alti oameni apucau sa intrebe si 3-4 intrebari, dar eu...naaah, cum sa mearga si pentru mine. Totusi, am apucat sa-l intreb (pe Tyson) care a fost luxury item-ul lui. Dar cand ma gandesc ca au avut un asemenea chat si cu Cirie...:((:((...=((.
Pey nu au mai castigat nimic de cand au votat-o pe Cirie (Ha!), nici RC si nici IC, deci nu prea au cum sa le dea indicii...nu? |
Presupun ca obiectul lui de lux era o oglinda :D
Nu stiu cum e cu tine, dar eu am uitat deja spoilerul care se refera la cine iese in episodul urmator. :)) |
Un scarpinator de spate, daca mai tin bine minte.
Ai vrea sa t-il reamintesc? Ca sa ai timp sa te pregatesti psihic? :P |
E cumva Rob? :-?
|
Yeah. :D:(
|
Nasol, dar era de asteptat. Ramane totusi interesant de vazut cum s-a desfasurat totul.
Asta mai inseamna ca "eroii" au castigat imunitatea. Ma intreb despre ce fel competitie a fost vorba? Stii cumva prin ce episod se unesc triburile? :-? |
Hmm...din promo-uri rezulta ca va fi cea din episodul 3 din Micronesia, cand se bat toti in apa pentru pernute. Aia e una dintre ele, si mai este una, dar nu imi dau seama ce ar putea fi/din ce sezon.
Triburile se unesc... sau in episodul de saptama asta sau peste 3 saptamani. Abia astept acel episod(de peste 3 saptamani), e episodul in care il voteaza pe JT. >:) |
Bestial Russell!:D
|
All times are GMT +2. The time now is 04:29. |