![]() |
Corect, i like your way, hellstead :)
Nu uita de paru' pe piept, moartea femeilor =)) @windom, credeam ca esti casatorit :-O ! |
Sa moara toti nemernicii care folosesc gramatica romana pentru a compune si descompune un cuvant in zece variante fara inteles si fara a reusi vreodata a rezolva un simplu si cel mai mic caz de subiesctie cu predictie romana.B-) LOL
Si asta e pt Gospin Fiindca observ ca nu se simte prea bine in seara asta si trebuie sa-i mai readucem aminte ca nu suntem perfecti ar tindem catre prfectiune fiindca ,sunt sigura,lucrurile vor scapa de sub control., Ca si in acest caz... |
Originally Posted by cremaxx:
btw, tu cu cine te certi? /:) |
Originally Posted by Gospin:
Sa stii, am foarte multe prietene care nu agreeaza blanita pe piept =)) . |
Ba dimpotriva, majoritatea le-am auzit: 'ce masculin este sa ai par pe piept :x'.
Si ca sa nu fiu off: Da' doamne sa-mi creasca si mie par pe piept ! |
O fi varsta. Nu stiu, eu poate sunt putin mai ciudata, imi place .
|
Nu ma intelege gresit, nu esti ciudat daca iti place sau daca nu-ti place. E o chestie de gusturi.
Pe mine 1 ma enerveaza parul pe piept! Sau parul pe maini la femei :|. Oricum tine de igiena personala, fiecare hotaraste ce sa faca cu parul lui ... Uite iti dau un exemplu, acum ceva ani, cand inca mai jucam fotbal profesionist, staful medical ne spunea sa ne epilam pe picioare (lucru foarte sportiv), si nu ma incomoda cu nimic, ba chiar ma simteam bine :) |
Ai dreptate. Gusturile ar trebui sa fie indiscutabile.
Oricum, eu, personal, prefer unul blanos, nu unul care sa concureze cu mine in legatura cu cine are picioarele mai fine (ca tot veni vorba de sportivi care sunt nevoiti sa se epileze).... |
Originally Posted by Windom:
Hai mai Windom, "how come such a bald, quirky, funny man like you is not taken?" :) La subiect: eu imi doresc sa ramin in continuare la virsta mea favorita 16 going on 18. |
Sunt de parere ca fiecaruia ii plece ceva anume (blania despre care vorbiti) probabil e mai bine sa o ai si sa o dai jos atunci ...cand trebuie.B-)
|
Originally Posted by anaemona:
I'm not bald yet...:P Just a quirky, funny little man... Foarte asemanator cu cel de la avatar... Cu exceptia frezei... Ca mentalitati & way of life, semanam ca doua picaturi de apa...:> |
|
Koszi.<):) Imi aminteste de tinerete, de Paris, autumn leaves...:D
|
Na frunze cazatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=XSXYu-3r1S8 |
Chiar la Eva ma gindeam cind am scris de frunze... Iar frunzele m-au dus cu gindul la Tennessee...:-S
http://www.youtube.com/watch?v=IquT_...eature=related OHHH GOOOD:(( De multe ori stau si cuget prea mult...(:| Cred ca-i mai bine numa' sa stai citeodata...:-? |
|
Eu vreau sa nu fie un an pictisitor.Sa fie plin de nebunii,aventura...chestii tariB-)
|
Eu pentru 2012 as avea o dorinta. Se pune?:-?
|
Zi acolo că m-ai făcut curioasă! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 18:45. |