Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Cel Mai Nesuferit Actor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96466)

Cinemania 11 Jan 2010 21:05

Casper van Dien

Nu suport sa-l vad nici macar in trailere.

Medicate 11 Jan 2010 23:00

.....

cinemania :) casper e intr-adevar un actor jalnic ..... a jucat intr-un film : Star troopers ( park ) : patetic film , patetic actor

Federico 12 Jan 2010 00:02

Daca stau mai bine sa ma gandesc pe mine ma enerveaza aproape toti. Cativa dintre cei care nu m-au dezamagit apropae niciodata ar fi: D.Washington,Daniel Day Lewis, Harrison Ford, Matt Damon, Kate Winslet(exceptie- "The Reader").

De partea cealalta, din abisurile sufletului meu, ii salut pe cei mai mari impostori: I hate your guts, Keira K. & S.J.Parker & R.Williams(exceptie-"Good Will Hunting", unde il iubesc).

cremaxx 13 Jan 2010 16:09

Asta nu e Marius al nostru?:)) LOUIS GARREL

StefanDo 13 Jan 2010 16:19

jude law

Gloria 13 Jan 2010 17:26

eu am revazut-o pe Renée Zellweger ieri - de data aceasta in filmul Case 39. Femeia asta nu-si mai poate misca fata; obrajii ii sunt imobili, fie ca e speriata, fie ca rade, fie ca plange.

Dar sa revin la subiectul topicului: mi se pare nesuferita Scarlett Johansson.

manwithamoviecamera 13 Jan 2010 17:29

boticul lui scarlett e de vina?>:)

Prot 14 Jan 2010 11:45

Megan Fox (:|

manwithamoviecamera 14 Jan 2010 18:03

Originally Posted by Prot:

Megan Fox (:|

neaparat:D

Windom 14 Jan 2010 19:45

Megan is an AILF:x :x :x

Gospin 15 Jan 2010 18:03

Originally Posted by Windom:

Megan is an AILF:x :x :x

Of course :x

movie4 20 Jan 2010 21:20

Scarlett Johansson.

blueangelmishu 22 Jan 2010 12:41

Chuck Norris si Sandra Bullock....mi se par nijte actori najpa rau :-&

SoX 28 Jan 2010 18:22

Brad Pitt... Poate si din cauza personajelor pe care le-a interpretat: Ahille (Troy), Aldo Raine (Inglourious Basterds), Jesse James (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford), Mr. Smith (Mr. & Mrs. Smith)...

dydutszu 29 Jan 2010 19:29

Nu am nici un actor pe care nu il suport...
Cel mai mult imi place de Orlando Bloom:X...
Si inca cv...eu cred ca Robert Pattinson nu este iubit deoarece este cel mai sexy baiat din lume
E cel mai tare actor...shi Tom Cruise...e un actoor sooper tare...nu vad ce nu va place la el

miercuri 29 Jan 2010 22:14

Si-a si dovedit talentele in nenumarata filme relevante, la cei 20 si un pic de ani ai sai.

pipes 29 Jan 2010 22:45

daca e sooper, atunci eu zic ca e eiouchei. nu fiti rautaciosi, railor!
dear wednesday, daca e nesuferit nu trebuie sa fie neaparat si afon si invers sau cum vrei sa o intorci....... domnisoara ti-a precizat febletile dumneaei. gusturile nu se discuta. e sooper kul!
propunerea mea:
extern - Gerard Depardieu
intern - Claudiu Bleontzzzzzz

thir13en 30 Jan 2010 00:16

Kristen Stewart si Robert Pattinson ! ~X(

Mili13 30 Jan 2010 10:08

L. di Caprio, Bad Pitt, J. Depp, Keira Knightley.
In schim ii ador pe Dustin Hoffman, Denzel W. , Sean Penn , John Malcovich , J. Nicholson , Morgan Freeman.

Pitbull 06 Feb 2010 10:43

Originally Posted by Mili13:

J. Depp

Booo-tyyyyyyyyy...!!!!!!!!!!! :-O :-O :-O
Tu vezi ce-i aici?!?

sergiuseling 06 Feb 2010 11:23

Nici eu nu văd de ce e farmecul ăsta pentru Depp. E actor destul de bun, dar parcă prea e adulat pe fancluburi şi forumuri, nu că mi-ar plăcea mai mult de Pattison, dar parcă era prea mult Depp. Nu-i strică ceva competiţie în rândul fetelor.

Eu îi cam urăsc pe unii comicii care tot au filme Sandler, Ferrel, Wilson, Vaughn, Stiller, Chris Rock, cei din gaşca lui Apatow. De obicei îi cam evit deşi din când în când mai scot şi câte un super film.

buticut 06 Feb 2010 12:59

Originally Posted by Mili13:

L. di Caprio, Bad Pitt, J. Depp, Keira Knightley.
In schim ii ador pe Dustin Hoffman, Denzel W. , Sean Penn , John Malcovich , J. Nicholson , Morgan Freeman.

Oooo....SCANDALX(X(X( !! How 'bout a shave ? Voi stiti ce inseamna 'nesuferit'? Mai-mai ca nu bag si eu o definitie din dexonline.ro, cum face Drago. Daca si Depp e nesuferit, am ajuns rau de tot. Cum poti sa spui ca e nesuferit un om care 5 ani la rand a fost considerat "the nicest celebrity", pentru ca se opreste mereu sa dea autografe, care intarzie cand vine vorba de intratul in sala pentru premiere, ca sa mai faca fanii niste poze cu el, care face o groaza de donatii anonime pentru spitale si copii care au nevoie?? Spun anonime, pentru ca nu declara vreodata in interviuri: "Hey look, I'm Johnny fucking Depp and I just gave 2 million $ to charity". Se afla despre donatiile lui ori direct de la persoanele sursa care au primit ajutorul, ori de la cei care lucreaza cu respectivele persoane (like doctors).Printre altele, ajuta si fundatia Make-A-Wish. Lasa mereu chelneritelor bacsisuri consistente (pfff cred ca se bat intre ele ca sa il serveasca :D), probabil pe considerentul ca si mama lui s-a ocupat cu asa ceva si el o ajuta la numaratul banilor,care nu erau prea multi,asa ca stie cum e.

In plus Johnny is a man of his word, un copil l-a rugat pe platourile de filmare de la Public Enemies daca poate sa ii dea palaria lui - i-a spus ca are nevoie de ea pentru filmari, dar ca o va primi dupa ce termina. Si asa s-a intamplat - a primit de la agentul lui un pachet, care pe langa palarie continea si alte goodies. E cel mai generos actor de care am auzit, se revanseaza mereu fata de fani, pe care ii numeste sefii lui. He's just too fucking cool without trying, cum ar spune un personaj dintr-un film enervant!

Originally Posted by sergiuseling:

Nici eu nu văd de ce e farmecul ăsta pentru Depp. E actor destul de bun, dar parcă prea e adulat pe fancluburi şi forumuri, nu că mi-ar plăcea mai mult de Pattison, dar parcă era prea mult Depp. Nu-i strică ceva competiţie în rândul fetelor.

E probabil cel mai versatil si curajos actor in viata. Nu interpreteaza, ci se transforma. Se spune ca actoria este un lucru magic, pentru ca iti da posibilitatea de a fi cine vrei tu sa fii, iar Johnny a “abuzat” in totalitate de acest privilegiu. Singuraticul si inadaptatul Edward,tanarul rebel Wade "Cry-Baby" Walker, visatorul Axel Blackmar,excentricul Sam, pasionatul regizor Ed Wood cu o slabiciune pentru puloverele de angora, agentul FBI sub acoperire Donnie Brasco, jurnalistul Raoul Duke, inspectorul Ichabod Crane,astronautul Spencer Armacost, travestitul Bon Bon, traficantul George Jung, piratul nostru preferat prin excelenta Jack Sparrow, coruptul agent CIA Sheldon Jeffrey Sands, autorul de piese de teatru James Matthew Barrie, contele John Wilmot, fabricantul de ciocolata Willy Wonka, barbierul demon Sweeney Todd, carismaticul gangster John Dillinger si in sfarsit, palarierul nebun – le-a incercat pe toate si i-a iesit de fiecare data, pentru ca este genul de actor care se poate desprinde cu usurinta de un personaj memorabil si sa creeze altul cu aceeasi usurinta.

Cat de des apuci sa vezi un actor facand un film precum The Libertine, dupa un blockbuster precum Pirates of the Caribbean? Tot valul de dragoste pe care il primeste acum e consecinta a multi ani de activitate. He's not overrated, are doar parte de ceea ce merita. Nici nu e un sell-out pentru ca a jucat in POTC - l-a incantat ideea si de aceea a acceptat, sa aiba si copiii lui la ce se uita (they've seen more movies with him than he has :D). Un sell-out e cineva care face asta din pur interes, iar la Depp se vede in fiecare frame ca e pure pleasure.

Si daca e "prea" adulat pe forumuri si fancluburi, ce vina are el in asta? Pentru ca e just too damn good?

Macar meritati credit pentru ca ati scris Depp si nu Deep.

Gospin 06 Feb 2010 13:07

buticut, cred ca e deja obsesie :)
Ok, I admit, multe lucruri de acolo nu le stiam, dar daca unele persoane de mai sus nu il sufera pe Jhonny, what can you do ?
De exemplu mie de mic copil mi-a placut de Brad Pitt. Imi place cum joaca, cum se imbraca, si este foarte lucrat (fizc vorbind), dar mereu m-am ferit sa zic asta, de ce? tocmai ca sa evit ce te-ai chinuit tu mai sus! A avut roluri slabe, multi considera ca are atata succer doar pt. ca arata bine... ma rog! ps: si mie imi place de Jhonny, dar tu il ADORI!
Mi-a placut asta: "Nu interpreteaza, ci se transforma"

vave 06 Feb 2010 13:17

Originally Posted by buticut:

Macar meritati credit pentru ca ati scris Depp si nu Deep.

Dar la Jhonny, nu te-ai mai gândit... recunoaşte!

On: Woody Allen. :-/

buticut 06 Feb 2010 13:31

Ba da m-am gandit la Jhonny :D, dar cum nu l-am vazut aruncat prin postari, am zis hai treaca-mearga, sa termin intr-o nota pozitiva :)). Gospin,din partea mea pot sa nu-l sufere, da' sa dea si niste argumente (ca sa le pot contra-ataca, evident :)) ).Ca e "prea iubit", that's not good enough - care-i vina lui in toate astea? Eu cand aud de cel mai nesuferit, ma gandesc la tipi care par aroganti in interviuri,care sunt prea cu mot cand vine vorba sa-si "serveasca" fanii, care joaca mereu acelasi personaj enervant in filme - in fine, celebritati care se cred superioare oamenilor de rand.

Neah, I'm not obsessed. Mai am accese de "fangirl",dar la un nivel destul de normal. Pur si simplu imi place de el mai mult decat de altii. In rest, toate bune, imi vad de viata mea, ocazional ma mai uit la filme...De fapt, daca stau sa ma gandesc, cred ca din decembrie nu am mai vazut vreun film cu el :-?.

vave 06 Feb 2010 13:35

Şi eu care de vreo săptămână caut să văd numai filme [sau animaţii] cu el, nu de alta dar am mari lacune. :D

Liviu- 06 Feb 2010 13:36

Originally Posted by buticut:

De fapt, daca stau sa ma gandesc, cred ca din decembrie nu am mai vazut vreun film cu el :-?.

Probabil din cauza ca le-ai vazut deja pe toate? :P

In alta ordine de idei, sunt de acord cu tot ce ai zis despre Depp. :D

movie4 17 Feb 2010 12:55

megan fox brad pitt

Radu1711 03 Apr 2010 17:16

radu1711

pentru mine Charlie Sheen ii cel mai nesuferit actor care il stiu:))

bogdan0125 22 Apr 2010 19:51

Robert Pattinson, Kristen Stewart si Megan Fox sunt cei mai nesuferiti actori dupa parerea mea.

Medicate 22 Apr 2010 20:02

:)) ce ai cu saraca Megan Fox ? E si ea o mica "Diva", plina de silicoane si botox!
In legatura cu celelalte "celebritati" sunt total de acord cu tine !

Un actor din cadrul celor romani pe care nu-l pot suporta este marele , celebrul , "arhiepiscopul" Acasa TV, grandiosul si nu in ultimul rand luptatorul pentru libertate : CABRAL !

Gerrard831 22 Apr 2010 20:20

Originally Posted by Medicate:

:)) ce ai cu saraca Megan Fox ? E si ea o mica "Diva", plina de silicoane si botox!
In legatura cu celelalte "celebritati" sunt total de acord cu tine !

Un actor din cadrul celor romani pe care nu-l pot suporta este marele , celebrul , "arhiepiscopul" Acasa TV, grandiosul si nu in ultimul rand luptatorul pentru libertate : CABRAL !

Eşti diabolic>:)

Medicate 23 Apr 2010 01:09

:)) nu-l suport pe omul ala ...

RomaniaMare 24 Apr 2010 23:03

Originally Posted by Radu1711:

pentru mine Charlie Sheen ii cel mai nesuferit actor care il stiu:))

O,da!!!!! Charlie Sheen sucks!!!! Nu-l suport pe omul ăsta! Și mai sunt cîțiva:Sarah Jessica Parker,
Jennifer Aniston,Jennifer Lopez,Hugh Grant,Chuck Norris,Sean Penn și mai sunt alții.

RomaniaMare 24 Apr 2010 23:04

Originally Posted by cremaxx:

Nu stiu daca este cazul la voi dar mie imi sunt nesuferiti cativa actori,asta nu inseamna ca nu sunt buni si vreau sa il dau aici exemplu pe "cel mai" nesuferit dintre toti. Daca si voi aveti vreun nesuferit atunci dati-i numele aici,vreau sa-l cunosc si eu.>:)

Steven Seagal La acest actor ma enerveaza stilul lui de expresie al fetei,vorba cuiva: nu sti cand vrea sa te iubesca sau vrea sa te loveasca.:))

Mie îmi place Steven Seagal.
Ok,recunosc,mai mult ca om(personalitate,comportament) decît ca actor.Ca actor,în ultimii 10 ani nu a propus nimic nou.

ulrich 25 Apr 2010 13:28

jennifer garner inainte de oricine. figura osoasa, ascutita, cum au iliteratele astea corporatiste, in ale caror priviri ignorante sticleste ambitia.
scott glenn ar fi al doilea pe lista. mai sunt si altii, dar astia imi strica placerea de fiecare data cand ii vad.

Medicate 25 Apr 2010 21:43

Frumoasa descriere ....

Un alt actor foarte enervant ar fi prea maritul : 50 Cent :)) nush ce mi-a venit sa-l adaug aici , dar tin minte ca ... acum cativa ani am vizionat Get rich or die tryin' .... un film foarte prost cu un protagonist de nivelul filmului.

otonis 25 Apr 2010 22:45

Steven Seagal S.U.X.

NU-l suport pe STEVEN SEAGAL. Pana acum 2 ani am locuit in Grecia, si mi-a fost dat sa-l intalnesc pe rebutul de Seagal in Volos, venit sa filmeze alta pelicula de kko in oras. A filmat 2 zile si o noapte in port, si cateva scene in centru. Facuse rada portului ca dupa razboi, cu mii de cutii, frunze de palmier, si alte prostii. Sunt curios ce-a iesit, insa n-am cautat filmul, si nici n-am intentia s-o fac. La cate basini are omul asta in cap, nu inteleg cum de mai are 2-3 fani pe lume. :-& :-&

Maiadim 25 Apr 2010 23:07

Sunt multi actori nesuferiti. Steven Seagal, Chuck Norris, etc. au fost pe val acum cativa ani, cand filmele in care jucau se difuzau de zeci de ori la televizor si impresionau copii si adulti deopotriva. Acum, nici macar in Romania nu mi se pare ca mai au foarte multi fani.

A venit timpul lui Robert Pattison sa salveze lumea, din pacate.

RomaniaMare 26 Apr 2010 02:25

Originally Posted by Medicate:

Frumoasa descriere ....

Un alt actor foarte enervant ar fi prea maritul : 50 Cent :)) nush ce mi-a venit sa-l adaug aici , dar tin minte ca ... acum cativa ani am vizionat Get rich or die tryin' .... un film foarte prost cu un protagonist de nivelul filmului.

Pe mine personal m-a surprins,in mod plăcut,cum a jucat 50 Cent în Get Rich or Die Tryin.Și filmul nu a fost foarte rău.
PS:Nu sunt fan 50 Cent.

RomaniaMare 26 Apr 2010 02:28

Originally Posted by otonis:

NU-l suport pe STEVEN SEAGAL. Pana acum 2 ani am locuit in Grecia, si mi-a fost dat sa-l intalnesc pe rebutul de Seagal in Volos, venit sa filmeze alta pelicula de kko in oras. A filmat 2 zile si o noapte in port, si cateva scene in centru. Facuse rada portului ca dupa razboi, cu mii de cutii, frunze de palmier, si alte prostii. Sunt curios ce-a iesit, insa n-am cautat filmul, si nici n-am intentia s-o fac. La cate basini are omul asta in cap, nu inteleg cum de mai are 2-3 fani pe lume. :-& :-&

Ești prost,Otonis! În a afirma că nu îți place cum joacă un om(în cazul ăsta,Seagal) și a spune că are bășini în cap este O FOARTE MARE DIFERENȚĂ!!!!
Tu măcar știi cine îi Seagal? Dă o vizită pe wiki și apoi mai vorbim!

otonis 26 Apr 2010 19:58

[quote=RomaniaMare]

Ești prost,Otonis! În a afirma că nu îți place cum joacă un om(în cazul ăsta,Seagal) și a spune că are bășini în cap este O FOARTE MARE DIFERENȚĂ!!!!

Fireste ca stiu cine "îi" Seagal, desteptaciunea vostra. Si nu, n-am sa DAU o vizita, desi as putea sa FAC o vizita pe wiki, dar interesul meu ptr. asemenea caracter este infim. Acum, lumineaza-ma ! Care este diferenta dintre un actor prost, si un actor cu basini in cap care se crede bun ?! Nu sunt ambii, PROSTI ?! Doar ca a doua varianta include si mandrie de prostia sa, si eu am o limita de toleranta ptr. excese, in special excesele de prostie. Sa vezi asa feblete de actor cum macelareste toti baietii rai, fara ca macar o umbra sa-l atinga, e prea s.f. ptr. gustul meu. Inteleg c-a fost nu stiu ce luptator, dar lasa-ma-n izmenele mele cu aerele alea de super-erou, ca m-am saturat ! A fost un actor ok la inceput, dar prea loveste fara sa fie lovit, si atitudinea aia de smecher-ingamfat, ma enerveaza teribil. Ii esti fan, respect asta, dar fa-ma prost inc-o data, si apoi CHIAR o sa "vorbim". Bafta ! ;)
P.S. Chuck Norris, altul de care nu-mi mai place, iar lui Cabral (Fire and Ice) i-ar trebui interzis sa mai joace in filme, ca-i INCREDIBIL de slab, fata de prestatia impecabila a Oanei Pellea.

RomaniaMare 26 Apr 2010 22:48

[quote=otonis]
Originally Posted by RomaniaMare:

Fireste ca stiu cine "îi" Seagal, desteptaciunea vostra. Si nu, n-am sa DAU o vizita, desi as putea sa FAC o vizita pe wiki, dar interesul meu ptr. asemenea caracter este infim. Acum, lumineaza-ma ! Care este diferenta dintre un actor prost, si un actor cu basini in cap care se crede bun ?! Nu sunt ambii, PROSTI ?! Doar ca a doua varianta include si mandrie de prostia sa, si eu am o limita de toleranta ptr. excese, in special excesele de prostie. Sa vezi asa feblete de actor cum macelareste toti baietii rai, fara ca macar o umbra sa-l atinga, e prea s.f. ptr. gustul meu. Inteleg c-a fost nu stiu ce luptator, dar lasa-ma-n izmenele mele cu aerele alea de super-erou, ca m-am saturat ! A fost un actor ok la inceput, dar prea loveste fara sa fie lovit, si atitudinea aia de smecher-ingamfat, ma enerveaza teribil. Ii esti fan, respect asta, dar fa-ma prost inc-o data, si apoi CHIAR o sa "vorbim". Bafta ! ;)
P.S. Chuck Norris, altul de care nu-mi mai place, iar lui Cabral (Fire and Ice) i-ar trebui interzis sa mai joace in filme, ca-i INCREDIBIL de slab, fata de prestatia impecabila a Oanei Pellea.

Ideea e urmatoatea: intr-adevar ca actor ii slab,nu neg asta.Dar ca persona - este ceva omul asta! Ii special!

OanaAlexia 27 Apr 2010 11:10

Pentru primul meu mesaj pe forum am ales sectiunea asta... Sunt actori pe care nu ii suport totusi il ador pe Jack Nicholson desi in copilarie ma enerva la culme, intre timp i-am vazut filmele si m-am indragostit de el si privirea lui diabolica cu sprancenele aferente dupa ce am vazut The Witches of Eastwick. :D

RomaniaMare 27 Apr 2010 13:53

Originally Posted by OanaAlexia:

Pentru primul meu mesaj pe forum am ales sectiunea asta... Sunt actori pe care nu ii suport totusi il ador pe Jack Nicholson desi in copilarie ma enerva la culme, intre timp i-am vazut filmele si m-am indragostit de el si privirea lui diabolica cu sprancenele aferente dupa ce am vazut The Witches of Eastwick. :D

Bine ai făcut că ai ales să postezi aici,dar...ideea topicului este: Cel mai nesuferit actor,nu Actorul meu favorit.
Nu te supăra pentru corectare.

GianLuca 27 Apr 2010 19:11

orlando bloom si keira knightley!!!

OanaAlexia 27 Apr 2010 20:17

Originally Posted by RomaniaMare:

Originally Posted by OanaAlexia:

Bine ai făcut că ai ales să postezi aici,dar...ideea topicului este: Cel mai nesuferit actor,nu Actorul meu favorit.
Nu te supăra pentru corectare.

Ideea e ca rar se intampla sa nu ma uit la un film pentru ca nu imi place un anumit actor si am spus ca NU il suportam pe Nicholson pana acum 5 ani sa zic. De altfel pana si preferatii mei se pot transforma in nesuferiti timp de 90 de minute daca nu au ales bine un rol. ;)

marius93 28 Apr 2010 07:27

Taylor Lautner, Megan Fox, Robert Pattinson, Steven Seagal :-&

NaTyLuTz 04 May 2010 07:21

Robert Patison , Kristen Stwart ( sau cum s-o scrie :)) ) Chuck Norris , Steven Segal , Megan Fox

Nicolas Cage , Chuck Norris , Steven Segal NU isi schimba expresia fetei niciodata

Chuck Norris http://3.bp.blogspot.com/_WVW1w3-R5J...uck-Norris.jpg

defav 04 May 2010 20:53

KEVIN BACON-desi actor bun , ma enerveaza figura lui chiar si daca ar juca in rol de inger;
nici JACK NICHOLSON nu-mi place , sprincenele alea ridicate ii dau o tenta de perfidie.
MERYL STREEP cind se prosteste -cade pe spate in filmele romantice ,de parca ar fi scolarita, mi se pare de prost gust (exceptie in Out of Africa, acolo... da face un rol serios, de zile mari).
WOODY ALLEN-daca se poate considera actor (ha ), are o fata clara de prost -, de mirare ca poate fi asa destept cu mecla aia de perdant subnutrit.
Sarah Jessica Parker si Jennifer Aniston-ambele ma enerveaza ca se cred mari dive, mai ales ANISTON -nu inteleg ce au vazut la ea de e in topul femeilor "fatale", mie mi se pare o femeiusca oarecare , gasesti cu miile ca ea pe malurile Dimbovitei.Cel putin "Seara , Jessica ...parca" e urita de vomeaza si porcul .Iar ca actrite, sint slabute cele doua .
HUGH GRANT- insipid ,superficial si fata de timplar -ucenic.

All times are GMT +2. The time now is 02:54.