Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   <b>Avatar 3D pentru toti forumistii. Ultimul forumeeting din 2009</b> (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96448)

Federico 16 Dec 2009 22:49

Eu sunt intr-o dilema.As fi lipsit de bun-simt daca m-as autoinvita si eu,ca un cvasianonim ce sunt-inca-in ograda voastra?Adica va fi un cerc mai intim cu useri cu o anumita experienta si care se cunosc cat de cat intre ei,nu?...Sincer...

Judex 16 Dec 2009 23:31

Originally Posted by Gloria:

Deci avem 15 oameni inscrisi pana acum. Maine pana in pranz predau lista distribuitorului in parteneriat cu care facem aceasta vizionare.
Dar de la toti cei care s-au inscris vreau un mesaj privat cu nume prenume (si al insotitorului - cei care au zis ca vin insotiti. "Insotitorii" sunt trecuti pe lista de asteptare, oricum, pana maine la pranz).

Cred ca e destul de clar, nu?

corinka 16 Dec 2009 23:46

Originally Posted by Federico:

Eu sunt intr-o dilema.As fi lipsit de bun-simt daca m-as autoinvita si eu,ca un cvasianonim ce sunt-inca-in ograda voastra?Adica va fi un cerc mai intim cu useri cu o anumita experienta si care se cunosc cat de cat intre ei,nu?...Sincer...

Nu cred ca are vreo importanta vechimea sau ordinea inscrierii pe forum. Si daca ar conta, iti cedez locul meu. Eu nu pot ajunge niciodata la forumeetinguri...:(

halebardul 17 Dec 2009 01:07

ia uite-i cum au rasarit, moca-fanii! :))

baga acum repede o postare si gata, sunt cinemagisti sadea. Vor la film gratis.
=))

Grin M 17 Dec 2009 01:53

+1

ladybughere 17 Dec 2009 09:31

me too :)

Gloria 17 Dec 2009 09:38

Nu am primit inca de la toti cei care s-au inscris numele si prenumele pentru a trimite lista distribuitorului. Grabiti-va sa-mi trimiteti un mesaj privat cu aceste date!
Pana acum (cu tot cu insotitorii anuntati) avem 24 de persoane.

UPDATE ORA 11.45:
In 15 minute trimit lista catre distribuitor. Inca nu am primit prin mesaj privat numele si prenumele urmatorilor forumisti inscrisi pentru vizionare si forumeeting: slackerflu, morphego, Federico. Grin M nu mi-a dat numele insotitorului, pe care il voi trece pe lista de asteptare.

Gloria 17 Dec 2009 12:15

Iata lista finala:

Distribuitorului i-am trimis numele voastre, prin urmare n-ar strica sa aveti un act de identitate la voi. Ramanem dupa film la o cafea (sau bere, cum ii zice Judex) - ca sa-i cunoastem mai bine pe cei nou nouti si ca sa recenzuim filmul.
Pitbull
irene marlyne monroe
Disciple + 1
Judex + 1
illotempore2002 + 1
Cinemania
ilustra.films+1
andreioprescu
slackerflu
Liviu-
morphego
ManWar
ghimiukimi
klausky
felixa
Nimrod
Federico (am dat distribuitorului adresa ta de mail, deci asta e "parola" ta)
Grin M (nu am primit numele insotitorului, nu l-am trecut pe lista)
ladybughere

ManWar 17 Dec 2009 12:34

Originally Posted by corinka:

@ManWar
Lawrence, tu esti?:))
Tot cu astea vii?
http://www.exposay.com/celebrity-pho...ere-1JKFgj.jpg

I am who I am... nothing more, nothing less.

Disciple 17 Dec 2009 12:48

Dar romana am uitat-o definitv?:D

Federico 17 Dec 2009 13:06

Mersi frumos,Gloria,ca m-ai inclus si pe mine pe lista chiar daca eu nu spusesem de fapt ca vin.Mea culpa ca am lasat situatia in aer si scuze ca n-am fost pe faza ca sa-ti trimit numele si prenumele.So,I'll be there.:)

Federico 17 Dec 2009 16:19

Apropo,in ce punct al mall-ului are loc intalnirea?

StefanDo 17 Dec 2009 16:30

pai dupa film eu zic sa va intalniti langa lift la etajul doi si sa mergeti undeva, noi o sa venim cat mai repede dupa.

Federico 17 Dec 2009 16:41

Ok.

Gloria 18 Dec 2009 13:28

Aha. Nimeni nu a mai scris nimic. Dar o fac eu, transmitand mesajul distribuitorului OdeonŞ
Buna ziua,

"In primul rand ne cerem scuze pentru incidentul de ieri seara la vizionarea de presa a filmului Avatar la cinematograful Movieplex, independent de noi.

Datorita unor problem tehnice intampinate de cinematograf, care nu au putut fi prevazute si nici remediate, desi filmul a fost testat cu success de catre acestia anterior spectacolului de presa, va rugam sa luati in considerarea invitatia dubla care va va fi trimisa de catre Cinema Movieplex in cursul zilei de astazi. Veti primi de la ei toate detaliile despre intrarea in posesie a invitatiei duble.

Cu convingerea ca veti da curs invitatiei de a vedea cel mai asteptat si de success film al ]anului , va multumim pentru intelegere.

Cu respect,
Simona Dumitru
Marketing Coordinator
ODEON CINEPLEX SR"

O sa le transmit adresele voastre de mail )cele cu care v-ati inscris pe forumul Cinemagia= celor de la Movieplex, ca sa va explice cum sa intrati in posesia invitatiilor.
Bucurosi?

Judex 18 Dec 2009 13:31

Deci mie mi-a bulit total programul, n-am reusit sa stau cu lumea dupa vizionare decat vreo juma de ora, am ajuns la meci abia in a doua repriza, iar dra. D a plecat cam dezamagita inca de la cinema. Am scris despre film la topicul despre film. ;)

Rapture 18 Dec 2009 13:38

No, acu' bine ca nu m-am urcat in tren! :D

Disciple 18 Dec 2009 13:51

Eu parca as da curs acelei invitatii...Imi doresc prea mult sa vad finalul si sa scriu naibii cronica aia...:))

Cinemania 18 Dec 2009 13:54

Originally Posted by Disciple:

Eu parca as da curs acelei invitatii...Imi doresc prea mult sa vad finalul si sa scriu naibii cronica aia...:))

you liar

ceva tot puteai sa scrii :D

Judex 18 Dec 2009 13:56

Cinemania, nici nu stii ce conditii bune de somn ai ratat nevenind la meci. :D

Pit, te-am sunat dupa meci, speram sa va mai prind la discutii, in fond stadionul e aproape de Plaza...

Liviu- 18 Dec 2009 13:59

Deci daca vrem sa mergem la film ar trebui sa asteptam un mail de la Movieplex? De asemenea, presupun ca e prea tarziu sa mai adaug un prieten pe lista?

Daca tot am pierdut trenul azi poate macar filmul il vad cum trebuie :))

LE: Abia acum am recitit si am observat ca invitatia e dubla :)) Ramane insa modalitatea de a intra in posesia ei. Presupun ca nu ma pot duce acolo la orice ora, deci ar trebui sa astept acel e-mail?

Chambord 18 Dec 2009 14:46

Poze, ceva, de la forumeeting ? :)

Judex 18 Dec 2009 14:49

Mi-am facut eu la stadion pe post de Radoi. Se pune ca fiind de la forumeeting? :D

Pitbull 18 Dec 2009 14:50

Nu s-au fäcut - nimeni nu avea aparat, si oricum nu ne-a prea ars, eram dezumflati...
Cât despre ei, si-au mai spälat obrazul cu asta. Iau invitatia si suport încä o datä pelteaua aia, pentru final si cronicä cinstitä.
...Cine stie, poate mai bem o bere cu ocazia re-vizionärii, si adunci aducem si poz-machine.

Chambord 18 Dec 2009 14:51

e bun e bun ... punetzi tot ce avetzi prin aparate foto, telefoane :)

Chambord 18 Dec 2009 14:53

Originally Posted by Pitbull:

Nu s-au fäcut - nimeni nu avea aparat, si oricum nu ne-a prea ars, eram dezumflati...

atunci macar dati detalii: cine era cea mai dragutza fata ? cel mai prezentabil baiat ? cel mai iscusit comentator, cine a baut cea mai multa bere (sau cafea cum i se mai zice prin partzile alea), etc :D

illotempore2002 18 Dec 2009 15:19

Cea mai draguta fata era Gloria.
Cel mai dragut baiat era prietenul meu :P
Cel mai amuzant era Disciple.
Cel mai suparat si deceptionat de film era Pitbull.

Liviu-, inteleg ca si tu ai fost aseara? De ce nu ai mai ramas dupa film sa bei cu noi ceva?

Judex 18 Dec 2009 15:28

Originally Posted by Chambord:

Originally Posted by Pitbull:

atunci macar dati detalii: cine era cea mai dragutza fata ? cel mai prezentabil baiat ? cel mai iscusit comentator, cine a baut cea mai multa bere (sau cafea cum i se mai zice prin partzile alea), etc :D

Cea mai draguta fata - dra D.
Cel mai prezentabil baiat - Disaipal.
Cel mai iscuisit comentator - Pitbull.
Cea mai multa bere - Pitbull.

Liviu- 18 Dec 2009 15:37

Originally Posted by illotempore2002:

Liviu-, inteleg ca si tu ai fost aseara? De ce nu ai mai ramas dupa film sa bei cu noi ceva?

Nu stiam ca ati mai ramas. Cand am iesit de la film l-am vazut pe Pitbull discutand cu cateva persoane (poate chiar dintre voi). Cum nu am vrut sa ma bag in mijlocul discutiei am asteptat sa termine, persoanele au plecat, l-am salutat pe Pitbull (macar atat sa fac) si apoi am coborat in fata cinematografului. Am stat putin acolo, dar cum nu am vazut pe nimeni asteptand m-am gandit ca poate nu se mai tine intalnirea avand in vedere ce s-a intamplat si cu filmul. A fost greseala mea desigur, trebuia sa-l intreb pe Pitbull, dar din cate tin minte il salutase cineva si m-am gandit sa nu deranjez. Cu urmatoarea ocazie sper :D

Revenind la invitatia de astazi, vreo informatie suplimentara? Scuze ca intreb iar, dar cum invitatia e dubla as vrea sa mai iau pe cineva cu mine si nu o pot face daca nu stiu sigur ca poate vedea filmul.

illotempore2002 18 Dec 2009 15:41

Cum Dumnezeu sa deranjezi daca asta era si ideea, sa ne adunam cu totii la un suc si sa schimbam doua vorbe?
Data viitoare o sa am grija sa intreb unde e Liviu, ce face, unde s-a dus, cand vine :P

Liviu- 18 Dec 2009 15:46

Ma refeream la faptul ca nu vroiam sa-l deranj pe Pitbull. Ma gandeam ca nu se mai tine fiinda am vazut mai multe persoane care au stat pe acelasi rand cu el (probabil dintre voi dupa cum v-ati salutat) si au plecat, el ramanand singur atunci cand l-am salutat. Asa am ajuns la concluzia gresita ca poate nu se mai tine... :(

Pitbull 18 Dec 2009 16:02

Las-cä recuperarisim la repetir.

Cinemania 18 Dec 2009 16:04

in plus noi ne-am cam intrebat pe ici pe colo unde-i restul de popor

Judex 18 Dec 2009 16:05

Apropo de repetir si de recuperat - maine pana la cat stati acolo?

Pitbull 18 Dec 2009 16:07

In fistecare sâmbätä 'fârsim cursu' de regie la ceasurile sese despre searä.
In weekendu' de la 'fârsitu' säptämânii trecute, ne-am tirat în Papillon, unde-i de bon-ton.

Judex 18 Dec 2009 16:09

Urasc Papillonu'!!! X(
Hai mai bine vis-a-vis, la One, sperand ca nu-i vreun botez.

Pitbull 18 Dec 2009 16:10

Mergem si la One, unde-i mai baban.

Judex 18 Dec 2009 16:11

Io-s de la 11 in montaj, sun la tine cand termin si stabilim atunci, poate ajung si la curs.

Gloria 18 Dec 2009 16:23

Liviu, mailurile voastre au ajuns la distribuitor! urmeaza ca le forwardeza mai departe catre Movieplex care va va scrie fiecaruia in parte. Pana atunci, iata si scuyele oficiale de la Movieplex:

In primul rand dorim sa ne cerem scuze pentru evenimentul neplacut de ieri seara de la vizionarea de presa a filmului AVATAR.

Va asiguram de faptul ca am testat calitatea proiectiei de doua ori: prima data miercuri, 16 decembrie iar a doua oara joi, 17 decembrie iar imaginea si sunetul au fost perfecte si nu am avut nici un semn prin care sa intelegem ca pot aparea probleme ulterioare.

De asemenea dorim sa va asiguram de faptul ca am acordat o importanta maxima atat filmului AVATAR cat si vizionarii de presa a acestui film. Suntem perfect constientii de calitatea filmului si eforturile deosebite depuse pentru creerea lui si deasemenea dorim sa va asiguram de respectul pe care v-il purtam.

Pe toata durata activitatii noastre am facut tot posibilul ca serviciile pe care le oferim sa fie impecabile. Va reamintim ca suntem primul cinematograf din Romania care a investit sume foarte mari in tehnologia digitala si 3D – suntem cel mai mare cinematograf digital si 3D din Romania – 7 sali – si nu credem ca prea curand putem fi egalati ca si capacitate acoperita de aceasta tehnologie deoarece ai nevoie de resurse financiare insemnate. Depunem aceste eforturi pentru a aduce mai multi spectatori in cinema si pentru a ridica standardul calitatii de proiectarea a unui film.

Precizam ca problema tehnica a fost remediate inca de ieri, astfel incat toate spectacolele au rulat in conditii normale.

Judex 18 Dec 2009 16:40

Hihi, am primit si io mailu'. Mergem tot in gasca?

illotempore2002 18 Dec 2009 16:41

Cum facem, merge fiecare cnd are chef sau ne adunam inca o data cu totii?
Haideti sa mergem sambata, maine adica, dupa cursurile lui Pitbul si ale elevilor sai, ce ziceti Disciple, Cinemania, Pit etc?

Gloria 18 Dec 2009 16:51

Nu-i o idee rea deloc. Oricum, eu vreau sa-l mai vad o data. Deci, cine mai vine?

Judex 18 Dec 2009 16:54

Le ce ora e maine seara?

Gloria 18 Dec 2009 16:55

pai putem baga oricare dintre variantele:
Sâmbătă-Duminică : 20:15, 21:00, 21:30, 22:00, 22:45

Judex 18 Dec 2009 17:00

Eu votez pt sambata 19 decembrie, 20:15.

StefanDo 18 Dec 2009 17:03

eu zic sa verificati daca mai sunt locuri :)

Rapture 18 Dec 2009 17:38

Originally Posted by Chambord:

Poze, ceva, de la forumeeting ? :)

Deci da, la urmatoarea intalnire sa faceti poze.

Share the moment with us, lads! :)

Gloria 18 Dec 2009 18:31

Eu mi-am rezervat pentru maine seara la 20.15. Cine mai vine?

Disciple 18 Dec 2009 18:48

Suna ok,dar sa discutam si cu Pitbull sa vedem daca ajungem in timp potrivit de la sediul Cinemagia la Movieplex.:)

Judex 18 Dec 2009 18:49

Originally Posted by Gloria:

Eu mi-am rezervat pentru maine seara la 20.15. Cine mai vine?

Rezervi tu si pentru noi, ceilalti?

All times are GMT +2. The time now is 17:17.