Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Dexter (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96368)

rvn 16 Jun 2010 18:51

nu e cazul sa-l "urasca" cineva pe actor.
windom este doar, adeptul filmelor "serioase".
asta i se pare un serial unde el, eroul, se joaca cu " omorul" si banuiesc, sau sigur, i se pare plicticos.

marius_em 17 Jun 2010 11:09

Originally Posted by rvn:

Dexter nu e Trinity, imi pare rau.Sunt diferiti.
Primul isi apara familia, al doilea o terorizeaza si ii face rau.
Disimularea este cam aceeasi, amandoi pozeaza in "mielusei", dar Dexter este cat se poate de normal atunci cand nu-si arata adevarata fata.
Dexter este sot si tata admirabil, Trinity este chiar opusul sau(fazele cu respingerea fiicei-ziariste si cele in care isi abrutiza familia oficiala sunt dovada in acest sens).
Trinity e mult mai rau, e "guru", primul adversar cu adevarat de temut.
Care i-a si pus capac pana la urma, aparent sau nu...

Da, sunt diferiti pe final, cand Dexter e forta binelui, si Trinity a raului. Insa pe parcurs sezonului, apare des aceasta tema a identificarii lui cu Trinity, la inceput chiar il vede ca pe un model, incearca sa invete de la el. La fel, viziunea lui tat-su il avertizeaza ca nu ar trebui sa se apropie, ca isi pune familia in pericol, apar discutii de cat de asemanator e el, Dexter, fata de Trinity in relatia cu familia sa. Dexter traieste o minciuna, isi pune mereu familia in pericol, ceea ce in final ii ucide nevasta. Practic el este responsabil de moartea sotiei sale, el a ucis-o. Femeia aia a murit fara sa stie de ce, fara sa stie cu cine a fost maritata, cu cine a facut un copil. Astept cu interes urmatorul sezon, sa vad cum va rezolva acest conflict interior. In final, moartea nevestei sale i-a dovedit ca nu e chiar atat de diferit de victimile sale, ca produce rau si suferinta si oamenilor care nu o merita, care nu se incadreaza in limitile codului lui Harry. Ma astept sa o ia pe aratura, sa fie in final consumat de demonul sau, si sa fie prins de politie, sau sa moara, sau ceva.

bremen1980 17 Jun 2010 11:20

Problema cu toate serialele este ca o lungesc prea mult.Prea multe serii si totul devine diluat dupa primul sezon fie ca vorbim de :Dexter ,Lost ,Prison Break. Pe la al treilea sezon pelteua devine foarte diluata.Nimic nu mai pare credibil ,apar personaje neverosimile,scenariul devine o insulta asupara imaginatiei.Eroii mai descopera tot felul de timpenii legate de stramosii lor si varza e totala. Mai credibile atunci apar seriale precum :''Neveste disperate dupa lupă '' sau ''State ''

Windom 17 Jun 2010 11:30

Exista si exceptii - vezi Six Feet Under, absolut superb pina la final (5 sezoane). Nu expira pe parcurs, dimpotriva, devine tot mai complex si mai captivant...

bremen1980 17 Jun 2010 11:38

Recunosc -nu am vazut nici macar un episod din Six Feet Under.

marius_em 17 Jun 2010 12:51

La Dexter, sezonul 4 a fost cel mai bun, asta dupa un sezon 3 mai putin reusit.

alexcretu75 20 Jul 2010 11:53

Este unul dintre serialele mele preferate

IchiroHideaki 02 Sep 2010 16:40

abia astept sezonul 5...si nu mai e mult...

rvn 03 Sep 2010 19:53

eu cred ca Dexter-ul nu va mai avea acelasi succes..
parerea mea se bazeaza pe o supozitie simpla: a trecut prea mult timp de la terminarea sezonului 4. lumea,aproape a uitat de serial, iar punctul culminant, a fost atins deja si orice-ar mai urma pe aceeasi directie, fara sa se improspateze nimic in atitudinea personajelor, intriga si actiune, n-ar mai fi urmarit cu acelasi interes de telespectator, ca in cazul primelor sezoane.
deci, ar fi bine ca, Dexter( serialul) si de ce nu si eroul, sa fie nitel primeniti...

robbiex2 09 Sep 2010 13:56

tu glumesti, nu ???

cum sa nu aibe succes pentru ca a luat vacanta ? :))
asa e normal, sezonul se termina, in vara se filmeaza iar in toamna incepe alt sezon.
vezi Lost, a rupt ultimul sezon sau vezi Prison Break...desi a fost lungit la greu, tot a rupt si ultimul sezon deci...lumea nu a uitat actiunea ! pentru asta exista net, torrente si piratii care inregistreaza fiecare emisiune, serial de la Tv.
Dexter s-a pastrat si dupa 4 sezoane...devenind din ce in ce mai bun si mai urmarit.Tocmai !!! actiunea de acum incepe....puntul culminant acum se desfasoara iar finalul bate la usa ;) si.....va fi unu magnific, belive me !B-)

rvn 16 Sep 2010 15:59

nu glumesc.
este doar o parere.
m-as bucura sa gresesc.ramane de vazut daca am dreptate sau nu

R_Afc 24 Sep 2010 21:35

Originally Posted by rvn:

Eu cred ca Dexter-ul nu va mai avea acelasi succes..
A trecut prea mult timp de la terminarea sezonului 4. lumea,aproape a uitat de serial.

Cu siguranta, cei 2 milioane de telespectatori care s-au uitat la ultimul episod al sezonului 4, nu au uitat :))

Sigur, s-ar putea ca interesul sa scada, pe parcursul derularii noului sezon din motive cu privire la calitatea serialului, dar nicidecum din cauza uitarii.

moltisanti88 27 Sep 2010 19:18

A mai vazut cineva primul episod?

blue_b 03 Oct 2010 23:01

Originally Posted by moltisanti88:

A mai vazut cineva primul episod?

Daca te referi la primul episod din sezonul 5, l-am vazut eu. Episodul 1 sezonul 1 l-am vazut cu mult timp in urma :)

Vizionare placuta

paul_aramis 03 Oct 2010 23:05

aiurea. se referă la primul episod din seria a 6-a

moltisanti88 04 Oct 2010 10:55

Din moment ce am postat pe 27 septembrie era logic ca m-am referit la sezonul 5. Azi a aparut episodul doi, iar eu sper ca acesta sa fie mult mai bun decat primul, care mi s-a parut de-a dreptul catastrofal.

robbiex2 06 Oct 2010 19:25

catastrofal ?? de ce consideri asta ??:))

am vazut si episodul doi.incepe sa prinda culoare sezonul, imi place ! Dexter ramane acelasi criminal inofensiv.

moltisanti88 06 Oct 2010 19:51

Originally Posted by robbiex2:

catastrofal ?? de ce consideri asta ??:))

am vazut si episodul doi.incepe sa prinda culoare sezonul, imi place ! Dexter ramane acelasi criminal inofensiv.

A avut multe scene care nu-si aveau rostul, replici nepotrivite si banale, gesturi cretine, scene fortate si un joc actoricesc destul de prost. Dar poate ca sunt eu mai pretentios.

Episodul doi a fost ok. A avut aceeasi atmosfera tensionata, precum si paranoia sau suspans, lucruri pe care le astept de la acest serial.

robbiex2 07 Oct 2010 02:37

chiar esti prea pretentios.
era normal sa fie asa inceputul sezonului...la cum s`a terminat cel trecut.primul episod a fost asa de consolare, multe scene amestecate insa a fost bine meritat episodul.era chiar absurd sa fie plin de tensiune si primul episod din moment ce lucrurile MARI erau rezolvate, poate ramanea sa dea cu bata in balta si sa omoare vreun personaj BRUSC.

Rapture 19 Oct 2010 10:26

Mie imi pare ca Dexter a inceput sa-si revina; cel putin asa pare in 5x3 :-? .

bremen1980 19 Oct 2010 11:16

Dexter sufera de vechea problema a serialelor :lalaiala prelungita.Inteleg sa omori la greu in primele 2 sezoane fara sa te prinda aia dar apoi 6 sezoane :-O .Totusi in America politia e cit de cit competenta .

Manusa 17 Feb 2011 19:35

Da este prea lungit. Dar fiecare sezon aduce ceva nou si te tine in priza, cel putin mie imi place mult :). La nici un sezon nu m-am plictisit si cred ca nici la urmatorul care va fi al 6-lea nu ma voi plictisi. Sper ca in urmatorul sezon Dexter sa nu dezamageasca....si va fi prins candva? sau va fi prins atunci cand lumea se va plictisi de serial ca ....totusi la un moment dat te plictisesti de el chiar daca aduce cv nou....

Christina_Nixon 29 Mar 2011 23:53

Tocmai am terminat de vizionat sezonul 5 si mi s-a parut mult mai reusit fata de celelalte. Voi ce parere aveti?

CosminHorrorMaster 18 Sep 2011 20:23

Este serialul meu favorit, ce sa mai. Michael C. Hall este fabulos, iar pentru mine, Dexter este personjul meu preferat.

crin3l 19 Sep 2011 17:11

Am reluat vizionarea lui Six Feet Under si incercam sa gasesc asemanari in actingul lui Michael C. Hall din acest cu cel din Dexter. Parca s-a reinventat in Dexter, 2 personaje extrem de diferite pe care le joaca excelent. O chestie care ma enerveaza foarte tare este ca nu ii vad pe acesti actori care joaca foarte bine, unii chiar genial (in seriale) si in filme artistice.

Kriss_Kringle 19 Sep 2011 17:16

Pe Michael C.Hall poti sa-l vezi in Gamer dar e cam penal,ca si filmul de altfel desi ideea in sine e foarte buna.

crin3l 19 Sep 2011 19:05

Eu ma refeream sa joace si bine si sa fie si fimul bun.

CosminHorrorMaster 28 Sep 2011 20:09

Tocmai am vazut ep 1 din sezonul 6 :p (torrents)

ovize 30 Sep 2011 19:27

Hai mă

Omule, mincinos mai esti....

ovize 30 Sep 2011 19:30

Am asteptat sezonul 5 cu mai multă nerăbdare decât pe celălalte, deoarece sfârșitul sezonului 4 m-a lăsat cu un gust amar, dar nu pot spune că a fost cel mai reusit...să vedem sezonul 6 ce are de arătat

CosminHorrorMaster 03 Oct 2011 15:29

Originally Posted by ovize:

Omule, mincinos mai esti....

Vrei sa ti-l povestesc?

White1 11 Oct 2011 00:02

Am vazut si eu primul episod din noul sezon. A inceput destul de bine, se pare ca religia va fi in centrul atentiei in acest sezon. Si Dexter a redevenit ceva mai brutal, cel putin pentru moment.

CosminHorrorMaster 21 Oct 2011 12:33

Am vazut episodul 2. Din ce in ce mai bun

GianLuca 01 Nov 2011 19:27

Dexter

Buna .... as dori sa va intreb: stie careve daca sezonul 6 e si ultimul la dexter??

CosminHorrorMaster 02 Nov 2011 13:47

Originally Posted by GianLuca:

Buna .... as dori sa va intreb: stie careve daca sezonul 6 e si ultimul la dexter??

Nup, nu cred

CosminHorrorMaster 14 Nov 2011 17:44

Am vazut pana la ep 6. Cred ca e ultimul sezon. Observ ca are legatura cu religia.

CosminHorrorMaster 16 Nov 2011 12:47

Ieri am vazut ep. 7. E cel mai bun de pana acum dupa parerea mea.

ghost90 18 Nov 2011 21:11

http://www.tvblog.ro/dexter-a-primit-inca-doua-sezoane/

CosminHorrorMaster 19 Nov 2011 13:57

Deci asta trebuia sa fie ultimul pana la urma!

ionutzoo7 18 May 2012 00:45

Vor mai aparea sezoanele 7 si 8

JohnnyAddams 20 May 2012 13:21

Sezonul ce a trecut a avut un main villain destul de modest, cel mai bun lucru din sezon mi s-a parut Christian Camargo, al carui personaj il consider cel mai tare dupa Dexter. Serialul a scazut mult in ultimele 2 sezoane, comparativ cu primul sezon....e diferenta mare, primul mi s-a parut si mai bun. Singurul lucru de interes e sub-plotul cu Louis ce va fi continuat, pare interesant, asta desigur, in afara de finalul sezonului...care era asteptat de ceva vreme.

robbiex2 31 Oct 2012 22:11

Cam bate vantul in topicul asta :( pacat.Sezonul 7 este demential dar mai ciudat fata de restul datorita "secretului" incepe sa se incadreze si la genul "familly" :)) glumesc. Sezonul 7 se mentine bine.mai il urmareste cineva ?ca asa n`am chef sa spoiler-esc pe aici degeaba.

Sikandar 01 Nov 2012 09:38

Sezonul 7 este excelent, dar mi-aș fi dorit ca ”mica prietenie” dintre Dexter și Louis să dureze mai mult.

Referitor la ”family”, atât timp cât Debra nu va cunoaște la propriu talentul lui Dexter de a ciopârți, va fi în siguranță. Harry nu i-a făcut față.

All times are GMT +2. The time now is 17:03.