![]() |
nu e cazul sa-l "urasca" cineva pe actor.
windom este doar, adeptul filmelor "serioase". asta i se pare un serial unde el, eroul, se joaca cu " omorul" si banuiesc, sau sigur, i se pare plicticos. |
Originally Posted by rvn:
Da, sunt diferiti pe final, cand Dexter e forta binelui, si Trinity a raului. Insa pe parcurs sezonului, apare des aceasta tema a identificarii lui cu Trinity, la inceput chiar il vede ca pe un model, incearca sa invete de la el. La fel, viziunea lui tat-su il avertizeaza ca nu ar trebui sa se apropie, ca isi pune familia in pericol, apar discutii de cat de asemanator e el, Dexter, fata de Trinity in relatia cu familia sa. Dexter traieste o minciuna, isi pune mereu familia in pericol, ceea ce in final ii ucide nevasta. Practic el este responsabil de moartea sotiei sale, el a ucis-o. Femeia aia a murit fara sa stie de ce, fara sa stie cu cine a fost maritata, cu cine a facut un copil. Astept cu interes urmatorul sezon, sa vad cum va rezolva acest conflict interior. In final, moartea nevestei sale i-a dovedit ca nu e chiar atat de diferit de victimile sale, ca produce rau si suferinta si oamenilor care nu o merita, care nu se incadreaza in limitile codului lui Harry. Ma astept sa o ia pe aratura, sa fie in final consumat de demonul sau, si sa fie prins de politie, sau sa moara, sau ceva. |
Problema cu toate serialele este ca o lungesc prea mult.Prea multe serii si totul devine diluat dupa primul sezon fie ca vorbim de :Dexter ,Lost ,Prison Break. Pe la al treilea sezon pelteua devine foarte diluata.Nimic nu mai pare credibil ,apar personaje neverosimile,scenariul devine o insulta asupara imaginatiei.Eroii mai descopera tot felul de timpenii legate de stramosii lor si varza e totala. Mai credibile atunci apar seriale precum :''Neveste disperate dupa lupă '' sau ''State ''
|
Exista si exceptii - vezi Six Feet Under, absolut superb pina la final (5 sezoane). Nu expira pe parcurs, dimpotriva, devine tot mai complex si mai captivant...
|
Recunosc -nu am vazut nici macar un episod din Six Feet Under.
|
La Dexter, sezonul 4 a fost cel mai bun, asta dupa un sezon 3 mai putin reusit.
|
Este unul dintre serialele mele preferate
|
abia astept sezonul 5...si nu mai e mult...
|
eu cred ca Dexter-ul nu va mai avea acelasi succes..
parerea mea se bazeaza pe o supozitie simpla: a trecut prea mult timp de la terminarea sezonului 4. lumea,aproape a uitat de serial, iar punctul culminant, a fost atins deja si orice-ar mai urma pe aceeasi directie, fara sa se improspateze nimic in atitudinea personajelor, intriga si actiune, n-ar mai fi urmarit cu acelasi interes de telespectator, ca in cazul primelor sezoane. deci, ar fi bine ca, Dexter( serialul) si de ce nu si eroul, sa fie nitel primeniti... |
tu glumesti, nu ???
cum sa nu aibe succes pentru ca a luat vacanta ? :)) asa e normal, sezonul se termina, in vara se filmeaza iar in toamna incepe alt sezon. vezi Lost, a rupt ultimul sezon sau vezi Prison Break...desi a fost lungit la greu, tot a rupt si ultimul sezon deci...lumea nu a uitat actiunea ! pentru asta exista net, torrente si piratii care inregistreaza fiecare emisiune, serial de la Tv. Dexter s-a pastrat si dupa 4 sezoane...devenind din ce in ce mai bun si mai urmarit.Tocmai !!! actiunea de acum incepe....puntul culminant acum se desfasoara iar finalul bate la usa ;) si.....va fi unu magnific, belive me !B-) |
nu glumesc.
este doar o parere. m-as bucura sa gresesc.ramane de vazut daca am dreptate sau nu |
Originally Posted by rvn:
Cu siguranta, cei 2 milioane de telespectatori care s-au uitat la ultimul episod al sezonului 4, nu au uitat :)) Sigur, s-ar putea ca interesul sa scada, pe parcursul derularii noului sezon din motive cu privire la calitatea serialului, dar nicidecum din cauza uitarii. |
A mai vazut cineva primul episod?
|
Originally Posted by moltisanti88:
Daca te referi la primul episod din sezonul 5, l-am vazut eu. Episodul 1 sezonul 1 l-am vazut cu mult timp in urma :) Vizionare placuta |
aiurea. se referă la primul episod din seria a 6-a
|
Din moment ce am postat pe 27 septembrie era logic ca m-am referit la sezonul 5. Azi a aparut episodul doi, iar eu sper ca acesta sa fie mult mai bun decat primul, care mi s-a parut de-a dreptul catastrofal.
|
catastrofal ?? de ce consideri asta ??:))
am vazut si episodul doi.incepe sa prinda culoare sezonul, imi place ! Dexter ramane acelasi criminal inofensiv. |
Originally Posted by robbiex2:
Episodul doi a fost ok. A avut aceeasi atmosfera tensionata, precum si paranoia sau suspans, lucruri pe care le astept de la acest serial. |
chiar esti prea pretentios.
era normal sa fie asa inceputul sezonului...la cum s`a terminat cel trecut.primul episod a fost asa de consolare, multe scene amestecate insa a fost bine meritat episodul.era chiar absurd sa fie plin de tensiune si primul episod din moment ce lucrurile MARI erau rezolvate, poate ramanea sa dea cu bata in balta si sa omoare vreun personaj BRUSC. |
Mie imi pare ca Dexter a inceput sa-si revina; cel putin asa pare in 5x3 :-? .
|
Dexter sufera de vechea problema a serialelor :lalaiala prelungita.Inteleg sa omori la greu in primele 2 sezoane fara sa te prinda aia dar apoi 6 sezoane :-O .Totusi in America politia e cit de cit competenta .
|
Da este prea lungit. Dar fiecare sezon aduce ceva nou si te tine in priza, cel putin mie imi place mult :). La nici un sezon nu m-am plictisit si cred ca nici la urmatorul care va fi al 6-lea nu ma voi plictisi. Sper ca in urmatorul sezon Dexter sa nu dezamageasca....si va fi prins candva? sau va fi prins atunci cand lumea se va plictisi de serial ca ....totusi la un moment dat te plictisesti de el chiar daca aduce cv nou....
|
Tocmai am terminat de vizionat sezonul 5 si mi s-a parut mult mai reusit fata de celelalte. Voi ce parere aveti?
|
Este serialul meu favorit, ce sa mai. Michael C. Hall este fabulos, iar pentru mine, Dexter este personjul meu preferat.
|
Am reluat vizionarea lui Six Feet Under si incercam sa gasesc asemanari in actingul lui Michael C. Hall din acest cu cel din Dexter. Parca s-a reinventat in Dexter, 2 personaje extrem de diferite pe care le joaca excelent. O chestie care ma enerveaza foarte tare este ca nu ii vad pe acesti actori care joaca foarte bine, unii chiar genial (in seriale) si in filme artistice.
|
Pe Michael C.Hall poti sa-l vezi in Gamer dar e cam penal,ca si filmul de altfel desi ideea in sine e foarte buna.
|
Eu ma refeream sa joace si bine si sa fie si fimul bun.
|
Tocmai am vazut ep 1 din sezonul 6 :p (torrents)
|
Hai mă
Omule, mincinos mai esti....
|
Am asteptat sezonul 5 cu mai multă nerăbdare decât pe celălalte, deoarece sfârșitul sezonului 4 m-a lăsat cu un gust amar, dar nu pot spune că a fost cel mai reusit...să vedem sezonul 6 ce are de arătat
|
Originally Posted by ovize:
Vrei sa ti-l povestesc? |
Am vazut si eu primul episod din noul sezon. A inceput destul de bine, se pare ca religia va fi in centrul atentiei in acest sezon. Si Dexter a redevenit ceva mai brutal, cel putin pentru moment.
|
Am vazut episodul 2. Din ce in ce mai bun
|
Dexter
Buna .... as dori sa va intreb: stie careve daca sezonul 6 e si ultimul la dexter??
|
Originally Posted by GianLuca:
|
Am vazut pana la ep 6. Cred ca e ultimul sezon. Observ ca are legatura cu religia.
|
Ieri am vazut ep. 7. E cel mai bun de pana acum dupa parerea mea.
|
|
Originally Posted by ghost90:
|
Vor mai aparea sezoanele 7 si 8
|
Sezonul ce a trecut a avut un main villain destul de modest, cel mai bun lucru din sezon mi s-a parut Christian Camargo, al carui personaj il consider cel mai tare dupa Dexter. Serialul a scazut mult in ultimele 2 sezoane, comparativ cu primul sezon....e diferenta mare, primul mi s-a parut si mai bun. Singurul lucru de interes e sub-plotul cu Louis ce va fi continuat, pare interesant, asta desigur, in afara de finalul sezonului...care era asteptat de ceva vreme.
|
Cam bate vantul in topicul asta :( pacat.Sezonul 7 este demential dar mai ciudat fata de restul datorita "secretului" incepe sa se incadreze si la genul "familly" :)) glumesc. Sezonul 7 se mentine bine.mai il urmareste cineva ?ca asa n`am chef sa spoiler-esc pe aici degeaba.
|
Sezonul 7 este excelent, dar mi-aș fi dorit ca ”mica prietenie” dintre Dexter și Louis să dureze mai mult.
Referitor la ”family”, atât timp cât Debra nu va cunoaște la propriu talentul lui Dexter de a ciopârți, va fi în siguranță. Harry nu i-a făcut față. |
All times are GMT +2. The time now is 17:03. |