![]() |
o să-ţi zic şi eu ce părere am despre Pattison ... când o fi :)
deocamdată n-am habar cine e :)) |
:) Este actor, britanic de curand americanizat, frumusel si nu prea, slabut, fara un CV filmografic impresionant - ba chiar gol golut, sters din punct de vedere al imprivizatiei, foarte telegenic in schimb dar ajutat de lentile de contact si filtre la greu, cu un trade mark de freza imprumutat de la raposatul Dean, si cam sleampat in aparitiile publice-foarte dezordonat si parfuit in ceea ce priveste vestimentatia!
Talent-putin dar invata! Lipici incredibil la segmentul 12-18 ani si poate chiar mai mult! Simpatic prin interviuri-vesnicul umor britanic sec! |
să-i dăm o şansă, nu?
e nasol să fii şters înainte de-a apuca să te exprimi - whatever :) mai greu îi va veni dacă încearcă să se opună - de-acum, he means money. lots of B-) |
Eh...americanii stiu sa faca bani din ..imagine!Sunt profesori!
|
Originally Posted by CineRoxana:
Sincer nu vreau sa jignesc pe nimeni!Am considerat ca scriu in pagina rezervata Star-uri! Daca cuiva nu ii place de actorul Pattison - considerat un star de unii-de mine doar un pretendent tanar si prea devreme celebru-nu este treaba mea! Repet , toate afirmatiile le iau in sensul constructiv, nici nu am apucat sa scriu mai departe si sa dezvolt si poate sa ajung la o concluzie!Tratez, din punctul meu de vedere celebritatea lui Pattison care se pare ca nu-i prieste de loc!Si vreau doar sa atrag atentia asupra faptului ca putem sa valorificam si noi ce avem aici in Romania - un mit mai mult sau mai putin adevarat. Chiar urmaresc ascensiunea lui nu din punct de vedere al impactului ,,cel mai hot barbat al anului,, - asta o las pustoaicelor suspinatoare si emancipate! Este doar o parere! Multumesc inca o data pentru parerile voastre! O seara placuta!:)[/quote] Soro, plictiseste pe cine vrei cu chestiile de genul "Nu ma intereseaza, le las pe pustoaice sa suspine dupa el" etc etc. De vreme ce tot ii dai bataie numai si numai cu individul asta, si inca intr-un fel total dezlanat, e clar ca esti fixata pe el. Ok, e topic postat la sectiunea "Staruri", deci nu e aiurea, dar tot o fixista ramai. Vrei sa dezbati subiectul asta, pana iese zerul din el? Ei bine, atunci mergi la un forum dedicat Mariei Sale, ca sunt sigura ca abunda Internetul de ele. |
Fixista nu sunt din fire...de unde atata aversiune?:-/
|
din aiurelile pe care le-ai postat.
|
Exact.
|
Consider ca este mai bine sa ignor, deja, situatia de fata si sa-mi vad de treaba mea.
Chiar am citit pe aici si pe acolo-reguli clare nu am gasit dar, am observat ca regula general valabila este folosirea cuvintelor triviale. Nu le-am folosit niciodata pe alte forum-uri si plus de alta faza cu scrie pe alte forumuri sau in traducere libera - canta la alta masa, nu ma afecteaza deloc atata timp cat nu am deranjat pe nimeni si nu am incalcat nici o regula a acestui forum. Nu am gasit nicaieri scris faptul ca nu pot exista 2 topic-uri care sa trateze acceasi tema pt. ca acest topic nu trateaza temele acesei sectiuni.Trateaza poate, acelasi personaj dar incerc sa o fac mai diferita, asa ca mai lasati-ma in pace si zapaciti pe altcineva cu taurisme din astea de useri batarni pe acest forum! Scuze pentru cei care se considera indreptatiti sa ma critice avand poate, un bagaj de cunostinte mai bogat in ceea ce priveste cultura filmografica. |
nu e vorba doar de lipsa unui "bagaj de cunostinte mai bogat in ceea ce priveste cultura filmografica" ci de maltratarea limbii române. şi nu mă refer la faptul că lipseşte o literă pe ici pe colo, sau sunt inversate, sau că nu sunt semne de punctuaţie peste tot unde ar trebuie să fie.
|
Alo, Roxana, usurel cu acuzatiile. Nu toata lumea vorbeste trivial, verifica mai bine. Vrei sa fii luata in serios? Lasa-l in plata Domnului pe Pattinson ca e atat de fumat acum, incat nu mai ai ce fuma. Si apropo, cei 28 de ani ai mei, nu ma fac user "batarn".
|
Bine, bine asta se poate rezolva.
Dar deja se exagereaza .....maxim (ca sa folosesc un cuvant din popor). O sa ma exprim mai atent! <):) |
Pentru inceput voi uni cele doua topicuri dedicate lui Pattinson, vedem daca e cazul sa trimit oarece offtopic-uri la azil.
|
Originally Posted by Avalhon:
Nu am vrut sa fac referire la varsta ad literam, vorbeam doar de frecventa pe forum numarul de postari :) Si nu am spus ca se vorbeste trivial, am spus ca este o regula in a nu se vorbi trivial! Si multumita balamucului care a iesit pentru ca mi-am scris parerea mea despre un Pattison....a fost mutat! De ce? Sa nu se mai lezeze persoane care pur si simplu nu agreeaza un actor, oricat de mediocru este considerat de unele persoane :-? Preferam sa se spuna de la inceput ca e fumat, ca nu are talent, nu sa se dea cu pietre si sa se considere ca scriu incorect, cu semne de punctuatie aiurea palsate si ...deslanat (asta mi-a placut cel mai tare). |
Nu ţi-am mutat postările, doar am unit două topicuri care tratează acelaşi subiect, am considerat de datoria mea de moderator să fac acest lucru. În caz că nu ai observat, iţi atrag atenţia că le-am reunit sub titlul ales de tine, deci, practic, se poate spune că am mutat celălalt topic lipindu-l de al tău, nu am mutat topicul tău.
|
Multumesc!
|
să nu recunoşti ce ai scris cu câteva mesaje mai încolo cum se numeşte?
nu ţi-a reproşat nimeni folosirea semnelor de punctuaţie. iar deslânat se referă (dacă încă nu ai înţeles) la ideea/ideile din textul tău. care nu au o prea mare noimă. dar tu dăi înainte, ce-ţi pasă. vezi-ţi de ale tale. |
Asta vroiam!Sa nu ma mai radiografiati atata ca nu sunt eu buricul pamantului.....
Si chiar nu s-a inteles...referitor la reguli.....am observat numai discutii despre cuvintre triviale! Si asa am considerat ca este aici si nu numai regula de baza! Haideti mai baieti, ca am citit pe aici niste nebunii si niste exprimari de ma doare capul! Ce aveti? O sa mai scriu despre Pattison si despre ...cine o mai fi pe retina mea dar asta nu inseamna ca trebuie sa o lalaim acum! Gata, hai sa o lasam asa! Doamne, am aparut aici de cateva zile si imi spargeti deja acvariul! Aaaa, nu stiati? Uneori sufar de pierderi temporare de memorie...ca Dory, pestele uituc!Hai ca am glumit! |
de-acum
s-a făcut tăcere: noi toţi aşteptăm cu sufletul la gură să ne spui ce ai de spus
p.s. de asta mi-am şi şters surplusul. ca să nu perturb A momentary lapse of reason |
:) am vazut ce nerabdatori sunteti!
Dar de data asta am mai multe variante: -Pattison in putinele filme -Pattison vampir -Pattison star incomodat de succesuri -Pattison gay, inainte de scene de amor cu o femeie -SAGA Twilight ecranizata slab, deocamdata ...mai scriu?:-O |
Aoleu, putina mea rabdare s-a dus de tot. Distractie placuta, copii. Eu m-am dus.
|
:) nu am intentionat asta :((
|
Da, dar in alte thread-uri si nu despre Pattinson. Faci cum vrei, desigur, dar, daca tot ai intrebat... |
Atunci il ingropam!Cu parastas cu cortegiu cu tot!:P
|
ai uitat sa precizezi....
- Pattinson - dietele pe care le urmeaza - Pattinson - de cate ori pe zi merge la toaleta - Pattinson - ce tip de sosete poarta nu vreau sa fiu rautacioasa pentru ca probabil sunt una dintre "pustoaicele suspinatoare si emancipate" carora li se pare ca in "Twilight" si datorta machiajului si a rolului Pattinson a fost incredibil de sexi :D dar ai cam exagerat. |
Ce cearta s`a bagat aici. :))
Nhu va mai certati aiurea, in primul coment scrie clar ca nhu vrem sa vina toti sa zica " nhu inteleg de ce crede lumea ca e frumos" si alte chestii. Daia ati si inceput sa va certati , chiar pe tema asta. Unul din voi a venit si a zis ca Rob e praf, si celalalt i`a luat apararea, era si normal. Daca nhu va place, nhu trebuie sa veniti sa`i enervati si pe ceilalti. |
Cearta aia s-a stins in 2009 daca n-ai observat. nu cred ca lumea tine ranchiuna pe aici :P cel putin sper.
Si de cand "nu" se scrie "nhu"? ministerul invatamantului chiar a luat-o razna? |
Originally Posted by Pepper:
M-am minunat si eu cand am vazut.:-O Se pare ca avem un holocaust gramatical in Romania de ceva timp. Cat despre ministerul invatamantului,sa stii ca cel mai mult rau il face Messenger-ul,pentru ca fiecare scrie cat mai prescurtat si sufera "mutatii" cuvintele, ajungandu-se la asemenea anomalii. |
Originally Posted by Mikala:
Mie mi-a placut de Robert mai ales din filmul Bel Ami. |
All times are GMT +2. The time now is 15:36. |