![]() |
Îmi aduc aminte de un citat de pe Internet: "Show me a thoroughly satisfied man and I will show you a failure." Niciodată nu trebuie să te mulţumeşti cu ce ai, întotdeauna trebuie să cauţi să te perfecţionezi şi asta se obţine numai prin critica celorlalţi, dar mai ales prin spirit autocritic.
Nu ţi-am zis să explorezi viaţa cotidiană degeaba, dacă faci un astfel de film nu o să ai nevoie de mare lucru, în funcţie de poveste o să ai nevoie doar de o cameră video, pe când la cele horror, fantasy ai nevoie de mai mult echipament, de sânge fals în exemplul tău. Ai putea să faci un film doar plimbându-te prin oraş şi luând cadre cu picioarele oamenilor, simbolizând ideea că poţi să te mişti doar la fel de repede ca persoana din faţa ta. Ieşi în oraş şi deschise pur şi simplu ochii, o să găseşti în orice lucru o poveste, dacă auzi o discuţie pe stradă încearcă să construieşti o poveste în jurul ei. În caz că duci lipsă de idei, uite câteva sfaturi: citeşte cărţi şi ascultă rock pentru că sunt multe melodii rock care conţin poveşti. PS: Era vorba de emoticon-ul pe l-ai afişat la sfârşitul replicii de care ţi-am spus eu mai sus,":D ". |
Am terminat primul meu filmulet, dar nu stiu ce sa fac cu el inca...
A fost nasol sa ma filmez de unul singur. Nu aveam spatiu sa ma misc, era greu de verificat imaginea pe camera,etc. Pe urma la editare m-am trezit ca nu aveam suficient material si in anumite portiuni se cam sare brusc de la o scena la alta....Nu sunt foarte incantat de rezultatul final si nici nu stiu daca sa refac filmul din nou sau sa o las balta.... |
Baga`l pe internet ca sa il putem vedea si noi.
|
|
ţi-am văzut filmuleţul. idee interesantă.
ai nevoie de un soft de asamblare mai bun. sunetul prea puternic (prea mult bas) |
Daca ai vrut sa insisti asupra acelui pasaj dupa parerea mea ar fi trebuit sa mentii mai mult pe ecran imaginea, doar putin mai mult, avand in vedere ca nu e ceva care pur si simplu citesti in cea mai mare graba si intelegi pe loc. Daca nu ar exista optiunea de pauza nu cred ca ar putea cineva sa citeasca acele lucruri. Dar totusi sa inteleg ca intre acel pasaj si ceea ce urmeaza ar exista o legatura? Daca e asa atunci care ar fi ea? Nu prea ma pot pronunta asupra subiectului atat timp cat nu l-am inteles inca. Ori ai fost foarte subtil, ori e ceva mult prea simplu si de asta trec eu cu vederea peste. Astept lamuriri.
|
http://www.youtube.com/watch?v=Wd4I9lM_86w
Am refacut unele scene, si am facut mici corectii pe ici pe colo.... Astept pareri pertinente..:) |
Parca ai ales mai bine pasajul acum, dar totusi, in caz ca inteleg eu bine, ideea mi se pare putin ... bizara. O compari pe Lady Gaga cu Iisus (presupun ca despre el este vorba in acel pasaj), tu fiind pacatosul care ii bea sangele pentru iertare? Oricum nu de parerea mea ai tu nevoie...
|
mai, mie nu mi se pare un inceput prost. Serios, bravo!
Un pic cam criptic, nu sunt sigura ca am inteles ce-ai vrut tu sa spui, dar sincer nici n-as vrea sa-mi explici. Filmul tau poate fi interpretat intr-un mod misto si cred ca asta e tot ce conteaza. Deci sfatul meu e sa te uiti in continuare la cat mai multe filme, sa citesti carti de regie, imagine si montaj, si sa continui sa faci filmulete. Sigur daca ajungi si la un workshop de regie sau la ceva cursuri, sunt absolut convinsa ca nu-ti vor dauna. |
Mda... Pentru un om care nu se pricepe nu ai facut rau. Schimba-ti un pic filozofia de viata si citeste neaparat tot ce gasesti de Karel Reisz! Iar ca o prima recomandare - 'La lectiile de regie ale lui Eisenstein', de V. Nijnii.
|
Originally Posted by Judex:
dar ce-are filozofia lui de viata? de ce s-o schimbe? In alta ordine de idei, am vazut azi performance-ul lui Lady Gaga de la VMA. S-a potrivit super tare cu filmul tau! :P |
Originally Posted by ricutza:
|
Originally Posted by Judex:
pai deocamdata n-a facut un film despre Guta. Iar filozofia din filmul pe care l-a facut mie mi se pare ok. Deci eu discut despre ce vad. |
Aaaa, ok, eu mergeam cu discutia mai acum vreo doua saptamani. ;)
|
g3nov3s3 sunt curios cu ce camera ai filmat clipul acela?
|
Panasonic HDC-SD200.
|
:].
:)) Ahaha.=)). O sa sune ciudat dar, am 14 ani, si sunt interesata sa devin regizor. :). Adica, deja m`am gandit la ce facultate dau, etc. :-j. Asa am ajuns aici. :)). Am vreao sansa sa devin regisor? :-S. Adica, e greu? :-?.
|
Cum îi spuneam si lui G3nov3s3:
Originally Posted by Pitbull:
Formeazä-ti o culturä cinematograficä solidä - în acest sens, te afli CHIAR IN LOCUL IDEAL! Fii cât mai activä aici, pe forum, identificä sectiunile si topicurile cu substantä (nu cele de joacä, bârfä, cancan si scandal), implicä-te în discutii, si vei primi toate îndrumärile necesare. Va trebui sä vezi o droaie de filme clasice, de mare importantä artisticä si culturalä. Va fi nevoie sä citesti ditamai literatura de specialitate - deja avem aici, pe forum, topicuri pe aceastä temä; de exemplu: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85644 http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88310 http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93968 ...si vei mai gäsi referinte si prin multe alte locuri. Vei avea de fäcut multe exercitii specializate, ca sä te antrenezi pentru examen. ...Si filme scurte, digitale, ca sä te initiezi în latura practicä a regiei. (Cu exercitiile si filmuletele, te putem ajuta chiar mai concret; ti-am scris un mesaj privat cu detalii.) |
Cand intri la liceu, cauta sa vezi daca exista vreo trupa de teatru in care sa te inscrii. Majoritatea indrumatorilor din astfel de trupe sunt studenti sau proaspat absolventi de actorie si te vor ajuta sa capeti automatisme in ceea ce priveste lucrul cu actorii, latura esentiala a muncii de regizor.
|
Pitbull ai putea sa imi trimiti si mie acele detali prin mp? si eu sunt interesat si tot 14 ani am :)
|
Hellooo
Va salut pe toti.Numele meu este Razvan,am 19 ani si sunt din Ploiesti.Sunt un obsedat de filme:D si .... eee trec direct la subiect .Am facut 2 filme si vreau sa stiu parerea voastra.
Mai jos este linkul cu Trailer pt filmul ''Strazile'' http://www.youtube.com/watch?v=pYtnqIT7BLE Mai jos este linkul cu filmul ''Strazile''. http://freesmilerecords.webs.com/app...2-strazile-1-3 Acum filmul Trailer Cryptos (cryptos este cu cuvant ce provine din limba greaca si inseamna mister) http://www.youtube.com/watch?v=KqQ2AxSoZcg Filmul Cryptos http://www.youtube.com/watch?v=nUisT...eature=related Cam atat...:D astept sugestii,critici,injuraturi... |
Festivale de film
Buna tuturor.Sunt pasionat de filme de multa vreme si as-i vrea sa devin regisor.Intrebarea mea este: Pentru inceput este indicat sa ma duc la festivaluri de film mai micute si daca da, sa incep mai bine cu festivale pentru scurt metraje?
|
ticule iti zic eu care e treaba..proiecte si idei are toata lumea..ma intelegi... dar e greu sa fii..ce crezi ca toata lumea e nicolas cage? sa se lase de scoala pentru film? traim in Romania:D
|
Buna ziua,am 17 ani si deja sunt interesat de arta filmelor,magia filmelor ce ma pasioneaza de vreo 3 ani.Mereu vad lucrurile dincolo de aparente si asta cred ca m-ar ajuta mult daca m-as axa pe aceasta cariera.Ce am scris mai sus este pentru a putea realiza unele persoane ca daca ai dorinta de a face ceva se poate,va urez mult succes celor care deja isi realizeaza visul de regizor
|
regizor filme
as vrea si eu tot la fel sa devin un regizor si mias dori acest lucru.,am facut deja un film.deci stiu ma pricep,st creativ la filmele de genul de ex:hooror,mystery,drama,si telenovela si comedie.cu scoala nmu prea stau bine:-S :-? :|
dar ma descurc eu imi puteti spune va rog ce sa urmez dupa ce termin 8 clase ca sa devin regizor daca as devinii vas pune si pe voi in distributie :D |
Claudiu.. in primul rand invata gramatica :D
|
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film cu urmatoarea actiune: un tip este casatorit cu fata unui bogatas. In viata lor intra fiul negru al tipului, facut cu o negresa in studentie.Socrul accepta cu greu acest lucru, dar tipul nu se supune cerintelor socrului, Este lasat fara bani si cu cardurile taiate, fiind nevoit sa faca munci de zilier (a ranit de gunoi niste grajuri,,,). Se muta cu fiul intr-un cartier rau famat si dupa multe aventuri, afla ca fiul lui este in realitate o persoana culta si student la medicina. In final, nu accepta ofertele socrului si pleaca cu fiul lui.
|
Originally Posted by iiii:
____________________________________________ Marius studii de comparabilitate |
All times are GMT +2. The time now is 03:47. |