Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Ilila 14 Sep 2009 18:09

Cei care isi etaleaza ego-ul in mod exacerbat.

Dragomara 14 Sep 2009 18:40

şters!

Cinemania 14 Sep 2009 19:44

Originally Posted by Dragomara:

şi mă mai enervează:
- că uneori uit,
- că nimic nu pare să mai aibă gust, începând cu cărţile, continuând cu mâncarea,

cum, nu esti o gurmanda ?

in rest, te enerveaza niste chestiuni atat de simple (daca vrei, desigur) :P

Dragomara 14 Sep 2009 19:59

şters!

illotempore2002 14 Sep 2009 21:54

Ma enerveaza cacatul asta de criza financiara.
Ma enerveaza sictirul oamenilor.
Ma enerveaza.

Disciple 14 Sep 2009 22:36

Ma enerveaza:

-compromisurile
-superstitiile
-oameni care se dau ceea ce nu sunt si ceea ce nu vor fi(valabil de la muzica pana la convingerile politice si religioase)
-profesorii comunisti care ma pun sa ma tund si sa vin la scoala in pantaloni lungi
-patronii cluburilor de fotbal romanesti
-tigania si manelaria din televiziune
-telenovelele romanesti care sunt considerate mari opere de arta(banii aia ar fi putut fi investiti intr-un lungmetraj care ne poate aduce aprecieri din strainatate - SF,Horror,Actiune adica genuri moarte in cinematografia noastra)

Deleted 14 Sep 2009 22:43

Originally Posted by illotempore2002:

Ma enerveaza cacatul asta de criza financiara.
Ma enerveaza sictirul oamenilor.
Ma enerveaza.

şi pe mine. rău X(

Judex 15 Sep 2009 02:12

Ma enerveaza bucurestenii care invoca criza financiara. Produceti ceva, in plm, nu mai plimbati hartii dintr-un birou intr-altul!

Mikala 16 Sep 2009 15:22

Ma enerevaza oamenii care cand treci pe langa ei , trebuie tu mereu sa ii ocolesti , ca ei nici atat.
Ma enerveaza vecinii care fac mizerie mai ceva ca un copil de 4 ani la scara.
Ma enerveaza spitalele din Bucuresti pentru ca mereu sunt pline si indiferent ce problema ai avea Nimeni nu te baga in seama daca n-ai banu`.

edelweiss31 16 Sep 2009 20:22

Ma enerveaza ca trebuie sa ma mut. Ma enerveaza sa-mi vad toate lucrurile in cutii de carton si sa le car dintr-o parte in alta. Si ma mai enerveaza ca-mi murdaresc pasarile masina :)) Desi cel mai rau ma enerveaza parcarile cu plata.

illotempore2002 16 Sep 2009 20:34

Daca ai sti de c ori m-am mutat eu intr-un an :)) de vreo 5 ori, dintr-o casa in alta....

on-topic: ma enerveaza piesa de teatru la care tocmai am fost cu Amantul Taciturn, la Scena , Intoarcerea de acasa. X( sa nu va duceti, e o mizerie de piesa.

edelweiss31 16 Sep 2009 20:42

ma enerveaza piesele de teatru unde e asa scump biletul ca sa vezi o aberatie, cand la tnb dau 6 lei ca sa-i vad vorba aia pe beligan sau pe rebengiuc sau pe caramitru.

illotempore2002 16 Sep 2009 20:43

Sa stii ca am dat 20 ron ceea ce raportat la calitate e foarte scump. dar barbatii au avut un bonus, pt ca actritza i-a pus pe o parte dintre spectatorii de sex masculin sa o atinga pe sani :|

Pitbull 16 Sep 2009 20:47

Originally Posted by Mikala:

Ma enerevaza oamenii care cand treci pe langa ei , trebuie tu mereu sa ii ocolesti , ca ei nici atat.

Suptscriu.
Numa' azi am dat peste vreo trei cazuri (sau poate opt...)

halebardul 16 Sep 2009 20:49

ma enerveaza ingrozitor ca nu inteleg nimic.
sunt oameni care vorbesc si striga; ce inseamna teatrul, in fond?

edelweiss31 16 Sep 2009 20:54

Sa stii ca am dat 20 ron ceea ce raportat la calitate e foarte scump. dar barbatii au avut un bonus, pt ca actritza i-a pus pe o parte dintre spectatorii de sex masculin sa o atinga pe sani :|

arta in forma cea mai pura nu-i asa? in locul tau ma duceam sa pun si eu mana, macar sa ma aleg cu ceva de banii aia ...screaming "i paid, i want the whole experience" :))

paul_aramis 16 Sep 2009 20:55

în preţul biletului sau ...?

illotempore2002 16 Sep 2009 20:57

Da, asta ziceam...de banii aia.
Vreti si voi? Mergeti la scena la piesa mai sus mentionata (am uitat cum ii e numele)

halebardul 16 Sep 2009 20:59

si stii ce ma mai enerveaza, in cazul asta? stii ce ma enerveaza?
ca daca nu-ti place piesa deloc, ca ai da cu rosii in actori si in regizor (in special) da' toata lumea se ridica in picioare si aplauda.
si tu ce sa faci? sa stai jos si sa carcotesti?

asta ma enerveaz ingrozitor: de ce n-am voie sa fluier? Ca eu daca vreau sa fluier, fluier!

edelweiss31 16 Sep 2009 20:59

Da, asta ziceam...de banii aia.
Vreti si voi? Mergeti la scena la piesa mai sus mentionata (am uitat cum ii e numele)

Mai bine nu spuneai, or sa epuizeze biletele la urmatoarea reprezentatie :))

Disciple 16 Sep 2009 20:59

Dar tu parca plecai de pe forum...:))

Pitbull 16 Sep 2009 21:03

Originally Posted by halebardul:

si stii ce ma mai enerveaza, in cazul asta? stii ce ma enerveaza?
ca daca nu-ti place piesa deloc, ca ai da cu rosii in actori si in regizor (in special) da' toata lumea se ridica in picioare si aplauda.
si tu ce sa faci? sa stai jos si sa carcotesti?

asta ma enerveaz ingrozitor: de ce n-am voie sa fluier? Ca eu daca vreau sa fluier, fluier!

Eu, unul, aplaud NUMAI pe merit.
Ba chiar, la "Zbor peste un cuib de cuci" (de Dale Wasserman, dupä Ken Kesey, regia Horea Popescu, cu Costel Constantin în McMurphy si Piersic Häl Bätrân în Bromden - adicä dar totusi...!), frecam programul fäcut sul.
Il admir pe Räzvan Penescu pentru cä a strigat "Rusine!" la o vomä de Fätulescu (tot la T.N.B.).

illotempore2002 16 Sep 2009 21:08

Razvan de la Liternet?
Daca e el, omu' are un sange rece de te poate inghetza :D

halebardul 16 Sep 2009 21:11

Originally Posted by Pitbull:

Eu, unul, aplaud NUMAI pe merit.
Ba chiar, la "Zbor peste un cuib de cuci" (de Dale Wasserman, dupä Ken Kesey, regia Horea Popescu, cu Costel Constantin în McMurphy si Piersic Häl Bätrân în Bromden - adicä dar totusi...!), frecam programul fäcut sul.
Il admir pe Räzvan Penescu pentru cä a strigat "Rusine!" la o vomä de Fätulescu (tot la T.N.B.).

eu recunosc ca nu-s asa tare. Aplaud cu toata lumea.
Dupa care injur.
Cand ma trezesc, imi pare rau.

paul_aramis 16 Sep 2009 21:13

Da, asta ziceam...de banii aia...

nasol. asta e prostituţie, că-i pe bani. dacă era gratis ...

Mikala 16 Sep 2009 22:53

Gatul ! Momentan , pentru ca am impresia ca am racit

illotempore2002 16 Sep 2009 22:58

Baga trachisept, se suge, e cu antibiotic, si io-s in aceeasi minidrama, ma doare de-mi vine sa mi-l tai.

Mikala 17 Sep 2009 00:21

Eu am mai avut probleme cu amigdalele ... deci nu e ceva nou , mersi de sfat .
Sunt bune si Tantum Verde chiar daca , costa 200 000

Mikala 18 Sep 2009 14:47

Ma enerveaza halebardul pentru ca se crede superior tuturor . [ Sa iti recunosti defectele , e un lucru mare ! ]

Pitbull 27 Sep 2009 08:12

Bine cä mi-ai amintit.
Mä enerveazä oamenii care vorbesc cu volumul ridicat când cineva doarme.
...Si cum ULTIMII pe care i-am väzut vorbind în soaptä cu asemena prilejuri au fost pärintii mei (de la care am si învätat), reiese cä I have a problem with this world in general.

Dragomara 27 Sep 2009 08:20

şters!

Deleted 27 Sep 2009 13:36

enervează că se face frig

că vine iarna :(

că tre' să muncesc în loc să stau cu picioarele pe pereţi
că ...........
mă enervează multe, azi X(

corinka 30 Sep 2009 22:56

Ca cinemagia a ajuns un chat de 2 bani.

illotempore2002 30 Sep 2009 23:42

Pai pune mana si scrie despre filme...

corinka 01 Oct 2009 15:05

Daca am incercat sa deschid cate o discutie nu am prea intampinat multe reactii. Iar sa incep sa imi exprim parerea in mod excesiv nu vreau, pentru ca nu sunt cea mai avizata. Imi place sa citesc ce scriu altii (exceptandu-i pe cei care, fara simtul ridicolului, se grabesc sa emita opinii, desi uneori lovesc rau cu bata in balta) si, daca simt nevoia, reactionez.

illotempore2002 01 Oct 2009 15:23

Pai e ok ce zici, dar daca toata lumea sta si citeste ce scriu altii, atunci cine mai scrie?
:))

corinka 01 Oct 2009 16:28

era vorba despre ce scriu altii despre filme, nu despre diverse aberatii. Si nu ce scrie oricine, erau (si mai sunt f putini) useri care scriau fain. Acum scriu o groaza de oligofreni (si nu numai ei, adica nu toti userii sunt oligofreni agramati) ce au mancat de dimineata sau alte asemenea tampenii.

illotempore2002 01 Oct 2009 16:46

Ce vehementa ai devenit!

Stii vorba aia, e cam prea la moda pt gusturile mele, dar e buna in contextul de fatza: be the change you want to see in the world, in cazul de fata, on this forum.

Dragomara 01 Oct 2009 20:33

şters!

Disciple 01 Oct 2009 23:21

Toate topicele astea despre conflictele dintre x si y care nasc adversitati intre membri(mai vechi sau mai noi)ai forumului si le distrag atentia de la ce ar trebui sa discutam pe acest onorabil:filme,filme si iar filme.
Am atatea filme si atatia regizori pe care vreau sa ii discut si observ cum toata lumea e atenta la certurile dintre anumiti useri cu probleme care nu sunt atat de maturi incat sa isi dea seama ca daca nu le convine ceva pe un forum sau intr-o comunitate sa se care dracului si sa nu mai paraziteze locurile cu impresiile lor de carieristi nenorociti.X(
Nu's deloc elegant pentru ca nu vreau si nu ma intereseaza daca primesc vreo sanctiune.

illotempore2002 02 Oct 2009 22:22

Ca sunt 117 useri pe forum acum si nici unul nu vbeste despre filme. Toti o freaca aiurea-n papushoi. :(

nume 02 Oct 2009 22:53

Pe mine nu ma mai enerveaza nimic de foarte mult timp, dar constat cu lehamite ca ma intorc dupa cateva luni pe cinemagia si dau de acelasi personaj abject care se apropie de pensionare, dar se cred mare critic de film, fotograf la Paris, Mesia pe pamant, dar in realitate e un bulangiu singur care o arde aiurea cu pustanii pe chat.

Dragomara 02 Oct 2009 22:53

şters!

illotempore2002 02 Oct 2009 22:56

O fraza se incepe cu litera mare. :|

Dragomara 02 Oct 2009 22:56

şters!

Dragomara 02 Oct 2009 22:58

şters!

illotempore2002 02 Oct 2009 23:01

Perfect!
:-*

Multumesc!
Muri-ti-ar capra!
:))

Deleted 11 Oct 2009 22:01

mă enervează titlul ăla stupid de "Guru"

cum pot să scap de el?

uitaţi-vă cum arată: Deleted Guru =))

Pitbull 11 Oct 2009 22:10

Ajungi la 1000 de mesaje si ai dreptul la rang personalizat.

Mä enerveazä vitele care, când plodu-le scos la primblare tinde spre Hera, o si trântesc: "Nu, cä te mänâncä cätelu'!"

StefanDo 30 Nov 2009 06:39

noul fundal muzical de la europa FM care contine un sunet identic cu soneria mea de la usa! :(

All times are GMT +2. The time now is 21:02.