![]() |
Insula doar pare pustie, dar de fapt e un cimitir si (a)normal ca se va intampla inevitabilul cand voi naufragia acolo (zepelinul nostru va fi sabotat) alaturi de ceilalti sase aventurieri din Fratia Femurului: mortii vor reveni la viata (deh, se mai intampla)
Prin urmare, daca Shaun (of the Dead) nu opreste hoarda de zombies cu glumele sale si cu tumbe, sper sa le tina piept si craci Nancy, the 50 Ft. Woman (varianta Allison Hayes), daca si ea va fi imbucatatita, atunci trimit in lupta trei dintre fratii Marx: Groucho, Harpo si Chico (sunt 'personaje' prin natura lor), daca nici ursuletii Marx nu-i fac pe zombilai sa se prapadeasca de ras (culmea!), lansez cireasa de pe tort: cameleonicul Peter Sellers (!!!) (hmm, in pielea personajului Hrundi V. Bakshi pentru a pigmenta si condimenta intreaga neoranduiala de carne moarta si vie) In concluzie, pe insula mea meniul zilei va contine doar salata de cruditati >:) |
1. Elizabeth Swan
2. Jack Sparrow 3. Dr. House 4. Thiteen 5. Tyler Durden |
.....
interesant filmullll....:)
|
Originally Posted by guess87:
|
Originally Posted by RomaniaMare:
Grozav!!! Excepţional!!! De-a dreptul remarcabil!!! Proşti, da' mulţi. <:-P :-bd |
1. Bruce Nolan (Bruce Almighty)
2. Sacajawea (Night at the Museum) :) 3. Reed Richards / Dl. Fantastic (Fantastic Four) 4. Chuck Noland (Cast Away) de data asta nu-i va fi plictisitor... 5. Dave Lizewski (Kick-Ass) pt siguranta... :P 6. Marty (Madagascar) :D |
o gagica sexy, frumoasa ”bla bla bla” gen : Reese Witherspoon doar eu si ea pe o insula pustie!Și sa facem dragoste ca in filmul Laguna Albastra....
|
Originally Posted by RomaniaMare:
Hannibal Lecter mananca persoanele nepoliticoase deci eu ies din discutie ;) |
1.Homer Simpson - [The Simpsons] (pentru caterinca si alte alea )
2.Tony Stark - [Iron Man] (tehnologie si bagabonteala aka protectie cu zambetul pe buze) 3.Hancock - [Hancock] (pentru pagube :-O B-) ) 4.Danielle - [The Girl Next Doo] (sa filmam partea a doua B-) ) 5.Claire Bennet - [Heroes] (for true love :"> ) 6.Cartman - [South Park] (pentru chinuiala) |
Pe jack Sparrow(doar el e expert la asta)
Pe Shaggy dog(ca sa am un prieten) L - as lua pe tantalau(Jim Carrey) Pe RAMBO!(Pt el e ca acasa) Pe Sigourney Weaver(MUST AND HAVE!) si... pe captain din Predator(Arnold ce altcineva) |
6 femei "bune" si un bat de pescuit ca sa nu mor de foame:D
|
as luao pe arabela pentru ca areinelu fermecat si mar duce inapoi
|
Hmmmm let me think ... ok now i'm ready :
1. Macgyver( din serialul cu acelasi nume ) - pentru ca e in stare sa construiasca un aparat de zbor cu o pereche de sosete plus cateva carlige; 2. Jack Shepard ( din Lost ) - fiind doctorul perfect , iar eu un neastamparat , probabil as avea nevoie de "doftoricirile" sale. 3. Sayid ( tot din Lost ) - ce poate fi mai bun decat un bodyguard ce se pricepe la metode de tortura ? 4. Pippin ( din Lord of the Rings ) - un tip simpatic ce poate intretine atmosfera saptamani , poate chiar luni , intregi. 5. Micah ( Heroes ) - in caz ca pe acea insula pustie s-ar afla cateva masinarii , this guy can control every gear of them. Asa ca viata ar fi un adevarat paradis atunci cand roboteii ti-ar servi pe post de eunuci. 6. Layla ( din The Recruit ) - pentru ca viata e muult mai trista fara compania unei persoane de sex feminin. Iar Layla , cu toate ca e antrenata de C.I.A. pentru munca sub acoperire, cred ca nu ar putea sa se prefaca atata timp cat e langa mine. And we will live long and prosper! |
jack (lost)
melinda gordon (ghost whisperer) elis "red" redding (shawshank redemption) donkey (shrek) selene (underworld) robert neville (i am legend) la o prima analiza, cam astia ar fi... |
Originally Posted by danonino:
Am schimbat lista, am vazut mai multe filme intre timp. 1. Solitaire ( din Live and let die) - senzationala femeie. 2. Laure - Rebbeca Romijn in rolul din Femme Fatale. 3. Dr. Greg House 4. Dr. James Wilson 5. Tyler Durden 6. Yuri Orlov |
All times are GMT +2. The time now is 12:08. |