![]() |
Pe 16 August, concert Editors.
Anyone? |
Eu o sa ii vad la Sziget pe 15. Iar pe 15 in Bucuresti sunt nimeni altii decat Faith No More, pe care o sa-i vad la Sziget pe 16. Sziget ca intodeauna, e un fel de 3 in 1. :)
|
Nu am găsit să fie topic despre festivaluri de muzică, aşa că întreb aici: merge cineva la Rock City Open Air?
Mi-ar plăcea să ajung, dar bugetul nu prea mă ajută. Mai ales din cauza drumului care pe lângă faptul că e destul de costisitor, e de-a dreptul criminal. |
Originally Posted by vave:
da, voi fi prezent...pe scena :D |
Nu am idee, în ce formaţie cânţi? :)
|
Necrovile
|
E prea dur pentru mine. :P
|
m-am prins :D
|
Originally Posted by vave:
AC/DC concert reloaded =)) http://www.bangyourbrain.com/index.p...uta_de_metri!_ |
Rock City Open Air s-a anulat ?:(. Hmm... era de aşteptat după ce zilele trecute tot mai multe trupe au zis că nu mai vin. Păcat. Speram să-i văd pe Mayhem şi Immortal.
|
Aflatarati ca vin Guano Apes in Ro?
:x |
Originally Posted by moltisanti88:
da...numai Einherjer, Mayhem si Immortal ar fi meritat toata oboseala...ce sa zic de restul...ca de obicei ai nostri se baga in ceva pt care nu au coaie |
Originally Posted by illotempore2002:
astia au mai scos ceva fain dupa Proud Like a God ? mi-au placut o tzara in liceu |
Nu stiu, tot albumu ala il stiu si io si nu i-am ascultat decat prin anu1 de facultate....
|
e un articol despre Editors in Dilema.
ghiciti de cine ? :D Dap. De ea. Acuma k nu mai avem nici macar Republik mi se pare k scrie excelent numai sa scrie cineva si despre muzica. |
Trecura doua zile de Sziget, am vazut si bune si rele, let me tell you it. Die Toten Hosen si IAMX au fost cei mai faini pana acum. Super showuri si muzica excelenta!
Fatboy Slim a fost cam pe jumate foarte fain, pe jumate housereala aiurea, dar il iertam. Lily Allen si cu Nouvelle Vague au fost cam execrabili. De la Lily ma asteptam la mai mult. Block Party si ei cam varza, nu-mi plac in mod normal, dar ii credeam in stare de mai mult. N-am stat la Tricky, Zagar si Armin van Buuren de oboseala. O sa revin cu o recapitulare completa. Am evitat Ting Tings printre altii. Si tin sa precizez ca cea mai idioata si mai raspandita natie de pe Sziget sunt francezii, o oroare! |
culmea k tocmai Bloc Party ar fi fost cei mai interesanti de vazut daca se produceau k lumea.
|
Nu stiu ce a fost cu ei, dar nu le iesea deloc bine. :(
|
i-ai ratat pe Tricky (sau l-ai vazut poate in Buc?) si pe van Buuren? :-O
Nouvelle Vague sunt o labareala, dar Lily Allen e adorabila, ce-a fost wrong cu ea in concert? |
Tricky e meseriash. Ia:
I got a letter from the gov'mnt the other day ... :D http://www.youtube.com/watch?v=UG3sw9JoPuA |
this video is not availlable in our country
tu din ce tzara ai dat linku de mai sus? |
Tzara Sziget :P
|
Pe Tricky l-am ratat si in Bucuresti si aici, ne pare un pic rau, dar ieri nu mai aveam resurse si pentru el, mai ales ca era intr-un cort imputzit. Armin incepea la 2 noaptea si pentru cineva care nu doarme pe insula si care s-a prezentat acolo de la 3 in ziua respectiva ora aia e cam inaccesibila.
Lily saraca n-are pic de voce live, trupa din spate suna excelent si ea era complet degeaba. Ma asteptam la mai mult. un pic de IAMX |
Mercuri nu va intalniti cu Chambord la Sziget? Sau poate deja ati dat nas in nas si voi nu stiti :)
|
Originally Posted by illotempore2002:
io nu-s mai acolo k daca eram fii sigura k ziceam din prima. ma enerveaza k unele clipuri nu se vad in RO parca ar fi tzara second-hand :-S |
Atunci cum se vede clipul ala la tine dar la mine in tzara (Romania) nu se vede???
Am crezut ca mi-ai dat link-ul din alta tara.....de aia am crezut for real ca esti la Sziget. |
sunt in Ro dar proxy-ul de net e din alta tara de aia eu pot sa vad tot iar cei cu proxy romanesc nu
|
Stiam eu ca esti un tip special.
|
io as merge la Glastonbury intr-un an 8->
|
Chamb, ai o nevasta frumoasa. .. :P
|
Mi se pare normal sa aiba o nevasta misto, unii chiar merita asta :P
|
Da, am inteles, eu nu merit. :P
|
Clar!
Imi place, esti perspicac! |
E bine ca esti perspicaca cand imi halesti expresiile fara drepturi de autor. :D
|
Hai nu ma-nnebuni, ai copyright pe cuvantul perspicac?
Ciudat, credeam ca-l stiu de multa vreme.... |
Originally Posted by Judex:
intamplator sau nu, chiar e frumoasa. dar tu n-ai vazut-o niciodata asa ca: what makes u say that ? :-/ |
Nimic. El asa trage concluzii, fara o baza logica anume =))
|
Chambord are o nevasta frumoasa.
Illo e lipsita de logica elementara, Da, tre sa-mi dai drepturi de autor pt 'perspicac'. |
Originally Posted by Cinemania:
... şi uite aşa se rezolvă orice dilemă aş mai fi avut. :D |
corect...orice sentiment de self guilt va disparea in neant :D
|
Într-un fel mă încearcă o bucurie gen "să moară şi capra vecinului". >:) :P |
:D
mie sincer chiar imi pare rau...de mult vreau sa vad Einherjer, Immortal si Mayhem live |
Cică de la Immortal s-ar trage toată această amânare/anulare.
Eu cel mai mult voiam să îi văd pe Lake of Tears. |
da, probabil...daca Blashyrkh a zis ca nu se mai tine, apai atunci nu se mai tine
|
Oricum e al naibii de ciudat că mai era juma de lună... poftim înecat la mal.
:)) Şi uite aşa mi se face şi mai dor de iarnă şi zăpadă. :)) |
|
Originally Posted by Judex:
ţi-e dor de ... ce? |
Prodigy au rupt scena azi, ma asteptam la ceva fain, dar astia au depasit orice limita. Credem ca sunt posedati si ca si-au vandut sufletele dracilor, nu putem descrie cat de bine au sunat. Iar publicul, estimam vreo 50.000 de oameni O_O
|
Cum a fost concertul Madonna?
|
Cred ca spatiul a fost foarte prost ales. Cei din gazonul B si-au tras o mare teapa cu biletele pentru ca nu se vedea absolut deloc scena iar ecranele de langa scena erau foarte mici, chiar daca erau 5, nici alea nu se vedeau prea bine.
Madonna ce sa zic, a cantat bine, a dansat frumos, dar asta e problema cu Madonna ca nici nu era muzica pe care sa dansezi, si romanii nu prea apreciaza caracteristicile artistice ale unui spectacol. Sincer mi s-a parut ca din punctul de vedere a ce se petrecea pe scena, Kylie Minogue a avut un concert mai bun. Vizualuri mai bune si coregrafie mai interesanta. In rest, la plecare era foarte mult praf si inainte de concert la tonetele de bauturi si mancare au ramas fara pahare de bere ;) Prin urmare trebuia sa-ti puna bere intr-un pahar de pepsi care are 0,33 unde paharele de bere aveau 0,4. Banditii! :) |
All times are GMT +2. The time now is 18:07. |