![]() |
Originally Posted by claudiu-daniel-lugoj:
Ahaaa, asta explica multe.:| (:| |
Una din cele mai bune descrieri ale lui M.J i-a fost facuta de Martin Scorsese care a regizat pentru acesta videoclipul la piesa Bad . Acesta declara la decesul artistului :
'' Cand am lucrat impreuna pentru videoclipul Bad, m-a uimit maiestria miscarilor sale . Fiecare pas pe care il facea era foarte precis si fluid in acelasi timp. Era ca argintul viu. Am lucrat extraodinar impreuna, un profesionist absolut al tuturor timpurilor si un adevarat artist. Nu ma voi obisnui in curand cu ideea ca a plecat dintre noi." |
Oricat timp ar trece si oricat de "idioti" sau oameni care il iubesc or fi, Michael Jackson va ramane mereu Michael Jackson.
|
A fost fenomenal la vremea lui,dar adevărul e că era dus un pic(sau mai mult) cu pluta.
|
Ca orice om cu sclipiri de geniu ;)
|
Un om minunat,a avut succes,si chiar si dupa moarte..are si mai mare succes!Cati sunt apeciati asa ?Cantece bune,mai putin bune.Insa dansurile..no comment.Nu'l intrece nimeni!Ar indrazni Mihai Petre sa'i dea nota 9.5 ??:)))
|
Apropo,omu din dulap,daniel claudiu s'a referit k asemenea cantareti si dansatori se nasc foarte rar,cam la 300 de ani distanta unul fata de celalalt ? dak nu intelegi taci frate!
|
Piese favorite:
1.Earth Song 2.Childhood 3.Black or White Insa Earth Song este cu mult in fata lor;) |
Originally Posted by HappyKid:
Omu din dulap era ironic, corect e: un om ca el se naste o data la 300 de ani, nu ca se naste la 300 de ani |
Originally Posted by copila_satanista:
|
M.J cel mai bun cantaret - dansator all time!!:(
|
Un artist cum nu va mai fi vreodata.
|
......:(
PACAT A fost un om atat de indragittt de toata lumea..... si avea o voce extraordinara ...dar asta e viata...... dar oricum poate nu a stiut cum sa isi traiasca viata ..a luat-o pe alte cai care uite ce i-au facut... la cati banii a avut el..... traia ca un rege dar cand traiesti in puf uiti de tine si ajungi la droguri si altele...asta e o mare pierdere pt toata lumea asta R.I.P MICHAEL :(
|
Originally Posted by guess87:
plus ca el a tinut mortis sa fie alb. Si-a facut si 30 de operatii la nas. mda... e bine ca libertatea are cititori. Era suferind de mai multe lucruri. Intereseaza-te din alta parte decat din tabloide. |
R.I.P!Chiar nu mi - a venit sa cred cand am auzit!
|
The KIng oF Music...
|
Niciodata nu mi-a placut de el sau muzica lui, insa la cat fani a avut (si are) e de inteles ca a fost un artist foarte bun. R.I.P
|
All times are GMT +2. The time now is 04:41. |