Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

paul_aramis 25 Jun 2009 14:35

sunt supărat pentru că iar se anunţă o zi "frumoasă": e ora 7 juma' şi deja în casă sunt 87 de grade. nu e mult, doar 30 de celsiuşi, dar umiditatea a ajuns deja la 56%

Sihaya 25 Jun 2009 14:43

La tine. La mine s.a innorat si sta sa ploua. Si azi e ziua de nastere a fiului meu. Dc ploua, nu mai vin invitatii, si o sa inceapa sa urle!

paul_aramis 25 Jun 2009 14:46

şi pe la noi cică o să plouă. doar că aici când plouă se lasă cu furtună. şi uite aşa am sărit din lac (michigan) în puţ. iar pe cer nici fir de norişor. are o culoare azurieeee ....
.

paul_aramis 25 Jun 2009 14:48

Originally Posted by Sihaya:

La tine. La mine s.a innorat si sta sa ploua. Si azi e ziua de nastere a fiului meu. Dc ploua, nu mai vin invitatii, si o sa inceapa sa urle!

el o să fie nefericit şi voi fericiţi. nu musafiri, nu murdărie, vase de spălat ...

corinka 25 Jun 2009 15:33

Originally Posted by redmen:

Originally Posted by corinka:

Judex, asculta aici la Coco:

Coco probabil fiind Vicky de care se vorbeste aici ... care probabil este sotul tau a zis toate aceste chestii nu ? Probabil incerca sa iti transmita un mesaj ?

De ce victimizati mereu barbatul? Nu v-ati gandit ca poate eu sunt ce care nu are voie nicaieri si este incuiata in casa, asa ca intra pe forum, daca sa ies nu am voie... =)) =)) =))

vicki 25 Jun 2009 15:48

[/quote]

Coco probabil fiind Vicky de care se vorbeste aici ... care probabil este sotul tau a zis toate aceste chestii nu ? Probabil incerca sa iti transmita un mesaj ?[/quote]

De ce victimizati mereu barbatul? Nu v-ati gandit ca poate eu sunt ce care nu are voie nicaieri si este incuiata in casa, asa ca intra pe forum, daca sa ies nu am voie... =)) =)) =))[/quote]

se pare ca singura cale de a transmite un mesaj care sa fie bagat in seama este forumul cinemagia,altfel nu merge
Judex fii cu ochii-n 4 cacucasnicia nu e de saga

Judex 25 Jun 2009 15:52

Originally Posted by vicki:

se pare ca singura cale de a transmite un mesaj care sa fie bagat in seama este forumul cinemagia,altfel nu merge

Daci sa-nteleg ca aici e tot Coco care a intrat sa-ti verifice mesajele private. :D

vicki 25 Jun 2009 15:58

Originally Posted by Judex:

Originally Posted by vicki:

Daci sa-nteleg ca aici e tot Coco care a intrat sa-ti verifice mesajele private. :D

yeap:D

buticut 25 Jun 2009 16:19

Ugh...ma chinui sa memorez niste porcarii si nu am niciun spor.Mai bine m-as uita la un film :(.

redmen 26 Jun 2009 10:20

Pentru ca tocmai m`am trezit si am vazut ca a murit Michael.I`m sooo saaad.

EgOisM 26 Jun 2009 11:15

Originally Posted by redmen:

Pentru ca tocmai m`am trezit si am vazut ca a murit Michael.I`m sooo saaad.

IDEM

Neuptolem 26 Jun 2009 12:12

Sunt nefericit pentru ca pe parcurs ce-ti rezolvi problemele apar alte noi probleme astfel incat niciodata nu le mai termini. Sper sa mai primesc bonus inca o viata sa-mi mai rezolv din probleme. Bai si eram bun la mate...

Cinemania 26 Jun 2009 14:25

pt ca ziua de azi e de kkt si nu am chef de munca si stau mai mult pe balcon la tzigari, cafele

bre 26 Jun 2009 14:29

ca am pierdut vremea 2 ore ca sa ne gandim ce sa-i luam unui coleg de ziua lui si tot n-am stabilit nimic :))

Sihaya 26 Jun 2009 14:48

K sunt in concediu, dar ma simt de parca e duminca, si maine tre' sa ma trezesc de dimineata, sa plec la munca.

halebardul 26 Jun 2009 15:16

Originally Posted by bre:

ca am pierdut vremea 2 ore ca sa ne gandim ce sa-i luam unui coleg de ziua lui si tot n-am stabilit nimic :))

luati-i un sistem audio pt computer.
:D

bre 26 Jun 2009 15:20

cu un buget de max 2 mil? :))

halebardul 26 Jun 2009 15:23

http://www.eflamingo.ro/magazin/onli...Logitech_X-240

http://www.eflamingo.ro/magazin/onli...lab_FC-320_54W
sau altele de pe acolo

bre 26 Jun 2009 15:41

wow....mersi...e o idee. sa vedem acum daca nu cumva are...:D

Judex 27 Jun 2009 01:54

Sunt nefericit pentru ca nu va intelege niciodata...
http://www.youtube.com/watch?v=gKyEo-P4zik

Judex 27 Jun 2009 04:20

... mi-au furat un pachet de tigari

Amantul_Taciturn 27 Jun 2009 13:04

Pentru că aşa-s de la naturel.

Pitbull 30 Jun 2009 10:54

Sunt nefericit pentru cä unii oameni la care tin sincer insistä sä mä dezamägeascä.

halebardul 30 Jun 2009 11:01

continua sa tii sincer la ei si vor intelege si se vor corecta.
sau nu :D

ricutza 30 Jun 2009 11:05

sunt nefericita pentru ca nu am la ce subiecte sa comentez si mie- prea lene sa dezgrop sau sa creez unele noi.

Pitbull 30 Jun 2009 11:09

La Animals' Cafe - ultima oarä, am räspuns eu, despre ce viseazä animalele.

On topic: sunt nefericit si cä avem prea putini forumisti care sä le iubeascä.

paul_aramis 30 Jun 2009 11:15

Originally Posted by Pitbull:

Sunt nefericit pentru cä unii oameni la care tin sincer insistä sä mä dezamägeascä.

ai o singură soluţie: schimbă-ţi nivelul de aşteptare în privinţa lor. vei vedea, nu te vor mai dezamăgi niciodată

corinka 30 Jun 2009 11:18

Sunt nefericita pentru ca:
- de fiecare data cand am incercat sa atrag lumea spre un subiect legat de cinema am esuat lamentabil (ultimul esec: tentativa de a reinvia un topic deschis de Floydman despre Chaplin in sectiunea Staruri);
- aproape nimanui nu-i mai pasa de filme pe acest forum, ele devenind un pretext pentru ca un grup de oameni sa povesteasca vrute si nevrute pe cele mai variate subiecte posibile fara nicio legatura cu cinematografia;
- forumul s-a transformat intr-un fel de OTV virtual;
- am cazut si eu pentru o perioada de timp in "ispita" scandalurilor, a circului si a "excesului de cafea";
- un apreciat critic de film, respectiv Alex Leo Serban, s-a retras din nou de pe forum.

PS Ricutza, vazi ca l-am mutat pe Chaplin de pe ultima pe prima pagina la Staruri, poate il vizitezi.

bre 30 Jun 2009 11:30

e drept ca parca nu se prea mai scrie la filme, ceea ce e naspa, dar nu inteleg de ce blamati atata cafeneaua asta. pe bune, daca lasam la o parte scandalurile, si in ultimul timp nu prea au mai fost, se dicuta si chestii interesante (sunt topicuri despre carti, despre dans, despre pictura, despre muzica, depre amintiri, despre noi pana la urma). uite, eu in ultima sapt chiar nu am chef de filme, sa le vad adica. am intr-un folder jules et jim si blow-up si clockwork orange si 400 coups care asteapta sa fie reimprospatate printr-o revizionare dar pur si simplu n-am "chemare"...
a venit vara, am chef de mare, si de dicutii aberante fara scop. cred ca fara sa vrea, mintea noastra cam intra in vacanta, sau cel putin asa simt eu. so relax people!

Pitbull 30 Jun 2009 11:46

Am zis "prea putini", nu "deloc" sau "nici unul".

ricutza 30 Jun 2009 18:18

sunt foarte nefericita ca ma streseaza tot mai tare bannarile excesive... si asta dupa ce revenisem la cinemagia calma si nestresata...

Pauline Kael 30 Jun 2009 18:42

O batistuta? A plecat ALS:( Ce sa te mai stimuleze sa te culturalizezi.

Pitbull 01 Jul 2009 00:55

...pentru cä s-au combinat:
Originally Posted by halebardul:

Originally Posted by Pitbull:

(...)unii oameni la care tin sincer insistä sä mä dezamägeascä.

continua sa tii sincer la ei si vor intelege si se vor corecta.
sau nu :D

Originally Posted by jactati:

Originally Posted by corinka:

...astazi am (re)descoperit ca viata asta e de doi lei si ca atunci cand te mananca undeva sa faci cuiva un serviciu si sa ajuti se intampla ceva si te alegi doar cu necazuri. :( :(( X( :-S :-& :-< =(( #-o ~X( :-w :-q >:P Ce viata imputita!

pai tu nu stiai proverbul cu facerea de bine ... increde-te in intelepciunea populara. e adunata in mii de ani. sau: nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. sorry, nu asta asteptai sa auzi. asa-i?:(

corinka 02 Jul 2009 17:21

Sunt nefericita pentru ca, desi veneam binedispusa din delegatie pentru ca totul a mers bine, mi-am gasit [din nou] masina pe janta cu anvelopa intepata de un nenorocit caruia atat eu, cat si multi vecini ai mei am vrea sa-i taiem picioarele! X(

Judex 02 Jul 2009 17:37

Offf... Imi pare rau, Cori. Credeam ca numai in Bucuresti sunt cacanari d-astia. :(

Lili1982 02 Jul 2009 21:28

Sunt nefericita pentru ca nenea politistu' m-a picat la traseu pe nedrept ! O abureala daia cu neacordare de prioritate cica :( ...
Tare as fi vrut sa-l intreb daca s-a nascut cu volanul in brate....

corinka 02 Jul 2009 21:30

Abureala, neabureala, dintr-o "banalitate" precum neacordarea de prioritate se poate si muri! :(

Lili1982 02 Jul 2009 22:11

Stiu asta si nu a fost cazul la mine ! Pentru ca nu gasea motiv....a bagat chestia asta :( ! Am vrut sa-l iau "de-o aripa" si sa-l scot cu forta din masina ca s-o vada pe doamna care statea bine merci la barfa in continuare (se presupunea ca pe ea nu am lasat-o sa treaca.....desi statea la juma' de metru de trecerea de pietoni si clar nu avea intentia asta). Totul a fost un mare circ ! Dar m-am abtinut sa nu fac un scandal monstru...

Neuptolem 02 Jul 2009 22:30

Pentru ca nu am bani sa-mi cumpar o pizza.:(

ricutza 03 Jul 2009 10:10

Originally Posted by Lili1982:

Stiu asta si nu a fost cazul la mine ! Pentru ca nu gasea motiv....a bagat chestia asta :( ! Am vrut sa-l iau "de-o aripa" si sa-l scot cu forta din masina ca s-o vada pe doamna care statea bine merci la barfa in continuare (se presupunea ca pe ea nu am lasat-o sa treaca.....desi statea la juma' de metru de trecerea de pietoni si clar nu avea intentia asta). Totul a fost un mare circ ! Dar m-am abtinut sa nu fac un scandal monstru...

Stai linistita ca pe mine m-a picat prima data ca mi s-a oprit motorul de doua ori, iar a doua oara ca mergeam prea incet. Deci se poate pica si din nimicuri mai mari.
In alta ordine de idei, eu chiar mi se pare ca sunt varza la volan si extrem de nesigura, deci nu pot chiar sa le zic ca sunt idioti.

miercuri 03 Jul 2009 11:57

sunt nefericita ca a trebuit sa mi se recolteze sange azi mai devreme si acuma mi-a intepenit mana dreapta. tastez cu incetinitorul.

vicki 03 Jul 2009 13:43

sunt nefericit ca sunt nitel mahmur si n-am chef de lucru

Judex 04 Jul 2009 07:37

Sunt nefericit ca nu ma lasa medicul sa joc nici azi!!! :((

corinka 05 Jul 2009 11:58

...bate vantul pe aici... :(

buticut 05 Jul 2009 16:08

I'm so pissed off I could kill someone...X(X(X(

buticut 05 Jul 2009 22:55

...with a razor

Judex 06 Jul 2009 02:38

Am o musca in camera si nu reusesc s-o omor.

Judex 07 Jul 2009 01:51

Sunt nefericit ca nu am gasit capsuni pentru Sihaya.

john_gotti 07 Jul 2009 20:04

ne despartim de Michael Jackson...

RIP, Michael Jackson! A fost un adevarat megastar, un artist unic, King of Pop. Restul sunt detalii...:|

illotempore2002 07 Jul 2009 20:09

ca am avut evaluare 360 grade si am iesit prost detot la organizare, planificare :(( toata lumea a zis ca sunt foarte haotica :((

All times are GMT +2. The time now is 22:39.