![]() |
sunt supărat pentru că iar se anunţă o zi "frumoasă": e ora 7 juma' şi deja în casă sunt 87 de grade. nu e mult, doar 30 de celsiuşi, dar umiditatea a ajuns deja la 56%
|
La tine. La mine s.a innorat si sta sa ploua. Si azi e ziua de nastere a fiului meu. Dc ploua, nu mai vin invitatii, si o sa inceapa sa urle!
|
şi pe la noi cică o să plouă. doar că aici când plouă se lasă cu furtună. şi uite aşa am sărit din lac (michigan) în puţ. iar pe cer nici fir de norişor. are o culoare azurieeee ....
. |
Originally Posted by Sihaya:
el o să fie nefericit şi voi fericiţi. nu musafiri, nu murdărie, vase de spălat ... |
Originally Posted by redmen:
De ce victimizati mereu barbatul? Nu v-ati gandit ca poate eu sunt ce care nu are voie nicaieri si este incuiata in casa, asa ca intra pe forum, daca sa ies nu am voie... =)) =)) =)) |
[/quote]
Coco probabil fiind Vicky de care se vorbeste aici ... care probabil este sotul tau a zis toate aceste chestii nu ? Probabil incerca sa iti transmita un mesaj ?[/quote] De ce victimizati mereu barbatul? Nu v-ati gandit ca poate eu sunt ce care nu are voie nicaieri si este incuiata in casa, asa ca intra pe forum, daca sa ies nu am voie... =)) =)) =))[/quote] se pare ca singura cale de a transmite un mesaj care sa fie bagat in seama este forumul cinemagia,altfel nu merge Judex fii cu ochii-n 4 cacucasnicia nu e de saga |
Originally Posted by vicki:
|
Originally Posted by Judex:
yeap:D |
Ugh...ma chinui sa memorez niste porcarii si nu am niciun spor.Mai bine m-as uita la un film :(.
|
Pentru ca tocmai m`am trezit si am vazut ca a murit Michael.I`m sooo saaad.
|
Originally Posted by redmen:
|
Sunt nefericit pentru ca pe parcurs ce-ti rezolvi problemele apar alte noi probleme astfel incat niciodata nu le mai termini. Sper sa mai primesc bonus inca o viata sa-mi mai rezolv din probleme. Bai si eram bun la mate...
|
pt ca ziua de azi e de kkt si nu am chef de munca si stau mai mult pe balcon la tzigari, cafele
|
ca am pierdut vremea 2 ore ca sa ne gandim ce sa-i luam unui coleg de ziua lui si tot n-am stabilit nimic :))
|
K sunt in concediu, dar ma simt de parca e duminca, si maine tre' sa ma trezesc de dimineata, sa plec la munca.
|
Originally Posted by bre:
luati-i un sistem audio pt computer. :D |
cu un buget de max 2 mil? :))
|
|
wow....mersi...e o idee. sa vedem acum daca nu cumva are...:D
|
Sunt nefericit pentru ca nu va intelege niciodata...
http://www.youtube.com/watch?v=gKyEo-P4zik |
... mi-au furat un pachet de tigari
|
Pentru că aşa-s de la naturel.
|
Sunt nefericit pentru cä unii oameni la care tin sincer insistä sä mä dezamägeascä.
|
continua sa tii sincer la ei si vor intelege si se vor corecta.
sau nu :D |
sunt nefericita pentru ca nu am la ce subiecte sa comentez si mie- prea lene sa dezgrop sau sa creez unele noi.
|
La Animals' Cafe - ultima oarä, am räspuns eu, despre ce viseazä animalele.
On topic: sunt nefericit si cä avem prea putini forumisti care sä le iubeascä. |
Originally Posted by Pitbull:
ai o singură soluţie: schimbă-ţi nivelul de aşteptare în privinţa lor. vei vedea, nu te vor mai dezamăgi niciodată |
Sunt nefericita pentru ca:
- de fiecare data cand am incercat sa atrag lumea spre un subiect legat de cinema am esuat lamentabil (ultimul esec: tentativa de a reinvia un topic deschis de Floydman despre Chaplin in sectiunea Staruri); - aproape nimanui nu-i mai pasa de filme pe acest forum, ele devenind un pretext pentru ca un grup de oameni sa povesteasca vrute si nevrute pe cele mai variate subiecte posibile fara nicio legatura cu cinematografia; - forumul s-a transformat intr-un fel de OTV virtual; - am cazut si eu pentru o perioada de timp in "ispita" scandalurilor, a circului si a "excesului de cafea"; - un apreciat critic de film, respectiv Alex Leo Serban, s-a retras din nou de pe forum. PS Ricutza, vazi ca l-am mutat pe Chaplin de pe ultima pe prima pagina la Staruri, poate il vizitezi. |
e drept ca parca nu se prea mai scrie la filme, ceea ce e naspa, dar nu inteleg de ce blamati atata cafeneaua asta. pe bune, daca lasam la o parte scandalurile, si in ultimul timp nu prea au mai fost, se dicuta si chestii interesante (sunt topicuri despre carti, despre dans, despre pictura, despre muzica, depre amintiri, despre noi pana la urma). uite, eu in ultima sapt chiar nu am chef de filme, sa le vad adica. am intr-un folder jules et jim si blow-up si clockwork orange si 400 coups care asteapta sa fie reimprospatate printr-o revizionare dar pur si simplu n-am "chemare"...
a venit vara, am chef de mare, si de dicutii aberante fara scop. cred ca fara sa vrea, mintea noastra cam intra in vacanta, sau cel putin asa simt eu. so relax people! |
Am zis "prea putini", nu "deloc" sau "nici unul".
|
sunt foarte nefericita ca ma streseaza tot mai tare bannarile excesive... si asta dupa ce revenisem la cinemagia calma si nestresata...
|
O batistuta? A plecat ALS:( Ce sa te mai stimuleze sa te culturalizezi.
|
...pentru cä s-au combinat:
Originally Posted by halebardul:
Originally Posted by jactati:
|
Sunt nefericita pentru ca, desi veneam binedispusa din delegatie pentru ca totul a mers bine, mi-am gasit [din nou] masina pe janta cu anvelopa intepata de un nenorocit caruia atat eu, cat si multi vecini ai mei am vrea sa-i taiem picioarele! X(
|
Offf... Imi pare rau, Cori. Credeam ca numai in Bucuresti sunt cacanari d-astia. :(
|
Sunt nefericita pentru ca nenea politistu' m-a picat la traseu pe nedrept ! O abureala daia cu neacordare de prioritate cica :( ...
Tare as fi vrut sa-l intreb daca s-a nascut cu volanul in brate.... |
Abureala, neabureala, dintr-o "banalitate" precum neacordarea de prioritate se poate si muri! :(
|
Stiu asta si nu a fost cazul la mine ! Pentru ca nu gasea motiv....a bagat chestia asta :( ! Am vrut sa-l iau "de-o aripa" si sa-l scot cu forta din masina ca s-o vada pe doamna care statea bine merci la barfa in continuare (se presupunea ca pe ea nu am lasat-o sa treaca.....desi statea la juma' de metru de trecerea de pietoni si clar nu avea intentia asta). Totul a fost un mare circ ! Dar m-am abtinut sa nu fac un scandal monstru...
|
Pentru ca nu am bani sa-mi cumpar o pizza.:(
|
Originally Posted by Lili1982:
Stai linistita ca pe mine m-a picat prima data ca mi s-a oprit motorul de doua ori, iar a doua oara ca mergeam prea incet. Deci se poate pica si din nimicuri mai mari. In alta ordine de idei, eu chiar mi se pare ca sunt varza la volan si extrem de nesigura, deci nu pot chiar sa le zic ca sunt idioti. |
sunt nefericita ca a trebuit sa mi se recolteze sange azi mai devreme si acuma mi-a intepenit mana dreapta. tastez cu incetinitorul.
|
sunt nefericit ca sunt nitel mahmur si n-am chef de lucru
|
Sunt nefericit ca nu ma lasa medicul sa joc nici azi!!! :((
|
...bate vantul pe aici... :(
|
I'm so pissed off I could kill someone...X(X(X(
|
...with a razor
|
Am o musca in camera si nu reusesc s-o omor.
|
Sunt nefericit ca nu am gasit capsuni pentru Sihaya.
|
ne despartim de Michael Jackson...
RIP, Michael Jackson! A fost un adevarat megastar, un artist unic, King of Pop. Restul sunt detalii...:|
|
ca am avut evaluare 360 grade si am iesit prost detot la organizare, planificare :(( toata lumea a zis ca sunt foarte haotica :((
|
All times are GMT +2. The time now is 22:39. |