![]() |
Daca n-am spus, repet: producator sau producator executiv?
|
Nu, am intrat inaintea ta pe topicul asta. :D Dar e loc pentru toata lumea.
Voi fi unul dintre 'executive producerS', printre altele. Vreau sa fiu si asistemnta regizorului. Oare pana la urma cine regizeaza? PS Si daca nu ma vreti, ce faceti daca Joe sau Chris (mai ales el) face scandal si tipa ca daca plec eu, pleaca si el? Ramaneti fara vedete... |
Fine! Esti producator executiv, alaturi de Chambord. Hotarati cine este regizorul, si mai repede, coz taim iz mani, si d.aia nu avem prea multi. Asa k sa nu.i irosim, k.ai criza (mondiala).
Si k tot veni vb de finante, n.am putea obtine niscai parale de la CNC? K proiectul este interesant (desi cam neterminat; de' ne ducem cu asta acum, nu trecem nici de poarta :-S ) |
Girls girls, there's no need to argue ! Puteti fi amandoua si PAs si Producatoare. In privinta lui Joseph e clar: he's THE guy 4 what we need ! Mai ramane sa ne decidem si la niste actrite !
Ne-ar mai trebui ceva banuti tho :( Alo CNCu ? Si ar trebui sa facem ceva sa aburim un om de afaceri iubitor de arta sa finanteze Magnum Opus-ul vietii lui. Vaz ca Hale ne-a plasat pisika si a plecat in vacanta. :( Nu mai trece pe aci. |
ba-s aici si ma uit la voi cum va incalciti in treburi. :D
de ce nu urmati schema de la inceput? alegeti distributia, regizorul, directorul de imagine, etc n-o mai zguduiti atat ca se apropie filmarile. am zis ca banii sunt nelimitati. |
Ce avem k distributie pana acum, si alte propuneri in atentia prodicatorilor executivi:
Holden Caulfield Sixteen years old. Six feet two with a shock of gray hair. Very immature but can act older than his age. (But no one notices.) Our narrator. Loves children. Hates phonys. eu zic sa facem casting pentru o fata noua D.B. Caulfield Holden's older brother. Served in the army. A writer. Author of "the Secret Goldfish". Now a prostitute for Hollywood (1). Joseph Gordon Levitt Mr. Spencer Holden's History teacher at Pency. Holden visits him before leaving school. He flunks Holden and reads his essay on "the Egyptians" aloud as an explanation. He smells like Vicks Nose Drops and is a bad throw. "Life is a game, boy" Steve Buscemi Mr. Caulfield is a businessman. Sean Penn Mrs. Caulfield doesn't sleep well. She's still traumatized over Allie. "They're grand people" Julianne Moore Ossenburger Pency alumnus who made a fortune opening funeral homes. Gave a speech in the Pency chapel. Talked to Jesus, asking Him to send a few more stiffs Robin Williams Walt Stradlater Holden's roomate at Pency. Handsome and shallow. Asks Holden to write his composition for him and goes on a date with Jane Gallagher. Holden and Stradlater have a fist-fight. He was a friendly guy but "it was partly a phony kind of friendly. Zach EFfron Allie Caulfield Holden's younger brother who died three years earlier of leukemia. Bright, sensitive, and exceptional. Wrote poetry on his baseball mitt. "You'd have liked him" Haley Joel Osment Mrs. Morrow Ernest Morrow's mother. Attractive woman. Holden meets her on the train from Agerstown to New York City. He lies to her to spare her feelings concerning her son. Holden also tells her that he has a brain tumor. Debbie Mazar sau Madchen Amick http://cm.iparenting.com/fc/editor_f...Headshot_3.JPG http://www.gossipgirlinsider.com/ima...chen-amick.jpg Ernest Morrow A classmate of Holden at Pency. Although Holden tells his mother that he is popular but sensitive, in actuality he is "doubtless the biggest bastard that ever went to Pency" and "about as sensitive as a goddam toilet seat". Jamie Waylett http://encyclopedia.wizards.pro/images/4/40/Crabbe.jpg Phoebe Caulfield Holden's ten-year-old sister. Very smart and perceptive girl. Roller-skate skinny with red hair. She likes to write girl books that she never finishes. Affectionate and emotional. Annalise Basso http://www.trueblood-online.com/publ...lise_basso.jpg |
Nuuuuuu, Steve Buscemi nu e bun de prof rigid. Steve Buscemi ar fi de treaba, ca prof rigid l-as pune pe Crhistopher Walken.
Si lui Zac Efrron the Ken Doll nu ar trebui sa-mi dam career options, ce v-a venit :P |
Originally Posted by miercuri:
Steve Buscemi cauta sa mai schimbe rolurile, si cum am scris mai sus, a acceptat deja. Da' il luam si pe Christopher Walken, in rolul decanului scolii unde invata Holden. Cat despre Zac... are dreptul sa creasca si sa invete. |
Steve Buscemi poate juca si rol de prof rigid, si de gagicar.
Chiar ma gandisem si eu la Haley Joel Osment, poate chiar reusim sa ii "reinviem" cariera cu un rol principal. Oare cati ani are acum? Mi-e lene sa caut. |
Nascut in 88. U do the math.
|
Ati abandonat jocul acesta? Chiar scriam zilele trecute in alt topic de ecranizarea cartii The Catcher in the Rye, pe care mi-o doresc si, gandindu-ma mai bine, cred ca un regizor capabil sa faca asta ar fi Jim Jarmusch. Nu credeti?
|
Dear (u know who u are) aprob tot !
|
Dear Producator Executiv, erau si niste alegeri de facut, intre 2 variante. Si nu ati ales regizorul> sau macar propuneti vreo 2-3 nume, sa vedem cine are calendarul liber si doreste sa se implice.
Cu respect, a dumneavoastra (draga si blonda) asistenta personala.;) |
Originally Posted by Mistah J:
tu de ce nu-ti iei un partener de-adevaratelea caruia sa-i tot pui intrebari istete? |
Now, boys (I assume you both are), behave ! Certurile au loc in cafenea, sau in sectiune de plangeri din condik. Cui nu.i place jocul, sa nu intre aici. As simple as that!
|
Hale,ma faci sa rad de mor!:D
|
In loc sa razi, mai bine da idei, Pauline. Zi tu regizori, k Chambord a disparut. A luat avionul personal si nush ce starleta, si cine stie pe unde or fi aterizat....(X( and u know why DEAR ) Si stam si asteptam. Si in ritmul asta nu mai ajungem sa lansam filmul nici in 2015:(( .
|
Dar ce nu va convine la Jarmusch? :) :-/
|
cred ca e prea detasat / distant fata de cum cere povestea cartii asteia.
el e flegmatic, temperamental vorbind; cred ca trebuie cineva mai sangvin, mai pasional. un Paul Thomas Anderson? sau unul mai latin? |
Dearest Sy pls don't be mad ! Ti-am zis ca am imblat dupa banutzi k sa avem cu ce face filmu. Crezi ca e usor ? A trebuit sa merg la atatea business-party-uri cu posibili finantatori, apoi in Hawaii cu nustiucate actrite sa "negociez" prezenta lor in film, etc. Astea iau timp.
Ar fi bine sa infiintam un Consiliu de Administratie (cu Hale, Cory, tu, io, pauline, etc, cine mai vrea sa se implice), si votam fiecare hotarare. Cine sa fie regizor, cine actor principal, ce actrite, cat de mult sex, cata cafteala, cate efecte speciale, etc. hai sa stabilim intai componenta CA-ului dupa care vedem ce propuneri de regizori avem, votam si alegem unul. |
Neaaah, prea multa democratie strica, Chambord. Esti producator, asuma-ti. :)
Daca vrei sa faci un studiu de piata preliminar, ok, testeaza publicul. Dar deciziile le iei tu. Ce Consiliu, vrei sa sa piarda totul in discutii interminabile? |
ay ay ay faza e ca, sincer, nu stiu cum sa fac sa ma fofilez sa nu mai fiu eu producator ex k imi ia prea mult timp. Si in acelasi timp as vrea sa raman si cu secretara daca se poate :P
|
pai lasa niste decizii aleatoare, regizor cutare, actorii cutare si fugi pe insula cu ea.
O pacalesti ca o duci la Hollywood, si cand colo ii arati Honolulu. :D |
vreau sa ma implic, sa particip dar nu sa fiu seful. De ce nu conduci tu operatiunea ? E ideea ta si ai tot dreptul sa ai ultima decizie.
|
pai vreau sa vad ca le place si altora sa se joace de-a producatorul, altfel ce, mi-am facut joc sa ma joc doar eu? :) Avanseaz-o pe Sihaya producatoare si tu te retragi, pe un post onorific. Cred ca ea ar vrea. ;)
Sau Corinka, pare dornica sa-l joace. Ce zici Corinka, iti asumi rolul? |
Nuuu. Mie imi place deasupra, dar in cu totul alt context :P . Ma multumesc sa fiu personal assistent. Sa vin cu propuneri, nu sa decid. K dc nu iese bine, se sparge totul in capul meu. No, thx.
|
bai deci n-am vazut atat fuga de responsabilitate k la noi de asta o tara asa frumoasa k a noastra nu e cea mai tare din europa :-S
|
si inca e totul virtual. :))
|
Si k veni vb de propuneri, ce se mai aude cu regizorul? E P.T. Anderson? Sau poate Alfonso Cuaron?
|
Quote:
|
Anderson e ok.
|
Deci s.a decis k Hale e produktor executiv?
|
All times are GMT +2. The time now is 19:02. |