![]() |
Originally Posted by halebardul:
De chitara te scutesc, o aduc pe a mea. :)) Dar daca nu imi place cum canti... Cinemania, tu la ce instrument canti in formatie? |
daca totusi nu veti rezista fara film, ma fac pirat pentru o zi, urc in piroga construita de mine, atac primul vas cu armele mesterite de mine, il deturnez spre primul port, iau de acolo un home cinema, o tona de filme si un generator pe motorina, aduc vasul la insula, ii mai las doar cata motorina ii trebuie ca sa plece in deriva in larg, iar restul o pastram pentru proiectii.
voila! si aduc si o camera ca sa ne facem propriile filme. |
@corinka
instrument cu corzi...vocale se poate folosi lejer la omorat pesti si alte vietati comestibile....pe o insula...asa ca bunastarea burticii e asigurata |
discutile astea imi aduc aminte de "Expeditia Nisetrul 2",Vlad Musatescu:)))
|
EgOisM, nu stiu daca croitoria este o tactica buna ca saa ne promovam. :-?
Auzi, tu te-ai adapta acolo? Esti pasionata de moda, dar pe insulele pustii Eva da tonul in moda, nu? Nu stiu de ce presimt ca baietii ma vor aproba... :)) |
Eu ma angajez sa prepar tot felul de bauturi racoritoare si alcoolizate pentru serile placute pe care le vom petrece pe nisipul fierbinte.
|
Eu deja sunt damnat sa raman in societate, mielu' insula pustie. Deci nu mai are sens sa ma lansez in campanie. Insa va spun doar atat: v-as face rost de pantofi de firma. :D
|
nu-i nimic ;;)eu si in costumul Evei arat bine:))
LE,Judex,dupa aia cu pantofii de firma te-as vota eu ,dar oricum acolo nu am unde sa ii port,si l-am votat deja pe redmen:)) |
Originally Posted by EgOisM:
=)) pot sa prind si nisetru |
Oricum, pentru plaja, accesoriile de firma sunt binevenite. :)) |
murindo cacando ~X( |
Egoisto, am fost inotator de performanta. Megrea...
Scuze, am vrut sa-ti dau quote si iar am apasat gresit butonul. Story of my life sau neajunsurile functiei de moderator. :D |
promit ca iti voi fi fidel...nu-mi voi pierde noptile prin valuri...nu voi merge la sirene...promit ca ce vrei tu cand vom ajunge acolo
ce altceva mai vrei, woman ? |
Am omis cumva sa va spun ca la mine-n sat mi se spune calul? Ghici de ce. :D
Hint: e ca-n bancul ala cu "Welcome to Barbados and have a nice holiday", ca sa fim on topic cu insula. B-) |
nu cred ca se gaseste fan pe insula :D
|
Pitbull vad ca tace si face.
e pe primul loc oare ce face, mai exact? :-? |
Originally Posted by Judex:
Dai din copite? Nu multumesc, nu vreau bataie! :P |
se uita la LOST |
Stiu sa prepar praf de pusca si felurite arme albe.Ma angajez sa infiintez o trupa de teatru daca vom prinde niste salbatici.Probabil acestia au descoperit deja muzica deci asta nu va fi o problema.
|
si cu cealalta mana voteaza? :P
|
Deci daca pana diseara cand ma-ntorc de la Bookfest nu obtin macar un vot, e cat se poate de clar ca Illo e extrem de eficienta cand sterge cu cineva pe jos. :)
|
faceti sa mearga sa schimb votul...ca pana acum doar Judex mi-a oferit pantofii:))
|
sau papucii?
|
nu..e cu mana pe telefon si vb cu producatorii LOST |
@Egoism
Norocul e ca nu iti trebuie pantofi de firma pe insula ... iar eu stiu sa fac sandale romane.Materiale se gasesc pe insula. |
Originally Posted by redmen:
salbatici ? |
egoismo,
eu voi fi pantofii tai, ca te voi duce numai pe brate. ua-ua-ua-uaaaa (jingle) |
Originally Posted by redmen:
|
Originally Posted by Mistah J:
|
pe dincolo, in schimb, ai cerut poze cu tzatze mari...esti o influenta rea pt ele |
hai fetele, votul de detasare.
"Diseara-i plecarea in insula mea Trasura de nuc te asteapta la scara Ia-ti haine mai groase si nu-ntirzia Caci ciini politisti s-ar putea sa apara Nu-ti face probleme, birjarul e mort Si caii sint morti si trasura e moarta Fugim fara martori in nu stiu ce port In insula mea la cinci capete sparte Nu-ti face probleme, birjarul e mort Si caii sint morti si trasura e moarta Acolo vom creste copii monstruosi La chei de metal si de mizga vor rade Cu vesti ne-or ticsi de la mosi si stramosi Tic-tac telegraful cadavrelor ude Vom trage trei filme color de deochi Si le vom trimite in lume de-a rindul Ca-n sticle bagindu-le-n cite un ochi Al patrulea ochi pentru casa pastrindu-l Vom trage trei filme color de deochi Si le vom trimite in lume de-a rindul Nu-ti face probleme - e mijlocul verii E mijlocul iernii, ciudata poveste Iar cand vei urca e-n zadar sa te sperii Trasura ca moarta parindu-ti ca este... E numai iluzie, dincolo-s eu Te-astept cu faclii 4600 Zadarnic te sperii ca ninge mereu Ca strajile drumului fumega mute E numai iluzie, dincolo-s eu Te-astept cu faclii 4600 Hai vino si urca si spune ceva Birjarul e mort, are sange de cirja Te-astept fara martori in insula mea Port haide de nuc, sint aproape o birja Si daca nu-mi vezi fața ce mi-am gasit O sa stii ca in insula mea totusi sint Movila celui mai proaspat mormint Intinde piciorul si calca-l, iubito Si asta e totul pe care diseara Fantoma trasurii asteapta la scara..." http://www.trilulilu.ro/bart96/160542811dc8b3 |
Ce misto era Vali Sterian... Si asta e chiar piesa mea preferata de la el!
|
da. :(
|
Votul Corinkai merge la mine ca nu i-am sters de tot topicul cu pisicile. :D
|
Nu, dar l-ai incuiat! :(
|
Asta ca sa vezi cat de echilibrat sunt, am gasit o solutie de mijloc. Ca un adevarat judex. :-*
|
ce e offtopic, adica nu e in campanie,
ar putea sta foarte bine aliniat asa iar ce e ontopic, asa. repun linkul, ca l-ati ingropat: http://www.trilulilu.ro/bart96/160542811dc8b3 |
Deliooooo! Iti facusi cont????? =))
|
Eu va dedic melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=2L1A9taR0UY
|
Hihi, Egoisto, vreii full monty? B-)
|
ego, iar ai incurcat topicurile.
aici NOI ne facem campanie. |
Nu mai conteaza si asa numai stiu pe care din insula ma aflu:))
|
"pe insula mea la cinci capete sparta". asa ca voteaza cum e de votat. |
in josul paginii |
hoho I'm in the first line baby with 4 stars
cu cantec inainte: Ma iubeste femeileeeeeee Si e moarteeeee dupa mine ... :P |
dap...curge sange...vene pe jos
|
inca un poll in care nu apar... :))) sunt chiar foarte placut la vedere.
|
tocmai m-a sunat Mircea Sandu si cica cinemania si halerbardul vor fi citatzi la DNA pt ca au facut nijte potlogarii cu voturile niste reciprocitati pe romaneste BLATURI adika au pacalit nijte fete sa-i voteze ca cica le voteaza si ei pe ele si pe insula le face foarte fericite si alte romantziozitati din astea drept care s-a propus in CCA se fie penalizatzi cu cate 6 puncte fiecare prin decizie TAS deci pe drept acu au fiecare minus doo puncte de asemenea sa nu li se acorde licentza pt sezonul urmator si sa fie descalificati din Liga Campionilor Insulei :|
|
Sandu e un mincinos si un manipulator
|
@chambord
nice try si vrei sa ramai tu cu pitbull in cursa? zi-i lui sandu, daca te mai suna, ca nu esti acasa. |
All times are GMT +2. The time now is 05:18. |