![]() |
1. jocurile alea au legatura cu filmul, spre deosebire de cele gen "Joc - alege unul"
2. la "film in general" sunt alti moderatori, care (tind) sa urmareasca mai atent ce se intampla. Un topic stricat in cafenea nu e curatat, e inchis si pa. 3. si eu am intrebat ce cauta "Vreau sa stiu" (deloc o emblema a forumului) in fruntea sectiunilor acestui forum si nu mi-a raspuns nimeni. Macar uite, la intrebarea ta ti s-a raspuns. |
pentru ca initial Vreau Sa Stiu se vroia un topic la care lumea sa puna niste intrebari interesante dar care necesita raspunsuri rapide. Cred ca ideea initiala era sa te uiti acolo prima data, sa vezi daca stii sa rapsunzi la ceva, si apoi sa te uiti prin restul forumului. Intre timp insa, lucrurile au degenerat ca in multe alte locuri...
|
eu mi-am facut cont in 2004 (alt cont, nu asta)
am intrat pe vreau sa stiu, am plecat. M-am intors abia in 2008, toamna. Cam asta e efectul :D |
=))
|
spunetimi va rog care sunt parodiile voastre preferate ???? dar comediile ?????????????:) :D ;)
|
Originally Posted by ooo333:
ca parodie e Dictatorul iar ca si comedii sunt multe: We`re o angels-robert de niro si sean penn As good as it gets-jack nicholson si Helen Hunt Il mostro -benigni si braschi Petrecerea burlacilor-Tom Hanks Meet the Fockers-De Niro si Stiller |
Originally Posted by ooo333:
dar filmele de actiune? dar dramele ? dar comediile romantice? mai bine, spune-ti-mi tot! :P |
Vreau sa stiu si eu de ce la unele concursuri avand premii constand in obiecte promotionale nu sunt afisati castigatorii? Nu sunt sau de ce? :((
|
All times are GMT +2. The time now is 13:20. |