![]() |
Illo, nu stiu care era situatia in momentul postarii tale, dar, iata, Neuptolem l-a egalat pe Mistah J si se apropie periculos de Ambra Blu! Dumnezeule, ce cursa fenomenala! =))
|
|
Originally Posted by illotempore2002:
făcături! ca mai tot ce e făcut să ia ochii celor fără de minte. :D îmi pare rău că nu am timp, şi nu sunt hacker (LOL) ca să demonstrez cine i-a mai votat în afară de Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull. |
dragule - nu era o enumerare. da'te rog nu mai spune la nimeni. ce-mi place cum se tot "schimbă" votul!!;)
|
deci au votat 40 de useri?
hm.....:-? vad ca s-au rasturnat rau detot locurile in clasament, dar fruntasii sunt aceeasi. AmbraBlu si Pauline. Oare identificandu-se unul cu celalaly, intre cei doi se va naste ceva? Ambra zice ca ii place de P, P tot intreba la un moment dat de A......hm.... :D vad ca ALS a urcat si el in top....sincer, ma asteptam sa ia el cele mai multe voturi, dar pana la sfarsitul lunii mai e timp >:) |
... după cum spuneam: unul e în toţi, precum tot una e în toate (nu e cazu meu, din păcate) !! =)) =)) =))
|
@Mistah,
nu ne mai obosi cu obsesiile tale pt Pitbull, pe bune, te repeti de mi s-a acrit, mai schimba placa, puneti-se pata si pe altcineva. Lasa-ne sa traim. |
Ii ceri prea mult, Illo.
|
si tu la fel.
ne-ai innebunit de cap cu banarea lui Mistah si cu cat e el de nesuferit....(:| |
Originally Posted by halebardul:
rezultatul impartirii la infinitul mic sau la infinitul mare? :) |
fruntasii in acest moment sunt Ambra Blu, Neuptolem si Pauline :P
|
Si caporalii cine sunt?
|
ce banc bun! =)) |
Nu nu, nu e banc!
Uitä-te la epoletii lor. |
Pitbull, esti simplu soldat.
Ce cauti pe-aici de fapt? ("We are here to serve" capata acum noi valente) :D |
Pitbull are cele mai putine voturi. de ce te iei de el?
|
Pai asta era si ideea.
N-ai inteles gluma. |
ba da, tocmai de aia e simplu soldat (ca are putine voturi).
|
I'm proud to be a soldier! O:-)
In armatä, la T.R., sistemul nostru de valori era inversat - cu cât erai mai mare în grad, cu atât erai mai mic ca om. Cu ce satisfactie, în ajunul liberärii, ne-am smuls tresele de sergenti, caporali si fruntasi, redevenind cu totii simpli soldati, la un pas de civilie! |
on topic: am văzut o dată un filmuleţ cu o maimuţă mascul care pupa-n cur (ştiu, ştiu cam dură realitatea) o maimuţă femelă. nici nu apuca bine animalu să se apuce de treabă, că un pui de maimuţă îl apuca de nobilele-i accesorii. maimuţa mascul o lua de la capăt. iar şi iar. acum mă simt precum puiuţul acela de maimuţă. :(
mai pe scurt: nu vă jenaţi, fraţilor! (ăi cu pupatul!) |
Scumpomara, iar esti off-topic - si incoerentä pe deasupra.
Imi dau seama cä încerci sä insulti pe cineva (posibil pe mine, fiindcä noi tinem unul la altul, iar tu ai perversitatea asta, de a-i face "prosti", "imorali", "ipocriti" pe cei care tin la tine dar îti fac observatie când nu sunt de acord cu câte ceva) - dar nu se întelege clar nici pe cine anume (dincolo de supozitiile de mai sus; poate nu sunt eu, ci Illo, sau Halle... sau altii de pe forum, sau toatä lumea de pe forum, sau de pe Terra, cu exceptia ta, evident; practic, nu conteazä pe cine anume, toatä lumea stie cä n-are nici o bazä realä, sunt doar proiectiile tale subiective), nici de ce, nici conform cärei logici. Nu c-ar fi ceva de înteles, e clar cä o faci nu din räutate, si nici dându-ti seama - prin urmare, färä motiv si färä nici o logicä; probabil tu când mergi pe stradä si vezi o masinä trecând, zici: "No, hai cä iar am râs". Dacä la teleenciclopedia aratä niste comete, sau izotopi, zici: "multi prosti sunt pe lumea asta". Corcodusii din curtea de la coltul sträzii sunt "imorali", iar barjele de pe Dunäre, "ipocrite". Propun sä gravezi o inscriptie în faleza de lângä pod, ca s-o vadä tout le beuble (tot boboru') - si de pe vaporase, si din trenulete, si din autocärute. Ba chiar, dacä potrivesti bine unghiul, o sä se vadä si din satelit... ce satelit, din alte galaxii (cä doar pentru tine si vulcanienii, klingonii, alienii si predatorii sunt "prosti", "imorali" si "ipocriti"!) |
Nu, e mai simplu: dragomara e foarte, foarte proasta.
Si are blog. |
Nu-i adevärat: Dragomara nu e foarte, foarte proastä.
E adevärat: are blog. |
Originally Posted by Pitbull:
ai dreptate: afirmatia de dupa cele doua puncte nu-i adevarata. :) |
|
vezi ca intre timp ai mai primit un vot in poll.
Poate pentru sofisme. :D (nu-i al meu, eu am votat de ieri) |
Da, asa e. Acu' sä vezi cârâieli - cum îmi permit eu sä fiu la egalitate cu A.L.S.?
|
45 de votanti, dar la discutii daca suntem 10-12.
romanului ii place mai degraba sa voteze decat sa socializeze? de cand? sau, la inscriere, userii noi primesc un pop-up: mergeti la pollul X si votati cu... :D |
Conteazä cine socializeazä! |
no, despre asta era vb (în caz că mai exista careva care nu se "prinsese" deja) :P.
http://www.youtube.com/watch?v=P2kIQ0wGFGk =)) =)) =)) |
Auleo, Scumpomara, iar a fäcut-o fiartä! :-S
Ne durea-n poponeatä de clipul respectiv, ideea era clarä din start. Pe noi ne interesa legätura cu topicul/forumul: - CARE dintre userii de-aici (concret, nominal, nu aburit-elucubrant) ar fi, în viziunea ta, niste maimute care se ling în cur? (Da, tu nu jignesti pe nimeni... O:-) ) - DE CE, ANUME (din nou, concret, nu cu generalitäti si sugestii buimace). |
bai da' ce scoruri stranse....incredibil.....cum o scoatem la capat?
|
Facem ca la Chisinäu:
Dizolväm topicul si organizäm un poll anticipat. |
pit, ti-a crescut rangul.....esti la fel de odios ca ceilalti participanti.....
ce sa mai, suntem toti de cacat:D |
Neuptolem e acum soldat.
Soldatul Universal. dar illo, du-te la vaccin odata! altfel te votez ca antipatica :D |
inca sunt pe fir cu aia....cica tetanosul este produs de animale, asa ca daca cuiul e din casa cica imi garanteaza ca nu are tetanos.....dar tot il fac
|
si ALS e pe locul 2 dupa AB:D
|
Mamaaaa, ce scoruri stranse !
Daca toti membrii activi ai forumului ar fi fost candidati in acest poll, CU SIGURANTA fiecare dintre ei ar fi primit, in mai putin de o luna, cel putin 7 voturi ! Homo homini lupus :P sau: diverse mai sunt antipatiile Omului. |
faza e ca sunt 59 de votanti, cei mai multi dintre ei fiind muti ca o lebada pe forum.
dar cand e vorba sa voteze, ia uite-i! :) au opinii. Foarte bine, nu-i acuz. incep sa regret ca n-am intrat si eu in poll, eram curios cate antipatii am starnit printre spectatorii taciturni. Ca printre ceilalti cam stiu. :D |
ce trebuie sa fac sa intru si eu in Poll options? :D
|
mai facem unul, ca mi-am dat seama ca si pe djindjis si pe marx l-am uitat :d
hale si chambord s-ar potrivi si ei intr-o astfel de postura..... |
Originally Posted by ugotbloodonmysuit:
cu 4 postari in total si inclusiv cu intrebarea asta nu poti fi decat un simpatic, ce sa cauti in poll? |
oricum ai grija ca SI DE DATA ASTA sa n-o pui pe Dragomara |
Originally Posted by ugotbloodonmysuit:
depinde ce fel de antipatic vrei sa fii: daca vrei sa fii ca Pauline - tre sa fii frustrat, sa injuri pe cine-ti vine la gura, asa din senin, sa scrii peste tot, indiferent ca te intereseaza sau nu subiectul, sa fii toxic pt acest forum, sa dai copy-paste din alte site-uri, carti etc, si sa joci rolul cuiva onest, impulsiv dar cu suflet mare. daca vrei sa fii antipatic ca Mistah J, tre sa vbetsi frumos tot timpul dar sa fii de fapt extrem de agresiv, persistent in obsesiile tale, sa te pisi pe toata lumea, dar sa fii totusi inteligent, creativ. insa caracterul de cacat sa te faca insuportabil. daca vrei sa fii ca illotempore2002, tre sa fii arogant, sa nu te atasezi de nimeni, sa te pisi pe ceilalti forumisti, foarte superficiala si sa ti se puna din cand in cand pata pe cate cineva pe care sa-l jignesti si umilesti; adica sa fii mojic; daca vrei sa fii ca neuptolem, tre sa fii aberant, pe langa subiect, extrem de sigur de tine (desi nu ai prea multe motive sa fii sigur de tine ca nu ai realizat nimic de fapt), si asa, cam tampitzel. |
Originally Posted by Chambord:
pai nu o pun mah. nu are ce sa caute acolo. |
Originally Posted by Chambord:
tu eşti că-n povestea aia cu prostu' care moare de grija altuia. nu te îngrijora, ştiu io pe cineva aci care votează şi pentru "morţi", asta apropo de alegeri, poţi deci considera că tu şi întregul tău neam m-aţi votat. fericit?! (io, da! =)) ) |
Eh.. si uite asa incep sa va cunosc :).... Ti-ai rezolvat gaura din picior? |
da, mi-am rezolvat gaura din picior cu o gaura in mana.
cata logica are treaba asta? partea a doua: daca vrei sa fii ca pitbull, tre sa fii mereu condescendednt (si uneotri tocmai din cauza asta nesuferit), sa abuzezi uneori de functia de moderator, sa fii asa de intelept ca te apuca dracii (we are young, we dont need advice), sa fii cateodata labil, adica sa te trezesti ca din cine stie ce motiv, are ceva cu tine, sa ai uneori fisuri in argumentatie si sa fii fixist. daca vrei sa fii ca AmbraBlu - tre sa ai un cult pt injuraturi si umilinte. asta e tot ce pot spune, nu-l cunosc pe nenea Ambra. daca vrei sa fii ca ALS tre sa te lauzi de dimineata opana seara cat de tare esti, cat de mult te plimbi si cat de tare te apreciaza x si y, si cu ce regizori ai mai stat la masa. a mai ramas cineva? p.s. aceste descrieri incearca sa scoata in evidenta doar partile nasoale are indivizilor; ei au bineinteles si admirabile calitati care insa nu fac subiectul acestui topic; scopul - exorcizarea. scoaterea raului la suprafata. continutul are de asemenea caracter fictiv iar personajele sunt inspirate din realitate. |
Zi-mi si despre tine.. B-)
|
am zis.
eu sunt illotempore2002. reciteste.:-* |
All times are GMT +2. The time now is 04:57. |