![]() |
Care mesaj? Legat de ce?
Pitbull, dar nu te gandesti ca m-ati jignit cu denumirea de moderator la Animatie?? Acum pe bune, sa fim seriosi, Mistah J era potrivit si punct, subiect incheiat. M-ati cam plictisit azi, iar mi-ati taiat energia entuziasmica. E-n regula, iar pauza, e ok, mai respiram. Esti fenomenal, Mistah Jay! :-bd Iti vand inca un pont (tot pe moca): ia-te de Steffy doar cand face vreo gafa exorbitanta, nu asa fara premisa, understand?!? Altfel risti sa dai iar cu matura! :)) :-q :| |
Stefan Do,MistakeJ asta iar a a venit cu clonele lui: Gengar,Riddler,si alte alea, masti grotesti.Nu vreau banarea nimanui,dar uite,te striga,nu te induioseaza micutul?:((
Asexual? Oki,daca e chiar bolnav? Oops,that's not funny:| |
Pitbull, daca nu ai splitat, dezsplitat, rasucit, vartejit, ratacit, etc. mesajele astea de le-a luat Gaya pe toate cu forumisti cu tot! Vrei sa ma provoci?!? Provoaca pe astia care cer bannare pe paine-n-pana mea, dar nu pe mine ca nu-mi sta in fire sa fiu lipsit de demnitate, UNDERSTAND?!?
----- Eu am plecat! Mistah Jay, ce naiba mai faci, ai ramas sa inchizi toaleta?? Da-o draku'! Pauza 36 de ore, te rog eu, altfel ma dezamagesti. Lasa-i in...Doamne-Ajuta!
Originally Posted by Neuptolem:
|
=))
|
Nu explica nimeni ce e cu topicul asta?
E debaraua vechiturilor? Podul gioarselor? Boxa troacelor? Arestul ciuveelor? Gulagul off-topicelor? Numai ca, scoase din context, toate mesajele par off-topic. N-ar trebui specificat la fiecare: "In contextul in care se discuta despre Schopenhauer, Cutare a scris:...." ? Nu? Perfect! |
Sau e ce a cazut la cenzura?
Ca de exemplu "Inchidem Cafeneaua" e plin de off-topice, dar nu le vad aici. |
Originally Posted by halebardul:
|
@Halebardul,pur si simplu din lipsa de activitate,Pitbull in loc sa traduca niste carti citibile sau sa scrie o cronica macar, mai lizibila,se joaca cu topice,postari,vrea sa omoare incet si in chinuri forumul care si asa e vai de sufletul lui.
Pitbull,e 1 Mai,du-te la un gratar cu familia,cu fiul,cu prietena,cu amicii,te mai aerisesti si tu.Ca de revenit,nici o speranta. Forumul e pe duca,nu suntem o comunitate,ci niste mici plictisiti,nici macar pseudo-diletanti ,cu aere ridicole de filistini. De unde comunicare,dicutii...? Halebardul ,nu-i asa ca nu esti alter ego-ul mai bun al lui Pitbull? |
Originally Posted by Pitbull:
Iti poti face o idee daca era offtopic sau nu. Altfel poate fi o decizie aleatoare, rauvoitoare, abuziva sau discretionara, aka cenzura.
Originally Posted by Pitbull:
Misto asa, ca vorba de spirit din spirit de gluma. Dar stii si tu ca nu-i asa. Chiar tu erai offtopic acolo, explicandu-i lui illo cum se face un poll. E vorba de topicul redenumit "Cafeneaua: pro sau contra", ca sa nu fie confuzii. |
Si mie mi s-a parut ca unele posturi le citisem in context on-topic, m-am mirat vazandu-le aici.
Pai daca avem nostalgii sa fim si noi de-alde Dulea, sa se spuna clar. E caraghios, stii: userii fac acest forum sa mearga, dau si ei ce pot mai bun, se iau si la cearta unii cu altii, se trezesc si la miez de noapte si mai posteaza cate ceva, pierd timp cu elaborarea raspunsurilor incep sa se teama nu cumva sa fie bannati! ajung dependenti, dupa care incepe sa li se ia din drepturi, si ei tot pe-aici, cu dependenta lor, lasa ca se poate trai si asa, ba li se mai raspunde si la misto, sau cu sictir, sau fara chef, "lasa, ca tot ai sa ramai tu pe forum, orice ti-am face" si ei raman, unde sa se duca? si toata chestia asta e de fapt un angrenaj menit sa alimenteze o afacere, cineva, in spate, isi freaca palmele multumit de toata treaba asta, fara sa-si dea seama ca de fapt orgoliile si dorinta vana de putere o sa duca de rapa toata sandramaua. |
Halebardul,tu de ce naiba ai refuzat sa fii moderator? La cafenea erai propique...Asa stai si chicotesti pe margine .De fapt e un rictus sardonicus la adresa "shandramalei".
|
Pai eu-s nemultumit ca simplu user dependent, cu ce m-ar fi incantat sa fiu moderator, 24/7 online, sa stau de veghe nu se paruiasca cineva? Nu-mi ajunge?
Si toate astea pe "ok, pupici, mersi" nu, mersi. noroc ca am descoperit "capsula cu cianura", procedeul de halebarduire, care-mi mai da sperante ca pot sa ies oricand din joc si sa ma intorc la realitate. |
|
Gaseste-ti un exorcist. |
=)) adorabil |
Originally Posted by illotempore2002:
Voi ce faceti atunci cand societatea nu va vrea dar tre neaparat sa intrati in acea Portiune de societate deoarece aveti anumite interese?! Inainte primeam refuzul diplomat si imi luam talpasita indurand esecul. Dar azi nu mai pot, am ajuns sa cred ca Portiunile-de-Societate care nu te vor tre strapunse cam asa: simplu! Intri cu Buldozerul acolo unde nu esti dorit si-ti impui felu', le arati cine esti si iti atingi scopul! E mai lipsit de sequele, continuari, totul se termina in momentul acela. Uite ca eu vreau sa se termine. Ei probabil cred ca s-a terminat mai demult. Ceea ce nu e deloc adevarat, desigur! |
Iti dau eu 2 indicii:
Illo... Tempore |
Originally Posted by Mistah J:
io sunt :) esti din buc? poate ne stim de pe aici. |
Nu, Mistah J n-are treaba cu Bucharestul. Se pare doar ca i s-au aprins cateva leduri dupa tine.
|
Bah e femeia mea?! Ce vrei acu'? Am ajuns inaintea ta.
|
@-)
|
Illo, sa nu lesini. :) Te sprijin io? :-*
|
multumesc
:x |
Mai, mi se mai dusera din draci.
Illo, ce crezi? Razbunarea e utila? |
nu cred in razbunare si nu am avut niciodata nerv pt asa ceva. pt ca mie-mi trece foarte repede orice suparare.
de ce ma intrebi de razbunare? ti-am dat un mp. |
Fireste, ca voi reusi! Anul asta adversarii mei nu mai au forta de odinioara. O simt. Pe nari si in tendoane. Intrebarea care se pune e: ma mai incita pe mine razbunarea inteligenta? Cand ea poate a avut loc atunci cand nu realizam? Hai ca plec, mi se mai dusera dracii. Maine tre sa dau cateva telefoane si am sedinta Fight-Club in seara asta. Am nevoie sa-ncasez cativa pumni spirituali ca sa am maine vocea stapana in convorbirile cu Trecutul. V-am lasat! Nu uitati: loviti strong atunci cand e momentul, nu peste ani! Bye! |
Originally Posted by Mistah J:
Ai gresit. :D |
Bah! Liniste la galerie ca va bat pe amandoi de va suna apa-n cap! N-am cotonagit pe nimeni la viata mea da' acu' incep!
|
-Conducerea-
|
|
Originally Posted by Judex:
Da' tu chiar crezi ca eu o bredpitt-uiesc aici aiurea de 8 ani si ceva? Acu' ma bag la un Fight-Club. Mistah Jay, zici ca n-ai vazut F.Club..nu esti pe treaba ta pisoiule, nu e de mirare ca ai ajuns unde ai ajuns, acolo unde esti acum. >:) |
Cum zici tu.
|
Pai nu e chiar cum zic eu, e cum fac eu. :|
|
Femeile pe care le iubesc, imi apartin. Chit ca-n jurul lor roiesc cete de masculi insetati dupa sfarcuri si infometati dupa alte forme, dezvaluindu-si prestigioasele daruri cu care au fost inzestrati. Nu sunt mai buni ca mine in ochii acelor fatuci atunci cand eu le privesc in acei ochi si le spun simplu: esti a mea, te iubesc. Sau invers: te iubesc, esti a mea.
Ma voi intoarce la foste iubite si voi incerca sa le recuceresc direct din bratele actualilor: curtenitori, boy-frienzi, ori chiar soti. C'est la vie. Ele m-au invatat. ;) |
|
|
PS Don;t1 |
Ti-e rusine? De cine te-ai indragostit? Hai zi ca oricum ma prind eu cat de curand. Vrei sa nu mai dorm in noaptea asta? E 3:24 deja.. Hai ca daca nu e Illo, nu ma intereseaza. |
E Illo, da.
|
Norocu' tau!
In cazu' asta, un razboi intre noi ne-ar scadea in ochii fatucii. Eu zic mai bine sa o lasam pe ea sa aleaga dintre noi doi si eventual sa stam pe ghimpi / pe jar pana ne spune. Am o presimtire ca la faze de genul asta nu sunt atat de norocos. Ele tot timpul i-au ales si continua sa-i aleaga pe altii atunci cand vine vorba de mine. Dar sunt constient ca tot pe mine ma iubesc, le cunosc destul de bine. Asta e, niciodata n-am inteles "Regula" asta de viata... 'om trai si-om vedea! Bafta! Bafta si alora din viata reala: curtenitori, frienzi-boys, soti! Sunt un pretendent pe masura! Desi joc fair-play! ;) |
http://www.youtube.com/watch?v=n1WxKRmDqtM |
|
|
hai ca va aberatzi
mai mare rasu' Neupto, pe tine te aleg. :"> |
Originally Posted by illotempore2002 ar fi scris:
|
Stai ma tranquillo!
|
Neupto, postezi odata exercitiul ala la atelier?
(:| |
Mistah J, m-ai amuzat teribil! :-bd
:| :!! Illo, story-ul e impachetat bine si destinat schingiuirii.:)) |
du-te si vezi daca-ti place cum te-am schingiuit.
|
N-ai schingiuit pe nemni, fa!
Ba da, pe mine. |
All times are GMT +2. The time now is 17:12. |