![]() |
Ce frumos, si ce adevärat!
|
Azi mi-a pus un prieten o intrebare: " griul, e un alb inchis sau un negru deschis?" :|
apropo, blugii se calca? :-/ |
Numai dacä-i vrei la dungä, ca snobii.
Pusi pe sfoarä bine întinsi, se vor usca drepti, färä cute. Chestia cu griul: similarä cu proverbiala "jumätate plinä/goalä a paharului" = optimism/pesimism. |
Partea plina a paharului e si ea goala, lipsa sperantei e cea mai crunta boala...
|
Paharul gol, care cade de pe masä...
...Unde? Unde? AUD??? |
Pitbull, nu ştiu să îţi răspund la întrebare, dar mi-am amintit noua concepţie la care vreau să rămân legată de jumătăţi pline/goale şi pahare.
Paharul meu e plin.. până îl beau şi devine gol. Uneori trec la sticlă. Prin urmare goliciunea paharului şi/sau a sticlei este strict consecinţa faptului că le-am băut conţinutul. Cum bine zice[a] Horaţiu Mălele: ... pe care le-am băut! :D |
Got your point - întrebarea rämâne deschisä.
|
Originally Posted by Pitbull:
jos? :-/ era o intrebare retorica? :-? |
Nu, era cu sensul de: "In ce film?"
|
Originally Posted by SoX:
E similara cu Daca un copac cade in padure ..... Nu mai tin minte premisele filozofice care se iau in discutia de genu. Crec ca e vorba de Observator si lucrul observat. |
|
Cand al meu profesor statea pe capra si a scapat planseta; am ridicat-o si a zis:
"Scapi fusul jos; nimic nu zici Când fusul se desfiră... Te uiţi la el şi nu-l rădici, Şi fetele se miră. " |
Cosbucian. :D
|
|
Stalker, Pit, Stalker...trebuie sa fie...
|
...Bine cä n-a fost nevoie sä dau si... Odä-n gurä!
|
Doi domni curatei, aspect middle-class, trec pe langa Facultatea de Litere, chinuindu-se printre nameti si baltoace, pentru a li se pune pata pe cladirile din jur.
Primul: - Ce dracu' n-or darama si Universitatea asta? Ce, mai iese acuma poieti? Al doilea (aratand spre Arhitectura): - Sau aia... Sa faca niste veceuri publice, ar rezolva juma' de Bucuresti! LE De ce dreq ma gandeam la Chimie? :D |
Tata, la telefon: "Sa te intareasca Dumnezeu in partile moi!"
|
Discutie intre prieteni:
- Ce faci ma, nu iesi afara? - Ce-ai ma?! Pe ceatza asta?:| |
Originally Posted by bremen1980:
|
am la geluri de par...sa-mi pun si in cap
nu-i d la mine dar am facut si mai fac diferite variatiuni pe tema asta |
una antologica :D
taicamiu si un vecin (dupa cateva sticle de vin): vecinu: il sti ma pe costin? ala de sta pe vacaresti la etaju 1? taicamiu: baaa la etaju 1 sta! vecinu: si eu ce am zis? taicamiu: pai si care-i problema? |
Curat Eugen Ionescu! :))
|
"Trebuie să o frec să o fac mai mică... altfel nu îmi intră bine şi mă deranjează".
Am spus asta cu o aşa seninătate de nici mie nu mi-a venit să cred când chiar am realizat cum a sunat. Ghiceşte cineva la ce mă refeream? :P |
Tubul in care-ti pui plansele? :))
Am fost si eu intr-o situatie similara cu un tub : "Daca-l freci, se face mai mare. Freaca-l, va incapea tot." |
Nu mi-s artistă... de niciun fel. Prin urmare nu am tub şi nu am planşe. :P
|
Originally Posted by vave:
O problema de O.B.ezitate? :) |
De ce aş fi folosit femininul? :)) Deci... nu.
|
D-l Marius: Ce gen de muzica asculti tu, Corina ? ;;)
Corina: Hip-hop D-l Marius: Bon. Zi-mi un nume de trupa care canta hip-hop, dar sa nu fie romani. Corina: Pussycat Dolls D-l Marius: /:) taci, e mai bine daca taci. |
Gigi: "Eşti jigodie"
MM: "Uşor, Jackie Chan, uşor!" Gigi: "Mimi Stoica, uşor, Mimi Stoica" MM: "Eşti un cioban opărit, taci dracu' din gură!" Gigi: "Bă, bine îţi zicea Piţurcă atunci cînd spunea că eşti Miţa biciclista! Eşti o piticanie, o jigodie şi o zdreanţă" MM: "Bă oierule, te-ai îndrăgostit de toate oile pe care le scoteai la păscut. Te-au fermecat ochii şi freza lor" in concluzie: Becali: "Mihai Stoica e un travestit! Vreau să-i pun pe bodyguarzi să-l dezbrace să văd dacă are 'pasărică'!" |
Un coleg de-al meu in ora de mate:
"Doamna, aceia fac un COMPOT impotriva mea!!" |
Originally Posted by SoX:
Se pare că mai sunt curioşi să afle la ce mă refeream. :P Casca de la mp3-player [de băgat în ureche să ascult muzică]. Dezamăgitor, ştiu. Dar până una alta o frec aproape zilnic. :)) On: L-am primit azi pe mail ca... încurajare: "Vei obţine totul de la ceilalţi dacă vei da totul din tine." Harry Firestone :> |
Un prieten despre o femeie pe langa care treceam cu masina: Nu-i frumoasa, da-i batrana.
|
Se stie ca zona istorica a Istanbulului, Sultanahmet, e impanzita de personaje pestrite care incearca sa vanda turistilor absolut orice; acum un an si ceva, in excursie in celebra capitala fiind, ne plimbam pe stradutele de langa Sfanta Sofia si admirand vitrinele magazinelor cu suveniruri, am fost abordati de un vanzator, care, observand ca ne uitam insistent si cu dragalasenie la pisica lui ce se tolanise printre pernele colorate, ne-a spus fara prea multe ocolisuri: "The cat is one lira" :))
Tot din aceeasi vacanta, facand semn unui baiat ca nu ma intereseaza avansurile lui, a dus omu' mana la inima teatral si mi-a aruncat un sfasietor: "You broke my plastic heart" :)) |
In fata mea o tanti cocheta cumpara covrigi.
Tanti cocheta : as vrea 3 covrigi Vanzatoarea : la pachet? Tanti cocheta : aaaa da (dupa 3 secunde) Tanti cocheta (f serioasa) : si pachetul cat costa? :))) vanzatoarea a ramas perplexa, s-a pierdut cateva momente, s-a uitat la mine, si-a revenit si i-a inflorit un ranjet pe fata ...."aa pai este gratuit" |
Eu cu fetele. A mica se juca de-a foca. "Nu, Mami, ca la delfinariu foca se duce in casuta ei sa nu o manance rechinii?".
Eu: "La delfinariu nu sunt rechini" Fiica-mea a mare: "Numai la rechinariu" |
:)) ce scumpe
|
Originally Posted by MariaMona:
|
Eram anul trecut în Timişoara şi ne strânsesem câţiva în faţa căminului în care eram cazaţi la un pahar de vorbă. Adevărul este că am avut inspiraţia să înregistrez un pic din poveste fără ca ei să ştie. >:) De asta câteva replici semi-conştiente mi-au rămas în memorie. Oricum întreaga poveste a fost delicioasă.
=)) =)) =)) "Băi toţi aveţi ceva cu câte ceva." Discuţie între trei tipi: "- Fetelor le plac texturile, chestiile astea mai aspre...uite lâna, de exemplu. - Voi ce spuneţi fetelor? - Atunci caută-ţi o ţărancă să aprecieze lucrurile astea." "Părul poate fi un laitmotiv al senzualităţii." ---------- Continuarea unei discuţii avută despre cum te relaxezi seara de unul singur, feng-shui şi alte alea [precizare: numai A vorbea serios]. " E: Te manifeşti în pat? A: Exact! M: Să te manifeşti în pat... cu două beţişoare şi cu din alea. E: Şi cu ochii închişi. A: Şi se ridică patul cu tine şi face aşa. B: Faci sex cu patul! E: Sigur patul se ridică? A: Păi eu aşa simt... şi când eşti treaz nu când vii beat. M: Dar trebuie să fii gol ca să simţi toate astea?! " =)) =)) =)) |
bremen, parca mai e de efect aici: http://www.youtube.com/watch?v=FHtSF1iunhY
|
Prietenii nostri cu copiii la munte de revelion. Fata cea mare statea cu niste copii, iar taica-sau vine si o intreaba: "Nu vrei sa vii sa stai cu noi?"
Ea: "Voi chiar vreti sa-mi distrugeti viata?! Ca doar n-o sa-mi petrec fiecare revelion cu voi!" (Fetita e inca la gradinita, are 6 ani :) ) |
Originally Posted by MariaMona:
Daca la 6 ani face asa la 10 ani va pleca de acasa. |
La spital, un barbat de vreo 55 de ani, incercand sa-si convinga mama sa ia medicamentele:
- Ca sa traiesti trebuie sa iei medicamentele, doar ele te mai tin in viata. Ia-le! Nu mai vrei sa-ti vezi gradina? |
Am fost ieri la Alice in Wonderland şi înainte să înceapă.. normal perioada de trailere. La un moment dat aud un tip întrebând:
Când va fi filmul ăsta Coming Soon? =)) =)) =)) |
La un chef, o tipa spanioloaica incerca sa imi explice niste versuri dintr-un cantec spaniol si spune:
"How the body I have,/How the body I have." =)) |
copilu_satanistu:
-Stateam cu un picior pe scaun si cu unu-n picioare :)) |
noi estem...
" S-a autosuspendat singur" - "Marean" Vanghelie (AC nr.12, 2010) =))
|
daca e sa fim o idee mai catolici decat papa si "s-a autosuspendat" e pleonasm
|
Fiica-mea cea mica nu stie sa verbalizeze inca senzatia de lacrimare pe care o ai dupa ce bei o bautura acidulata. Dupa ce bea suc de grapefruit roz zice: "Acuma mi s-au facut ochii roz" (culoarea se schimba bine-nteles dupa culoarea lichorii, azi dupa apa minerala a zis "albi", apoi "aurii", tot din cauza de confuzie intre argintiu si auriu)...
|
aveti ocazia sa o auziti peste tot prin mass-media azi : "to the be the best" :))))
|
All times are GMT +2. The time now is 21:50. |