Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Parerea cui despre cine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95393)

corinka 21 Apr 2009 00:31

Illo, tu esti in avatarul tau? Daca da, cum de ti-ai pus poza? Ca sa ne arati ca Pauline n-avea dreptate?

illotempore2002 21 Apr 2009 00:38

nu avea dreptate cu ce? referitor la ce?

da, eu sunt in poza. mi-am pus-o ca nu aveam nimic la avatar si pt ca m-am convertit la narcisism (Woody Allen). adica intotdeauna voi alege o poza cu mine pt orice ocazie :p

illotempore2002 21 Apr 2009 00:42

Originally Posted by corinka:

Originally Posted by illotempore2002:

Imi place buticut pentru ca este diplomata si echilibrata.

Illo e ok, dar e cam impulsiva si de aceea risca sa le devina antipatica unora, dar nu cred ca asta o afecteaza. :D

si jura tu pe rosu (nu pe redmen) ca eu sunt cea mai impulsiva de pe aici
:D

Nu pot sa jur, pentru ca nu-i stiu pe toti prea bine si oricum nu jur niciodata, din principiu. Dar pot preciza ca tu esti doar impulsiva [asa cred eu] si nu colerica. Sunt sigura ca avem si colerici pe aici.

crezi tu ca e mare diferenta intre coleric si impulsiv? pai impulsivitatea este o trasatura definitorie pt coleric, dar orice metoda e buna pt a evita un raspuns (nu era musai sa juri)

:p

corinka 21 Apr 2009 00:45

nu avea dreptate cu ce? referitor la ce?

Nu spunea la un moment dat, in dezlantuirea aceea memorabila de saptamana trecuta ca ai fi urata? Daduse de inteles ca ai concura serios cu moartea, desi ma gandeam eu ca sunt vorbe aruncate la nervi. Nu imi pari deloc urata, dar, ma rog, depinde de gusturile fiecaruia. :D

Acum e randul lui Pitbull sa faca o poza langa un metru si sa o posteze pentru a demonstra ca nu e pitic. :D

Pitbull 21 Apr 2009 00:46

Ce sä mai demonstrez, am 1,76, si sunt destui forumisti care m-au întâlnit de multe ori.

illotempore2002 21 Apr 2009 00:50

pai si ce vina am eu ca ea a declarat asta? poate ei asa i s-a parut, ca sunt urata, nu pot sa invinovatesc pe nimeni daca asa ma vede. nici pitbul cica nu ma gaseste prea de doamne-ajuta, chiar este o chestie de gust. acuma ce sa fac, sa nu mai vbesc cu el?
frumusetea e relativa, subiectiva, etc, stii, ai invatat si tu la liceu

nu am pus acolo poza in sens demonstrativ, daca era asa poate as fi pus-o atunci, dupa ce s-a zis ca sunt nu stiu cum...si oricum am poze cu adevarat misto, asta e una banala

acuma ce faci corink, ma chestionezi, imi ceri socoteala, trebuie sa ma justific? am facut ceva gresit?

corinka 21 Apr 2009 00:52

crezi tu ca e mare diferenta intre coleric si impulsiv? pai impulsivitatea este o trasatura definitorie pt coleric, dar orice metoda e buna pt a evita un raspuns (nu era musai sa juri)

:p

Nu am studii de psihologie, dar nu inseamna ca daca impulsivitatea e o trasatura a colericilor toti impulsivii sunt neaparat si colerici.

Imi amintesc din clasa a 10-a, de la psihologie, ca un coleric trece rapid de la o stare la alta, cand rade, cand plange sau tipa, cand te iubeste, cand te uraste.
Prin impulsiv inteleg ceva mai soft, se aprinde mai repede, dar nu neaparat trece imediat in cealalta extrema.
Cam asta am incercat sa spun mai sus. Cred c esti cam impulsiva, dar nu as merge atat de departe incat sa te cataloghez drept colerica. Nici crize de isterie pe forum nu imi amintesc sa te fi vazut facand.

Pitbull 21 Apr 2009 00:53

nici pitbul cica nu ma gaseste prea de doamne-ajuta,

Glumezi matale...???:confused:

corinka 21 Apr 2009 00:54

acuma ce faci corink, ma chestionezi, imi ceri socoteala, trebuie sa ma justific? am facut ceva gresit?

Nu, Doamne fereste, glumisem. Te rog sa ma scuzi daca a fost o gluma proasta. Valabil si in ceea ce il priveste pe Pitbul.

illotempore2002 21 Apr 2009 00:55

true. coleric e mai mult decat implusiv.

am facut o data o criza urata cu Keepwalking, dar a durat vreo 2 ore cu totul, cred ca atunci am fost banata :p dar de atunci nu am mai facut nici o criza.

illotempore2002 21 Apr 2009 00:55

Originally Posted by Pitbull:

nici pitbul cica nu ma gaseste prea de doamne-ajuta,

Glumezi matale...???:confused:

glumez, de fapt aveam nevoie de atentie si stiam ca daca zic asta o sa zici si tu ceva :p

illotempore2002 21 Apr 2009 00:57

Nu, Doamne fereste, glumisem. Te rog sa ma scuzi daca a fost o gluma proasta. Valabil si in ceea ce il priveste pe Pitbul.

ei, scuze daca am sarit eu prea tare de fund in sus, dar m-am simtit ciudat sa mi se spuna ca am pus poza doar ca sa arat ca sunt nu stiu cum, in ciuda spuselor Paulinei......nici chiar asa nu am ajuns, oi fi fost eu josnica (o data)

corinka 21 Apr 2009 01:05

Dar nici nu ar fi fost nimic josnic in asta.
Bine ca iti poti arata poza. Eu n-as putea aparea la avatar, pentru ca sunt destul de naspa, nu ies bine in poze si lumea te judeca dupa cum arati in societatea noastra. :( Asa ca mai bine ma ascund dupa Ume, Rachel-uri si Lole. ;)

Pitbull 21 Apr 2009 01:08

sunt destul de naspa, nu ies bine in poze

Ce-aveti, mä, toate-n noaptea asta...?:confused:

redmen 21 Apr 2009 02:43

Acum e randul lui Pitbull sa faca o poza langa un metru si sa o posteze pentru a demonstra ca nu e pitic.

Hahah ... Funny quote of the day.Sau of the night.Nu stiu.

bre 21 Apr 2009 08:15

illo, mie-mi place tunsoarea ta. :)

Dragomara 21 Apr 2009 08:32

Eu n-as putea aparea la avatar, pentru ca sunt destul de naspa, nu ies bine in poze si lumea te judeca dupa cum arati in societatea noastra. :( Asa ca mai bine ma ascund dupa Ume, Rachel-uri si Lole. ;)

păi da'şi-n poza aia cu boua, cine era?! io credeam că eşti tu, şi deja te invidiam pentru corpul acela mai mult decât perfect? :eek:

oricum, m-am prăpădit de râs când Illo a zis că-i atletică, probabil că io intru în categoria orcuţelor
! :p :p

corinka 21 Apr 2009 08:40

Originally Posted by Dragomara:

păi da'şi-n poza aia cu boua, cine era?! io credeam că eşti tu, şi deja te invidiam pentru corpul acela mai mult decât perfect? :eek:

Rachel Weisz.
Cum sa fi fost eu? Cum sa pozez eu intr-o asemenea ipostaza?????

Nu de alta, dar n-am boa! :D

Judex 21 Apr 2009 10:57

Cori, crede-ma, nu esti naspa deloc. dar deloc! ;)

Illo, nu-mi vine sa cred. Chiar voiam sa sciu ieri pe-aici si sa spun ca imi place gagica din avatarul tau, cine o fi ea. M-am abtinut, gandindu-ma ca e vreo actrita pe care n-o recunosc si iar voi fi acuzat ca transform discutiile pe forum in matrimoniale. =))

corinka 21 Apr 2009 11:09

Originally Posted by Judex:

Stiu ca sunt o persoana absolut fermecatoare si asta razbate din postarile mele, sunt constienta ca sunt de-a dreptul cuceritoare prin conversatiile docte de intelectuala rafinata pe care le port pe acest forum elitist, este indubitabil ca sunt inteligenta, creativa si une vraie femme fatale a materiei cenusii. :)) :)) :)) :)) :)) Dar eu ma refeream la aspectul fizic.

Tipa aia superba din avatarul meu era Rachel Weisz [am avut-o de doua ori la avatar, un prim-plan, apoi goala cu boa], nu eu.

Asa ca Judex draga, unde m-ai vazut tu pe mine ca sa afirmi cu atata tarie ca nu sunt naspa?!!! :-O

Judex 21 Apr 2009 11:14

Tipa cu boa din avatar stiu ca era Rachel. Cred ca tu erai cea din... alt avatar, din alta parte. ;)

buticut 21 Apr 2009 12:32

Huh?Apropo Cori,de ce nu ai lasat-o mai mult pe Lola? :D

Eu niciodata nu mi-am pus vreo poza personala la avatar,chit ca am avut activitate prin diverse parti in ultimii 4-5 ani si nu am de gand sa imi stric recordul :D.Oricum nu pierdeti nimic...

corinka 21 Apr 2009 12:48

Lola a fost ceva temporar, de Paste, pentru ca eram prea indecenta, "imbracata" numai intr-un sarpe. Asa ca am preferat de Sarbatori ceva mai inocent si am optat pentru calugaritele care o incadrau pe Lola.
Intre timp am revenit la Uma si sper sa am rabdare si sa o pastrez, ca sa am si eu un avatar consacrat. :)
O sa imi pun propria poza la avatar atunci cand voi avea una in care sa fiu incadrata de :x Christian Bale :x si :-bd Steve Buscemi :-bd . \m/ Mama, ce imi plac unele dintre noile emoticoane! :)]

bre 21 Apr 2009 12:52

hai mai fetelor, vorbiti de parca ati fi ratustele cele urate. eu sunt convinsa ca sunteti cel putin dragute. acuma n-avem cum sa aratam toate ca rachel weisz, totusi nu cred ca o fuga nimeni de pe forum daca o sa vada un avatar cu noi.

illotempore2002 21 Apr 2009 13:34

Illo, nu-mi vine sa cred. Chiar voiam sa sciu ieri pe-aici si sa spun ca imi place gagica din avatarul tau, cine o fi ea. M-am abtinut, gandindu-ma ca e vreo actrita pe care n-o recunosc si iar voi fi acuzat ca transform discutiile pe forum in matrimoniale. =))

mersi, esti dragut ca spui asta

trebuia sa-l credeti pe Neuptolem cand a zis ca nu sunt chiar Moartea in persoana (dar nici vreo zana)

:P

illotempore2002 21 Apr 2009 13:36

Originally Posted by bre:

illo, mie-mi place tunsoarea ta. :)

ti-l recomand pe stilist e Cristi Pascu :)

Dragomara 21 Apr 2009 15:25

Rachel Weisz.
Cum sa fi fost eu? Cum sa pozez eu intr-o asemenea ipostaza?????

Nu de alta, dar n-am boa! :D

maamă, îţi imaginezi ce cultură cinematografică am! :((

illotempore2002 21 Apr 2009 16:06

Stiu ca sunt o persoana absolut fermecatoare si asta razbate din postarile mele, sunt constienta ca sunt de-a dreptul cuceritoare prin conversatiile docte de intelectuala rafinata pe care le port pe acest forum elitist, este indubitabil ca sunt inteligenta, creativa si une vraie femme fatale a materiei cenusii. :)) :)) :)) :)) :)) Dar eu ma refeream la aspectul fizic.

lauda-ma gura ca io-ti dau de mancare :)) :-*

Judex 21 Apr 2009 16:38

Illo, cu Cori s-a lamurit: este asa cum am decretat eu - frumoasa. :)

illotempore2002 21 Apr 2009 16:43

cred asta, nu contrazic

ma amuza cum isi aducea ea ode :) she's very sweet sometimes

Judex 21 Apr 2009 16:53

Hihi, exagera voit, in spirit autoironic.

illotempore2002 21 Apr 2009 17:20

doh, I know, it;s obvious, come on /:)

corinka 21 Apr 2009 23:45

:"> Multumesc de compliment Judex, m-ai facut sa rosesc. Si bineinteles ca glumeam mai sus, cand aduceam ode frumusetii-mi cerebrale! :))

illotempore2002 21 Apr 2009 23:46

aaa, da, glumeai?

corinka 21 Apr 2009 23:48

Exageram. Sau chiar sunt asa de fermecatoare? :">

Pitbull 21 Apr 2009 23:48

Era evident cä exagera - în glumä, desigur..

illotempore2002 21 Apr 2009 23:51

eu nu cred ca exagera. eu cred ca vorbea serios.

illotempore2002 21 Apr 2009 23:52

doh, I know, it;s obvious, come on /:)

offf

Judex 29 Apr 2009 17:17

La toate fetele care ma iubeste ele pa mine:
http://www.youtube.com/watch?v=ZdLtq...eature=related

Deci, fratioare, belea filmangiul cum sa duce el cu obectivu da zum pa clape. Da Oscar!

Judex 07 May 2009 03:02

Mie imi place forumul asta. Pentru ca-i pot spune celei pe care o iubesc ca inca o iubesc...
http://www.youtube.com/watch?v=dir24...eature=related

halebardul 07 May 2009 18:31

Mie imi place forumul asta. Pentru ca-i pot spune celei pe care o iubesc ca inca o iubesc...
http://www.youtube.com/watch?v=dir24...eature=related

ok, dar ce ne priveste pe noi treaba asta? De ce ai crede ca ne e necesara? De unde atata glaznost? Cui prodest? Pe cine intereseaza?

Judex 07 May 2009 18:55

Fair enough, Hale. Cine trebuia a aflat deja. B-)

Cinemania 08 May 2009 08:35

mie imi place foarte mult de mine

illotempore2002 07 Jun 2009 11:30

Cinemania, ce naiba iti place asa mult la tine ca nu inteleg?
:))

glumesc, cinemania e cool, nu intra in scandaluri si are umor din ala, de razi la el.

Pitbull 07 Jun 2009 12:54

Imi place de Illo, cä e dulce si täioasä.
Imi place de Dragomara, cä e prietenoasä si haoticä.
Imi place de Corinka, pentru cä e inteligentä si cu bun-simt.
...Si mä mai gândesc.

illotempore2002 07 Jun 2009 12:57

hai sa redenumim acest topic "topicul in care ne pupam unii pe altii in cur"
:D

imi place Pitbull ca e sfatos, intelept si nu e deloc ranchiunos, rautacios. si e si inteligent tare tare, si e glumeeeeeetz

sa-l pui la rana

Pitbull 07 Jun 2009 13:02

Sä nu exageräm!

Nu-mi place de Illo cä e încäpätânatä, iar când un prieten o roagä ceva ce ei nu-i convine, zice din prima "Nu!" în loc de "Hai sä mai discutäm..."

illotempore2002 07 Jun 2009 13:04

Pit,

asta e toicul unde ne pupam in cur nu unde ne-o tragem in cur :D

Pitbull 07 Jun 2009 13:24

Originally Posted by Topicul:

Parerea cui despre cine

Deci, si/si.

illotempore2002 07 Jun 2009 13:25

aaa, da, ai dreptate
am confundat cu jocul "say something nice about the user above you" sau asa ceva

All times are GMT +2. The time now is 11:03.