Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Noi moderatori pe Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95392)

Suspect de bizar 17 Apr 2009 19:17

Luaţi „Sitcom de la Seinfiled în jos” , „Sitcom românesc” , „Seriale TV” , „TV Oldies but Goldies” şi îndesaţi-le într-o secţiunea nouă şi trântiţi moderatori pe redmen, corinka şi halebardul.

Judex 17 Apr 2009 19:30

Nu am lucrat ka aklea
http://www.youtube.com/watch?v=JJObxDRTeBw

EgOisM 17 Apr 2009 19:52

Eu m-as baga la Horror,dar mai vreau pe cineva,Cinemania spre exemplu ca am vazut ca si el este horror-addicted.:D pe buticut o votez pentru Oscar,Halebardul la condica si cafenea si... revin:p

Pitbull 17 Apr 2009 22:43

Originally Posted by halebardul:

oameni care sa munceasca pe gratis, (...) pentru un "ok, pupici mersi"

Corect: "ok, pupici, merci".

Dragomara 17 Apr 2009 22:52

pot să spun şi io ceva?

nu uitatul ca... la filme te face expert.
io ştiu mulţi care se uită ca..., citesc ca... şi tot degeaba.
după mine a modera în sensul cel mai sărac al cuvântului ar tb să însemne, a înţelege şi a fi capabil să-i faci şi pe ceilalţi să înţeleagă un film, că despre asta e vb aci.

să mai spun că în 2 ani încă nu am cunoscut persoana asta pe acest site?! :confused:

Suspect de bizar 17 Apr 2009 23:34

Tu nu vroiai parcă să fii bannată?

Neuptolem 17 Apr 2009 23:36

Merci Illo, nu era nevoie dar apreciez.

Nu as fi potrivit de moderator. In primul rand nu am timp, daca as face asta vreodata as face-o de pe pozitii inalte, cum o face Pitbull si a facut-o NoOne, care pt mine sunt exemple de moderatori in atelier. Despre Atelierul de Scenaristica nici nu poate fi vorba, Illo, ce ai fata mea, pai de la synopsisul cu Extermination de anul trecut am mai postat eu ceva nou si destept??? Imi recunosc valoarea..daca as mai putea da cate o letzcaie unui zapaug care n-a citit decat 14 carti la viata lui si vrea sa scrie la Haliud, sau s-a apucat de 2 zile sa scrie, in rest nu as putea controla situatia ca un profesionist. Pe naiba imaginatie daca nu e fructificata si canalizata corect acolo unde trebuie - ca de asta ma plang de 2 ani, mie si forumului - as fi un artist ambulant necioplit si atat de bizar ca as speria toate fatucile venite dupa portrete.

As accepta sa moderez atelierul numai daca as putea ajunge some day sa sper ca vand ceva producatorilor americani, adica, sa am o imagine zdravana, un fundament prin care pustii sa se sprijine in clipele de furii ca nu se pricep sa contzopeasca hartia. Nu sunt modest, nici nu incerc sa impresionez, sunt realist. Adevarul e ca, in ciuda anumitor aparente de clown, sunt al naibii de exigent cu mine si nu mai dezvolt ca scriu tampenii, am sters 3 randuri...

Il propun pe Keepwalking moderator in Atelier, cu o conditie: daca isi schimba avatarul cu babalacul de Redford si-si pune unul cu virilul Redford din tinerete. Fatucile tre sa aibe fantezii sanatoase.

Eu l-am apreciat si pe NoOne. Mai mult decat pe oricine, avea ceva, un aer de "Hai sa facem. Uite unde ai gresit.". Nu inteleg ce s-a intamplat cu el. Din ultimele cuvinte schimbate cu el pe messenger spunea ceva de genu' ca nu se mai ocupa cu asta. Un castigator loc I al Concursului National de Scenarii HBO si destul timp prezent constant si util forumului, why?

Nu inteleg nici ce s-a intamplat cu silver_boy. Banui ca probleme de alta natura l-au deviat de la forum la care n-am cum sa intervin si nici motiv sa ma bag.

Pitbull se comporta in ultimul timp ca un producator caruia ii trec zilnic pe birou teancuri de 20 de scenarii legate cu sfoara pe care le priveste dispretuitor si plictisit, total necurios sa vada ce e acolo si probabil satul sa caute vreunul bun in maldarul de maculatura diletanta. Il sfatui sa termine paharul de vin de pe masa si sa le inmaneze altcuiva mai entuziast si energic. Dar daca intoarcem foaia, Pitbull e cam ca un Dumnezeu in Atelier, fara nicio aluzie deplasata. Intr-un fel il inteleg, care trece de el poa' sa-si plimbe foile pe la usile producatorilor. Ideea e ca nu va trece nimeni, intelegeti voi, la ce ma refer?

Il propun pe Keep. Iar daca reusesc sa termin si eu scenariul inceput in urma cu 2 ani (scurt metraj) si iese bine, si mai confirm si altadata, e posibil sa trec sezonier prin atelier prin 2010 asa, vreo 3 luni, Asistentul lui Keep. Dar eu unul n-as paria pe mine. lol

As mai propune moderatori in atelier, cine are e-mail-urile lor sa ii contacteze: rocky si/sau Pelicula. Mi-au facut o impresie f buna si au dovedit ca sunt potenti. ;)

Eu unul as putea face un singur lucru pt Atelier. Sa moderez cativa novici mai imprastiati, sa imi creez o echipa si i-as alege: Mistah J (Gengar), safenik, Serban Mocanu si Illotempore2002. Atat. 4. La urma urmei, "elevii mei", mi-ar putea da si mie lectii uneori, iar de multe ori poate nu as reusi sa ajung la "ore", pe motiv ca nu m-am simtit bine, ori a plouat cam rau si n-am gasit taxi iar umbrela n-am ori i-a rupt vantul spitele, samd...si ei ar putea arunca cu cocoloase de hartie prin "clasa" cat timp lipsesc eu.

redmen 18 Apr 2009 00:53

Eu nu inteleg ce inseamna asta.Din cate stiu eu moderator e ala care are grija de o anumita sectiune a unui forum.El trebuie sa verifice daca discutiile au legatura cu sectiunea respectiva,daca nu sunt injuraturi si alte chestii,daca au unii anumite nelamuriri.Daca esti moderator la Atelier nu tre sa fii cel mai mare scenarist din lume,daca esti moderator la horror nu trebuie sa ti se dea ochii peste cap si sa mergi cu mainile intoarse pe tavan,daca esti moderator la sectiunea clasic nu trebuie sa vii sa fumezi pipa si sa dictezi unui sclav ce ai de zis,daca esti moderator la oscar nu trebuie sa pui tuxedo sau rochie pe tine si sa dai premii la useri.Pur si simplu tre sa moderezi un forum.

Liviu- 18 Apr 2009 00:56

Ce a zis si redmen. Moderatorul trebuie doar sa supravegheze si sa se asigure ca regulile sunt respectate.

buticut 18 Apr 2009 16:11

Hehe I am deeply flattered sa fiu prezenta pe atatea liste. Daca voi ma vreti,va vreau si eu .

corinka 18 Apr 2009 16:49

Mi-am vazut si eu numele pe aici, multumesc pentru propunere, dar nu asteptam sa treaca sarbatorile? Trebuie sa ma informez si eu putin inainte. Sa vad cu ce se mananca. Acum nu prea am timp de citit forumul.
Va pup, Paste fericite!

Pitbull 18 Apr 2009 16:51

Buticut: musai moderator la "Acum pe ecrane" - o sectiune unde ea e foarte prezentä, iar lipsa unui comoderator pe lângä StefanDo se simte; si la Oscar-uri - e pe felie to-mereu.
La cele trei Ateliere (Scenaristicä, Workshop, Sitcom): Keepwalking în locul Silverului_fantomä.
La Cineclub Cinemagia: Cinefiles în locul lui Films4all
La Cafenea: Suspect de Bizar (e calm, nu se-aprinde si nu se-nfoaie nici chiar când i-i spulber pe Vadim si Badea - si are initiative de topicuri de sintezä, polluri, etc.)
La Iconoclast: Illotempore2002 (evident!)
La Horror: EgOisM si Cinemania (evident!)
La Clasic: Redmen.
La Staruri: Corinka.

Am retinut cä Judex, Halebardul si Chambord au declinat oferta; dacä totusi se räzgândesc, reîmpärtim.

Suspect de bizar 18 Apr 2009 17:47

Zic ca şi buticut,dacă îs vrut,o să fiu.

illotempore2002 18 Apr 2009 20:38

Originally Posted by Pitbull:

Buticut: musai moderator la "Acum pe ecrane" - o sectiune unde ea e foarte prezentä, iar lipsa unui comoderator pe lângä StefanDo se simte; si la Oscar-uri - e pe felie to-mereu.
La cele trei Ateliere (Scenaristicä, Workshop, Sitcom): Keepwalking în locul Silverului_fantomä.
La Cafenea: Suspect de Bizar (e calm, nu se-aprinde si nu se-nfoaie nici chiar când i-i spulber pe Vadim si Badea - si are initiative de topicuri de sintezä, polluri, etc.)

Am retinut cä Judex, Halebardul si Chambord au declinat oferta; dacä totusi se räzgândesc, reîmpärtim.

mersi Pitbull, sectia iconoclast e preferata mea, alaturi de Clasic :)

halebardul 19 Apr 2009 20:08

Nu ma razgandesc, mersi.
Mi-am facut plinul de fapte bune si voluntare pe anul asta. Acum astept pedepsele.
Poate la anul...

illotempore2002 19 Apr 2009 20:11

si buticut si suspectul bizaros sunt potriviti pt a modera, amandoi au rabdare si sunt destul de seriosi cand vine vorba de filme, par oameni responsabili.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 20:13

Nu sunt,că „îs”.:D

Dragomara 19 Apr 2009 20:14

re

niciunul. niciuna.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 20:18

De ce nu te bannează o dată?

Dragomara 19 Apr 2009 20:23

Originally Posted by Suspect de bizar:

De ce nu te bannează o dată?

pentru că tata-mare Daniel e mai singurul moderator de pe-aci cu ceva creier şi caracter. şi acum te rog dă un dexonline pentru aceşti 2 termeni. io mă duc să mă culc. mâine plec la Braşov.

Dragomara 19 Apr 2009 20:26

nu uitaţi de asta

http://www.trilulilu.ro/petreradu1/d3e8b436720925

am văzut azi (la ai mei) că acest PlayList merge doar dacă ai cont pe Trilulilu.

deci
User: CineMagia1
Password: film2009

Suspect de bizar 19 Apr 2009 20:27

Dă Doamne să te banneze.Eşti un izvor de prostie.De când te-o debannat nu faci altceva decât să jigneşti toţi userii.

Suspect de bizar 20 Apr 2009 00:25

in cazul în care se deschide o secţiune pentru seriale TV,propun moderatori pe:E.Floare(că de,parcă face ş-un serial),redmen,buticut.

corinka 20 Apr 2009 23:10

OK, de acord, dar de vrun training o sa am parte? :) Sau macar de un meditator, cel putin la inceput... :confused:

buticut 20 Apr 2009 23:11

Chiar,ce se mai aude de E.Floares?Long time not seen here...

Pitbull 20 Apr 2009 23:12

Cori, te-ajut eu. Oricum, nu-i greu deloc, ai sä vezi.
Emi e ocupat cu scoala. Mai vine uneori pe la cursurile noastre.

corinka 20 Apr 2009 23:15

Multumesc, sper sa ma descurc mai bine decat IMM.

Cinemania 21 Apr 2009 08:07

Originally Posted by EgOisM:

Eu m-as baga la Horror,dar mai vreau pe cineva,Cinemania spre exemplu ca am vazut ca si el este horror-addicted.:D pe buticut o votez pentru Oscar,Halebardul la condica si cafenea si... revin:p

da...ma bag pt 'horror'

Originally Posted by illotempore2002:

Originally Posted by redmen:

Noi propuneri :

Chambord,Floydman,erectia eunucului,Cinemania.Din pacate nici ei nu prea mai intra asa des.

Cinemania e super, dar cred ca e cam busy
Chambord e ok, si pare sa se implice cu o constantza buna. pe floydman nu prea stiu ce sa zic, nu pot sa-l leg de nici un eveniment de pe aici, adica nu am o parere

da..am fost cam busy in ultima perioada...in plus am avut de rezolvat niste chestiuni personale..la astea mai adaugati si o oarecare lipsa de interes (da' io cred ca de fapt e lene) si noul look al forumului (ce scuza ieftina)

buticut 21 Apr 2009 12:26

Aaaa Mr. Cinemania...ce onoare :D.

illotempore2002 21 Apr 2009 14:03

woaaaaw, a aparut silver_boy, este conectat pe cinemagia
fix cand ne gandeam sa-l inlocuim la atelier >:)

halebardul 22 Apr 2009 10:17

Originally Posted by Mistah J:

Aaaa... Se fac nominalizări aici... Acu' văzui şi eu imaginea de ansamblu.

Să propun şi eu:

- pe illotempore - pentru că e o uzeriţă simpatică şi decentă (plus că îmi place avatarul ei)
- pe helebardul - pentru că ar putea oricând să îşi dea doctoratul în jocuri de societate
- pe neuptolem - pentru că poate aşa îşi găseşte şi el în sfârşit o nouă ocupaţie
- pe corinka - pentru că... :-/ mno... nu ştiu... pentru că...
- pe Suspect de bizar - pentru că se pare că îşi doreşte asta...

mersi, dar n-ai prea vazut imaginea de ansamblu, ca ai fi remarcat si ca am zis pas (de vreo doua ori).
asta in caz ca prin helebardul intelegi halebardul.
faptul ca imi plac "jocurile de societate" nu inseamna ca as vrea si sa le arbitrez. Nu vad avantajul (dar vad dezavantajele)

StefanDo 22 Apr 2009 10:53

Cinemania a devenit oficial un moderator horror :)

=D>

corinka 22 Apr 2009 11:00

Chiar asa "horror" e?

StefanDo 22 Apr 2009 11:03

foarte :)

buticut, moderator la Acum pe ecrane? vrei au ba?

illo, iconoclast sau clasic?

corinka 22 Apr 2009 12:18

Pana la urma pe mine nu ma mai vreti? ;;)

StefanDo 22 Apr 2009 12:26

ba da, dar ce ti-ar face cu ochiul?

corinka 22 Apr 2009 12:35

Fusesem propusa la "Staruri", dar nu ma deranjeaza nici "Film in general". Unde aveti nevoie. la "Staruri" pare mai usor, pentru ca nu-i asa activitate intensa ca la "Film in general". :)

StefanDo 22 Apr 2009 12:40

pai ce, tu vrei sa stai degeaba? :)

tocmai a aparut un nou moderator la Star-uri :)

corinka 22 Apr 2009 12:44

Nu-i vorba de stat degeaba, trebuie sa vedem intai cum ma descurc cu ce-i mai usor, nu? ;)

Liviu- 22 Apr 2009 13:37

Felicitari si succes pentru corinka si Cinemania :D

corinka 22 Apr 2009 13:48

Originally Posted by Liviu-:

Felicitari si succes pentru corinka si Cinemania :D

Multumesc frumos!:-bd

illotempore2002 22 Apr 2009 15:18

Originally Posted by StefanDo:

daca nu se poate ambele, raman Iconoclast

halebardul 22 Apr 2009 16:20

:)

welcome back, kaelo!

ALS pe Cinematografia romaneasca, Acum pe ecrane si pe Film in general.

Pauline Kael 22 Apr 2009 16:23

Originally Posted by halebardul:

:)

welcome back, kaelo!

ALS pe Cinematografia romaneasca, Acum pe ecrane si pe Film in general.

Cristos a-nviat ,Halebu! Asa sa fie.(And thx ,man)

halebardul 22 Apr 2009 16:25

Adevarat!

Cinemania 22 Apr 2009 16:29

Cinemania a devenit oficial un moderator horror :)

=D>

this could get ugly :D

Pauline Kael 22 Apr 2009 20:04

Congrats,Cinemania!Poate reusesti sa ma faci si pe mine sa ma uit la filme horror,dar nu cred.;;)
Pe langa Twinsen propun moderatoare pe Miercuri,e o tipa discreta dar f culta.

Cinemania 22 Apr 2009 20:18

Originally Posted by Pauline Kael:

Congrats,Cinemania!Poate reusesti sa ma faci si pe mine sa ma uit la filme horror,dar nu cred.;;)
Pe langa Twinsen propun moderatoare pe Miercuri,e o tipa discreta dar f culta.

ms...sa vedem ce iese din combinatia asta :D

buticut 22 Apr 2009 20:57

Afirmativ! :D
Yay! Felicitari noilor mods!

Pauline Kael 22 Apr 2009 21:01

Congrats Buticut!Thx,girl! You know...Cristos a inviat,etc...

All times are GMT +2. The time now is 13:20.