Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Concursuri Cinemagia?? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95360)

irismetal 03 Jun 2009 07:10

:-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :))

mariang1983 03 Jun 2009 23:06

Cat dureaza in medie contactarea castigatorilor pentru modalitatea de ridicare a premiilor? Eu am trimis mail de confirmare inca de sambata si nici pana azi (miercuri) nu am primit reply...

StefanDo 09 Jun 2009 07:10

reply-ul se dă când se face expedierea, iar aceasta depinde de primirea premiilor de la colaboratori. Unii sunt mai lenesi (anumiți distribuitori de DVD-uri :) ), așa că răspunsul la mailul tău de confirmare poate veni și după câteva săptămâni.

tintin 13 Jun 2009 09:41

Stau si eu la coada

Imi astept si eu randul la castigat, desi imi dispare inflacararea de la inceput. Nefiind din Bucuresti eu n-am castigat nici macar invitatii la film:D . Dupa propriile mele experiente, in Romania orice ar trebui sa primesti gratis ori nu-l primesti deloc ori se obtine dificil.
Mai sper putin. As sugera sa dam tuturor o sansa egala si sa ne putem inscrie numai o data pe concurs, dar realizez ca nu e bine ptr site, nu vor mai avea acelasi nr. de intrari.
E mai complicat de cautat castigatorii, dar imi place ca nu mai sunt afisate numele ci nickurile.

Gloria 13 Jun 2009 15:26

Daca nu avem parteneriat cu cinematograful din orasul tau, astfel incat sa poti castiga invitatii, inscrie-te la celelalte concursuri- obiecte promotionale din filme, DVD-uri si carti; vei vedea, o sa castigi. Extragerile sunt facute automat, de catre soft, pana la urma vei castiga.

buticut 25 Jun 2009 14:28

S-a incheiat concursul,dar nu vad nicaieri afisati castigatorii.Nu de alta,da am participat si eu :D:
http://www.cinemagia.ro/concursuri/o...salvation.html

buticut 02 Jul 2009 00:11

Ciudat concursul de la Terminator:Salvation . S-a inchis,nu s-au afisat castigatorii,apoi s-a redeschis si iar s-a inchis si nici acum nu sunt afisati castigatorii.Cum e pana la urma?:-?

cornel 02 Jul 2009 08:47

Daca intr-o buna zi ar disparea toate concursurile de pe cinemagia oare traficul ar scadea la jumatate sau chiar mai mult?

Mi se confirma inca o data teoria conform careia romanul (si poate ca nu numai el) ca si consumator de presa (aici incluzand si acest site) nu poate fi fidelizat in jurul unui brand decat "mituit / ademenit" cu un cadou (un tricou, un breloc, un pix, orice colorat...). Unele ziare s-au reinventat cu anumite inserturi (carti, filme, produse promotionale) dar cat timp vor mai tine astfel de practici?

Si eu am participat vreo 3 ani la concursurile cu invitatii la cinematograf si nu am castigat (fara sa ma revolt pt asta), iar dupa un timp norocul mi-a suras de cateva ori, dar nu am revenit pe acest site doar pt ca ar fi rost de ceva de capatat. Cred ca este o problema de marketing mai profunda a carei rezolvare o vor gasi mai intai cei din vest dupa care poate ca o vom adopta si noi.

PS: Imi aduc aminte cu nostalgie de revistele PIF.

spartacus 03 Jul 2009 07:04

Jalnic

In luna mai-iunie au fost mai multe concursuri ale caror premii constau in carti. Concursul s-a terminat, dar castigatorii nu au fost afisati. Asta e tot o metoda puerila de-a voastra de a atrage cit mai multi fraieri ?.. Nu de alta, dar aveti numai de pierdut dupa urma unor asemena tehnici idioate. Parerea mea!

StefanDo 06 Jul 2009 11:22

ne-ar ajuta sa dai si exemple, dar de obicei nedumerirea ta apare in cazul cinemagistilor care intra suficient de rar pe site ca anumite concursuri sa aiba timp sa dispara linistite ;)

demmonika 12 Jul 2009 19:33

hey

si eu am vazut ca am castigat un dvd acuma vreo 2 luni si scria ca trebuie ca trimit un e-mail la [email protected] cu datele mele de contact.oricum sunt scrise in profil,in fine nu asta e important.am trimis mail si nici pana acum nu am primit nici un dvd acasa.ca acolo la regulament scrie ca la cei din tara se vor trimite acasa prin posta.poate imi da si mie cineva un raspuns.nu pt ca as vrea asa de mult dvd-ul dar oricum nu stiu daca si alti au patit asa ca mine

vera1978 13 Jul 2009 10:07

Eu si sotul meu am castigat cate un DVD eu la lozurile razuibile si sotul la concursurile cu inscriere zilnica (eu in luna iulie 2008 si sotul cam prin luna octombrie 2008), am trimis de fiecare data e-mail cu datele de fiecare data si degeaba nici pana in ziua de azi nu am primit DVD-urile asa ca eu una nu mai particip la concursurile de pe acest site mai intru doar ca sa mai vad ce filme noi mai apar.

cornel 16 Jul 2009 12:35

Originally Posted by vera1978:

Eu si sotul meu am castigat (...) si degeaba nici pana in ziua de azi nu am primit DVD-urile asa ca eu una nu mai particip la concursurile de pe acest site mai intru doar ca sa mai vad ce filme noi mai apar.

pai de ce nu te-ai dus peste ei sa le bati la usa daca vroiai cu adevarat premiile castigate, ca adresa redactiei e publica si orice poate sa le faca o vizita aici: Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, et. 5, bloc turn, sect. 2, Bucuresti sau daca nu esti din Bucuresti macar se le dai un telefon la 031.80.57.784.
si eu dupa ce am asteptat un premiu ceva timp mi-am dat seama ca daca il vreau trebuie sa ma interesez despre el, pentru ca nu toate ne pica din cer direct in brate, mai trebuie sa mai si muncim (un pic).
si pana la urma e bine ca nu mai participi am eu o sansa in plus ;)

Neuptolem 16 Jul 2009 23:44

Ce avatar si-a tras Cornel! Intrasem buznos sa-l lovesc dar cand l-am vazut am facut un fatzau a mirare si-am incetinit pe varfuri de era sa cad pe spate pe scari. Am stationat pe calcaie. Dk aia e puscoci 'samna ca e cel mai tare avatar de pe CineMagia!
'spect! ;)

oanastefana 20 Jul 2009 14:14

Buna
Am castigat 2 bilete la Movieplex Plaza sambata, deci saptamana asta ma regalez cu un film la cinema. Problema este ca as vrea sa vad Ice Age3, care am inteles ca este 3D? pot merge la el? sau filmele 3D reprezinta o exceptie, ca si avantpremierele?
Si , acum ma simt ca bunica de la tara dar asta e, scuzati ignoranta :"> , eu sunt ochelarista, port ochelari sau lentile de contact...la 3 D se dau ochelari speciali care sunt compatibili cu cei de vedere?
Multumesc

StefanDo 20 Jul 2009 14:16

ochelarii 3D se pot purta peste cei de vedere, iar la movieplex invitatia e valabila pentru orice film din programul cinematografului ;)

oanastefana 20 Jul 2009 14:24

:) super, multumesc de raspunsul prompt.

corinka 20 Jul 2009 22:38

Originally Posted by oanastefana:

Buna
Am castigat 2 bilete la Movieplex Plaza sambata, deci saptamana asta ma regalez cu un film la cinema. Problema este ca as vrea sa vad Ice Age3, care am inteles ca este 3D? pot merge la el? sau filmele 3D reprezinta o exceptie, ca si avantpremierele?
Si , acum ma simt ca bunica de la tara dar asta e, scuzati ignoranta :"> , eu sunt ochelarista, port ochelari sau lentile de contact...la 3 D se dau ochelari speciali care sunt compatibili cu cei de vedere?
Multumesc

Du-te, a fost excelent, merita! Si au fost persoane care au purtat ochelarii speciali peste cei de vedere.

cornel 23 Jul 2009 09:50

Originally Posted by Neuptolem:

Ce avatar si-a tras Cornel! Intrasem buznos sa-l lovesc dar cand l-am vazut am facut un fatzau a mirare si-am incetinit pe varfuri de era sa cad pe spate pe scari. Am stationat pe calcaie. Dk aia e puscoci 'samna ca e cel mai tare avatar de pe CineMagia!
'spect! ;)

Multumesc mister :)
Am gasit o poza cu mine pe cand aveam vreo 5 ani si m-am gandit sa o refac acum cand am 29. Nu te teme de puscoci ca e incarcat doar cu gaz pentru bricheta :D

si pt a nu fi de-a dreptul off topic poate se face si un concurs cu avatare (daca zici ca al meu e tare).

PS: Puscociul a avut noroc si nu a fost furat de hoti cand acestia mi-au spart casa, noroc ca au lasat amprente pe el.

demmonika 30 Jul 2009 13:26

cine imi spune si mie

cine imi spune si mie de ce nu vad castigatorii la mai multe concursuri cum ar fi la Ice Age 3,care din cate vad s-a incheiat,sau aveti probleme cu site-ul?,macar sa nu ma mai uit degeaba

StefanDo 30 Jul 2009 13:54

castigatorii sunt anuntati la o zi dupa inchiderea concursurilor

ginho 31 Jul 2009 11:45

Salut,
am castigat pe 24 iulie un afis si soundtrack-ul filmului Transformers: Razbunarea celor invinsi, iar ieri (30 iulie) am trimis e-mail-ul de confirmare (nume, adresa, telefon, premiu castigat); intrebarea e: daca sunt din Bucuresti le voi primi tot prin curier, sau trebuie sa le ridic de la sediul vostru???

straton_maria 31 Jul 2009 12:46

Am si eu o mica problema: astazi, la ora 11 numele meu era afisat printre castigatori. Mai exact am castigat 5 carti de la ed. Humanitas. Eram la job si am primit chiar felicitari de la colegi. La ora 13 numele meu nu mai era afisat, era un alt castigator. Ce sa inteleg? Nu am fost singura care mi-am vazut numele, deci sunt sigura ca nu am gresit.

ginho 03 Aug 2009 19:06

Au intrat cumva moderatorii in vacanta?? :D

corinka 03 Aug 2009 21:41

Nu confunda moderatorii cu membrii redactiei CineMagia. Eu sunt moderator, dar nu te pot ajuta aici. Sunt doar un user cu niste optiuni in plus pe o anumita sectiune. Doar dau o mana de ajutor la organizarea acelei "parcele" a forumului. Asa ca nu mai certati moderatorii! :(

StefanDo 04 Aug 2009 10:23

maria, trimite te rog un mail cu problema ta la [email protected]. Este colega noastra care se ocupa de concursuri, ea e cea mai in masura sa-ti explice ce s-a intamplat. Va trebui sa ai putina rabdare, acum este cateva zile in concediu.

adadumi 10 Aug 2009 14:19

Intrebari concurs

Intrebarea de la concursul cu invitatii la Cityplex nu mai este corecta.
Tariful special "pentru ele" este acum de 7 Ron.

StefanDo 10 Aug 2009 14:43

multumim, am corectat

tintin 20 Aug 2009 21:09

A meritat sa am rabdare!

Am castigat si eu si sunt super fericita! Urmeaza sa primesc cartile. Nu am castigat chiar ce am vrut , dar nu ma plang. Mult noroc la toti participantii si mai ales la cei care inca nu au castigat.

ioanmunteanu17 24 Aug 2009 11:28

Concurs carti editura Alfa

Buna ziua!
Am citit undeva mai sus ca mail-ul de confirmare la anumite concursuri se primeste in momentul expedierii premiului respectiv, era vorba acolo despre dvd-uri. Sa inteleg ca se intampla la fel si in cazul cartilor? Cred ca ar fi mai normal sa primim un raspuns in momentul in care cineva vede datele trimise, macar sa stim si noi ca au ajuns unde trebuie...sa nu mai apara suspiciuni de genul "concursul asta e pe bune?" ...Intrebarea mea ar fi: in cat timp sa ma gandesc ca e ceva in neregula daca nu primesc nimic? Au trecut vreo 10 zile de cand am castigat, am trimis 2 mail-uri de atunci si cam atat..
Multumesc.

StefanDo 24 Aug 2009 11:50

castigatorii tuturor concursurilor cu premii obiecte sunt anuntati in momentul trimiterii coletului

concursurile sunt "pe bune", iar intarzierea de zece zile se datoreaza faptului ca Madalina, colega noastra care se ocupa de concursuri, a fost in concediu in aceasta perioada ;)

ioanmunteanu17 24 Aug 2009 12:38

Ok, multumesc pt raspuns. Nu-mi ramane decat sa astept :)

cosmin_c 27 Aug 2009 11:08

Salut,
eu aveam un cont vechi de mai mult timp pe cinemagia cu care ma tot inscriam la concursuri fara sa castig nimic, dupa ce am citit pe forum ca cineva a observat ca cei nou inscrisi castiga la cateva zile de la inscriere am zis sa fac o proba...am facut 3 conturi si ghiciti?am castigat pe toate trei in decurs de o saptamana maxim doua de la inscriere. asa ca acum sunt convins ca e ceva in neregula, poate 20% din extrageri sunt pe bune dar restul 80% sunt facute pentru a atrage cat mai multi useri pe site.:-/

StefanDo 27 Aug 2009 13:15

te inseli, extragerea castigatorilor este automata si ALEATORIE ;)

ginho 30 Aug 2009 10:56

Salut

Au trecut aproximativ 5 saptamani de cand am castigat un premiu, este vreo problema sau asa dureaza de obicei?

StefanDo 30 Aug 2009 11:40

scrie la [email protected]. Ea se ocupa de premii, o sa-ti explice ce s-a intamplat. Este posibil ca obiectul castigat sa fi ajuns mai tarziu la redactie si sa nu fi prins ultima expediere ;)

Chambord 07 Sep 2009 16:22

Nu puteti oferi ca premii si invitatii la film utilizabile in alte orase ale tarii ? E pacat ca numai bucurestenii sa ia bilete iar noi restul sa stam la usa.

nul1 09 Sep 2009 12:31

a-si vrea sa stiu cand o sa primesc premiul castigat la obiecte promotionale ..... cred ca are mai mult de 1 luna de cand am castigat. barnusca angela gabriela .....obiecte promotionale cu harry poter si printul semipur...:)

ginho 09 Sep 2009 16:01

Originally Posted by StefanDo:

scrie la [email protected]. Ea se ocupa de premii, o sa-ti explice ce s-a intamplat. Este posibil ca obiectul castigat sa fi ajuns mai tarziu la redactie si sa nu fi prins ultima expediere ;)

am trimis mail la [email protected] in urma cu mai mult de o saptamana, si nu am primit nici un raspuns :( . ce e de facut?

john_gotti 09 Sep 2009 22:33

bau!

mai schimbati si voi locul raspunsului corect, ca la majoritatea intrebarilor este cel din mijloc (al doilea din 3) :P

marymusashi 09 Sep 2009 22:49

greseala!

niciunul din raspunsurile concursului Obiecte promoţionale Pantera Roz 2 nu este corect! ar trebui sa corectati... ;)

nul1 10 Sep 2009 01:34

nu am primit premiul de la obiecte promotionale harry poter si printul semipur incheiat in 30 august cu toate ca am trimis datele care le-ati cerut numele meu e barnusca angela gabriela

StefanDo 10 Sep 2009 12:28

Originally Posted by john_gotti:

mai schimbati si voi locul raspunsului corect, ca la majoritatea intrebarilor este cel din mijloc (al doilea din 3) :P

bifeaza tu de fiecare data al doilea raspuns si sansele de a castiga se vor reduce la o treime

Originally Posted by marymusashi:

niciunul din raspunsurile concursului Obiecte promoţionale Pantera Roz 2 nu este corect! ar trebui sa corectati... ;)

ba unul dintre raspunsuri este corect

se presupune ca citesti prezentarea filmului de pe pagina lui inainte de a raspunde la intrebare ;)

Originally Posted by nul1:

nu am primit premiul de la obiecte promotionale harry poter si printul semipur incheiat in 30 august cu toate ca am trimis datele care le-ati cerut numele meu e barnusca angela gabriela

mai ai rabdare, uneori premiile se trimit la mai mult de o luna de la terminarea concursurilor, din motive care nu tin de cinemagia

john_gotti 14 Sep 2009 16:40

57,14%

[quote=StefanDo]
Originally Posted by john_gotti:

bifeaza tu de fiecare data al doilea raspuns si sansele de a castiga se vor reduce la o treime

pai daca bifez de fiecare data al doilea raspuns sansele vor creste; de la o treime vor ajunge la 57,14% pentru ca opt intrebari din cele 14 au ca raspuns corect pe cel din mijloc :D

StefanDo 14 Sep 2009 16:55

mai numara o data cand ajungi la 20

john_gotti 14 Sep 2009 17:15

1, 2, 3... 14!

Originally Posted by StefanDo:

mai numara o data cand ajungi la 20

in acest moment sunt 14 concursuri active, in rubrica "Concursuri", pe site-ul cinemagia. numara-le, daca nu ma crezi:

Invitatii la Movieplex Cinema
Invitatii la The Light Cinemas
Invitatii la Hollywood Multiplex
Invitatii la Cityplex Cinema
Invitatii la Starplex - Bucuresti
Invitaţii la CinemaPRO - Cinematograful stelelor
2 DVD-uri oferite de Pro Video
Obiecte promoţionale The Ugly Truth
Obiecte promoţionale Pantera Roz 2
Obiecte promoţionale Inglourious Basterds
4 cărţi oferite de Editura Leda
5 cărţi oferite de Editura Tritonic
4 cărţi oferite de Editura RAO
5 cărţi oferite de Editura Allfa

Iar la opt dintre ele raspunsul corect este cel din mijloc.
Bine, daca iti face placere sa ma contrazici, o putem tine asa pana dimineata...
(:|

StefanDo 15 Sep 2009 07:31

ce din "mai numara o data cand ajungi la 20" ti se parea ca te contrazice? :D

john_gotti 16 Sep 2009 13:20

asa da!

vad ca in ultimele doua zile ati mai echilibrat situatia, la concursurile noi, care nu mai au ca raspuns corect pe cel din mijloc ;) oricum, nu era un repros propriu-zis ce am semnalat eu acum o saptamana, mai mult o gluma... :P

StefanDo 16 Sep 2009 14:05

intr-adevar, ne-am hotarat ca de acum inainte raspunsul corect sa fie INTOTDEAUNA al treilea ;)

john_gotti 16 Sep 2009 20:31

:))

All times are GMT +2. The time now is 17:01.