![]() |
Aren't they just made for each other?two pieces.The loughing,smiling snuggling for homofobics:-P
|
Verificare:
Cum mama naibii se scrie: Ghitza a scris:
Originally Posted by Neuptolem:
Dup-aia: Cica am reusit. |
Originally Posted by Gengar:
Urmatorul!
Originally Posted by Pitbull:
Urmatoarea!
Originally Posted by Pauline Kael:
Cu Gengar nu stiu care e problema dar nu l-am vazut niciodata sa vorbeasca despre fete frumos si din experienta vietii. Astea si le rezolva el singur, pe strazi, cand am sa-l scot la agatzat. Regula celor 3 secunde, o stii Gengar? E atat de tare ca pot scrie si un scenariu pe chestia asta, ti-o spun pe e-mail daca vrei. E infioratoare, crede-ma, dar al naibii de eficienta. Iti poate schimba viata.
Enough! Terminati cu prostiile ori il chem pe StefanDo sa curete tot forumul asta sa ramana doar omatul! Care parte din:
Originally Posted by Neuptolem:
Una din regulile marketingului suna de genul sa mentii un serviciu asa cum s-a consacrat, fara schimbari prea capitale, colosale si bruste in randul consumatorilor fidelizati..dar vorbesc cu peretii, stiu asta. In ultimele 2 mesaje - unul in atelier, unul la condica - imi voi explica si motivatiile mai argumentat si detaliat. "Celebrele" vorbe: "ce mult ai scris", vor deveni ceva de domeniul trecutului. Din partea mea party-ul poa' sa-'nceapa. I'm not joking!.. |
Neuptolem esti dezamagitor amice.Nu vrei sa intelegi lucrurile desi lucrurile sunt in fata ta.De cand te stiu pe forum numai sa vorbesti mult si fara rost ai fost in stare sa faci.Lasa vorbaraia goala si textele inspirate de pe ici de pe colo,incearca sa fii tu,sa fii original.Faptul ca ai castigat dividi alea la concursul care a fost trebuia sa te puna pe ganduri,sa intelegi ca si echipa Cinemagia si nu numai s`a saturat sa tot vorbesti aiurea,si a vrut sa iti dea un imbold sa taci din gura si sa te apuci sa scrii,asa cum te lauzi de ani de zile.Ca scrii bine sau nu nici nu conteaza atata timp cat nu duci lipsa de entuziasm si dorinta pentru asta.Lasa expresiile de Terminator acasa si pune`te pe treaba daca chiar vrei sa faci ceva.
|
acest topic a devenit inutil
o sa-i las lui neuptolem dreptul la o ultima reactie (matura, sper), dupa care am sa-l inchid |
Neuptolem, ia vezi cum o convingi pe Pauline Kăkănel că nu eşti ghei... Găseşti tu ceva, că eşti băiat deştept... Poate un viol a la Irreversible...? :mad: Eu v-am lăsat pân' la anu', Semnez, Gengar... şi-aştept bann-ul! :sick: |
Gengar,atata minte ai si tu cat Chowder si Papini la un loc(din avatarul tau).
PS: sper sa nu te banneze,ce rost are.:-P |
Originally Posted by StefanDo:
Merci, redmen! Una din cauzele temperamentului meu e ca azi am renuntat sa mai trimit scenariul pt HBO. Am ajuns cu el la nivel de treatment si acolo a ramas incropit. Am motive bine intemeiate in a renunta sa-l mai continui. Mai multe, poate, in atelier. Asta urmand dupa circul de pe acest forum, dupa eliminarea vechiului forum indragit de multi si dupa inca o "experienta" din spatele culiselor. Dar realitatea sumbra e cu totul alta, legat de concursul de scenarii. Gengar, esti fenomenal! Am lesinat de ras cu prietena in urma citirii mesajului tau. Deci, vezi, fetele pot fi dragute.... Cateodata. Stiu ca Pauline Kael ma place, asta ar fi unul din motivele pt care nu am jignit-o niciodata pana acum asa cum a facut-o ea. La Multi Ani de Anul Nou! @ StefanDo, de cand m-am inregistrat pe acest forum nu stiu daca am scris atat de mult ca inainte, de cele mai multe ori iti consuma energia si timpul inutil. Am invatat multe si le voi multumi profesorilor, dar cursurile nu te ajuta daca nu exersezi. Daca am timp, las in atelier cateva produse palpabile, sa nu ramana doar vorbe blocate in dimensiunea a 2-a. |
|
All times are GMT +2. The time now is 21:40. |