![]() |
mi-am schimbat avatarul dar nu mi-l afişează pe forum pe cel nou. am dat refresh de mai multe ori şi tot cel vechi e. pe două browsere. cînd dau edit la profil apare cel nou totuşi.
altă problemă: de multe ori cînd dau backspace să mă întorc la o pagină anterioară îmi rămîne gol. tre să dau refresh. uneori îmi cere şi să mă reloghez. se încarcă greu în general paginile noului format faţă de cel vechi. |
Aceeasi problema cu avatarul o am si eu.
|
au mai ramas chestii in engleza amestecate cu romana
de exemplu cele doua butoane cand dai edit sunt: Salvare schimbari si Preview changes (doar asa, de pamplezir, nu c-ar fi grav) iar cand postezi un mesaj nou, topicul iti semnalizeaza ca a aparut un mesaj nou pe acel topic. daca te uiti atent vezi ca e al tau, dar prima data te pacaleste: ia uite, a mai scris cineva, ia sa vedem ce-a spus. Si te trezesti ca-ti citesti singur postarea :) |
Rezolvati poblema cu avatarurile si iconurile.In rest,mie imi place noul look,mai greu pana m-am obisnuit dar este ok.
|
mai e o chestie enervanta:
intri intr-un topic, citesti si apoi dai "back" topicul ramane semnalizat ca necitit. doar daca dai click pe numele categoriei (de exemplu aici ar fi Condica de sugestii si reclamatii) sau pe alt link din forum abia atunci se de-marcheaza ca fiind nou. annoying. |
in orice forum se va intampla asta, oricat de bibilit, din moment ce butonul back te trimite exact la pagina anterior accesata, cu toate informatiile continute de ea. O solutie ar fi ca dupa ce dai back sa dai si un refresh
by the way, halebardule, topicul cu incercarile tale de adaptare e delicios :) |
Optiunea de a iti schimba poza de la profil vad ca numai exista deloc.
|
ba exista, doar ca va trebui s-o folosesti comanda "editeaza profil" de sus, din dreapta boxului de cautare ;)
|
If you say so .... Ieri exista da ... numai ca oricum tot poza veche ramanea pe forum ... iar cand dadeam pe pagina de profil a userului apareau amandoua pozele.Acuma nu mai exista deloc optiunea sa schimbi poza de profil.La mine cel putin nu exista.
|
proba de forumofon:
căcați cîcați câcați pișaƫi |
Originally Posted by halebardul:
uite ca s-a rezolvat cu diacriticele editate sau citate. nu s-a rezolvat cu citarea textelor cu diacritice. |
Originally Posted by halebardul:
S-a rezolvat si buba asta. |
raspunsul este:
Nu. acum vad ca apare yesterday in loc de ieri in dreptul mesajelor postate. Si evident today in loc de azi. Un nou acord cu UE? |
Functioneaza mai bine forumul asa.
|
Chiar putem posta cu diacritice? Ia să văd şi eu, să testăm şi noi înşine ca să vedem căciuliţele şî punctul pă î.
|
mie-mi plac si butoanele de la quick reply:
"Post Quick Reply" si "Du - te avansat" :) :) :) :) (bine ca nu e "du-te invartindu-te") |
da, mi-ai taiat cele 4 zambete ca sa poti zambi tu odata!
pai nu-i corect, domnii admini: daca citezi pe cineva care are smilies in text, se numara la comun emoticoanele? Si ce faci? Ori i le scoti pe ale celui citat ori nu mai folosesti tu? Si de fapt, care era problema cu prea multe smilies intr-un text? :( :( :( :( |
Numär nelimitat de smilies-uri. PUNCT!
|
Originally Posted by Dragomara:
Mda, inca un "feature" nedescoperit al vBulletin-ului... Am dezactivat optiunea si am dat dezlegare la zambitori. |
Märire Tie, Stäpâne!
:o:confused:;):):D:(:mad::p:rolleyes::cool::eek: |
NU SE POATE...!!!!
Pusesem vreo dooj de smiliesuri, si uite câte mi-a pästrat... :(( |
Foarte suparator ca nu ai link Sent Messages la mesajele private si trebuie sa intri in edit Folders etc.
Chiar nu se poate face nimic? |
Jenav binon stud jenetas e dunotas menikas. Do süvo padadilädon kobü tikäla- u sogädanolavs, kanon i palelogön as pon bevü ons, labü metods se jäfüds bofik at. As jäfüd, jenav keninükon donajäfüdis e yufajäfüdis mödik, soäs timav, jenotemipenav, genealog, vönapenav e vönamafav. Geböfiko, jenavans esteifülons ad tuvedön säkädis jenavik medü stud dokümas pepenöl, do vestig jenavik no pamiedükon te fa fonäts at. Valemo, fonäts nola jenavik kanons pateilön ad klads kil: utos, kelos pepenon, utos, kelos pesagon, ed utos, kelos pekipedon, e jenavans süvo gebons kilis valik. Jenavas kösömiko kazetons veüti fonätas pepenöl, kels primons pos datik penama. Kazet at edavedükon vödi: rujenav, kel tefon timi bü gebid fonätas pepenöl. Ibä penam ädavedon ün tims difik zi vol, dist vü jenav e rujenav süvo sekidon de top u de yegäd. Gretot pasetatima menik ekoedon vilön jäfüdisevanis dilädön oni ad dilots fasilikum ad studön e vestigön. Dabinons mods mödik, ön kels paset kanon padilädön: ma timav, ma kuliv, e ma yegäds. Dadiläds kil at no fakipons odis; kevobam komon süvo, a. s. in studs soäs „Vobanamuf Largäntänik ün Cenamatimäd, 1930-1945“. Mögos jenavanes ad bejäfön topis, timis u yegädis e go patädikis, e go valemikis, do klien nulädik binon patädikumam vestigas. Votans lesagons, das jenav evedon vöd „valemik“ keninükamü stud „valikosa“, kelosi sevoy dö paset menik, ab i mied at paletodon fa jäfüds nulik soäs jenav gretik. Jenav geböfiko pestudon zeilü bos plagik u teorik, ab atimo pastudon i te sekü nuläl täläktik.
|
Jäfüdisevanis!
|
OK - cu cele douä grupuri si sectiuni exclusive (Atelierul si Cineclubul) e BELEA MARE.
Grupurile existä, cu toti membrii dinainte. Totusi, doar UNII MEMBRI pot vedea/folosi sectiunile: stiu de Costobocus (care a postat un mesaj în Atelier, dupä Schimbare), de Dragomara (inclusä azi în Cineclub, la cerere) si de Plutonierul (o veche clonä autorizatä a mea), pe care l-am inclus în ambele grupuri si am postat mesaje-test din contul lui. In rest, se pare cä nici un membru nu are acces. Pe lângä astea, mai e "Sitcom Forge", vecin cu atelierul - de fapt, un forum vechi, mort, doar de interes istoric. Poate tocmai de-aia, desi îi sunt nu doar membru, ci chiar moderator (si de sectiune, si de grup), nici mäcar nu-l mai väd! Astept solutii. |
Pitbull,
măcar grupul Atelier. Sau măcar începeţi cu grupul Atelier. Nu de alta, dar mai sînt doar cîteva zile pînă la termenul final de înscrieri la concursul HBO... Unii poate mai avem întrebări despre una-alta. Se poate? Pls! |
eu vad ca am acces, dar am facut mari manevre:
Am intrat in User Control Panel la Group Memberships, am dat "join" la Atelier si Sitcom Forge (ca m-ar interesa si asta, in caz ca invie topicul) am asteptat pana am fost confirmat de Pitbull si uite-asa, cu perverseverenta am reusit. Dar Sitcom Forge tot nu vad. |
Originally Posted by Pitbull:
Am verificat inca o data setarile si toti membrii grupului ar trebui sa aiba acces pe forumul de Atelier. Poti sa-mi indici un user care, desi este membru al Atelierului, nu are acces pe forumul respectiv? |
Pe moment, nu stiu sigur de nici unul - pot doar sä bänuiesc, la modul general: oricare user dintre cei vechi, membri ai Atelierului, care au fost online dupä ce am postat eu topicul Test, dar nu a räspuns.
Se pare cä solutia e ca vechii membri sä solicite DIN NOU înscrierea în grupuri (Atelier, Sitcom Forge, Cineclub) - asta le-ar reactiva conturile de grupuri, care par sä se fi importat inerte... Chiar VA ROG, TOTI MEMBRII GRUPURILOR care nu aveti acces în ele, cereti din nou înscrierea - se face din Profil, menu-ul din stânga, jos, rubrica "Diverse / Miscellaneous", articolul "Grupuri de utilizatori": intrati, alegeti grupurile si cereti sä (re)deveniti membri. |
Nu e o parere, am 2 browsere si pe amandoua face la fel: categoriile semnalizate ca necitite raman semnalizate chiar si dupa ce ai citit tot ce era nou pe acolo. Cu refresh, cu click pe linkuri, orice ai face, raman semnalizate. Daca intri de mai multe ori pana la urma se de-semnalizeaza. E un nou mod de a face trafic? :rolleyes: :-D :mad:
|
Nu se poate totusi ca sa nu ma loghez (sa scriu din nou userul si parola) de fiecare data cand intru? Problema asta exista si la vechea interfata dar ma gandeam ca poate acum se rezolva...
O zic din cauza ca mi se pare ceva normal...ceva ce se gaseste pe foarte multe forumuri... |
Da, asta trebuie si se rezolve neapärat.
Astfel, vom scäpa si de "log-off"-uri - fiindcä nu se vor mai simti: primul refresh dupä mai mult de o orä te relogheazä automat. |
ciudat, la mine ramane logat toata ziua...
iar optiunea de a pastra userul si parola este din browser. alta e povestea: daca ma loghez din linkul principal de sus dreapta, e ok. daca intru pe topic, vreau sa raspund la un mesaj si-mi apar casutele de logare, canci. Cica userul sau parola nu-s valide. Si amenintari ca daca fac treaba asta de 5 ori nu stie ce-mi face :D |
Userul si parola sunt pastrate si la mine dar per total sunt 2 clickuri de fiecare data cand intri care pot lipsi...
Inainte era numai un click ca se pastrau la baza forumului... |
Quote:
la mine nu-mi apare ca optoiune decat sa parasesc grupul cinemagia |
Eu nu sunt membra a niciunui grup, dar cateodata mai trageam cu ochiul la scenaristi. Acum cica e privat si daca incerc sa intru imi spune ca nu sunt postari in acel forum. Dar pe prima pagina a forumului cinemagia, acolo unde apare numarul raspunsurilor din fiecare subforum, am observat ca numarul raspunsurilor a crescut. Numai membrii au voie acum sa intre acolo?
|
Îi forumul în Engleză sau mi s-o blocat mie?
|
Si la mine apare in engleza de vreo trei zile.
|
OK, încercäm asa:
Membrii grupurilor care nu pot folosi sectiunile aferente sä se auto-excludä, apoi sä solicite din nou înscrierea în grupuri. (Deocamdatä, am primit si aprobat solicitäri de la serbanmocanu si mersey.) |
repet pt a treia oara:
semnalizarea categoriilor (atentie: nu a topicurilor) e defectuoasa: trebuie sa citesc cel putin de doua ori ultimul mesaj postat ca sa se de-semnalizeze, sa treaca la "citite". very annoying, again. |
Same here.
@Pitbull ... can i join the groups ? |
Mi se pare inutil "Quick Reply to this message", ar trebui sa fie activat mereu "quick reply"
|
@Redmen
Be my guest. (Ti-am mai spus câte ceva si pe privat). @Promeee Ai dreptate, si eu m-am gândit la asta. |
Intrebare:
nu pot edita titlul unui thread nou decat o singura data? ca asa mi s-a intamplat chiar acum. Cand incerc sa-i schimb numele, noul titlu apare doar in post, ca titlul al postului nu al topicului. Mersi. |
si in plus, un thread nou creat nu mai poate fi sters?
ca nu-mi apar butoanele de delete. ![]() Alo!!! T.A.P.L.-u'! |
Multumesc mult pentru raspunsul prompt.
|
o sa-ti raspunda daniel cand o sa-ti vada postul ;)
|
in continuare nu pot sa postez la sectiune cinemagia...
|
De ce nu imi pot imaginea de profil? Am ntrat in editare profil, am dat clic pe browse, am selectat o imagine din calculator, apoi am dat clic pe modifica. Dar noua imagine nu se incarca, ramane cea veche.
|
Daca noua imagine e Uma sa stii ca iti apare :)
|
All times are GMT +2. The time now is 09:53. |