![]() |
Aaa ... Simonica Sensualalalala ... Udrea Lenutza au o reteta sigura ... da totusi stanga stanga sau cealalta dreapta ? Aaaaa ? :-D
|
Stânga care nu-i dreaptä!
Care-i treaba? |
Am gasit aici vis'a'vis de fostu' ... peste drum ... Gata asta e :cool: ... unde sunt io ? ce caut ? cine esti tu ? Aaaa ? :eek:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by Dragomara:
Cu o arma. De ce sunt mucii verzi? |
[quote=Dragomara]cum se scot petele de pe creier?!
Ca's facuti cu Dero Dalb .... O solutie sa scapam de ... MANELE SI MANELARI ... DEFINITIV 8) |
Originally Posted by corinka:
Pentru ca nu s-au copt(eeww:) La voi au inviat mustele? |
Nu, s-au trezit doar din hibernare.
(Alea moarte mai asteaptä pân-la Pasti, si tot sperä.) Cum spune un neamt la "Buzäu"? ;) |
Ich weiß nicht,cum se zice?:(
|
Păi aplică următoarele:
- neamţu', la "Bî", zice "pî". - neamţu', la "zî', zice "ţî". - neamţu', la "ă", zice "a". Vezi ce iese... ;) |
Pitbull a scris Buz?u, in germana "?" se citeste "e", dar, avand in vedere ca "?" dupa aceea urmeaza "u", avem grupul "eu" care se citeste "oi", deci neamtul va citi butzoi. nu stiam ca b se citeste p.
Edit ? = a cu doua puncte deasupra |
Uhmm its .... P*(u)*(ţ)*(a)u :p
|
Originally Posted by Se7en:
Cu siguranta va citi neamtul litera ?!!! |
Ce mai faci,Cinemania?
Si Daniel,adminul,converseaza pls cu noi.Da?:love: |
da stiti cum zice un francez la lamaie...(pe testate)....lamuie...:p
|
Unde-ai fost,Bre? Ai avut treaba?
|
Originally Posted by bre:
Mulţi dintre străinii care nu pot concepe literele "ă" si "î" zic în locul lor: "o" şi "u". Deci: "lomuie"! ("Lom muie") Revenind: cum zice neamţul "se spală pe lăbuţă"? |
Sa-i dea cineva un sut lui cinci-centi asta cu spammurile lui peste tot.
Ne lashi?? :mad: |
L-am raportat ca spam (iconul äla triunghiular cu semnul exclamärii, ca un semn de circulatie, din stânga-jos).
Deci, cum e? (Aia de sus.) |
am primit mail de atentionare si am sters postul respectiv
slim_shady primeste un avertisment |
Hai, mä, Stefane - bine cä nu-i dai si un bubon, pe lângä avertismentul äla!
Nu e user de-ai nostri, e spammer profesionist - ban definitiv (pe bune!) de user, e-mail si IP! |
Se spala pe labuta:
spala - waschen spăla - waschen spăla - waschen und bügeln spăla - waschen spăla - aufwischen spăla - spülen spăla - waschen spălare - Waschen spălare - Wäsche spalarea creierului - Gehirnreinigung spalari - Waschungen spălat - wusch spalat - Reinigung spălător - Waschmaschine spălător de maşini - Waschmaschine spălătoreasă - WäscherIn spălătorie - Wäscherei spalatorie automata - Waschsalon spalatul vaselor - oben sich waschen spalatura interna - Enema spalatura(med) - Douche labă - Pfote laba piciorului;palarie - Trilby Acum,draga Pitbull,te duci la topicul cu "Recunoasteti personajul" la staruri ? Pe prima si pe ultima pagina ? |
@pit
nu vreau sa dau azi primul ban pe noua cinemagia :) |
@StefanDo:
Da, just, lunea nu e bine să dai nici un bann. @Dragomara: Fiindcă există
Originally Posted by Pitbull:
N-am primit răspunsul corect, deşi Pauline a contribuit cu diverse forme germanice ale verbului "a spăla" (care întâmplător era fix secundar ca semnificaţie). |
da, am avut ceva treaba dar am revenit.... :) hai raspundeti lui pit, ca-s chiar curioasa cum o poceste neamtu' |
1) "se spală pe lăbuţă" => ze spala pe lapuţa
2-a) E într-o dimensiune aflatä în comunicare strânsä cu a noasträ, dar diferitä - deci, nu-l putem localiza în spatiu, conform coordonatelor noastre (dar nu te alarma; nici n-ar fi nevoie). 2-b) Nu, nu-l putem extirpa, fiindcä el nu e un accesoriu, e EUL însusi. Ar fi ca si cum ai încerca sä-ti dezbraci hainele de propriul täu trup din ele. (Desigur, invers se poate: îti poti extirpa trupul, prin suicid; si te frigi, de nu stii ce-i aia!) * * * Foaie verde si-un cretin, Unde-o fi Eufrosin? |
@Pitbull
Eufrosin este la vanatoare cu Petrosin. Intrebare-ntrebatoare: Care pasarica zboara cel mai sus? |
N-are cum - sunt unul si acelasi.
Räspunsul era: "A lui Tereshkova!" - da' nu mai zboarä de mult. Acum ar trebui s-o alegem pe una din alea care zboarä cu naveta spatialä. Foaie verde si-un tembel, Oare ce-o mai face Mel? |
... Cikalaka ciki cea ... :cool:
|
Ce-ntrebare-i asta...?
|
dintre doua minti....aaa....te dai cap in cap?:d
|
Unde ? Au bagat manele la sectie ? beton ... in celula ... si fara lumina ... :cool: Made in RO
Ce ziceam ? aaaaa ... dc ? ete na ... |
tolt de molcovi aveti?
|
Avem tolt da se da numa' editia de celula :rolleyes:
|
si batai si taieturi si violat ... le primesti tot gratis :) you haven't seen 'Oz', have ya ? ;) |
... Oz RuleZzz ... tare de tot sa moara Franta serialu' asta ... Dragomara ... un coleg de celula ... primesti ? O Pasha cit de darnicA esti ... :D
|
Filmul lui Radu Jude
(Postez cronica intr-o ora, si se va vedea de ce.) |
Cum se fac poze la filme în BS player?
|
Masaj ? tie ? deci ... te bagi ? GARDIAN ... sa nu fim deranjati :p |
Originally Posted by Suspect de bizar:
Tasta P SI GASESTI POZA IN FOLDERUL BSPLAYER ... ENJOY :-D |
O masina a timpului ? si poate cistigam la LOOOOTOOOOOOOOOO .... EEEEE ? :-P aha |
Cine e tatal Anei-Maria Marinca?
|
Sotu' lu' mama ei ;) |
E regizor si el,sau prof,you silly...
|
Banuiam ... ma' bad ... ma' bad :rolleyes: |
Think like this: "Ca sa dai timpul inapoi nu poti. Nu, oricat te-ai stradui, nu poti! Filmele SF sunt filme SF si atat. DAR POTI FACE in FELUL urmator: imagineaza-ti, tu pe tine, peste 10 ani (ten years later), cum te vezi tu atunci, in 2019...Te transpui in pielea Dragomarei din 2019. Apoi te gandesti ce ai fi vrut (vrei) sa schimbi in urma cu 10 ani - adica in 2009 - sa fii "altfel" in anul 2019; sa ai ce iti doresti, sa fii cu cine iti doresti, stii tu, etc. Si incepi de acum, te pui intr-un colt al camerei ca fiind Dragomara-2019 si ii impui "infantilei" Dragomara-2009 care se afla in unghiul opus (in diagonala, chiar daca e trapez), CE SA FACA, ce sa schimbe, ce sa viseze, ce trebuie sa schimbe, cu cine sa nu se-'ncurce, etc. Eventual pe un ton imperios necesar si autoritar. " Cel mai infricosator aspect e ca jocul asta chiar merge, eu n-am incercat cu mai mult de 12 luni in viitor cand am vazut ce se intampla. Dar revenim la enigma ta, pe tine te intereseaza doar calatoria in trecut si numai asta: Pitbull a spus in felul urmator, cum se poate da timpul inapoi pe forum, deschizi un topic, postezi un nr de mesaje egal cu numarul anului in care suntem (de ex: 2009), apoi incepi sa stergi, unul cate unul; si ca sa ajungi in anul - 1999 sa zicem - stergi 10 mesaje: 2009 - 10 = 1999. Asa m-a invatat Pitbull, dar eu nu l-am crezut, insa poti sa-ncerci, eu nu am incercat. |
Originally Posted by norww3:
|
Originally Posted by norww3:
|
Not yet ... am cautat o vreme si am renuntat o vreme pina gasesc o varianta mai ok , de ma preferinta dvd ...Sper sa fie asa bun cum este laudat ... dar speranta moare ultima ... Sper ...:rolleyes: |
Ce ati mancat azi?(ador ciupercile).
|
All times are GMT +2. The time now is 18:51. |