![]() |
Twilight este un film destul de dragut,adik nu e horror sau altele.Filmul se cocentreaza mai mult pe povestea de dragoste si cum trec ei peste anumite obstacole!Cu vampiri adik sange alea alea mai da aroma filmul ca sa mai atraga si alti iubitori mai hardcore de film!In rest,mai bn mergi cu iubita dak nu esti un fan al seriei:D
|
claudiu-daniel lugoj
Prima parte este ok,a doua este mai slaba.
|
Chestia asta puteai s-o exprimi pur si simplu dandu-le note. Cred ca Pitt a observat asaltul de posturi de genul asta si vroia sa te faca sa scrii si tu niste pareri mai complexe, nu 10 la 3 lei :)
on: Seria Twilight in general mi se pare clar dedicata adolescentilor. Filmul se bazeaza pe un oaresce simt estetic,fiecare cadru fiind presarat cu un stil romantic-gotic. Acest element nu este totusi de efect pentru ca este prea lipsit de substanta. Pentru mine intra la categoria filme repede uitate, la care te uiti de chestie. |
Foarte frumos filmul, imi place enorm de mult...abia astept sa vad Eclipse:D !
|
Unul dintre cele mai proaste serii pe cale le-am vazut si auzit dintre toate.Rahat Turcesc si Britanic:)) :))
|
Am citit toate cartile si am vazut cele 3 ecranizari de pana acum. Slab, foarte slab... cel putin din punctul de vedere al unui fan al genului, mie nu mi-au placut.
Cartile sunt foarte siropoase, scrise intr-un stil gen Sandra Brown sau Sidney Sheldon. Le salveaza un pic ideea indienilor care se transforma in lupi (si putin volumul patru prin schimbarea punctului de vedere de la Bella la Jake). Ideea in sine nu e rea... poate ar fi iesit mult mai bine din mana unui scriitor cu mai mult talent. Filmele sunt si ele destul de slabe, fiind salvate doar de efectele speciale. Partile a doua si a treia sar foarte brusc de la un cadru la altul, daca n-as fi citit cartile mi-ar fi fost dificil sa inteleg legaturile lipsa. In plus, nu inteleg ce naiba gasiti asa sexy la Pattinson ala, ca arata jalnic (si la figura si la fizic)... mai bine arata Taylor Lautner (Jake). |
Primul - asa si asa
Al Doilea - hmm... Al treilea - (:| Al Patrulea:-& |
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |