![]() |
@mafalda
but you were not invited :lol: |
Las-c-o invitäm acum.
Sä-mi iau si eu mäsuri de prevedere - cä dacä plouä? |
Ca sã vedeþi cât de ignorantã pot fi... toate ca toate... dar la Bellu voiam ºi eu. Am fost anul trecut la artiºti... dar nu am putut sta mult ºi am vãzut puþin. Deci mie pe asta chiar mi-e ciudã. :hmm:
|
Singurul lucru care il vreu este sa faceti si poze si sa le postati aici.Biensur,daca toata lumea doreste asa ceva :)
|
Sau un filmulet mai bine...eu sunt liber sambata intre 14:00 si 16:00, daca mai sunteti pe acolo as putea da si eu o fuga sa va filmez. :D
|
S-a fait.
|
Voi veni si eu sambata pentru ca nu vreau sa ratez o asemenea ocazie. Adica sa vad un film bun si sa vad cum arata forumistii (scuze pt eroare) cinemagia.
|
doar sa nu veniti de la bellu mai multi decat ati intrat :)
|
Wow, mi-ai dat o idee!
Ce-ar fi sä-i aduc si pe Amza, Bibanu', Birlic, Cotescu, Cozorici...? E? Ee?? EEee?!!!?
Originally Posted by cornel:
(Bine cä n-ai scäpat un "i" - unde nu trebuia!) |
bine, sa vina si ei, doar sa se spele un pic de pamant inainte, da? :)
|
Unde, cã din Bellu pânã-n City n-are duº...? :?
|
Daca ploua nu mai vin la Bellu, vin direct la City !
|
Si dacä nu plouä, nu mai treci prin City, te duci direct la Bellu?
|
Nu ca sa raman acolo!
Sunt unele femei care ar vrea sa-mi manance coliva! Si mai pretind ca-mi sunt prietene... |
O sa purtam niste ceva cu userul de pe forum scris pe acel ceva?
Ma gandeam sa-si puna fiecare de acasa un ecuson... ceva. :) |
Un ceva care sä fie ceva mai bun ar fi ceva subtitluri, ceva...
|
Eu cumpar muraturile de la supermarket! :P
|
E adevarat ca supermarketul le dezvata pe femei sa mai fie gospodine!
Deh! Criza de timp! |
Ehei, avem trailerul de la Nunta muta; eu dupa ce l-am vazut, am devenit nerabdatoare sa vizionez maine filmul.
|
pentru nunta muta luati ceva pastile anti-ameteala la voi ;)
|
MISTO ! :)
|
Ahaaaaaa!
Forumeeting! Si nu ziceti nimic? Shortcut-ul meu direct si doar la cinematografia romaneasca mi-a jucat festa, eu intram doar acolo iar voi aici puneati de-o nunta. Se mai fac inscrieri? Si daca da: - cum ne intalnim, recunoastem? - cum se cheama bodega de vizavi, in caz de intarziere la film? |
Intrebarea nr. 1: Care vezi o adunäturä distinsä de sonati, noi suntem äia.
Intrebarea nr. 2: Idem la fel. Remarca färä numär: vezi dacä umbli prin forum cu ochelari de cal? De-o SAPTAMANA e topicul ästa aici! O ZI dacä mai erai cäscat - p-iz-dai seama cä ne pierdeai? |
Originally Posted by Pitbull:
ei, acu' sa nu facem din monoclu de tantar ochelari de armasar. vad eu ca daca mizezi numai pe cinematografia romaneasca ai de pierdut. Daca tot se merge la Bellu, nu o ingropam si pe ea, ca poate renaste? |
da' si voi, sa nu va scape o vorbulita despre asta pe cinematografia romaneasca sau pe privat... incep sa intru la idei :P
|
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
O sa vezi tu maine ce plina de viata e ;) Te-am trecut pe lista si pe tine, Led-Ze-Pencil. Ne vedem maine! Va asteptam, pupam, ovationam, pozam (la cerere), adulam. |
Originally Posted by Gloria:
@ Led-Ze-Pencil da' daca nu vezi (ca nu ai ce la nunta muta!), sa nu fugi cu ea peste drum! ca mi-e ca daca o ingropi nu mai vad aurora la anu' si nu-sh' ce ti-as face!!! ca pina'la viata de apoi as mai urmari citeva povesti romanesti! |
despre cinematografia romaneasca:
pana la Aurora mi-e sa nu fie ceva Intermediar de vina fiind Tranzitia bat-o vina, ca ii spun sa plimbe Ursul si inca vreo doua legate de Viata mea sexuala. |
Vizionare placuta tuturor si distractie placuta.Si nu uitati de poze :)
|
Fu cul.
Cu poze. |
Am avut filmare toata dupa-amiaza. Imi pare rau ca nu am putut veni.
Eh, next time. :love: |
Gata deja ? Credeam ca stati pan` tarziu in noapte.
|
Eh, lasa ca nici Noaptea Devoratorilor de Publicitate nu tine chiar toata noaptea, cel putin nu in Ploiesti. :hmm:
|
cred ca r se referea la forumeeting ;)
|
Nici "Noaptea mortilor vii" nu tine toata noaptea dar e foarte mistoaca :lol:
|
no,
ati ramas muti dupa 'nunta muta' ? |
:D
or fi baut si sunt muti de betzi :D |
Pe bune!
Am ajuns acasä, am picat în pat (pe la vreo 19:30), si nu m-am mai trezit pân-la patru jumate-n zori de zi. |
zi, m-ai asteptat la cimitir? (mama cum e intrebarea asta) sper sa ma ierti dar am ajuns acasa la 7 dimineata :( |
Ti-am primit SMS-ul în metrou, între Unirii si Tineretului.
Atunci am sunat-o pe Mafalda s-o întreb dacä mäcar ea vine - si era în vagonul de aläturi. Cum probabil eu o sä mä duc înaintea ta (doar dacä nu cumva ai în plan ceva accidente, sinucideri, leucemii sau alte prematuritäti), îti promit s-am sä te astept la cimitir - cu flori! |
Mii de scuze Gloriei,dar a intervenit ceva: probleme grave de familie,sanatate,desi eram ca si venita in Bucuresti.Poate altadata cu placere,daca admina e la fel de draguta si aceeasi,relatiile in general pe forum nefiind f calduroase(intre useri).
Ooooooook,cum a fost,unde sunt pozele? Daca nu aratati,nu va credem..daca puneti poze ,pun si eu,proaspete,sa "ne vedem" asa... PS: Led-ze-Pencil,semeni bine de tot cu Pitbull :lol: |
Originally Posted by Pauline Kael:
Multumesc, pauline, e un compliment. Oi fi o clona a lui si voi fi dat afara. |
Eu pun pozele, dar sa-si dea acordul toata lumea.
S-au lua si niste interviuri despre Nunta muta; au vorbit, in ordine, Egon, Cinemania, Mafalda, Se7en. La montaj, insa, nu stiu daca se va pastra ordinea. Daca iese bine materialul, il postam online, pe Cinemagia. Cat priveste pozele, e toata lumea (fotografiata)de acord sa le postam aici, pe forum? |
Eu sunt pentru.
Cine e împotrivä? Abtineri, tovaräsi? |
Eu sunt pentru :D!
Apropo,veniti repede cu cronica filmului,ca am vazut azi prezentarea lui la TV si sincer nu prea ma tenteaza. |
dar se exista de ore bune
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=17243 |
Ahh...eu o cautam la acum pe ecrane
|
Post Forumeeting!
A fost super, mai vreau! :) |
pentru |
Originally Posted by Gloria:
De acord sa postam pe forum! |
All times are GMT +2. The time now is 10:37. |