Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Cel mai asteptat film romanesc al lui 2009? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94090)

StefanDo 14 Nov 2008 15:41

ai lansat vreo campanie pro netzer/voican? altfel nu-mi explic locul 2 in topul celor mai asteptate filme... :D

marx 14 Nov 2008 16:12

tu te lauzi cu topicul ala inutil?

StefanDo 14 Nov 2008 17:25

nu stiu ce-ti suna a lauda

e surprinzator pentru un film/regizor low-profile sa sara in fata lui mungiu, puiu, mitulescu etc., e clar ca a fost "ajutat"

marx 14 Nov 2008 17:56

bah, inainte sa ma acuzi pe mine de tot ce ti se pare tie suspect (ca sa nu spun in public mai multe), ar fi mai bine sa afli mai multe despre cinematografia romaneasca, despre care zici ca te ocupi.
"Medalia de onoare" este un proiect care a obtinut un punctaj mare la CNC, are un regizor premiat la Locarno (festival de serie A, daca nu stiai), are un scenarist f bun, la fel, cu multe filme premiate, montaj & imagine aceeasi oameni din ekipa Nemescu-Voican validata si international, si tu spui ca e "low-profile"?

StefanDo 14 Nov 2008 18:13

in comparatie da, este low-profile

da o cautare pe google dupa medalia de onoare. Apare in articolele despre castigatorii CNC si de-atunci nimic, pana la stirea despre poll-ul Cinemagia, preluata de multi

si atentie la ton, te rog, n-o sa-ti mai trec cu vederea iesirile

marx 14 Nov 2008 18:31

Originally Posted by StefanDo:

in comparatie da, este low-profile

da o cautare pe google dupa medalia de onoare. Apare in articolele despre castigatorii CNC si de-atunci nimic, pana la stirea despre poll-ul Cinemagia, preluata de multi

exista stiri amanuntite despre filme aflate in pre-productie?
si nu e vina ekipei filmului ca nu exista informatii, ci a jurnalistilor care se ocupa de nimicuri. pana sa-ti atrag eu atentia de Netzer si de Medalie habar n-aveai de existenta lor. tu esti axat fix pe 2-3 regizori, ca multi alti copilandri ce intra pe site=ul asta sau aiurea. si ce tu nu cunosti, ti se pare "low-profile". vax.

StefanDo 14 Nov 2008 18:39

asa e, tu esti unicul meu contact cu cineastii din Romania

ai scris ceva de medalia de onoare pe punctfilm?

da, doar ca a castigat la CNC

marx 14 Nov 2008 18:44

Originally Posted by StefanDo:

asa e, tu esti unicul meu contact cu cineastii din Romania

ai scris ceva de medalia de onoare pe punctfilm?

da, doar ca a castigat la CNC

1. nu draga, nu-ti sunt "contact", iti sunt profesor. de cate ori te-am prins cu temele nefacute?!
2. punctfilm e la hibernare de ceva timp, dar cand iti vad amatorismul parca ma apuca entuziasmul sa-l redeskid.
3. si pe celelalte filme ce le scoate din "obscuritate"?

Proletar 14 Nov 2008 21:33

Originally Posted by marx:

Iar despre Tudor Voican, are vreun film nepremiat?
Cine are sansa sa participe la Atelierul de scenaristica sustinut de el, care va incepe saptamana viitoare, va vedea exact ce-i trebuie unui scenarist de calitate.

Eu am vazut niste scenarii de Tudor Voican notate cu 4, unul chiar la cel mai recent concurs CNC, sectiunea scurt metraje.
Ma intriga treaba asta.

marx 14 Nov 2008 23:07

Originally Posted by Proletar:

Eu am vazut niste scenarii de Tudor Voican notate cu 4, unul chiar la cel mai recent concurs CNC, sectiunea scurt metraje.
Ma intriga treaba asta.

la juriu te-ai uitat? te-ai lasa evaluat, fara sa fugi, de irina margareta-dristor?

Proletar 14 Nov 2008 23:36

m-am uitat si la juriu.

m-am uitat si la palmaresul din ultimii 3 ani.
cu exceptia scenariului Medalia de onoare, notat cu 9, rezultatele lui Tudor Voican sunt cele de mai jos:

4.07 - Minerii, iulie 2008, scurtmetraj
3.40 - Himera, nov-dec 2007, scurtmetraj
3.07 - Copilul Adrian, nov-dec 2007, lungmetraj
3.93 - Airbaging, nov-dec 2007, lungmetraj debut
3.08 - Copii de mafioti, nov-dec 2007, proiecte dezvoltare
3.00 - Eu, prietena si iubitul meu, nov-dec 2007, proiecte dezvoltare
5.00 - Bilet pentru Bucuresti, iulie 2007, scurtmetraj
5.70 - Ziua a 7-a, 2006, scurtmetraj

marx 14 Nov 2008 23:49

vezi ca ti-a scapat un lung-metraj castigator si un doc, daca tot faci pe infailibilul.

1. e normal ca atunci cand ajungi la un anumit nivel sa te axezi pe proiecte mari;
2. pana la urma care e tulburarea ta?

Proletar 14 Nov 2008 23:52

vezi ca ti-a scapat un lung-metraj castigator, daca tot faci pe infailibilul.

1. e normal ca atunci cand ajungi la un anumit nivel sa te axezi pe proiecte mari;

am mentionat lungmetrajul castigator, Medalia de onoare.

tulburarea mea e urmatoarea: cum poti da lectii de scenaristica "de mare calitate", cand tu cu greu sari peste nota 4 la propriile scenarii?

Proletar 15 Nov 2008 00:02

dar, in fine, nu e treaba mea Tudor Voican.
insa as fi mai retinut cu ridicarea unor socluri.

marx 15 Nov 2008 00:23

vezi ca ti-a scapat un lung-metraj castigator, daca tot faci pe infailibilul.

am mentionat lungmetrajul castigator, Medalia de onoare.

1. ete nah, care nivel?
2. tulburarea mea e urmatoarea: cum poti da lectii de scenaristica "de mare calitate", cand tu cu greu sari peste nota 4 la propriile scenarii?

asa esti doar zi de zi sau all night long? adica 4 lung-metraje castigate la CNC + un doc l-m, 2 selectii la cannes, premiu la cannes, premiu la roma, alte cateva zeci de premii, pula, ca nu mi le amintesc pe toate acum, pt tine sunt nivel zero?

PS:
MIHAELA
SCHWARTZENBERG/LAURA COROIANU MIHAELA
SCHWARTZENBERG 6.33

RADU GABREA RADU GABREA 9.02
ANTONIU BERENYI ANTONIU BERENYI 8.58

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

RAZVAN RADULESCU/ MALISSA RAAF
RAZVAN
RADULESCU/
MALISSA RAAF 5.83

TUDOR VOICAN MARGINEANU 5.83

CRISTI PUIU NU ESTE STABILIT 5.75

ADRIAN SITARU ADRIAN SITARU 3.33

BOGDAN MUSTATA BOGDAN MUSTATA 2.67

HANNO HOFFER HANNO HOFFER 3.33

MARIAN CRISAN MARIAN CRISAN 4.73

DAN PURIC DAN PURIC 3.40

ce deduceam de aici? ca raduleasca cam da clasa la toata cinematografia romaneasca, iar zimbrii gabrea si berenyi sunt niste scriitori de elita, dar nu prea pot dresa travellingu....

ehhh, cam asta e, domnu scriptorescu, treaba cu scenaristii adevarati.

Proletar 15 Nov 2008 00:29

iti repet, nu e treaba mea Tudor Voican.
am vrut doar sa-mi exprim nedumerirea vizavi de aceasta contradictie: note de 3 la CNC, dar alura de profesor.

Proletar 15 Nov 2008 00:32

il vor intreba aia din sala: dom' profesor, dar in scenariile alea de 3.08 si 3.00, ce reguli ati aplicat si de ce n-au dat rezultate?
ce-o sa le raspunda? stiti, comisiile...

marx 15 Nov 2008 00:37

iti repet, nu e treaba mea Tudor Voican.
am vrut doar sa-mi exprim nedumerirea vizavi de aceasta contradictie: note de 3 la CNC, dar alura de profesor.

ok, il lasam pe Voican in pace, dar sa ducem ecuatia pana la capat:

BOGDAN MUSTATA 2.67.......ursuletz d'oro

mihaela radulescu 6,33... oscar pt intreaga activitate ;)

nu-i asa ca vrei sa-i iei locul lui dani?!

ps: eu m-as bucura ca cineva de pe acest forum sa fie printre cei acceptati la Atelier si apoi sa posteze onest experienta de acolo. tu esti osificat in dogme si refuzi orice argument.

Proletar 15 Nov 2008 00:42

ps: eu m-as bucura ca cineva de pe acest forum sa fie printre cei acceptati la Atelier si apoi sa posteze onest experienta de acolo. tu esti osificat in dogme si refuzi orice argument.

perfect de acord, dar sa-l intrebe si de notele alea.
chiar ar fi interesant de aflat explicatia din punctul sau de vedere.

marx 15 Nov 2008 00:58

perfect de acord, dar sa-l intrebe si de notele alea.
chiar ar fi interesant de aflat explicatia din punctul sau de vedere.

a cata oara zici de notele alea care nu sunt mai mici decat ale altora cu nume in cinemaul romanesc?!

vrei note?, poftim note:
http://www.imdb.com/name/nm1277847/filmorate

1. (8.37) - Marilena de la P7 (2006)
2. (8.15) - Binecuvântata fii, închisoare (2002)
3. (8.10) - California Dreamin' (Nesfarsit) (2007)
4. (8.08 )- Poveste la scara 'C' (2003)
5. (8.00) - Mihai si Cristina (2001)

Writer 7.99

si daca vei cauta la restul, vei gasi:
radulescu 7.23 , 7.90 porumboiu, puiu 7.12, mungiu 7.07, pintilie 7.96

ps: alte idei fixe mai ai?

Led-Ze-Pencil 15 Nov 2008 09:12

Eu nu pot sa ajung azi la forumeeting, scuze.
N-are nici o legatura cu topicul de aici sau cu polemicile in curs dar la cafenea tot eu eram cel care a scris ultimul si n-am vrut sa dublez postul.
Pur si simplu a intervenit ceva si nu mai pot veni. Va doresc un meeting reusit.

illotempore2002 15 Nov 2008 15:56

il vor intreba aia din sala: dom' profesor, dar in scenariile alea de 3.08 si 3.00, ce reguli ati aplicat si de ce n-au dat rezultate?
ce-o sa le raspunda? stiti, comisiile...

Cand va ziceam ca unii-s invidiosi nu m-ati crezut

:D

illotempore2002 15 Nov 2008 16:19

draga proletare,

pana si Felinni sau Truffaut au supt-o cu filme mai slabe, ce ti se pare asa de incredibil ca un scenarist tanar sa aiba si scenarii foarte bune si unele mai putin bune?

si cel mai complet si complex scriitor da rateuri. o chestie asa de simpla de care te legi cu disperare. in 6 din cele 7 postari ale tale te iei de niste note mici.

ca sa nu mai zic ca nu ne plac scolarii care au nota 10 pe linie. sunt plicticosi!

Proletar 15 Nov 2008 16:59

Originally Posted by illotempore2002:

pana si Felinni sau Truffaut au supt-o cu filme mai slabe, ce ti se pare asa de incredibil ca un scenarist tanar sa aiba si scenarii foarte bune si unele mai putin bune?

3.00 nu e nota unui proiect "mai putin bun", ci a unuia catastrofal.
daca ar fi fost unul, doua, as fi spus ca sunt accidente.
dar am enumerat vreo 5-6.
in rest, e inutil sa ma provoci.

marx 15 Nov 2008 17:04

mesaj cenzurat pentru continutul ofensiv

Pitbull 15 Nov 2008 17:11

frustratu p****.

...platonician? :huh:
...posomorât? :shock:
...pantagruelic? :?

Proletar 15 Nov 2008 17:12

Gata, pana aici!
Nu am intrat pe acest forum ca sa fiu injurat mitocaneste.
Poate ca obrazul unora e suficient de gros sa suporte astfel de tratamente faciale, al meu nu.
Renunt la acest contact virtual cu o gasca de birjari.

Mala Portugal 15 Nov 2008 17:15

:alien: 8

marx 15 Nov 2008 17:16

Pitbull 15 Nov 2008 17:19

Am cenzurat insultele lui Marx, si propun bannarea lui pe o säptämânä.
Pânä atunci, las topicul închis.

StefanDo 15 Nov 2008 17:47

marx bannat

Pitbull 15 Nov 2008 17:55

Topic redeschis.
Proletar rechemat.

redmen 15 Nov 2008 18:09

pana si Felinni sau Truffaut au supt-o...

Cashto esprimarea :shock:

redmen 15 Nov 2008 18:09

Proletar noi baietii cei buni te vrem inapoi :)

Proletar 15 Nov 2008 21:01

am stat si m-am mai gandit la o chestie.
stiu ca forumurile sunt o buna oportunitate de defulare.
mai ales cele de pe site-urile cluburilor de fotbal.
ma gandeam asa: mai, daca as fi stat la o masa cu marx si discutam despre voican sau oricine altcineva...si eu as fi spus de notele de cacao luate de 3 (trei) ani incoace...iar marx mi-ar fi zis "bai, retardatule, frustratu' p...", poate ca, cu toata bonomia mea de director de editura (cum a remarcat candva Pit), i-as fi tras un cap in gura.
scurt, barbateste.
nu stiu daca m-au injurat in fatza 2-3 oameni in toata viata mea.
intreg comportamentul meu nu a permis un numar mai mare.
ca multi dintre cei de aici, nu sunt genul de om care sa se apuce de scandal aiurea, sa starneasca certuri ca asa au ei chef.
si uite ca nimeresti peste un bizon care, in dorinta de a fi "neconventional" sau poate ca e doar prost crescut, iti tranteste o injuratura.
o injuratura care, crede el, ii sporeste nonconformismul.
ar trebui sa nu ma enerveze afronturile acestea de bufet de gara.
ar trebui sa ma gandesc ca sunt destui oameni de calitate care ma apreciaza, care imi respecta tonul civilizat si ponderat.
de ce totusi ma agita o injuratura anonima?
habar n-am cine este marx.
habar n-am cate randuri a scris el, ca scenarist.
eu am scris si scriu, si muncesc de-mi zbarnaie creierul pentru tot felul de angajamente.
la fel ca si cativa de aici, care chiar stiu ce-i aia paine de scenarist.
asa ca stiu, la bruma mea de experienta, ce inseamna meseria asta.
si vine marx, care ma injura.
de pe ce postament ma insulta?
ce are in spate marx, ca experienta cinematografica?
de ce ma injura?
pentru ca am indraznit sa spun ca inca nu cred in capacitatea lui voican de a da lectii?
voican care poate o fi un scenarist bun, dar sa nu uitam contextul emotional in care s-a ajunse a se vorbi de california dreamin' si celelalte scenarii semnate impreuna cu regretatul cristi nemescu.
in fine...

Led-Ze-Pencil 15 Nov 2008 21:44

Se pare ca daca va vrea cineva sa zica ceva de rau pe forum despre Netzer, Voican sau oricine din echipa respectiva, va trebui sa primeasca in piept o Medalie de onoare iesita din bojocii marxisti infierbantati.
Si eu era sa calc pe bec cu o gluma dar intrucat nu tineam mult la ea am rezolvat conflictul amiabil, pe privat. Agresivitatea ripostei insa am simtit-o.
Ce facem? Ori ignoram subiectii respectivi (Netzer et Co) ori facem cultul personalitatii lor? Sunt sigur ca Voican nu l-ar fi felicitat pe marx pt modul cum i-a luat apararea.

Proletar 15 Nov 2008 22:46

@led ze pencil

problema e ca, daca iti exprimi anumite retineri vizavi de o serie de scenaristi, esti taxat ca invidios, "ciudos", frustrat, etc.
eu cred ca nimeni de aici nu poate fi catalogat astfel.
cel putin in cazul lui voican, eu chiar n-am nici un interes sa-l denigrez, mai ales ca am avut ocazia ca un scenariu de-al meu sa fie supus unei analize facute de el, o analiza pertinenta, profesionista, pentru care i-am multumit.
ce nu-mi place mie e urmatorul lucru: abia am scos capul in Europa si deja ne credem cei mai tari.
creem legende ale scenaristilor si regizorilor in viata, le facem un cult al personalitatii, dupa bunul obicei romanesc.
pe site-ul punctfilm.net, pe care probabil il pastoreste marx, scrie editoriale voican...bineinteles ca astfel se explica mustarul sarit al lui marx...acelasi spirit de cumetrie, de bisericute, de cine nu-i cu noi e impotriva noastra...
dar gata, vorbesc prea mult, la nervi si risc sa par carcotas.

mirodoni 15 Nov 2008 22:54

Proletar, dacã te bagi în tãrâþe, te mãnâncã porcii. Nu e de vinã Marx, ci sistemul care-i permite sã te înjure fãrã sã ºtii cine e. Nici eu nu ºtiu, dar este unul dintre cei mulþi care în spatele anonimatului îºi permit orice. Aºa este înþeleasã la noi democraþia !(vorbe mari !) Dacã ar fi trecute la „Profil” datele reale, ar rãmâne forumul gol ºi nu are nimeni acest interes. Bannarea este cea mai ineficientã soluþie, apar clonele. ªtii bine ce am pãþit eu, nevinovat ! Soluþia ar fi ºtergerea mesajelor
„ofensatoare”, nu „ofensive”. Dar e multã muncã, iar „traficul” ar avea de suferit. ªi nu are nimeni acest interes.
Dar ºi tu insiºti prea mult. Dacã scoþi în faþã numai notele proaste ale lui Tudor Voican, se va gãsi unul care sã le scoatã numai pe cele bune. Nu lua în calcul notele puse de alþii, nici mari nici mici. Judecã scenariul sau filmul din punctul tãu de vedere. Apoi vezi în ce mãsurã au ºi alþii aceeaºi pãrere. Pentru „California...”, este un exemplu de cum NU se scrie un scenariu. Are bãgate în el, cu toptanul, de toate. Nu e pãrerea mea, este pãrerea celor care þineau prelegeri despre cum se scrie un scenariu, aºa cum þine Tudor Voican acum. Am citit scenariul înainte de a ajunge film. Credeam cã filmul va fi fãcut praf de criticã, dar n-a fost aºa. De ce ? Pentru cã nu are importanþã cum e scris scenariul, are importanþã cine l-a scris.
Nu înseamnã cã dacã Tudor Voican a scris un scenariu dedicat bunicului sãu, scenariul este genial. E nevoie de alte argumente

redmen 16 Nov 2008 00:04

Eu cred,si probabil una din supararile lui Proletar este si asta,ca problema cu acest nou val al cinematografiei romanesti este faptul ca sunt cateva nume (regizori,scenaristi samd) care sunt pe buzele tuturor,carora li se da credit pentru absolut orice,care au intaietate si la concursurile CNC si altele de gen.Chestia asta e un lucru daunator pentru restul de regizori,scenaristi samd care incearca sa dovedeasca ca sunt la fel de buni ca si cei care ii cunoaste o tara intreaga dar nu li se da ocazia tocmai din cauza acelor cativa oameni.

Mala Portugal 16 Nov 2008 00:11

Originally Posted by mirodoni:

Nu înseamnã cã dacã Tudor Voican a scris un scenariu dedicat bunicului sãu, scenariul este genial. E nevoie de alte argumente

Jessica, Jessica Simpson, you've got it all
wrong.

Proletar 16 Nov 2008 00:17

si nu auzi pe nici unul dintre ei spunand: "cred ca am gresit asta si asta in filmul meu" sau "nu cred ca meritam acest premiu"...etc.
nici o urma de modestie.

redmen 16 Nov 2008 00:21

Corect.Asta cu lipsa de modestie am observat`o si io pe unu` pe la altu`.

Mala Portugal 16 Nov 2008 00:28

nici o urma de modestie.

:? :huh: :shock:
nu cred ca modestia ar trebui sa fie definitorie pentru un creator. bunul simt, u know, e si el o forma de cenzura. iar de sedintele de autocritica incercam sa scapm de vreo 20 de ani deja. sau nu?

Proletar 16 Nov 2008 00:34

Originally Posted by Mala Portugal:

nici o urma de modestie.

:? :huh: :shock:
nu cred ca modestia ar trebui sa fie definitorie pentru un creator. bunul simt, u know, e si el o forma de cenzura. iar de sedintele de autocritica incercam sa scapm de vreo 20 de ani deja. sau nu?

Laudat pentru "Pianistul", Roman Polanski a declarat "Tot ce pot spune e ca am facut mai putine greseli decat in filmele anterioare".
Da, modestia exista si la case mai mari.

Mala Portugal 16 Nov 2008 01:00

Laudat pentru "Pianistul", Roman Polanski a declarat "Tot ce pot spune e ca am facut mai putine greseli decat in filmele anterioare".
Da, modestia exista si la case mai mari.

a scris cumva si o carte despre greselile din filmele anterioare?
daca ai lasat ceva sa-ti iasa din sertar, iti asumi. evident ca peste 10 ani cand ai burta si copii s-ar putea sa dezvolti mai bine personajul X, un domn care trece printr-o criza a varstei mijlocii. dar nu te intorci la el fiindca e un personaj de acum 10 ani . nu-ti faci spovedania , nici autocrita. asta-i felia criticilor :)

illotempore2002 16 Nov 2008 03:52

Originally Posted by redmen:

pana si Felinni sau Truffaut au supt-o...

Cashto esprimarea :shock:

vai draga, te pomenesti ca te-ai inrosit de rusine.
mai bine ai face si tu ceva util pe forumul asta, poate ai sa ai si tu vreo opinie odata in viata asta,, una a ta persoanala, inafara de a incuraja plicticosii de pe acest forum.

@proletar: ce gura mare ai acum ca marx e banat. caraghios, zau de nu. vorbesti de defulari de frustrari? pai da ai mare dreptate, unii de pe aici care se viseaza scenaristi, impotenti saracii, vin sa-si defuleze insuccesele, improscand cu noroi care pute in acei scenaristi recunoscuti si premiati worldwide. te refereai la tine, nu e asa? suntem nevoiti sa iti dam cu totii dreptate.cat de penibil sa fii sa faci pe desteptul (poolii) si sa contesti ceea ce alti specialisti reali au confirmat?

@pitbul: ce, si tu ai ciuda pe succesele tinerilor scenaristi romani?

illotempore2002 16 Nov 2008 03:55

Originally Posted by mirodoni:

Proletar, dacã te bagi în tãrâþe, te mãnâncã porcii. Nu e de vinã Marx, ci sistemul care-i permite sã te înjure fãrã sã ºtii cine e. Nici eu nu ºtiu, dar este unul dintre cei mulþi care în spatele anonimatului îºi permit orice. Aºa este înþeleasã la noi democraþia !(vorbe mari !) Dacã ar fi trecute la „Profil” datele reale, ar rãmâne forumul gol ºi nu are nimeni acest interes. Bannarea este cea mai ineficientã soluþie, apar clonele. ªtii bine ce am pãþit eu, nevinovat ! Soluþia ar fi ºtergerea mesajelor
„ofensatoare”, nu „ofensive”. Dar e multã muncã, iar „traficul” ar avea de suferit. ªi nu are nimeni acest interes.
Dar ºi tu insiºti prea mult. Dacã scoþi în faþã numai notele proaste ale lui Tudor Voican, se va gãsi unul care sã le scoatã numai pe cele bune. Nu lua în calcul notele puse de alþii, nici mari nici mici. Judecã scenariul sau filmul din punctul tãu de vedere. Apoi vezi în ce mãsurã au ºi alþii aceeaºi pãrere. Pentru „California...”, este un exemplu de cum NU se scrie un scenariu. Are bãgate în el, cu toptanul, de toate. Nu e pãrerea mea, este pãrerea celor care þineau prelegeri despre cum se scrie un scenariu, aºa cum þine Tudor Voican acum. Am citit scenariul înainte de a ajunge film. Credeam cã filmul va fi fãcut praf de criticã, dar n-a fost aºa. De ce ? Pentru cã nu are importanþã cum e scris scenariul, are importanþã cine l-a scris.

mesaj cenzurat pentru caracterul injurios

Pitbull 16 Nov 2008 04:04

@pitbul: ce, si tu ai ciuda pe succesele tinerilor scenaristi romani?

Nope. Dimpotrivä, tindeam mai degrabä spre pozitia si argumentele lui Marx, nu ale lui Prolly.
L-am sanctionat pentru injuriile vulgare si gratuite, nu pentru succesele tinerilor scenaristi romani.

A, si zi-i sä nu se mai fofileze... ästa, wulfileze, cä-si lungeste bannarea ca Dragomara.

illotempore2002 16 Nov 2008 04:10

nu stiu cine e mwxyie dar chiar si asa crezi ca ii pasa prea tare daca il banati sau nu?

I can guarantee, il doare fix la basca ((el nepurtand basca)

daca ai tins catre argumentele lui marx si nu catre aberatiile lui proletar, de ce nu ai avut o pozitie explicita, ferma sa vada toti ochii?

acuma, dupa razboi, multi viteji s-arata

prostia lui proletar nu e injurioasa?

Pitbull 16 Nov 2008 04:14

Fiindcä eram la forumeeting, si când am ajuns aici, Marx dädea deja la gioale.
Bannärile nu se fac pentru a da dureri la bascä, bretele sau sosete, ci doar pentru a descuraja, reduce, elimina, eþetera, încälcärile regulamentului.
Wulfila e clona lui Marx (o nouä încälcare, cu circumstante agravante).
"Prostia lui Proletar" nu existä. Si pe mine mä scoate din minti cu multe atitudini si opinii pe care le consider complet eronate (protäricenismul si înversunarea contra studiilor de dramaturgie cinematograficä sunt douä exemple), dar nu sunt ale unui prost, ci ale unui om destept si temperamental, pe care uneori îl ia valul.

All times are GMT +2. The time now is 11:26.