![]() |
hai draga, lasa pretentiile astea.....e cafeneaua aici, deci totul este permis.....si oricum, penibilitatea e o stare pura, autentica....la fel ca nebunia, copilaria si visul.....
ia sa citesti tu cati suprarealisti organizau acte penibile de dragul penibilului |
ah, da. si propun ca fetele sa nu mai dea replica in scris, sa puna numai poze.
|
lasa ca nici tu nu contribui cu nimic valoros la forumul asta....
nici cu tine nu ne e rusine.... |
sugar, baby... this not for you to decide. vrei ceva valoros? nu mai pierde vremea pe forumuri. treci la reviste pentru femei. si de acolo la povesti nemuritoare, eventual o mie si una de nopti, daca esti printre cele "alese".
totusi, sustin ca ideea mea ar putea fi pusa in practica macar illotemporar ca sa esperimentam rezultatul. |
Eu propun sa comunicam numai prin poze.
De exemplu: daca cineva incepe un topic de genul "Cum vi s-a parut <<Sex And The City>>?", noi sa raspundem prin poze in care facem diverse semne sau aratam diferite degete...cum ar fi "thumbs up"...desi cam greu de crezut ca degetul ala l-as folosi... :) P.S. Sper sa fie evident faptul ca am glumit mai sus. |
Originally Posted by djinjis:
tu nu faci fatza unei discutii in care persoana ta si a interlocutorului sa nu fie incluse, atacate, terfelite gratuit, nu? nu e vorba de tine sau de mine aici. e vorba despre niste activitatzi, poti chestiona daca are rost sau nu sa avem aceste activitati, daca se merita, ce ar fi mai bine sa facem, de ce da, de ce nu, dar nu poti mai mult de atat, cum ar fi sa bagi niste oameni in niste sertare si sa le pui o eticheta.....stii de ce nu poti? pt ca nu conteaza si nu ai credibilitate si plictisesti. hai, liniste acolo in fundul clasei! |
Originally Posted by E.Floares:
|
"hai, liniste acolo in fundul clasei!"
heh, si tu esti profa si foarte zapacita? initial "nu e vorba de tine sau de mine aici" dar ulterior aflam cu stupefactie... "daca are rost sau nu sa avem aceste activitati" adica tot noi, mine si tine, sau tine in mini, sau eu cu tine tu cu mine, adica, persoana ta si a interlocutorului sunt de fapt incluse. "ce ar fi mai bine sa facem" pana la urma, ai citit o mie si una de nopti? pe final esti cam grosolana, femeile arata totdeauna urat cand se otarasc. probabil nu esti tu divina ci eu, am atins vreun punct sensibil, desi nu g. |
:D
vad ca deja ai filmele tale, in care traiesti doar tu..... ai fi facut mai bine sa atingi punctul g, intr-adevar ..... nu m-as mai fi ratzoit la tine, as fi fost divina, inefabila si tot ce vrei tu dar daca nu te pricepi......sad, verry sad |
si nu sunt profa
|
"dar daca nu te pricepi......sad, verry sad"
ai grija pe unde calci. vrei sa incercam? |
Originally Posted by illotempore2002:
Ma pricep eu, ma pricep eu! :lol: |
:D
bun e bine de stiut. am notat! |
Mi-am adus aminte de "E pericoloso sporgersi", te notez si eu. :lol:
|
"Ma pricep eu, ma pricep eu!"
ce-ar fi atunci sa ti-l stimulezi singur si in intimitate? |
nu se leaga ce zici tu acolo baietii nu au punctul G, asa ca nu inteleg cum ar putea Floares sa-si stimuleze singur G-ul. |
sau poate eram doar ironic, nu ai intrevazut aceasta posibilitate, divino? pentru specia noastra sa sugerezi ca ai putea avea punct g este o insulta.
dar nu-ti fa griji, daca esti frumushica, cap nu-ti mai trebuie... |
Propun schimbarea denumirii categoriei numite "Cafenea" in "Bordel". Kinky, nu?
|
da, asa e, cum zici tu. am uitat sa-ti raspund, am citit si citesc in continuare Noptile arabe de care ma intrebai....ba chiar sunt lectura mea preferata. Let's belly dance like in arabian nights.... |
lectura de capatai a oricarui puber cultivat. le-am facut ferfenita.
"si desfacu ce era de desfacut, si desferaca ce era de desferecat..." |
asa..... sigur, pt limitele tale, este greu de realizat ca dincolo de povestile din Noptile Arabe, se contureaza lucruri mult mai complexe decat ai putea tu banui, cum ar fi: civilizatia persana, civilizatia araba, perioada istorica dominata de califatul lui Harun al Rashid, extinderea cea uimitoare a imperiului arab, obiceiurile culinare, obiceiurile erotice, culturale si multe altele.... iti trebuie indeed un camp vizual periferic amplu.... |
Si cand ii vazu bucile falnice, califul simti pe loc cum il inteapa ceva in inima .... |
aaaa, deci tu citesti o mie si una de nopti (si as indrazni sa-ti atrag atentia asupra traducerii care poate varia mult calitativ in functie de el)
ca sa inveti istorie... ahaaaaa. si banuiesc ca evul mediu o sa-l epuizezi prin intermediul fratilor grimm... e si asta o metoda, ha ha ha hahaaaaaa baby. o mie si una de nopti este o opera literara, vezi nu te apuca sa povestesti la istorie cum l-au atacat djinii pe rashid, ca iar nu treci clasa. si nu, nu la inima il intepa pe calif. |
Ironic titlu' topicului :lol:
Initial se referea numai la aspectul fizic. Dar uite, ca in urma conversatiilor se reliefeaza un aspect mult mai... "subtil" :P Adica e chiar haios sa vezi un topic cu titlul "Cum aratam noi userii Cinemagia", sa dai pe la pagina doi si sa vezi cum se porcaie lumea si isi varsa frustrarile in scris :lol: @Pauline. Nu mi-e greu sa mi te imaginez ca profa. Ba chiar ca profa "aia" :P. Gen: "Ai vazut-o bah, pe profa aia? :w00t: " "Da, bah, am vazut-o! :w00t: " Sau gen profa din "Filantropica", care il chinuia pe saracul Ovidiu in tinerete, cu "contradictiile antagonice" :? |
mult mai misto ar fi fost sa ziceti cum credeti ca arata ailalti, ai' de nu-i cunoasteti. :D sau si mai bine: ziceti o caracteristica 'vizibila' despre eci pe care nu-i cunoasteti.
Hai ca zic eu: Illotempore e roscata/par saten, si nu foarte inalta. Ochii verzi. Pauline poarta palarii. :D Redmen e o persoana senzuala. Silver Boy e don Juan mascat in Mitica. ... later edit: acu' vazui ca pozele ce le-ati pus sunt pe bune... apoi bravo fetelor, aratati nemaipomenit. |
Originally Posted by europe_east:
|
@europe-east: eu port palarii, si nu am ochii verzi :D si am 1.78 m
@neuptolem: ai ochii verzi @djindjis: ai avea oare taria de caracter sa sintetizezi in cateva cuvinte ce am spus eu in legatura cu Noptile arabe? |
Asa..ca tot am promis
Iata-ma: http://www.cinemagia.ro/actor.php?actor_id=63201 :lol: frumoase ultimele doua pagini ale topicului, n-am ce zice. :sleep: |
Zici ca esti Spielberg in tinerete :)
|
Oo..da merci pt compliment. Apreciez. :P
|
|
"ai avea oare taria de caracter sa sintetizezi in cateva cuvinte"
There are a lot of long words in there, Miss; we're naught but humble pirates. I'm disinclined to acquiesce to your request. Means "no". cam abuzez de citatul asta dar ma distreaza. ... si taria de caracter si jertfa de sine si instinctul matern... uite-ti logline-ul: veni, vidi, didn't understand. |
Dude.. am si o intrebare tampita. Nu ma pot abtine.. tot incerc; tu chiar esti asa de negru?
Nu spun ca ai fi tu cel din poza..dar ma intreb si eu acum.. :hmm: |
dar spune-mi drept, ai intzeles de ce te-am solicitat sa faci asta? te-ai prins? |
films4all
I'm the dark one, the beautiful one, we are the children of Darkness. amuzant plapandul tau eufemism. illotempore2002 ar fi mai multe variante, nu stiu exact la care te-ai gandit tu, dar mie asta imi convine: ai vrut sa vezi daca, explicandu-ti eu o sa intelegi tu mai bine. |
Well.. nu, eu nu ma gandeam nicidecum... sa obtin un asemenea efect de eufemism. Adica... scuze daca te-am jignit sau ceva.
Oka. :sleep: E prea mare avatarul sa nu sara in ochi. Fa-l si tu mai mic... asta vroiam sa reiasa de fapt. |
ah, poza am luat-o de aiurea si habar n-am sa micsorez avatare si nici un prezint inclinatia sa invatz. asa s-a pus, asa am lasat-o, no stres, he, dar cred ca ar trebui sa vb cu pauline inainte pentru ca avatarul ei creste intr-o zi cat altul in sapte ani.
|
la cum vorbeste Neuptolem tind sa cred ca este un fel de Christian Bale al Romaniei 8)
ARATA-TE,Neuptolem..... :love: |
hehe, funny chestia cu balele...
|
Neuptolem este un tanar pretentios si demn de admirat,mi-a spus o data ca daca as vrea sa il vad nustiu unde si cand in bucuresti...dar el o sa aiba o geaca ca a lui Bale din terminator(ca sa il recunosc)....de aici balele....
|
ei, vezi? nu ai intzeles scopul pt care ti-am cerut treaba aia, deci nu ai intzeles, deci nu prea te duce minte, bai nene, si era siiiiiiiiiimplu mah :D q.e.d. |
hm, mie nu-mi pare prea pretentios, poate asta e de admirat. ma refer dintr-un anumit punct de vedere. cu necesitate.
illotempore2002 mititico, nu te mai zbenguii asa de fericire ca o sa faci o criza de sughitz. daca iti imaginezi ca o sa-ti conspectez eu balbaielile mai trezeste-te o data, e ziua si tu inca visezi. nu m-as hazarda sa-ti reconstruiesc procesele cerebrale nor sa-ti analizez motivatiile. de altfel am si prea putine date. -How do you write women so well? -I think of a man, and I take away reason and accountability. ah inca ceva. uite un banc: peste un wc este o creanga , te-ai prins? |
asa ti se pare tie, ca ma zbengui de fericire? nu, doar ca esti atat de facil incat nu pot fi altfel decat senina in schimbul de replici cu tine. poate ca nu-mi analizezi motivatiile sau procesele cerebrale, dar sigur esti motivat sa-mi raspunzi....uita-te la posturile kilometrice pe care mi le adresezi.... te avertizez ca daca nu devii mai provocator, nu te mai bag in seama.....pana acum ai fost asa si asa, dar deja devii previzibil si plicticos :love: |
kilometrice? ma rog, fiecare cu propriul sistem de masura. ti-at placea sa fie kilometrice zici? hm, mai vedem.
"te avertizez ca daca nu devii mai provocator" inutil din pacate. cum distanta dintre noi este destul de mare nu o sa ajung prea repede sa-ti administrez la fund corectia necesara sau, provocatoare, cum ii zici tu. daca-s asa previzibil ce-ar fi sa-mi scrii tu urmatorul mesaj. eu ma angajez sa fac la fel pentru tine. nu ca ai fi previzibila, doamne fereste. |
super, accept provocarea asta (chiar m-ai surprins cu aceasta provocare, nu stiu cum de ai reusit tu sa ma surprinzi).....dar dat fiind ca tu esti ultimul care a postat,pana acum, cred ca tu trebuia sa ghicesti ce urma eu sa zic......si in acelasi timp, eu sunt cea care trebuie sa posteze in locul tau, devreme ce acum deja am postat, desi tu trebuia sa scrii pt mine
:shock: deci cine? |
eu primul
|
illotempore2002 spune:
vaaai, ce ma plictiseti, nu esti provocator de loc, dar eu civilizatia persana si extinderea obstetrica cea mai uimitoare a g[l]umei arabice, pe cand tu facil, eu obiceiurile erotice, culturale si multe altele, si simbad marinelul cunoscut ca goe in alte culturi, iar eu b*** falnice, vrei sa fi tu califul meu, dar daca mai uiti cravasa si catusele ca data trecuta... kilometrule. |
ai aberat masiv. esti un ramolit. ai propus sa scriem unul in locul celuilalt ce ar urma sa zica interlocutorul (eu sunt interlocutorul tau s tu esti al meu.....interlocutorul, ca nu-ti fac alta onoare) drept replica la ultima postare....
ce-ai scris tu acolo e o balarie care nu se leaga de ultimul meu post..... cu referire la ACEST post al meu tu ar urma sa spui: Puicutzo, drept cine te crezi, nu ai tu onoare ca sa-mi faci mie una.....oi fi tu acolo dragutza cat sa supravietuiesti in viata asta infecto-mizera dar cu mine nu-ti merge....pe mine nu ma impresionezi nici cu bucile falnice ca sa nu mai zic ca la mine nu treci testul cu 1001 de nopti ca nu stii sa numeri pana la 1001....pe mine nu ma intereseaza stupizeniile astea, eu m-am nascut ca sa intoxic forumuri plicticoase (ce-i drept, plicticoase....aici, in paranteze e vocea mea a illotemporei doua mii doi).... dar oricum, da! |
ai cazut in capcana, mititico, again. nu mai crede tot ce iti spun barbatii.
|
imi place ca-mi spui "mititco"
(ai fi ghicit ca asta urma sa spun? ) |
All times are GMT +2. The time now is 09:50. |