![]() |
2 Henry S.,este Coraline nu?
|
Este 2,dar nu Coraline,ci Moongirl.Nice,your turn.:-*
|
|
Shirley Temple.Asa cum ar zice userii rai si plictisiti de viata(sex) ,sunt trei topicuri la fel.Ghiciti care?
1.Ala cu ghiceste filmu' 2.Ala cu ghiceste actoru',personaju' 3.Ala cu quiz. 4.Toate ,dar altele.:D Ce-a patit pustiul din rolu' principal din " Charlie si fabrica de ciocolata"? 1.A fost mancat intr-un castron mare de inghetata. 2.A aruncat fabrica in aer ca era a unui nene rau. 3.A murit la azil. 4 .A demonstrat tuturor niste chestii morale,am uitat care. |
:-? cred ca 1 , iar la a doau intrebare daca imi aduc aminte 4
Cine a regizat filmul "Black Hawk Down" 2001 ? a. Micheal Bay b. Ridley Scoot c. Oliver Stone |
Originally Posted by Wonka:
b.Ridley Scott nu Scoot |
Chambord pune intrebarea si ma bucur ca intra Wonka,nu-l speria,ce sunt prea multi useri?:D
|
la ce film hitch a colaborat cu salvador dali:
a. vertigo b. psycho c. spellbound d. notorious |
c. Spellbound... scz pentru acea fatala greseala, nu sunt robot
La cati ani jucat Christian Bale in primul sau film? a.17 b.10 c.13 |
D.12
La ce filme a lu Hitchcock este parodie High Anxiety(1977,Mel Brooks): a.Vertigo,Psycho,The Man Who knew Too Much,Dial M for Murder,The Birds b.Vertigo,The Birds,Marnie,Topaz,Torn Curtain,The 39 steps c.Toate filmele lui Hitchcock |
Gresit, raspunsul corect este c.13 , pentru ca Anastasia: The Mystery of Anna a fost serial;)
|
Deci Wonka sa puna alta intrebare:)
|
poi inca nu a raspuns nimeni la intrebarea lui marcus, eu unu nu stiu da zic ca b :)) wrong?:-?
|
Habar n-am raspunsu', mi-e alene si agale sa caut ,trecem mai departe si ne-ntoarcem:P Wonka,darling...
|
tocmai am revazut Nasul. nu ca ar fi cine stie ce important, dar tanarul Vito Corleone il impusca pe Don Fanucci in urmatoarele parti ale corpului, in ordine: in inima, obraz, cap.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:40. |