![]() |
dragomara, fato,
c cauti fa aicea, n-ai zis k pleci dracu & n lashi in pace?? nu vezi k nu t vrea nimeni, nu interesezi p nimeni & nu e interesat nimeni d parerile tale?? vrei sa t footi iesi p centura, nu aicea! sa mor dk mai intru p site-u asta: kiar n-am kef k toate postarile mele sa fie amushinate d tot felu d vaci* k asta, kre rumega stupide prin apropiere... :sick: * si kre comit si prostu gust d a-mi emaila opinii d prost gust NU p mp, ci p (unu dintre) email-uri... :x vrei, fa, sa l fac publice, sa vada toata lumea c vulgaritati ai in cap?? zi, vrei? :P |
Doamne, spumele de furie ale lui ALS sunt delicioase....io rad de ma prapadesc cand ii citesc posturile care incep cu "auzi fa" .... pe cuvantul meu de onoare ca ma tavalesc pe jos....
Ma rog la Ceruri sa nu se opreasca niciodata Dragomara din scris :lol: |
Originally Posted by illotempore2002:
|
mai ca imi vine sa-l racai un pic pe ALS sa se enerveze sa-mi zica si mie "auzi, fa"
:lol: |
nu, illo dear, k tu nu mi-ai scris emailuri necuviincioase in lba d mahala a individei - so u wouldn't qualify for 'fa'! ;)
ii vbesc asha pt k, in pofida predicilor ei gretos-evlavioase & a culturii d almanahe, nu e decit o tzoapa nefu & nefericita... |
pai asta ziceam, sa continui sa-i zici asa.....dar si ea sa continuie sa-ti zica ....asa-i frumos, pe bune!
:D |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
chiar asa! topicul asta e inceput de mine, n-ar fi normal sa-l pot curata de dejecte? @dragomara, poti te rog sa nu mai scrii pe topicul asta? merci! |
supi, esti prea delicat, n-o sa inteleaga! o sa (re)vina cu un citat bine simtit din evanghelii & evtushenko :lol:
|
Parcä-l chema EVGHENII, nu "Evanghelii" Evtushenko! :?
|
Dacä Dragomara se culcä, eu nu mai intru pe forum! :x
|
sunt solidar cu Dragomara. nu intra in gura Leo-ului.
somn usor! |
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by Dragomara:
'sentimentu e reciproc'... adik SI TU t crezi timpita, nu? :lol: 'experienta proprie'... kre, fa, aia in kre mi-ai scris emailuri cu kizda-n loc d .com ? 'restu lumii' t baga-n .com, somn usor - stim k acolo nu t deranjeaza nimeni :sleep: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
las k vezi tu: dk t imprieteneshti suficient cu dragomara (aceasta imm culturaloid-cernavodiana), o sa-ti trimita si tie... si poate la tine o sa s lipeask, nu stiu :lol:
|
oribil :sick: :sick: :sick:
asta arata 'calitatea' individei numite dragomara ot cernavoda, YUKK! |
:sick:
|
nu, fa, lipsit d educatie sint numa cu TINE, pt k meriti :P
ps iar esti proasta: tupeu nu e = cu lipsa d educatie! mai cerceteaza, mai verifik, mai deskide si tu o carte... da tu si p raposatu pruteanu l-ai facut impotent, remember? (tz-tz-tz, c urit...) t manink kiar asha rau acolo? get a dildo, if u can't get a life! :lol: |
tre sa fie f trist sa fii o nf-rtiti celibatara & soon middle-aged in fachin cernavoda... :((
|
nu tre sa fii prost, tre sa stii doar c sa stirnesti in celalalt: sooner or later, isi da (pan)arama p fatza ;)
|
ma cac p ea :P
|
Originally Posted by Dragomara:
Ia sä vedem, de Arella ce stii? |
|
Ai, îi stiu! Au jucat la Hitchcock, nu? Erau äia doi din colivie, singurii care nu se scrântesc la cap.
Pozele mele e antice, deci cu atât mai valoroase! Diva când era micä - îzdai seama? Curând, o sä-mi ofere äia de la "Variety" milioane sä le dau negativu'! |
de la tragedia lui jeleu s-a ajuns la soloul dragomarei...
|
Originally Posted by herbert:
cu jeleu mai degraba era o tragicomedie. :) |
da, se poarta tragicomedia
|
Solo...?!? :shock:
Adicä ALS, Supi si Je, când tetralogäm cu ea, sunte niste cantitäti neglijabile? :o |
Originally Posted by Pitbull:
e un real castig pentru cinemagia. ma rog sa nu i se intample nimic. |
Nici eu n-as fi putut sä zic mai bine. :happy: :love:
|
Originally Posted by herbert:
nici macar un accident nuclear? :huh: |
Nici chiar unul citoplasmatic! :hmm:
|
Ce frumos. :happy: :love:
|
Cand o sa-i faceti statuie lu' jeleu? sa stiu .. sa-mi pregatesc spreiurile, ca s-o fac opera de arta ca sa nu-l mai jeliti degeaba.
|
Originally Posted by films4all:
ti-am dat voie sa vorbesti? :hmm: |
|
@pit
:)) ..atunci e bine... Daca e dragomara.. e viata! Si arta! @supa ehh..si tu acum..n-am vorbit..am scris ceea ce e diferenta.. ce-i drept.. e mai greu de inteles treaba asta :sleep: |
Stiam eu c-o rezolväm pân-la urmä. :sleep:
|
Dap.. viata.. are..asa un fel de mici carari..pe care poti sa mai mergi din cand in cand, rareori.. ca sa nu se batatoreasca prea rau cararea..
|
N-ai sä mä crezi - da' eu pe cärärile vietii merg numai în când. Din când nu merg niciodatä pe ele.
Decât vinerea. |
e bine :) pentru ca nu mergi degeaba!
Am gasit sala da doar pentru doua saptamani.. cat sa-mi dea posibilitatea sa gasesc o alta sala si sa ramana stabilit faptul ca o sa ne vedem tot timpul acolo deci..ne vedem pe 16 si pe 23. la aceasi ora. Take care :) |
Excelent! :) Fie si pentru douä säptämâni...
Din aproape în aproape, trecem peste munti si ape... Take, Ianke si Cadâr. :) |
:)) esti genial..
:P |
:)) mhm..
;) |
unde va duceti mah?
vin si io, ma luati? |
da..:*
|
da..:**
|
super ***
|
Originally Posted by pitbull:
Originally Posted by illotempore2002:
super..:*** |
Pentru Pitbull: Ce e aia bannare? Corect este to ban-banned, nu to bann-banned!
|
All times are GMT +2. The time now is 02:06. |