![]() |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Quote:
|
Te-a interzis pe Liternet... ??? :huh:
L-ai interzis pe Liternet...?!?!? :shock: L-a intrezis pe Liternet...!!!!!!!!!! :(( |
domnu critic COITZA ALS a taiat, ca o credincioasa moasha comunala ce coseste cordonul ombilical, accesul pe liternet al oricarui articol publicat pe site-ul coordonat de mine.
|
A täiat? :? Cum a täiat...?
"Cu creionu' rosu, cu o linie, si de unde eram în cap, acu' iaräsi sînt în coadä. Acu', io as astepta, cä altä treabä, ce am? Da' dacä, atunci când mi-o veni din nou rându', mä taie iar? Cä sînt pätitä, tovaräse Miticä..." (Frosa - "Sfîntul Miticä Blajinu", Aurel Baranga) |
deci: site-ul liternet NU imi apartine, asha k ideea k as fi 'interzis' accesu oricui p un astfel d site e (ink) o scorneala bombastik a unui indi-vid kre s crede mai important decit e... :lol:
va dati seama, cinva kre vine cu astfel d aberatii - c credibilitate mai poa sa aiba apropo d orice afirma?? ps nu, repet k NU ti-am dat niciun nr d tel/niciun randevu; consider k esti dus cu capu - da rau d tot!! :shock: |
Divo dacã ai fi de acord sã te produci numai în Ferentari mai-mai cã mi-aº asuma sarcina sã-l conving pe Marx sã te aºtepte într-o searã în cabinã cu trandafiri. :lol: :lol: Oricum, ºtiindu-þi dimensiunile mi-am permis sã-þi comand o rochie mai de Doamne-ajutã!
--- Postarea cu diva va intra în istorie. (sper cã nu ºi-n cea psihiatricã) :) |
(Nu de Bäiesu)
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by Dragomara:
auzi fa, eu am prestat la paris, asha k scuteste-ma cu poante d'astea d ferentari - ferentari yourself (oops, sorry, tu nici makr din ferentari nu esti! :lol: ) si-n plus, dk esti atit d fraiera sa pui botu la toate confectiunile fotoshopate & reshapate, nu ma mira k esti (d) unde esti... |
|
Pitbull - nu e inteligent ce faci. Mã rog, dacã ar fi vorba de-aºa ceva nu am mai fi pe acest forum. :D (eu înþeleg cã e nevoie de trafic (LOL) da' totuºi... )
-- Oricum, mi s-a acrit de acest site, de acest gen de oameni. Pe cei doi i-aº sfãtui sã se cunoascã, în sens biblic, cã asta se pare cã a rãmas singura necunoscutã reciprocã ! Restu' lumii poate privi ºi ea liniºtitã. Show must go on (without me)! :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: |
Nu e inteligent cä-ti spun cä Diva se scrie cu Dî mare??? :huh: :? :shock:
|
Pai la Dragomara daca esti barbat inseamna ca iti lipseste inteligenta :lol:
|
Si la bärbätie, dacä esti inteligent, înseamnä cä îti lipseste Dragomara? :?
|
Sa speram :lol:
|
Sau, poate, la inteligentä, dacä esti Dragomar, îti lipseste bärbätia?
|
gata
|
All times are GMT +2. The time now is 11:59. |