Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   In suturi 2 (temporar) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92772)

marx 03 May 2008 19:44

Originally Posted by Alex Leo Serban:

NU ti-am dat niciun nr d tel al meu, minti cu nerushinare!!

hehehe, nu mai recunosti nimic, coitza. de ce oare?!

Quote:

& nu ma intereseaza absolut deloc parerea ta (sau a altora) dspr mine k om (sint o pers suficient d implinita (social/sexual etc), d indiferenta & d distanta k sa-mi pese fix cit un virf d pix), iar k critic nu doar k nu ai caderea sa judeci, da t oftici d mori, so... :P

ia zi pulitza, de ce m-ai interzis pe liternet?! asa frica imensa ti-e de mine?

Pitbull 03 May 2008 19:49

Te-a interzis pe Liternet... ??? :huh:

L-ai interzis pe Liternet...?!?!? :shock:

L-a intrezis pe Liternet...!!!!!!!!!! :((

marx 03 May 2008 19:56

domnu critic COITZA ALS a taiat, ca o credincioasa moasha comunala ce coseste cordonul ombilical, accesul pe liternet al oricarui articol publicat pe site-ul coordonat de mine.

Pitbull 03 May 2008 20:06

A täiat? :? Cum a täiat...?

"Cu creionu' rosu, cu o linie, si de unde eram în cap, acu' iaräsi sînt în coadä. Acu', io as astepta, cä altä treabä, ce am? Da' dacä, atunci când mi-o veni din nou rându', mä taie iar? Cä sînt pätitä, tovaräse Miticä..."
(Frosa - "Sfîntul Miticä Blajinu", Aurel Baranga)

Alex Leo Serban 03 May 2008 20:07

deci: site-ul liternet NU imi apartine, asha k ideea k as fi 'interzis' accesu oricui p un astfel d site e (ink) o scorneala bombastik a unui indi-vid kre s crede mai important decit e... :lol:

va dati seama, cinva kre vine cu astfel d aberatii - c credibilitate mai poa sa aiba apropo d orice afirma??

ps nu, repet k NU ti-am dat niciun nr d tel/niciun randevu; consider k esti dus cu capu - da rau d tot!! :shock:

Dragomara 03 May 2008 20:09

Divo dacã ai fi de acord sã te produci numai în Ferentari mai-mai cã mi-aº asuma sarcina sã-l conving pe Marx sã te aºtepte într-o searã în cabinã cu trandafiri. :lol: :lol: Oricum, ºtiindu-þi dimensiunile mi-am permis sã-þi comand o rochie mai de Doamne-ajutã!

---
Postarea cu diva va intra în istorie. (sper cã nu ºi-n cea psihiatricã)
:)

Pitbull 03 May 2008 20:09

consider k esti dus cu capu

Totu-i sä nu fii dus q presu.
(Nu de Bäiesu)
Originally Posted by Dragomara:

Postarea cu diva va intra în istorie. (sper cã nu ºi-n cea psihiatricã)

Postarea cu Diva, nu cu "diva"! Cu mare, nu mic, cä ea e Diva, nu o divä oarecare. Doar ai väzut-o si pe webcam!

Alex Leo Serban 03 May 2008 20:14

Originally Posted by Dragomara:

Divo dacã ai fi de acord sã te produci numai în Ferentari mai-mai cã mi-aº asuma sarcina sã-l conving pe Marx sã te aºtepte într-o searã în cabinã cu trandafiri. :lol: :lol: Oricum, ºtiindu-þi dimensiunile mi-am permis sã-þi comand o rochie mai de Doamne-ajutã!

auzi fa, eu am prestat la paris, asha k scuteste-ma cu poante d'astea d ferentari - ferentari yourself (oops, sorry, tu nici makr din ferentari nu esti! :lol: )

si-n plus, dk esti atit d fraiera sa pui botu la toate confectiunile fotoshopate & reshapate, nu ma mira k esti (d) unde esti...

marx 03 May 2008 20:17

deci: site-ul liternet NU imi apartine, asha k ideea k as fi 'interzis' accesu oricui p un astfel d site e (ink) o scorneala bombastik a unui indi-vid kre s crede mai important decit e... :lol:

va dati seama, cinva kre vine cu astfel d aberatii - c credibilitate mai poa sa aiba apropo d orice afirma??

ps nu, repet k NU ti-am dat niciun nr d tel/niciun randevu; consider k esti dus cu capu - da rau d tot!! :shock:

minti. in ambele cazuri. si stii f bine asta, dar esti atat de cazut mental, moral si rational incat mitomania ta e de inteles.

Dragomara 03 May 2008 20:23

Pitbull - nu e inteligent ce faci. Mã rog, dacã ar fi vorba de-aºa ceva nu am mai fi pe acest forum. :D (eu înþeleg cã e nevoie de trafic (LOL) da' totuºi... )

--
Oricum, mi s-a acrit de acest site, de acest gen de oameni. Pe cei doi i-aº sfãtui sã se cunoascã, în sens biblic, cã asta se pare cã a rãmas singura necunoscutã reciprocã ! Restu' lumii poate privi ºi ea liniºtitã. Show must go on (without me)! :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Pitbull 03 May 2008 20:25

Nu e inteligent cä-ti spun cä Diva se scrie cu Dî mare??? :huh: :? :shock:

redmen 03 May 2008 20:36

Pai la Dragomara daca esti barbat inseamna ca iti lipseste inteligenta :lol:

Pitbull 03 May 2008 20:44

Si la bärbätie, dacä esti inteligent, înseamnä cä îti lipseste Dragomara? :?

redmen 03 May 2008 20:46

Sa speram :lol:

Pitbull 03 May 2008 20:54

Sau, poate, la inteligentä, dacä esti Dragomar, îti lipseste bärbätia?

StefanDo 03 May 2008 21:45

gata

All times are GMT +2. The time now is 11:59.