![]() |
În copilărie mă uitam la Nord și Sud. Și acum a rămas serialul meu preferat. L'am căutat foarte mult pe internet până când mi'a zis cineva de unde'l pot downloada. #:-S >:D< Merci beaucoup!
|
De cand aveam 6 ani si pana m-am maritat, miercurea de la ora 5 era program de cinema cu parintii. In acele vremuri era obligatoriu sa ai o zi pe saptamana pentru a vedea premierele la cel mai mare cinema din oras.... Alte timpuri ! Dupa ce m-am maritat, economia de piata m-a tintuit in fata televizorului ! Dar din acele timpuri, mi-aduc aminte de "Intalnire de gradul 3" care m-a lasat cu gura cascata in final. Revad si acum imensa nava extraterestra, luminata feeric... Genial. Si ca veni vorba de Spielberg, am vazut obligatoriu la cinema toata seria Jurasic Park si toata seria Indiana Jones. Eram mica cand am vazut Siberiade, (mama ma baga la film pana termina treaba-era bibliotecara iar biblioteca era in cladirea cinematografului) stiu ca filmul a durat 4 ore, atunci nu l-am inteles dar m-am indragostit de imagini. Am revazut filmul cand puteam si citi si gandi si a ramas pentru mine unul din poemele rusesti, iar imaginea de film a ramas pentru mine o obsesie. Si azi judec filmele dupa felul in care sunt filmate si mai putin pentru efectele speciale ( care acum au transformat filmele in ceva artificial... jocuri pe calculator...)
Si ca mi-a amintit Victor si Pitbull- Ultimele 6 minute cu Alistair Mac Lean as vrea si eu sa-l revad ( l-am vazut la o sedinta video...) Pentru multe altele a existat Telecinemateca, sau lipsa de fonduri ale televiziunilor cand difuzeaza filme din anii 1950-1980...:) |
Extralarge si filmele in general cu Bud Spencer si Terence Hill; si filmele cu Louis de Funes seria Jandarmii :)
|
cand eram mic prima data m-am uitat la Alien primu film...pana la jum ca m-au dat afara ai mei din camera....nu uit cat traiesc...m-am uitat la atlantis, tarzan, hercules,the hunchback animatiile disney cam toate ...dupa aceea am inceput sa ma uit la film mai complicate ptr copii.:)
|
de urmarit nu le mai urmaresc, dar mi-ar placea sa revad Veronica (1973) si Arabela (1979)
|
Am vazut zilele trecute la TV un film cu Sandokan 8-> Sandokan si Piedone - pfff, ce mai vedeam filme cu ei cand eram mica 8->
|
Star Wars. Vazut la 8 ani, prima oara cand a venit in oras, si rasvazut de... am pierdut sirul.
|
Am revazut de curind Fantoma lui Barba neagra. Ce actor, Peter Ustinov. Antrenorul, slabut ca actor si totusi adorabil, la fel ca si in That darn cat. Cind facem un concurs cu filme din astea? :) Parca prea multe filme grele, vazute in timp scurt, nu fac bine, parerea mea oricum.
|
Am prins un pic aseara un episod din Columbo(Lovely But Lethal -seria a 3 a episodul 1 ) .Jucau in el Vincent Price si Martin Sheen .
|
Star Wars - Originalele, evident! :) Eram deja in prag de adolescenta cand apareau prequel-urile.
Pleasantville Titan AE Fluke Ladyhawke Terminatorul 1 si 2 Robocop Si bineinteles, filmele Disney. |
Gladiator
|
Matilda (1996)
care apropo, e maine pe antena1 :D |
the wizard of oz,a fost filmul copilariei mele
|
Arabela , Sandy Bell , Norii negri seriale la care lasam fotbalul , sau orice activitati aveam pe atunci , prin anii 80 , ca sa vin sa le vad .;le revad si acum cu placere , intrucat le am.
|
Cre'ca de mic mi-a placut mai mult SF .. decat action .. sau drama ..
Total Recall - la 6 ani (undeva prin 91 pe minunatia .. recliva .. preistorica .. piesa de muzeu dar totusi o temelie in privinta tehnologiei de atunci .. VHS :heart:) Alien - la 10 ani - pe Pro TV fix de ziua lansarii sale .. in 95 Matrix - la 14 ani - iar aici .. ce sa zic .. mergeam si eu inainte .. vizionare facuta la regretatul Cinema Flamura .. RIP! Sigur cu totii am evoluat .. dar filmele bune au ramas principalul interes .. Ori c-au fost vazute pe DVD sau pe HBO .. filme ca Fight Club sau The Great Escape .. merita o vizionare pe an .. sunt de-a dreptul minunate .. te motiveaza intr-un fel sau altu' .. Cheers ! |
All times are GMT +2. The time now is 17:02. |