![]() |
Nu mi-a provocat nici un sentiment de genu' ... saw sux , 1 film mediocru + 12313123 continuari de cacao. E un film sadic si ATAT : Blood Blood Blood ... the end ! hope you really enjoyed that movie !
|
“A horror film’s job is to scare you, is to get your pulse going, is to make you scream and yell. It’s to make you be afraid. That’s its main purpose, and creeping you out. And that can be an enjoyable experience.”
John Carpenter. |
Exactement ! Saw nu m-a facut sa tremur nici macar de foarte mult ras !
|
Pai exista horror care te face sa tremuri si horror care te face sa zici: "Ptii drace!";)
|
:)) dar si filme horror care te fac sa iti schimbi genul preferat ..., jeguri d.p.d.v. scenaristic si vizual !
|
Pe mine:
Friday the 13th A Nightmare on Elm Street si Scream:D :D |
The ring, The grudge, sunt cele mai horror...
|
din punctul meu de vedere mie mi se pare cel mai naspa
Originally Posted by Suspect de bizar:
parerea mea este ca saw este cel mai naspa film de groaza,chiar nu-mi dau seama ce va place asa de mult la seria asta de filme |
Din acest clasament am votat Alien.
|
Halloween de ce nu e in lista?:-?
Unde e horror-ul in seria Saw?Sunt doar filme in care se prezinta sute de metode de a tortura/ucide persoane si doar atat.Intradevar,primul a fost cel mai bun si la vremea aia era ceva mai aparte.In momentul de fata filmele horror sunt moarte in USA pentru ca nu mai exista nimic din ce-a definit genul,vezi numai gore,gore si iarasi gore fara pic de suspans,fara atmosfera,fara nimic! |
Originally Posted by KrissKringle:
Aha. Hororul modern apartine europei si asiei. Pentru mine-s buni si americanii doar sunt un gore freak or something>:) |
Pentru mine ramane clasic si pentru totdeauna: Nightmare on Elm Street
|
L-am vazut pe primul acu, cateva zile si nu m-a impresionat cu nimic:|
|
Depinde foarte mult de gusturi! Insa daca va ganditi la anul in care a fost facut, cu siguranta il veti aprecia la adevarata lui valoare. Ideea filmului a fost revolutionara pentru genul horror si nu numai, de asemenea, cu talentul deosebit al lui Robert Englund, s-a nascut unul dintre cele mai apreciate personaje de film din istoria cinematografiei mondiale! Va puteti imagina genul horror fara Freddy Krueger si degetele lui lungi de la mana dreapta?
|
dintre actorii legendari de filme horror, cred ca, intr-adevar Robert Englund merita apreciat cel mai mult!
|
Originally Posted by paul2000:
Nu e vorba de asta, am vazut filme mult mai vechi care mi-au placut mai mult decat remakeurile ( EX: House of Wax ). Problema e ca n-a reusit sa-mi atinga coarde mea sensibila horror. Poate asta din 2010 o sa fie altceva, desi la ce gusturi am nu prea cred:| |
Originally Posted by chuckyfan:
|
Originally Posted by chuckyfan:
Ultimul Nightmare... e o porcarie. |
Mda... nu se compara cu nici unul din serie! Nici macar cu Freddy vs. Jason! Este slab calitativ, povestea este schimbata, iar actorul care il joaca pe Freddy este cu mult sub cel original!
Ca o recomandare, incearca celalalte filme din serie... poate vor exista surprize placute! |
NU nU Nu
Lipsesc filme ca The Ring, The Texas Chainsaw Massacre sa fim seriosi...X( X( X(
|
All times are GMT +2. The time now is 17:05. |