Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   cea mai celebra serie horror (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92411)

Medicate 01 Jul 2010 18:16

Nu mi-a provocat nici un sentiment de genu' ... saw sux , 1 film mediocru + 12313123 continuari de cacao. E un film sadic si ATAT : Blood Blood Blood ... the end ! hope you really enjoyed that movie !

Windom 02 Jul 2010 10:45

A horror film’s job is to scare you, is to get your pulse going, is to make you scream and yell. It’s to make you be afraid. That’s its main purpose, and creeping you out. And that can be an enjoyable experience.”
John Carpenter.

Medicate 02 Jul 2010 11:02

Exactement ! Saw nu m-a facut sa tremur nici macar de foarte mult ras !

Windom 02 Jul 2010 11:04

Pai exista horror care te face sa tremuri si horror care te face sa zici: "Ptii drace!";)

Medicate 02 Jul 2010 11:22

:)) dar si filme horror care te fac sa iti schimbi genul preferat ..., jeguri d.p.d.v. scenaristic si vizual !

alexcretu75 11 Sep 2010 18:32

Pe mine:
Friday the 13th
A Nightmare on Elm Street
si Scream:D :D

psihologu 17 Sep 2010 08:38

The ring, The grudge, sunt cele mai horror...

iuli_blade09 07 Apr 2011 01:00

din punctul meu de vedere mie mi se pare cel mai naspa

Originally Posted by Suspect de bizar:

mai da cum Saw ii cea mai buna serie horror??????

parerea mea este ca saw este cel mai naspa film de groaza,chiar nu-mi dau seama ce va place asa de mult la seria asta de filme

Cristina_ 07 Apr 2011 16:18

Din acest clasament am votat Alien.

KrissKringle 07 Apr 2011 16:37

Halloween de ce nu e in lista?:-?
Unde e horror-ul in seria Saw?Sunt doar filme in care se prezinta sute de metode de a tortura/ucide persoane si doar atat.Intradevar,primul a fost cel mai bun si la vremea aia era ceva mai aparte.In momentul de fata filmele horror sunt moarte in USA pentru ca nu mai exista nimic din ce-a definit genul,vezi numai gore,gore si iarasi gore fara pic de suspans,fara atmosfera,fara nimic!

chuckyfan 07 Apr 2011 18:19

Originally Posted by KrissKringle:

Halloween de ce nu e in lista?:-?
Unde e horror-ul in seria Saw?Sunt doar filme in care se prezinta sute de metode de a tortura/ucide persoane si doar atat.Intradevar,primul a fost cel mai bun si la vremea aia era ceva mai aparte.In momentul de fata filmele horror sunt moarte in USA pentru ca nu mai exista nimic din ce-a definit genul,vezi numai gore,gore si iarasi gore fara pic de suspans,fara atmosfera,fara nimic!

Aha. Hororul modern apartine europei si asiei. Pentru mine-s buni si americanii doar sunt un gore freak or something>:)

Allexandra90 03 Jun 2011 20:45

Pentru mine ramane clasic si pentru totdeauna: Nightmare on Elm Street

chuckyfan 04 Jun 2011 06:27

L-am vazut pe primul acu, cateva zile si nu m-a impresionat cu nimic:|

paul2000 04 Jun 2011 18:25

Depinde foarte mult de gusturi! Insa daca va ganditi la anul in care a fost facut, cu siguranta il veti aprecia la adevarata lui valoare. Ideea filmului a fost revolutionara pentru genul horror si nu numai, de asemenea, cu talentul deosebit al lui Robert Englund, s-a nascut unul dintre cele mai apreciate personaje de film din istoria cinematografiei mondiale! Va puteti imagina genul horror fara Freddy Krueger si degetele lui lungi de la mana dreapta?

arnoldroland 04 Jun 2011 19:05

dintre actorii legendari de filme horror, cred ca, intr-adevar Robert Englund merita apreciat cel mai mult!

chuckyfan 04 Jun 2011 20:15

Originally Posted by paul2000:

Depinde foarte mult de gusturi! Insa daca va ganditi la anul in care a fost facut, cu siguranta il veti aprecia la adevarata lui valoare. Ideea filmului a fost revolutionara pentru genul horror si nu numai, de asemenea, cu talentul deosebit al lui Robert Englund, s-a nascut unul dintre cele mai apreciate personaje de film din istoria cinematografiei mondiale! Va puteti imagina genul horror fara Freddy Krueger si degetele lui lungi de la mana dreapta?

Nu e vorba de asta, am vazut filme mult mai vechi care mi-au placut mai mult decat remakeurile ( EX: House of Wax ). Problema e ca n-a reusit sa-mi atinga coarde mea sensibila horror.
Poate asta din 2010 o sa fie altceva, desi la ce gusturi am nu prea cred:|

arnoldroland 04 Jun 2011 20:59

Originally Posted by chuckyfan:

Nu e vorba de asta, am vazut filme mult mai vechi care mi-au placut mai mult decat remakeurile ( EX: House of Wax ). Problema e ca n-a reusit sa-mi atinga coarde mea sensibila horror.

asculta-ma ce-ti spun, asta din 2010 e un nimic, nu cred ca are rost sa-l vezi, dar totusi, daca esti curios, chiar te invit sa faci ce am facut si eu :P

Cinemania 05 Jun 2011 12:59

Originally Posted by chuckyfan:

Ultimul Nightmare... e o porcarie.

paul2000 05 Jun 2011 13:01

Mda... nu se compara cu nici unul din serie! Nici macar cu Freddy vs. Jason! Este slab calitativ, povestea este schimbata, iar actorul care il joaca pe Freddy este cu mult sub cel original!

Ca o recomandare, incearca celalalte filme din serie... poate vor exista surprize placute!

octavinspector 09 Jul 2011 01:28

NU nU Nu

Lipsesc filme ca The Ring, The Texas Chainsaw Massacre sa fim seriosi...X( X( X(

All times are GMT +2. The time now is 17:05.