Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Banarea lui Dragomara (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92406)

illotempore2002 11 Jun 2009 17:56

ei, asa mai vii de acasa. acum e o diferentza.

la inceput tu te-ai situat de o parte a baricadei - cum ca tu nu o judeci si pe noi ne-ai bagat in aceeasi oala, cum ca noi nu o judecam.

e bine!
:-*

dovey 11 Jun 2009 18:01

Oare ce gandeste Dragomara? Ii place cum arbitram?
:))

Dragomara 11 Jun 2009 18:13

Originally Posted by illotempore2002:

Dragomara,

te intreb si eu ceva, asa, daca esti amabila sa-mi raspunzi: tu inafara de a te vaicari IN CONTINUU mai stii sa mai faci ceva?

am scris mai sus că io nu exist, deci nu am cum să mă văicăresc, şi nici cum să ştiu ceva.
dacă ar fi să vreau să ştiu să fac ceva mi-aş alege să fac precum munţii. nimeni nu se aşteaptă să crească ceva în sufletul lor.

pot să fiu sinceră, unde tot nu exist?! eşti una dintre cel mai puţin delicate femei pe care am avut nefericirea să le cunosc. ce, şi cine te-a rănit atât de adânc încât a uitat să mângâi?!

(aaa... nu pentru mine plângeam io acolo. :D)

Dragomara 11 Jun 2009 18:20

Originally Posted by dovey:

Oare ce gandeste Dragomara? Ii place cum arbitram?

eu sunt foarte tristă. răutatea îmi aminteşte de tristeţea cumulată, a tuturor vieţilor mele trecute. :D

am citit azi un articol cum că lumea s-ar putea să dispară in 2012, LOL, dar că am putea învinge asta dacă ne-am iubi mai mult unii pe alţii, am gândi pozitiv etc. după care o colega ne-a făcut capul calendar cum că trebuie să avem câţi mai mulţi copii, că numai prin familie putem exista, ea va fi singura care va supravieţui individualismului exacerbat al societăţii contemporane. :(

illotempore2002 11 Jun 2009 19:08

Originally Posted by Pitbull:

Fatä de modul cum se comportä în ultima vreme, NU sunt de acord sä fie bannatä.

Motivatii:
- chiar si când atacä, foloseste un limbaj civilizat (cu exceptia cuvântului "prost / prosti", care e un automatism infantil, usor de trecut cu vederea; si Dem. Rädulescu, într-un scheci la TVR, zicea: "Prostule!", si nici chiar comunistii nu l-au cenzurat);
- remarcele ei jignitoare, prin care-i face pe ceilalti (incomparabil) mai prosti si mai imorali decât ea, sunt involuntare si inocente (nu-si dä seama cä jigneste, crede sincer cä are dreptul legitim de a emite asemenea judecäti, în folosul societätii), si oricum nu au decât valente abstracte; nimeni nu i le ia în serios; dimpotrivä, sunt foarte amuzante;

si acum, despre Mistah

[size=4][Sub aparentele de urbanitate si calm, e disruptiv, destructiv, extrem de perturbator. Strecoarä atacuri si insulte perfide, insidioase (desi exprimate aparent "civilizat" - dar cu atât mai perverse) unde si când te astepti mai putin; e arogant, egocentric, bolnav de sine însusi, ranchiunos, de un spirit räzbunätor maladiv. E capabil sä tacä si sä ti-o coacä luni de zile, si sä te înjunghie tocmai când crezi c-ai ajuns la un acord cu el. Practicä si tactica ipocritä de a simula politetea;

ei, deci Dragomara este discriminata pozitiv, iar Mistah discriminat negativ.
ce parere aveti?

Judex 11 Jun 2009 19:45

Parerea mea? Pai culmea absurdului in cazul tau: nu esti in stare sa judeci oamenii corect. De pilda, noi stam de vorba de atata vreme si nu ti-ai dat seama ce fac eu de fapt.

illotempore2002 11 Jun 2009 19:49

@ Pitbull

sa nu crezi ca am ceva cu tine personal.
poti sa ma consideri amica/prietena in continuare. iti atac rationamentul de ce?

pt ca forumul asta a devenit foarte inchistant. parca suntem la manastire!

cuvinte obscene nu mai e voie sa folosim. agresivi nu mai e voie sa fim. pasivi agresivi nu mai e voie sa fim. ironiile sunt sanctionate. luatul la misto la fel. fratilor, nu suntem cei 40 de mucenici (ca suntem prea putini) mai lasati si voi putina libertate de expresie. si libertate personalitatii pe care o avem fiecare din noi.

in concluzie, nici Dragomara si nici Mistah nu trebuie banati.

Judex 11 Jun 2009 19:57

Ce lumina senzationala e afara!!! :-O

Pitbull 11 Jun 2009 20:05

Nu, dragä, sä nu facem comparatii deplasate si superficiale.
Gafele ei au haz si farmec. Nu au la origine nici räutate, nici perfidie.

Iar de imagine mä doare fix în pix.
Rämân un dragofil si un alakazamofob.

illotempore2002 11 Jun 2009 20:08

gafele ei au haz si farmec. asta e o axioma, nu?

ca ramai dragofil, in ciuda descrierii identice pe care o dai celor doi, si a atitudinii lor identice nu demonstreaza decat discriminarea de care vbeam :D

dar e ok, cu totii discriminam....

daca ma intrebi pe mine, Mistah e de o mie de ori mai amuzant, inteligent si poate de aia, periculos???
si da, Dragomara e inofensiva (plus ca se repeta, ceea ce Mistah nu face)

dar atitudinile lor sunt identice.

Judex 11 Jun 2009 20:10

Doamne, cat de tampita esti.

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 20:12

eu vreau sa fie bannati amin2, nu se poate?

dragomara - nu mai e nevoie sa spun dc;
mistah j - pt k m-am recunoscut in portretul pe care i l-a facut pitbull & m-am indispus: NU e nevoie de un doppelganger de-al meu pe ac forum, EU sint suficient!! X(

illotempore2002 11 Jun 2009 20:15

=))

adica tu ....nu te suporti pe tine insuti?
:D

Dragomara 11 Jun 2009 20:18

Originally Posted by Alex Leo Serban:

eu vreau sa fie bannati amin2, nu se poate?

dragomara - nu mai e nevoie sa spun dc;
mistah j - pt k m-am recunoscut in portretul pe care i l-a facut pitbull & m-am indispus: NU e nevoie de un doppelganger de-al meu pe ac forum, EU sint suficient!! X(

şi eu vreau să te iubescă şi pe tine cineva! măcar o dată în, mâine-poimâine, 50 de ani de viaţă! să-ţi acorde şi ţie altcineva atenţie! m-aş autobanna din 5 în 5 minute dacă te-ar putea accepta cineva lângă el/ ea mai mult de 5 minute aşa cum eşti cu adevărat, mic, sărac şi urât sufleteşte! :((

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 20:21

acum inteleg dc duduia i.t. nu intelege dc maria dinulescu e-o actrita f buna - de fapt, nu intelege nimic! =))

ps pe silabe, k pt prosti: 'eu-ma-simt-f-bine-in-pie-lea-mea-dar-nu-su-port-u-nul-la-fel-ca-mi-ne-ca-re-sa-mi-fa-ca-um-bra-im-par-tind-per-so-na-li-ta-tea-mea-u-ni-ca-la-doi' :-S

ps of, luati-o pe baloasa asta de mai sus dp mine, iar vine cu ideile ei vomitive dspr dragoste & such, imi vine sa vomit - yuk-yuk-yuk :-&

illotempore2002 11 Jun 2009 20:23

hai ca esti dus cu pluta pe siret.

glumeam tantalaule! :-O nu te-ai prins? ai ajuns sa iei in serios totul?
hai ca nu pricepi nimic! nici mascar o gluma simpla pt cei de la scoala ajutatoare!

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 20:24

ignore the peanuts

Dragomara 11 Jun 2009 20:29

acum inteleg dc duduia i.t. nu intelege dc maria dinulescu e-o actrita f buna - de fapt, nu intelege nimic! =))

ps pe silabe, k pt prosti: 'eu-ma-simt-f-bine-in-pie-lea-mea-dar-nu-su-port-u-nul-la-fel-ca-mi-ne-ca-re-sa-mi-fa-ca-um-bra-im-par-tind-per-so-na-li-ta-tea-mea-u-ni-ca-la-doi' :-S

ps of, luati-o pe baloasa asta de mai sus dp mine, iar vine cu ideile ei vomitive dspr dragoste & such, imi vine sa vomit - yuk-yuk-yuk :-&

fii serios! în mai bine de 6 miliarde nu există nimeni care să te accepte şi preţuiască (LOL) aşa cum eşti. şi tu ştii asta. de fapt asta e unica ta problemă. restul sunt adiacente.

te compătimesc. recomand psihanaliza. e la modă printre VIP din Ro. :P

---
LE: nu de alta, dar chiar nu pot crede că o viaţă profesională, socială şi sexuală satisfăcătoare ar putea avea un asemenea... final nefericit. deci: psihanaliză - buba e în trecut!

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 20:40

ignore ALL the peanuts!
& especially the mother of all peanuts =))

Dragomara 11 Jun 2009 20:45

ignore ALL the peanuts!
& especially the mother of all peanuts =))

no, dream on! şi tu şi noi ştim că nu poţi trăi fără... peanuts. altminteri chiar nu exişti.

illotempore2002 11 Jun 2009 21:15

ce inseamna hodobocofog?

Pitbull 11 Jun 2009 21:37

Ask J.

illotempore2002 11 Jun 2009 21:39

te-ai suparat pe mine.

Pitbull 11 Jun 2009 22:18

Nu, da' J. m-a rugat sä nu spun.

illotempore2002 11 Jun 2009 22:22

am aflat ce-nseamna.
esti supara pe mine?

Pitbull 11 Jun 2009 22:28

Nu, de ce?

illotempore2002 11 Jun 2009 22:41

am inteles.
deci esti suparat pe mine.

Pitbull 11 Jun 2009 23:03

Da, am zis cä nu, deci sunt. Logic.

illotempore2002 11 Jun 2009 23:13

vezi?????

ti-am zis io!!!

Pitbull 11 Jun 2009 23:46

Da, da' de fapt nu sunt, am zis doar io asa: sunt, adicä nu. Metalogic.
Tot eu te-am päcälit. Sâck!

illotempore2002 11 Jun 2009 23:54

nu ma istetzule.....
mai citeste odata....

si eu ma prinsesem ca zici special ceva total ilogic (sunt deci nu sunt)

Pitbull 11 Jun 2009 23:57

Nu sunt istetz.
Sunt şugubătz.

redmen 11 Jun 2009 23:59

Asa de mult s`a vorbit astazi pe acest topic aiurea ? Chiar nu aveti ce face.

Pitbull 12 Jun 2009 00:32

Ba avem ce face, dar eu o vreau pe Dragomara.
Pe forum, nu altundeva!

halebardul 12 Jun 2009 09:14

Cum s-o bannati? Si noi ce ne facem? Ea vorbeste frumos, chiar daca pe alaturi.
Mai bine bannati-ma pe mine.
Iar voturile de acum se aduna la cele de anul trecut? Si de ce se vad numai cei care au votat NU? Si in general: ce v-a venit?

thequietsurfer 12 Jun 2009 14:13

Sa fie banata definitiv!

illotempore2002 12 Jun 2009 14:21

boborul a notat ca NU.
ce va e neclar?

iar pt cei care intra foarte foarte rar pe forum, cu atat mai ptuni nu pricep de ce ii deranjeaza Drago. ce zici, surfertacut?

thequietsurfer 12 Jun 2009 14:27

O sa intru mai des pe forum.

Chambord 12 Jun 2009 14:29

Boborul a votat cu Iliescu

Cinemania 12 Jun 2009 14:34

au botat si cei fara boletin?

Pitbull 12 Jun 2009 14:40

Nu conteazä cine voteazä.
Conteazä cine BOTEAZA!
(Barul Electoral Central)

Dragomara 12 Jun 2009 16:12

Nu conteazä cine voteazä.
Conteazä cine BOTEAZA!
(Barul Electoral Central)

ohh, da... şi-am cumpărat ultimele 2 sticle de spumant Prahova Valley, şi cum el are febră, nu am cu cine să beau, başca a început să nu-mi mai placă vinu'. :-S

illotempore2002 12 Jun 2009 16:15

e bun Prahova Valley dar iti recomand Rhein Brut Imperial-ul, e much better si e facut tot la Hallewood / Azuga.

ai 3 sortimente, Brut ( evident, sec), Roze si inca unul pe care nu l-am baut, si nu stiu cum e numele.

zi=-mi daca ti-a placut.

ultima data cand am baut o sticla a fost undeva pe la ora 12, in mijlocul zilei B-)

halebardul 12 Jun 2009 16:22

Ce =)) cum discutati voi in tihna despre vinuri, la topicul Banarea lui Dragomara.

e asa, ca ultima tigara langa esafod?

corinka 12 Jun 2009 16:24

Cred ca orice ar spune Dragomara aici, ea este oricum ontopic. :D

Dragomara 12 Jun 2009 16:26

Originally Posted by illotempore2002:

e bun Prahova Valley dar iti recomand Rhein Brut Imperial-ul, e much better si e facut tot la Hallewood / Azuga.

ai 3 sortimente, Brut ( evident, sec), Roze si inca unul pe care nu l-am baut, si nu stiu cum e numele.

zi=-mi daca ti-a placut.

ultima data cand am baut o sticla a fost undeva pe la ora 12, in mijlocul zilei B-)

îmi place spumantul brut. (prietenii mei spun că numai adevăraţii cunoscători (LOL) preferă vinul sec. în ceea ce mă priveşte de vină sunt numai prietenii mei tătari! da, da, da... musulmanii care cică nu beau! :))

StefanDo 12 Jun 2009 16:28

dragomara, te bannez!

halebardul 12 Jun 2009 16:28

da' ar putea sa se cheme Imbatarea lui Dragomara.

(da de ce "lui" si nu "Dragomarei"? de la poza cu mustata? :D )

halebardul 12 Jun 2009 16:29

Originally Posted by StefanDo:

dragomara, te bannez!

:-O

illotempore2002 12 Jun 2009 16:30

deci: Rhein Brut Imperial rulz! si da, evident ca sec!

vinurile dulci sunt pt frustratii care au lipsuri de zaharuri in sange si care facand crize de isterie, au nevoie de zahar sa se linisteasca.>:)

All times are GMT +2. The time now is 02:34.