Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Te uiti si plangi (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92039)

legardere 11 Mar 2008 21:26

Filmele cu Will Farell, bine ca au fost numai 1 si jumate

de ce o vrea asta sa se inventeze oscar pentru rol de comedie? oare chiar se ia in serios?

savoria 11 Mar 2008 21:27

Originally Posted by legardere:

Filmele cu Will Farell, bine ca au fost numai 1 si jumate

de ce o vrea asta sa se inventeze oscar pentru rol de comedie? oare chiar se ia in serios?

e jalnic ca actor sau ca ce vrea el sa arate ca e

rocky 11 Mar 2008 21:36

-California dreamin'
-City lights
-Amelie
-As good as it gets
-Lantul amintirilor si tot restul (cine a trait epoca, intelege)
-Pustiul
-toate filmele americane cu scena finala in stadion si ei care isi spun in fata ce au de spus si publicul aplauda
-Pas in doi, poate, nu mai stiu
-Love Story
-Umberto D
-pistruiatul, cind se duce el si se intilneste clandestin cu omul de legatura, care era tac-su
-Toate filmele cu emotie bine construita

Nu inteleg in ruptul capului cum poate cineva sa plinga la Dancing in the Dark. Eu asa manipulare grosolana pe fata n-am vazut in viata mea. Omul asta nu face decit concepte de manipulare, sa se ia de mina cu moore, dupa mine, doar ca el e mai "artistic". Lucreaza cu tuse infiorator de groase si de artificiale. Spectatorii sint niste soareci de laborator, iar el se amuza impungindu-i, la limita indecentei.

Holden 12 Mar 2008 15:51

Originally Posted by Dragomara:

Am vãzut recent Nuovo Cinema Paradiso ºi l-am gãsit mai de grabã tragic, decât lacrimogen. Acelaºi lucru l-aº spune ºi despre Orele.
---
(am o prietenã care nu se uitã deloc la asemenea filme, sau la emisiuni "lacrimogene", pentru cã o demoralizeazã, mie acest gen de filme îmi plac la nebunie, însã sunt de pãrere cã nu existã emoþie care sã poatã fi trãitã identic de cãtre douã persoane diferite).

Ai dreptate. Insa cand am construit lista respectiva nu m-am gandit la filme lacrimogene (exemplu clasic - Titanic) ci la filme care declanseaza emotie, fara sa implice o forma de manipulare sentimentala grosolana (e.g. Dancer in the Dark). Poate singura exceptie care contrazice regula este La vita e bella. In rest, ce pot sa zic - Billy Elliot si Cinema Paradiso sunt doua ipostaze ale copilariei pierdute, Straight Story e povestea reintalnirii / impacarii dintre doi frati si Bleu este covarsitor prin imbinarea perfecta dintre imagine si muzica (finalul cel mai cutremarator pe care l-am vazut pana acum).

rocky 12 Mar 2008 18:25

Cred ca filmul cel mai emotionant din istorie ramine totusi City Lights si imediat dupa el vine Pustiul. Cred ca nu a mai existat si nu stiu daca va mai exista un geniu absolut ca Chaplin, atit de desavirsit din atitea puncte de vedere si atit de complex, simplu si uman.
Imediat dupa ele vine Mai bine nu se poate, filmul pe care mi-as fi dorit sa-l fac eu.

Eva Braun 15 Mar 2008 13:36

fdffd

uh ... daca stau bine sa ma gandesc, eu nu prea plang la filme ca nu`s genu` ...

dar am plans cand am vazut Schindler`s List ( aka lista lui schindler) cu scenele alea de la holocaust, ce m`au impresionat, pt ca eu mi`am pierdut strabunicii evrei acolo. fiind si eu evreica stiu ce naspa e sa treci prin asa ceva . :| in fine ... :)

Dita 18 Mar 2008 22:03

the painted veil
bicentennial man
love in time of cholera (la asta aproape am plans tot filmul :-")
meet joe black
a walk to remember
la vita e bella
feast of love
beautiful mind
the illusionist
green mile
the gladiator
the House of Flying Daggers

la astea am plans eu :D

Dragomara 18 Mar 2008 22:21

Dita tu eºti un sentimental incurabil! Acum o sã fiu rea, ºi-am sã zic cã m-am uitat de 2 ori la "Dragostea-n vremea holerei" ºi niciodatã nu am apucat finalul treazã! Mã rog, am o scuzã, am citit cartea, ºi ori de câte ori vãd un film comentat de cârcotaºii de pe-aci am ori un nod în gât tot strâduindu-mã sã pricep ce nu le-a plãcut lor, ori sunt eu însãmi ºi dorm de rup, dacã e noapte, cã oricum mã mai uit încã de vreo 5 ori, pânã "pricep" ºi io ce-au "înþeles" ei din prima etc. etc. :P

Dita 18 Mar 2008 22:28

da, sunt sentimentala, uneori ma uit la un film doar daca stiu ca o sa plang (rar, ce-i drept, dar o fac si pe asta)
uitasem sa spun ca eu am plans si la dirty dancing putin (nu spun scena la care am plans, ca poate sunt si altii care vor sa vada filmul)

Lady B. 29 Apr 2008 11:37

Jeux d'enfants (scena din final)
Shakespeare in love (replica lui Paltrow: "This is not life, Will. It's a stolen season")

Pashpix 30 Apr 2008 16:50

SWEET NOVEMBER și LOVE STORY.

Dragomara 30 Apr 2008 19:30

Originally Posted by Pashpix:

Eh... topicul ãsta-mi aduce aminte de un paragraf din Ileana Vulpescu.

th3kinslayer 30 Apr 2008 19:43

Lista lui Schindler
The Pianist
Charlie Wilson's War

Dragomara 30 Apr 2008 19:53

“Am încerct azi sã-mi aduc aminte câtã vreme este de când nu mã mai emoþionez când citesc ceva care altã datã m-ar fi fãcut sã plâng, câtã vreme este de când nu am mai plâns la un film sau chiar dupã mort. N-am reuºit. S-a întâmplat încet. Nu am avut un ºoc. Am avut experienþe de intensitate medie care, totalizate, echivaleazã cu un ºoc. Respect în continuare oamenii ºi nu încerc sã le fac vreun rãu sau mãcar sã le pun beþe-n roate, dar cred cã nu este nimeni, începând cu pãrinþii ºi terminând cu copiii mei, despre care sã nu fi spus ºi sã nu continuu sã spun, din când în când “ducã-se dracului!” Rãceala mea faþã de bagajul afectiv s-a desãvârºit în ziua în care mi-am dat seama cã nu meritã sã suferi pentru nimeni ºi pentru nimic. Iubirea – care, sporadic, ne face sã ne simþim zei – este dirijatã mai mult de hormoni decât de subtile cauze psihice. Sufletul nu este un bun partajabil. Afecþiunea nefiind bazatã pe un schimb de hormoni are un echilibru ºi mai precar decât dragostea. Mi s-au uzat nervii. Nu mai am rãbdare sã vãd mulþimi înduioºate, aceleaºi mulþimi care calcã-n picioare idolul adulat cu un ceas mai înainte. Sub mantiile spumoase ale marilor sentimente se ascunde pleava instinctului de conservare, mediocritatea minþilor ºi, mai grav, a sufletelor. Îi înþeleg pe oameni, fiindcã înþeleg lumea în care trãiesc. Nu pot sã meargã drepþi când trec printr-o arhitecturã în care n-ai de ales decât între a merge drept ºi a-þi sparge capul ºi a merge cocoºat ºi a-þi pãsta capul intact, în cazul din urmã singurele avarii sau cucuie producându-se în cutia cranianã, dacã nu este goalã. Îi înþeleg pe oameni, dar nu-i mai iubesc. Nu pot preciza data când a încetat aceastã iubire. Poate cã oamenii ar avea nevoie de mai multã singurãtate ca sã se iubeascã unii pe alþii, de mai multã vreme în care sã mediteze asupra lor înºiºi.”

Ileana Vulpescu – “Candidaþii la fericire”

---
Eu cred cã oamenii au deja parte de prea multã singurãtate, din pãcate nu din cea în care sã mediteze la ei înºiºi, ci de-o singurãtate în care încearcã sã uite de puþinul care încã mai sunt.

films4all 01 May 2008 23:21

Million Dollar Baby (2004)
in rest.. nimic. Poate o lista f lunga cu filme care m-au bagat in tristeti indelungate. :))

dhae 23 May 2008 07:21

phuu nu stiu daca o sa ma credeti dar eu plans la Godzila :D la sfarsit cand au omorato...atata cruzime..saracu animal :(( ...

dhae 23 May 2008 07:23

Originally Posted by Pashpix:

eu m`am plictisit la filmul asta...se putea mai mult...

mt 23 May 2008 22:50

Unul dintre putinele filme care m-a facut sa plang e 'Man on Fire', pt ca plang mai greu, dar sunt filme care ma impresioneaza cum e si House of Flying Daggers, Autumn in New York, si mai sunt dar nu-mi vin acuma in minte...

vyanna 09 Jun 2008 21:50

Sweet november
Love Story
Forrest Gump
La vita e bella
Away from her
Va vis et deviens

Pirate Girl 25 Jun 2008 18:38

La " Two Brothers" am plans o gramada.... e super filmu... cu 2 frati tigri kre au fost despartiti, etc...:)

Dominic 08 Jul 2008 17:22

a walk to remember
notebook
era filmul ala cu Van Damme,...nu mai stiu exact cum se cheama..Inima de leu era traducerea(cine imi poate zice mc frumos)
antonement
etc

mafalda 27 Aug 2008 11:08

Fata fara zestre

Un film la care merita sa plangi este FATA FARA ZESTRE cu Nikita Mikhalkov (genial ca intotdeauna!) si Larisa Guzeyeva, o mare actrita! Filmul este o ecranizare a piesei de teatru cu acelasi nume de Ostrowsky (promotorul teatrului naturalist in Rusia). Filmul este regizat de Eldar Riazanov, care a mai regizat si exceptionalul "Gara pentru doi" cu o alta mare actrita: Ludmila Gurcenko. Finalul filmului "Fata fara zestre" este apoteotic, nu se poate sa nu-ti dea lacrimile daca ai macar un dram de sensibilitate!

ricutza 27 Aug 2008 14:12

se pun si serialele?
Grey's Anatomy ma emotioneaza foarte tare.... bine, exceptand episoadele amuzante! :P

peticutz 04 Sep 2008 23:09

mai recent
LA VIE EN ROSE

Pauline Kael 05 Sep 2008 09:57

Originally Posted by peticutz:

mai recent
LA VIE EN ROSE

Cum ti s-a parut? :)

Hands 05 Sep 2008 12:08

Dap, dar pe langa la Vie en Rose, care mi-a placut, tocmai datorita lui Cotillard, as mai putea numi inca cateva faine:

-Zbor deasupra unui cuib de cuci (ok, ok i now its classic, but still :P)
-Amadeus
-1492, (excelent!!! BRAVA - abia acum cateva zile l-am vazut prima oara, shame on me :oops:)
-Der Untergang, (nu de dorul lui Hitler am plans, ci de cat de groaznic a putut muri un univers pe cat de absurd pe atat de visator si determinat)
-The Fall, (chiar daca sa zicem ca nu a meritat pe deplin plotul, dar macar imaginile impresinoau)

Se7en 05 Sep 2008 12:38

Mai baieti am putea pune aici filme la care sa plangi (si de mila). Uite, iau si eu exemplul lui Hands si-mi fac si eu listisoara mea:

Deci filme ne-snuff, ne-catastrofe cinematografice (vezi Garcea si Oltenii, asta daca n-am putea discuta filmul dintr-un punct de vedere suprarealist, sau chiar "bad art" :lol: ), ne-chestii Hallmark:

1. (si cea mai mare dezamagire a mea EVER) Moarte la Venetia. Poate ca toti o sa imi sariti in cap dar mie filmul mi s-a parut o mare fleshcaiala si pierdere de timp. Daca vreti lansez un topic cu de ce Moarte la Venetia mi s-a parut o tampenie :P
2. The Assassination of Jesse James... (Mult zgomot pentru nimic, un western cu valente pisihologice atat de monoton si plictisitor ca m-a facut sa inchid BS playeru imediat si sa joc un Jazz Jack Rabbit cu sormea pe net) (m-am razgandit, daca am reusit sa vad full Moarte la Venetia poate am sa reusesc sa vad si Assassination pana la capat, cred ca il iau din nou :lol: )
3. Nightwatching (ok, in cazul asta e discutabil, dar eu luand filmul cu ditamai hype-ul (big fan of Rembrandt's) am ramas gura de metrou :o, vazand ce puteau arata oamenii acolo: maestrul Rembrandt in putza goala facand pishu in public si luandu-si bataie de la nevasta-sa :huh: . Recunosc ca imaginea si camera din film sunt exclente dar scenariul e o durere de cap, mai ales cand incepe acelasi Rembrandt sa injure de mama focului, stai si te intrebi, a meritat sa stai 8 ore pe torrent sa-ti iei asa film? No way :((

Pauline Kael 05 Sep 2008 13:33

Pour Hands,Se7en et Peticutz:
http://www.youtube.com/watch?v=rbsl5_203Ms

Originally Posted by Se7en:

Mai baieti am putea pune aici filme la care sa plangi (si de mila). Uite, iau si eu exemplul lui Hands si-mi fac si eu listisoara mea:

Deci filme ne-snuff, ne-catastrofe cinematografice (vezi Garcea si Oltenii, asta daca n-am putea discuta filmul dintr-un punct de vedere suprarealist, sau chiar "bad art" :lol: ), ne-chestii Hallmark:

1. (si cea mai mare dezamagire a mea EVER) Moarte la Venetia. Poate ca toti o sa imi sariti in cap dar mie filmul mi s-a parut o mare fleshcaiala si pierdere de timp. Daca vreti lansez un topic cu de ce Moarte la Venetia mi s-a parut o tampenie :P
2. The Assassination of Jesse James... (Mult zgomot pentru nimic, un western cu valente pisihologice atat de monoton si plictisitor ca m-a facut sa inchid BS playeru imediat si sa joc un Jazz Jack Rabbit cu sormea pe net) (m-am razgandit, daca am reusit sa vad full Moarte la Venetia poate am sa reusesc sa vad si Assassination pana la capat, cred ca il iau din nou :lol: )
3. Nightwatching (ok, in cazul asta e discutabil, dar eu luand filmul cu ditamai hype-ul (big fan of Rembrandt's) am ramas gura de metrou :o, vazand ce puteau arata oamenii acolo: maestrul Rembrandt in putza goala facand pishu in public si luandu-si bataie de la nevasta-sa :huh: . Recunosc ca imaginea si camera din film sunt exclente dar scenariul e o durere de cap, mai ales cand incepe acelasi Rembrandt sa injure de mama focului, stai si te intrebi, a meritat sa stai 8 ore pe torrent sa-ti iei asa film? No way :((

Da te rog,deschide topic cu filmele alea...
Despre "Rondu' de noapte" a scris Ricuta la filmul despre arte,iti dau un copy-paste acolo,nu l-am vazut,dar asa sunt toate(majoritatea) filmelor despre genii,-trase rau de par.
Originally Posted by Hands:

Dap, dar pe langa la Vie en Rose, care mi-a placut, tocmai datorita lui Cotillard, as mai putea numi inca cateva faine:

-Zbor deasupra unui cuib de cuci (ok, ok i now its classic, but still :P)
-Amadeus
-1492, (excelent!!! BRAVA - abia acum cateva zile l-am vazut prima oara, shame on me :oops:)
-Der Untergang, (nu de dorul lui Hitler am plans, ci de cat de groaznic a putut muri un univers pe cat de absurd pe atat de visator si determinat) -The Fall, (chiar daca sa zicem ca nu a meritat pe deplin plotul, dar macar imaginile impresinoau)

1492 si the Fall n-am vazut. Cu ce sunt?
Milos Forman si Zbor deasupra si Amadeus sunt preferatele mele,Der Untergang ..m-a socat si pe mine ( ce actori au si nemtii astia...Bruno Ganz,Thomas Kretschmann si ...Ana -Maria Lara,die rumanische freulein.
Pitbull o sa te iubeasca pt ce ai scris si am subliniat eu cu portocaliu...

peticutz 05 Sep 2008 18:55

filme cu lacrimi

pt. pauline

la vie en rose mi-a placut in asa hal incit juma de film am avut ,,piele de gaina,,
Oricum nu prea sint obiectiva /din nou/ o ador pe Edith Piaf

Hands 06 Sep 2008 01:38

Originally Posted by Pauline Kael:

1492 si the Fall n-am vazut. Cu ce sunt?
Milos Forman si Zbor deasupra si Amadeus sunt preferatele mele,Der Untergang ..m-a socat si pe mine ( ce actori au si nemtii astia...Bruno Ganz,Thomas Kretschmann si ...Ana -Maria Lara,die rumanische freulein.
Pitbull o sa te iubeasca pt ce ai scris si am subliniat eu cu portocaliu...

Hehe, un gand amuzant m-a trecut. Am vazut filmuletul cu "La Foule" (Multimea) al lui Piaf (Entraînés par la foule qui s'élance, Et qui danse...) si-mi vine imediat in minte o sala de bal tipica sec XIX unde toata lumea intr-o galantete la fel de tipica danseaza intr-un vals cat se poate de ametitor. Acum ia multimea aia (in numbers that is), du-o intr-un concert Guns 'n Roses sau Metallica si pune pe fundal numai melodia "La Foule", ca titlul merge indiferent de context, si vezi ce iese....

1492 e un clasic Hollywoodian din 1992, titlul intreg e 1492: Conquest of paradise, trebuie sa fi auzit, in care joaca Gerard Depardieu si e regizat de Ridley Scott. Filmul e o bijuterie pentru fanii de filme epice bine facute.

The Fall e un film facut de Tarsem Singh (http://www.imdb.com/title/tt0460791/), un film suprarealist, cu o poveste cat se poate de banala dar incredibil de plastic infatisata. Realmente cadrele din film ar trebui luate separat si facute un album fotografic cu ele.

Legat acum de pitbull, cumva mica mea afirmatie bate mai departe decat cred eu? :P

mafalda 08 Sep 2008 12:15

Pentru ca topicul asta se numeste "Te uiti si plangi" trebuie sa va spun ca mie imi vine sa plang cand vad filmele romanesti proaste pentru care CNC-ul arunca zeci si zeci de miliarde de lei pe apa Dambovitei!

Pauline Kael 08 Sep 2008 12:21

[quote="Hands"]
Originally Posted by Pauline Kael:

Hehe, un gand amuzant m-a trecut. Am vazut filmuletul cu "La Foule" (Multimea) al lui Piaf (Entraînés par la foule qui s'élance, Et qui danse...) si-mi vine imediat in minte o sala de bal tipica sec XIX unde toata lumea intr-o galantete la fel de tipica danseaza intr-un vals cat se poate de ametitor. Acum ia multimea aia (in numbers that is), du-o intr-un concert Guns 'n Roses sau Metallica si pune pe fundal numai melodia "La Foule", ca titlul merge indiferent de context, si vezi ce iese....

1492 e un clasic Hollywoodian din 1992, titlul intreg e 1492: Conquest of paradise, trebuie sa fi auzit, in care joaca Gerard Depardieu si e regizat de Ridley Scott. Filmul e o bijuterie pentru fanii de filme epice bine facute.

The Fall e un film facut de Tarsem Singh (http://www.imdb.com/title/tt0460791/), un film suprarealist, cu o poveste cat se poate de banala dar incredibil de plastic infatisata. Realmente cadrele din film ar trebui luate separat si facute un album fotografic cu ele.

Legat acum de pitbull, cumva mica mea afirmatie bate mai departe decat cred eu? :P

Ideea ta nu e rea cu muzica lui Edith si nebuni aruncandu-se unul peste altul pe muzica lui Canibal Corpse :P Ironic,subtil..
Mersi de info,esti un inger.De ce ai nickul si avatarul ala?
Pitbull simpatizeaza cu..dar poate ne spune el mai multe,uite si aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=16326

Se7en 08 Sep 2008 20:18

Am vazut raspunsul lui pit legat de prietenii nostri mai blonzi si mai drepti (de dreapta that is) si am dat acolo un raspuns, cred eu, politically correct :P
Intr-adevar, Hands, ciudata analogie :lol:

jalnique 16 Sep 2008 19:49

million dollar hotel, forest gump, dancer in the dark

gabonne1 18 Sep 2008 16:43

"It's a wonderful life" ...Un film care, intr-adevar, m-a impresionat si mi-a consumat o multime de lacrimi...cu un James Stewart fabulos, pe post de Tom Hanks al anilor '40....

CoNi 17 Apr 2010 20:59

Filme care m-au facut sa plang :(:

Pearl Harbor
Armageddon
If only
Logan`s war - Bound by honor
A walk to remember
Million dollar baby
Awake
La vita e bella
The pianist
Dead poets society
Le concert
Brothers
A walk in the clouds
Once
The notebook
Are we there yet

shi cred k shi dak le-ash revedea as plange..

Quote:

"Nessun maggior dolore che ricordarsi del tempo felice nella miseria." Dante Alighieri

costyn162 18 Apr 2010 07:39

Un film total emotionant, un film la care m-as uita in fiecare zi, o poveste reala transpusa genial in filmul "A walk to remember". Nu cred ca poate spune cineva ca filmul asta nu l-a marcat macar putin.

alextreme93 18 Apr 2010 07:49

Love Story
Dancer in the Dark
Nuovo Cinema Paradiso

Ilila 18 Apr 2010 14:46

Originally Posted by Pitbull:

«La Sorcière»

Eram foarte mica cand l-am vazut dar stiu ca am plans la final.
O varianta mai recenta a acestui film este Nell (dar fara tragicul sfarsit).

silv_xd_tweety 21 Apr 2010 18:43

Originally Posted by Supastar:

Originally Posted by oebjoerndalen:

Click

in ce moment ai plans la asta? ca eu cand l-am vazut prima oara am plans la vreo 6 scene. la una din scene, nu mi-am putut retine lacrimile nici la a 5-a vizionare. pur si simplu ma prinde de fiecare data.

ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva la fel ca mine! :)

si eu am plans:D>:)

NaTyLuTz 21 Apr 2010 19:58

Originally Posted by silv_xd_tweety:

Originally Posted by Supastar:

Originally Posted by oebjoerndalen:

Click

in ce moment ai plans la asta? ca eu cand l-am vazut prima oara am plans la vreo 6 scene. la una din scene, nu mi-am putut retine lacrimile nici la a 5-a vizionare. pur si simplu ma prinde de fiecare data.

ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva la fel ca mine! :)

si eu am plans:D>:)

Me too

Altele : Seven Pounds
Titanic
Ghost
Harry Potter si Printul Semipur ( sunt fan de mic si cand am murit Dumbledore am plans in hohote :(( )

capodecina 21 Apr 2010 20:14

Blow - http://www.cinemagia.ro/filme/blow-visul-alb-565/
The Green Mile - http://www.cinemagia.ro/filme/the-gr...rul-mortii-65/
Hachiko - http://www.cinemagia.ro/filme/hachik...y-hachi-44561/

shade4free 21 Apr 2010 21:27

Originally Posted by CoNi:

Filme care m-au facut sa plang :(:

Pearl Harbor
Armageddon
If only
Logan`s war - Bound by honor
A walk to remember
Million dollar baby
Awake
La vita e bella
The pianist
Dead poets society
Le concert
Brothers
A walk in the clouds
Once
The notebook
Are we there yet

shi cred k shi dak le-ash revedea as plange..

Quote:

"Nessun maggior dolore che ricordarsi del tempo felice nella miseria." Dante Alighieri

cu accent pe
if only
awake
the notebook

RomaniaMare 22 Apr 2010 03:51

The Hurricane cu Denzel Washington

Gerrard831 22 Apr 2010 20:45

Sincer sa fiu pe mine nu m-a facut niciun*(acum asa se scrie) film sa plang:| . Poate am inima de piatra sau poate sunt un insensibil, dar nu am plans niciodata la un film.

RomaniaMare 23 Apr 2010 02:43

Am văzut și eu Notebook(în sfîrșit).Și...și e adevărat ce se spune....e foarte bun filmul,m-a emoționat profund,și trebuie să recunosc că la final cam îmi jucau ochii în lacrimi.

portofel 23 Apr 2010 15:38

Exista mai multe filme pe care eu le-am apreciat si care m-au emotionat pana la lacrimi.Pe locul 1 in preferintele mele se afla ''Lista lui Schindler''si nu va fi nici unul (deocamdata) care sa-l detroneze!Sunt multe faze emotionanate in acest film,dar cea care m-a atins a fost faza cu fetita aceea atat de micuta si a nimanui,care cauta un loc de refugiu din fata terorii ,ca mai apoi,spre sfarsitul filmului,sa-i fie dezgropate ramasitele impreuna cu a altor atatia nenorociti!
Si ''Padurea Katyn''mi-a lasat ochii in lacrimi,pt nedreptatea la care au fost supusi acei oameni tineri si atat de curajosi,impuscati in fata gropii comune,constienti in ultimele clipe ale vietii ca nu vor mai avea nici o scapare.Ma intristeaza foarte mult filmele despre cel de-al 2-lea razboi mondial,dar sa fie bine regizate.

shooter 23 Apr 2010 15:57

d acord .doua filme foarte tari...dar probabil eu le privesc din alt punct de vedere ......

MariaMona 23 Apr 2010 16:18

Eu plâng într-o veselie la filme :P . Cele mai lacrimogene însă sunt:
1. Lista lui Schindler - am plâns în hohote (singurul film, am mai păţit la cărţi, şi singurul film la care am plâns în cinematograf)
2.... La Vita e Bella
It's a Wonderful Life
Love Story
Sweet November
Yanks (Yankeii) si multe altele...

LadyStarlight 23 Apr 2010 17:06

jeux d'enfants
la mome
the pursuit of happyness

All times are GMT +2. The time now is 19:17.