![]() |
Nu e rea ideea unor asemnea intalniri lunare. Ar fi in genul emisiunilor de radio, asa imi inchipui eu. S-ar da si teme probabil pe datile viitoare. :)
|
Te pomenesti cä ti-a iesit un îngeras pe gurä! Ia s-o sun eu pe Gloria, sä-i spun ideea!
|
No suna. :huh: ca acush am vazut-o inregistrata. se plimba si ea pe aici. Pittbull nu ai blog ? As face pariu ca ar fi un blog absurd. Stii la ce ma refer.
|
Agreez o anumita libertate, desfasurare!, in panorama dimensiunii virtuale; m-ar stresa sa am un blog numai al meu, o presiune interioara m-ar inclina sa recurg la nervi cand ma voi gandi ca nu am mai pus nimic de 2 luni acolo, dandu-i o aura de obligativitate a postarii. In atelier intru cand vreau, ies cand vrea mushkyw meu.
Originally Posted by hellsteed:
|
u bet ya :)))
|
Am sunat-o, da' n-are semnal, sau ceva... I-am dat m.p., väd si eu cä e on.
Blog n-am, si sper nici sä n-am vreodatä! N-am timp de bloguri - e cronofagie curatä. Am grupuletul meu MSN (care hiberneazä de vreo patru ani), am cronicile pe Liternet, am prezenta aici... mi-ajunge. |
Originally Posted by Pitbull:
Mungiu nu ar fi batut in cuie, ii putem contacta pe Nae, Gorzo, Puiu, Rasuceanca, etc. Ideea o am de ceva timp dar ma gandeam ca nu as fi luat in serios (Premiu pt Sinceritate! :P ). Totul se face pe net today iar CineMagia ar putea sa le ia fatza altor site-uri inca de pe-acum (site-uri ce, probabil vor recurge la asta in viitor, gratie combustibilului consumat de masinile cu destinatia Screenwriting's Workshop prin tara sau doar Bucharest). Ar fi un fel de seminar gen Robert McKee (al Romaniei, Virtual). |
in final imi spune si mie cineva daca stie cum se numeste filmul?
|
Din päcate, e evident cä "finalul" încä n-a venit (sau, poate, din fericire... ;) ). Nimeni dintre noi nu l-a väzut, altfel l-am fi recunoscut. Da' nu dispera. Mai avem si alti useri, si alti vizitatori - noi, ästia, suntem doar cei mai activi. Pânä la urmä, aproape sigur o sä ti-l identifice cineva. (Am väzut topicuri ca al täu la care se räspunsese chiar si dupä luni de zile, dacä nu ani! Cum ti-o fi norocul...)
Hint: gândeste-te la ceva date, nume, cuvinte, etc., care sä poatä fi folosite la cäutarea pe IMDB. |
l-am vazut acum 15 ani...chiar nu mai tin minte...mersi oricum
|
Originally Posted by liviucristian22:
|
nu e asiatic. sigur productie sua
|
pai am mare nevoie de ajutorul vostru pentru asemenea intalniri lunare; deocamdata sper pentru mijlocul lui decembrie sa obtin un film bun si sa facem noi - forumistii o vizionare in avanpremiera - cum am avut cu Dreamgirls, Tzameti; dupa aia sa ramanem la o discutie - o sa invit si regizori. TRe sa ne gandim ce format dam acestor intalniri: invitam un regizor sa ne vorbeasca, facem si o vizionare, pe cati oameni contam, mai chemam si outsideri?etc |
Ideea cu vizionarea decembristä e excelentä, chiar mi-era dor.
Si ideea întâlnirilor lunare live e bunä, dar eu mä gândeam la altceva: invitarea câte unui regisor, scenarist, actor, producätor, operator, etc., pe FORUM, pentru câte un termen dinainte stabilit (o säptämânä, o lunä), într-un topic special, dedicat lui (sau unui subiect asociat cu el; ex: Mungiu - "Amintiri din Epoca de Aur"; Puiu - seria lui de filme, începutä cu "M.D.L."; Nae Caranfil: "De la "...sporgersi" la "...täcere", etc.). Acolo, userii vor pune întrebäri, omul va räspunde când va avea timp (pe parcursul acelui interval dinainte stabilit), si se va lega un dialog. Evident, topicul va fi moderat la sânge, nu se vor permite spamuri, vulgaritäti, etc. (La fel de evident, ce spun eu aici e doar o improvizatie; trebuie sä discutäm serios.) La ASA ceva mä gândeam. Model: în aprilie-mai 2006, înainte de lansarea albumului "Fericire în rate", formatia Vama Veche a fäcut ceva similar: CHAT LIVE cu userii, în chat-room-ul site-ului, joia între orele 17:00-19:00. A iesit foarte interesant, plin de calitäti - dar si de accidente si parazitäri, din cauza haosului: chat într-o camerä, între cinci membri ai formatiei si 60-70 de useri! (Eu eram moderatorul, si a fost o experientä halucinantä!) Aici, dacä aplicäm formula "topic de forum", va fi mult mai bine controlat - si mai comod pentru invitatul respectiv. |
sa fie atunci..
|
|
|
Intotdeauna e invitatä toatä lumea - si online, si offline.
CineMagia e o familie. |
care isi abandoneaza copii mai maricei, adolescenti asa, cand dezvolta un simt al umorului mai putin pudic! :x |
ei,ei Supastar, nu exagera. pupici.
|
Nu, Supi are perfectä dreptate, dar se exprimä foarte succint. Realitatea a fost putin mai bogatä în detalii semnificative:
Desgur, nu e totuna cu a-ti abandona propriul copil (indiferent de vârstä, chiar si la maturitate asa ceva ar fi odios), cu a fi abandonat de el. Ce ne facem când acel copil pleacä el de acasä, si dupä un timp revine doar ca sä mânjeascä peretii, scriind pe ei numai obscenitäti? Dar familia, ce bucurie cä-l revede, nu-l ceartä, nu-l pedepseste, ba din conträ, îl laudä - mai mult, în versuri! Cam ca astea, de pildä: http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...13911&start=25 Si totusi, fiul rätäcitor rätäcit rämâne, ba mai räu, acum nu mai scrie pe pereti prostioare inofensive, ci de-a dreptul obscenitäti - si nu cu vopsea, nu cu bulion, ci cu niste materii mult mai rusinoase. Ca de pildä: http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14554 Mai mult, a început sä le scrie lucruri similare, în particular, unor membri ai familiei care nu-i fäcuserä nici un räu. I s-a atras atentia prieteneste, cu cäldurä si umor, cä nu e frumos ce ace, si cä dezamägeste niste oameni care l-au respectat si pretuit mult. Nu numai cä a ignorat acest apel, ci a continuat. Cu mult regret, într-o asemenea situatie, nu-l mai poti primi în casä. Tu ce-ai face, Supi? |
|
All times are GMT +2. The time now is 17:53. |