Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   M0n0(logând) despre filme (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91546)

M0n0 30 Nov 2006 15:11

Heat - 8/10. Unul dintre cele mai bune filme de actiune politiste pe care le-am vazut...dar asta din cauza lui Robert De Niro si Al Pacino...greii cinemaului Hollywoodian...si din cauza lui M. Mann (contributia lui e de 40%) si felul cum a prins noaptea si alte alea care le face el asa de bine...si scenariul lui a fost destul de reusit. Filmul dureaza 2 ore si 45 de minute...dar te plictisesti numai daca te hotarasti sa faci asta de la inceput. Scenele de actiune, sunt reale si detaliate...reusite per total...Cred ca de la filmul asta a inceput Mann sa-si arate adevarata fata...si merita vazut.

RinTinTin 30 Nov 2006 16:00

Adevarata fatza, care a fost mutilata in Miami Vice..:)
Sper sa gaseasca modalitatea sa si-o repare:D

M0n0 01 Dec 2006 10:36

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby - 6/10. Nu cel mai amuzant film de anu asta...dar merge vazut o data...in mare parte pentru Will Ferrell si pentru viziunea lui asupra unui american nu prea destept, dar cu inima mare, daca ati vazut Saturday Night Live vreodata cu Will Ferrell il vedeati cum il imita pe Gee Dubla Ia...eee, cam asa-i si aici. Filmul are cateva faze comice...vreo 3-4...si mai sunt si alea cand apare si Sacha Baron Cohen - fracezul gay...amuzant...

M0n0 01 Dec 2006 18:42

World Trade Center - 8.5/10. Breath-taking...Un film care arata ce s-a intamplat din faptele a doi supravietuitori a dezastrului de la W.T.C. din 2001 si bineinteles din perspectiva lui Oliver Stone, un regizor care a aratat fata adevarata a americanului in fata unui dezastru...o fata care poate fi putin lacromgena (mi-a lasat si mie o lacrima pe obraz......). Multi au crezut ca lumea, in special americanii nu sunt pregatiti de un astfel de film, dar eu cred ca arata exact ce trebuie...viata. Viata s-a putut vedea in acea zi...si dorinta de a trai, mai presus de toate. Din tot dezastrul respectiv au fost salvati din resturi numai 20 de persoane...John si Will fiind persoanele 18 si 19 si ei au fost salvati chiar in noaptea de dupa dezastru...deci pentru multi (2749) moartea a venit imediat. Filmul merita vazut...

M0n0 02 Dec 2006 21:00

My Super Ex-Girlfriend - 6/10. AAAhahahaaaaaaa...very fu*king funny...not. Mai degraba absurd...dar stiu ca intr-un fel asta era si ideea...dar la final chiar s-a exagerat. Motivul pentru care m-am uitat la film a fost Uma Thurman, care si-a jucat rolul, pacat ca l-a acceptat...apoi si pentru Luke Wilson, joaca bine in orice film (cel putin in cele care le-am vazut) si bineinteles pentru nebunu de Rainn Wilson (binecunoscut din serialul de comedie genial si castigator de Emmy, The Office)...pentru vazut pentru astia 3...dar inainte de final...good luck.

M0n0 05 Dec 2006 15:21

Jackass 2 - 7/10. A naibii de amuzant...dar ca sa-l compar cu Dirty Sanchez...cel din urma castiga...oricum...e si asta o nebunie totala...si cateva faze chiar originale si amuzante si la care nu te astepti sa se poata intampla vreodata. De vazut merita, dat atentie celor cu toleranta marisoara la stomac si violenta cat incape.

norina 06 Dec 2006 15:14

off topic
mono, cand reusesti sa vezi atatea filme?

M0n0 07 Dec 2006 13:49

Imi gasesc intotdeauna timp...imediat ce vin de la scoala...(da, sunt inca elev, intr-a 12-a...probabil asta e motivul principal pentru care am timp, inca...)...seara, cand nu mai am chef de nimic...ocazii sunt...

On-topic:
Little Miss Sunshine - 9/10. Cea mai perfecta familie disfunctioanal pe care am vazut-o vreodata in vreun film. Mi-a placut cum se completau reciproc...cum se urau reciproc...mi-au placut problemele prin care au trecut de'a lungul calatoriei lor...mi-a placut Vw-ul ala stricat...fiecare personaj aduce ceva nou si ceva amuzant sau trist cu el si ajung sa fie intr-un balans perfect...si mi-a placut si felul in care isi bateau joc de fenomenele alea de fetite mici care apareau in concursurile de frumusete. Un film misto, care trebuie vazut.

M0n0 09 Dec 2006 16:25

Braveheart - 9.5/10. Un clasic nemuritor. Un film curat...extrem de detaliat, prin traditiile scotienilor, prin strategiile de batalie si politica din acea vreme. Un film cu una (daca nu, cea mai buna) din cele mai bune scene de lupta intre 2 armate care exista, deloc haotic si foarte precis, care iti taie rasuflarea. Portretul scotienilor este descris excelent, ei fiind demni, foarte respectati si in acest film se arata clar mandria lor. Si alte cateva scene absolut incredibile...cum ar fi aceea cand William Wallace striga libertate, libertate in loc de indurare (superb) si alte multele. Un film care trebuie pus pe lista de "must see".

Gloria 09 Dec 2006 20:23

[quote="M0n0"]Braveheart - 9.5/10.Un film cu una (daca nu, cea mai buna) din cele mai bune scene de lupta intre 2 armate care exista, deloc haotic si foarte precis, care iti taie rasuflarea.

Ca tot veni vorba de cele mai bune scene de lupta, ce zici Mono de secventa finala din "Alexander" in care Bucephalus si elefantul se ridica in doua picioare unul in fata celuilalt, cu calaretii in spate. Mie mi-a taiat rasuflarea acea imagine; mi s-a parut foarte puternica/expresiva.

M0n0 09 Dec 2006 21:41

Alexander nici nu se afla in top 10 filme ale istoriei antice...din punctul meu de vedere...
Si eu nu prea imi aduc aminte scena...si daca nu imi aduc aminte de ea inseamna ca nu m-a marcat...

M0n0 10 Dec 2006 10:53

The Convenant - 5/10. Ideea era destul de buna incat sa faca un film cat de cat placut...dar ce a iesit a fost plictisitor, cliseistic si deloc infricosator (pentru ca e si horror). Cred ca ar fi mers mai bine daca faceau un serial de televiziune, macar in felul asta ideea era gadilita mai mult, dezvaluind mai multe despre istoria lor...povestea parintilor...etc. In fine, un film care nu merita vazut, nici pentru efecte, nici pentru nimic. Nice car though (Mustang GT).

M0n0 10 Dec 2006 17:24

The Black Dahlia - 7.5/10. Sa vedem...e un film de Brian De Palma (Scarface, Snake Eyes si alte multe) deci trebuie sa fie un film bun si bine facut. Ei bine e...e un noir pur...s-au luat elemente din toate noir-urile si s-au comprimat aici (si nu stau inghesuite)...are o crima greu de elucidat cu un final surprinzator cu misterul specific noir. Un film frumos, cu imagini bine alese si totusi...cu toate astea + frumusetea de Scarlett Johansson il face putin cam banal pentru ce vrea sa fie...si castigatoare de Oscar, Hilary Swank, chiar n-avea ce sa caute in filmu asta. Chichite sa tot cauti...ca sunt. In final e un film placut care iti lasa un gust dulce-amarui si e totusi un film de De Palma.

Borat ... titlu lung - 7/10. Amuzant, nici un dubiu aici...dar e bazata pe retardarea sociala a lui Borat...si atat. Sunt cateva momente, ca atunci cand cade calu, care ti se pare incredibila, dar probabil e doar un truc de montaj (adica sa cada chiar atunci cand termina el imnul, cazatura e si ea probabil regizata, cine stie)...in rest genu asta de comedie am mai vazut in Jackass sau Dirty Sanchez...fug dezbracati pe strada dar intrebarile stupide ii apartin lu Borat in totalitate. Bravo lui ca a reusit sa faca atata controversa pentru nimic, cu toate ca faza cand a intrat in locul ala de rugaciune e destul de deranjant, cu toate ca noi acum stim ca Borat e un personaj fictiv si cei de acolo nu si nu numai...daca filmul asta e luat in serios si nu ca o comedie, atunci da...ar fi ceva controversat...si cred ca toate cele 3 cazuri de dare in judecata au fost respinse (cea cu tiganii din Glod, cea cu studentii din rulota si cea cu instructorul de eticheta). Oricum, misto film, foarte reala faza cu Pamela si probabil cea mai buna comedie a anului.

M0n0 13 Dec 2006 15:38

MirrorMask - 7/10. Cateva cuvinte...interesant, fantezist si ciudat. Daca e cineva fan cgi combinat cu viata reala, adica si fan Immortel, ii recomand filmul, cu toate ca nu ma asteptam de la atata imaginatie din partea unor britanici. Imaginatie de genu asta e specific frantuzeasca, cu circul, cu muzica de acordeon...si apoi cu personajele din vis si scenele din fiecare cadru si daca nu, oricum fiecare cadru emana ceva francez (si nu din cauza ca am vazut Immortel mai intai). De vazut pentru imagini, ergo ...eye candy.

M0n0 13 Dec 2006 18:42

Snakes on a Plane - 7/10. Nu mi-a displacut dar e plin pana in gat de clisee si stereotipuri. Singurul lucru pentru care merita vazut este cantitatea de serpi si efectele speciala cu acestia. E un film foarte distractiv asta daca nu va astepti la un film prea inteligent cu o groaza de faze mai mult sau mai putin ridicole pentru situatia de fata. Oricum...pentru cei care nu au vazut filmul inca...e o ocazie in plus sa il vada pe Samuel L. Jackson sa mai zica o data cuvantul "motherfuc*er"...de fapt o zice de vreo 2-3 ori...si o ocazie in plus sa mai vada niste efecte misto inconjurate de groaza si tensiune.

Mda, numai eu mai postez aici...
The Last Kiss - 8/10. Un film care nu dezamageste. Povestea a patru prieteni, toti la varsta de 28-29 de ani...fiecare cu criza lor de varsta medie...cea principala fiind cea a lui Michael, personaj interpretat de Zach Braff (Scrubs) si relatia lui cu iubita sa (care e insarcinata in luna a treia). Pe scurt, se intampla multe chestii care ii fac sa se intrebe de dragostea lor, daca e destul de puternica pentru a supravietuii...si apoi vin replicile puternice acordate de un scenariu bun si bine construit, cu o poveste nu chiar originala dar care aduce lucruri noi. Un film curat cu un joc al actorilor puternic si bun.

This is getting really annoying...
Spartacus - 9.5/10. Un film incredibil de frumos si de complet cu o poveste foarte buna. Totul este perfect si este un exemplu de film epic de inaintea filmelor epice facute in mare parte pe computer (Lotr). Pentru fanii Kubrick: de la acesta nu v-ati fi asteptat sa regizeze in acest stil stiindu-l doar ca fiind foarte calculat si simetric in alegerea cadrelor. De altfel nu el era prima alegere dar Kirk Douglas (pe langa rolul acesta excelent, a fost si producator executiv) l-a vrut pe Kubrick si eu cred ca nu putea face o alegere mai buna. Filmul este un deliciu pentru ochiul spectatorului dar si pentru urechi, coloana sonora fiind pur si simplu sublima. Jean Simmons este una din cea mai frumoasa femeie pe care eu am vazut-o vreodata intr-un film, o femeie de o puritate si innocenta rara. Iar autenticitatea si atmosfera dn film este extrem de puternica. Posibil ca din punct de vedere istoric sa nu fie chiar precis, dar cui ii pasa? Un film nemuritor si indragit pentru totdeauna de fanii filmelor epice dar si de fanii lui Kubrick si ai lui Kirk Douglas. Si 3 ore si 15 minute nici nu s-au simtit trecand cu filmul asta.

M0n0 17 Dec 2006 12:58

The Departed - 8/10. Majoritatea deja stiti ca s-a luat (80% e copy/putin edit/paste) dupa capodopera chinezeasca "Infernal Affairs", fapt indeajuns sa nu mai primeasca 6 nominalizari la Globuri de Aur, ca sa nu mai vorbim despre Oscar...bine poate actorii merita nominalizarea si anume Leo DiCaprio, Nicholson si Wahlberg (cel din urma nu vad de ce a fost nominalizit cand a fost vazut in total 15-20 minute in tot filmul). Leo joaca chiar bine dar Tony Leung Chiu Wai a jucat mai bine...si faptul asta merge pentru fiecare actor ... cei din China au jucat mai bine decat cei din America. Scorsese ce a facut, a adus povestea asta din China si a americanizat-o complet si a facut-o si mai usor de inteles...nu intotdeauna un lucru bun, pentru ca ajuta mai mult la partea cu mister, oricum mana lui Scorsese se vede, nu e dubiu. Ramane un film bun, dar daca era original era si mai bun. Enjoy!

M0n0 19 Dec 2006 18:26

Babel - 9.5/10. Un film extraordinar...indubitabil. Dar este asemanator cu filmul Crash care are aceeasi premisa. E asa de asemanator incat atunci cand dau sa caut de Babel pe imdb am scris Crash in loc. Dar fata de Crash...interactiune directa/indirecta intre personajele din diferitele circumstante sunt de distanta mai mare, tari, continente chiar...oricum ca drama si ca situatii tensionate intrece Crash...si deci are sanse la Globul de Aur dar si la nominalizarile pentru Oscar. Ca prestatii toti se descurca excelent, pana si Brad Pitt...dar cei care excela sunt cei straini si Cate Blanchett. Povestea este la inceput complexa si intortocheata (dar nu in asa fel incat sa iti provoace confuzie) dar se dezvaluie bine spre final fara sa lase "spatii libere". Film foarte bun care merita vazut.

M0n0 22 Dec 2006 12:53

Hotel Rwanda - 8/10. Un film puternic cu mesaj puternic. Filmul prezinta in detaliu evenimentele ce s-au petrecut in 1994 in Rwanda...si anume conflictele dintre Hutu si Tutsi (razboi civil). Pe langa aceasta mai arata si lupta unui om pentru supravietuire, a lui, a familiei lui si tuturor refugiatilor pe care i-a gazduit in hotelul in care este administrator. Asa ca o sa vedeti drama, suspans si dragoste. Cu toate astea, vroiam sa vad mai multe scene socante si nu numai. Un film foarte bun dar care nu m-a multumit in totalitate.

Dea_Tofog 23 Dec 2006 07:29

M0n0, ai vazut si tu filmul ala de Craciun.... tre ceva mai vesel ;)

eu am vaz Children of Men - 7 (asta pt ca e clive owen hot). ma asteptam la ceva mai bun. :(

M0n0 25 Dec 2006 23:44

Originally Posted by Dea_Tofog:

M0n0, ai vazut si tu filmul ala de Craciun.... tre ceva mai vesel ;)

eu am vaz Children of Men - 7 (asta pt ca e clive owen hot). ma asteptam la ceva mai bun. :(

Nu l-am vazut de Craciun...l-am vazut pe 22...
De Craciun am vazut asta:
Flags of Our Fathers - 8/10. Inca un film despre al doilea razboi mondial, dar e original pentru ca partea asta din razboi nu a mai fost aratata. Clint Wastwood a regizat filmul acesta si a facut-o respectand faptele istorice, aproape la sange. Eu nu stiu istoria razboiului din '45 in totalitate...dar dupa ce se termina filmul, se deruleaza genericul de final langa poze reale din acele momente. Unele din ele sunt folosite ca frame-uri din cadrele alese de Eastwood...Eu deja ma ingrijoram ca regizorul e deja prea batran sa mai faca filme dar a facut 2 intr-un an...la 76 de ani...acesta si Letters from Iwo Jima si amandoua promit, cel putin asta care l-am vazut nu dezamageste si cele 2 ore si ceva minute trec repede. Putea totusi sa pastreze ordinea cronoloigca a flashback-urilor...era mai usor pentru specatatori. Si pentru fanii filmului "Salvati soldatul Ryan" mai aveti in filmul asta o scena de lupta pe o plaja, nu e la fel de buna dar e mai lunga.

M0n0 26 Dec 2006 18:39

Flushed Away - 8/10. Super comedie, super animatie. Am ras la o groaza de faze chiar daca par usor cliseistice. De fapt filmul parodeaza unele filme sau faze deja cliseu prin a le repeta aici intro atmosfera amuzanta. Dar sunt si multe alte faze originale...care, cu ajutorul actorilor foarte buni, par si mai amuzante sau cel putin am simtit prezenta actorilor mai mult decat de obicei in acest gen de animatie. O animatie foarte buna pe anu asta.

M0n0 27 Dec 2006 21:31

Perfume: The Story of a Murderer - 10/10. Si inca ce poveste...cred ca cea mai buna poveste care am vazut de foarte mult timp intr-un film. Ajuta daca ecranul scotea si mirosul, fie el bun sau rau...dar sa stiti, in nici un alt film aspectul vizual si atentia pentru detaliu nu au fost mai puternice decat in acesta si chiar au inlocuit cu succes simtul olfactiv care era cat de cat necesar. Povestea este in mare parte formata din narare, ceea ce ajuta la atmosfera de poveste (filmul este inspirat din romanul "Das Parfum" scris de Patrick Süskind). Personajul principal este absolut genial atat prin faptul ca joaca excelent (Ben Whishaw) dar si prin faptul ca nu stii daca sa il iubesti datorita geniului sau sa-l urasti datorita celeilaltei parti ai lui, mai intunecata. Sunt o groaza de momente in care ai fi dorit sa mirosi ce parfum se amana in aer, dar si fara filmul mi-a cauzat "piele de gaina" de cateva ori. Un film excelent construit, excelent regizat, acompaniat de o muzica excelenta la randul ei. M-a uimit!

M0n0 31 Dec 2006 17:02

The Illusionist - 7/10. Ultimul film pe 2006 si nu m-a distrat chiar cum ma asteptam. Dupa mine, filmul putea fi facut si mai bine. Povestea parca grabita, actorii joaca bine dar nu au resusit sa am convinga, nici macar Edward Norton, poate mai bine a jucat Paul Giamatti, sau paote mi-a placut rolul lui foarte mult. Efectele speciale sunt mistocute...dar nu cine stie ce...iar ca trucuri de magie arata foarte bine, dar imposibil, mai ales pentru tehnologia din zilele alea. Probabil cei care au facut filmul au vrut doar sa afle cat mai multe despre magie si au facut-o prin documentarea necesara pentru film. Nu stiu, nu mi-a dat nici un sentiment filmul asta.

M0n0 01 Jan 2007 16:18

Idiocracy - 7.5/10. Mi-a placut, mi-a placut viziunea lui Mike Judge (creatorul personajelor Beavis si Butt-Head) asupra viitorului indepartat daca o sa continue cu teoria semi-adevarata care o arata la inceput. E un film foarte amuzant cu personaje care seamana cu cele 2 mentionate mai sus si deci cine e fanul genului de comedie bazata pe prostie exagerata il recomand...e chiar foarte misto.

School for Scoundrels - 8/10. Pe mine m-a distrat destul de mult filmul asta...destul incat sa-i dau 8. <spoiler alert!>Are o poveste tipica gen fraierii ajung cu gagicile cele mai bune, ei castiga, etc. Dar e spusa in asa fel incat sa nu crezi asta decat la sfarsit. In mod evident, sunt o groaza de glume, care chiar sunt amuzante si bine plasate, poate cea cu electrocutarea in avion a fost putin deplasate dar in rest, am ras. Daca vreti, filmul va mai invata cum sa fiti mai puternici, sa nu va lasati calcati in picioare, etc. dar avem Fight Club pentru asta. Mi-a placut si cum a jucat Jon Heder (ajunge sa aleaga roluri care tind spre neutru, ca sa nu ramana la stagiul de Napoleon Dynamite) si "relatia" dintre el si personajul lui Bob Thorton. E un film placut care o sa va amuze.

M0n0 02 Jan 2007 17:15

The Good Shepeherd - 6/10. Am ales sa-l vizionez din cauza ca e regizat de Robert De Niro. Nu am mai vazut nici un film regizat de el si la o privire mai atenta am vazut ca a mai regizat un film "A Bronx Tale" acum 13 ani. In fine, nu regia e punctul forte al filmului, daca as putea spune forte in orice caz, ci scenariul care e complicat, incalcit, pe dos, etc...credeti ce vreti, dar un scenariu nu trebuie sa fie in felul asta in asa fel incat sa iti stimuleze inteligenta. Ideea e ca cele 2 ore jumate au trecut foarte, foarte greu. Cand am inceput sa-l vizionez era lumina, acum e intuneric, asta a amplificat senzatia de trecere rapida a timpului, dar foarte lenta a filmului. O sa vedeti multe secrete, drame de familie, societati secrete si inceputul C.I.A.-ului. Actorii nu joaca genial, de fapt nici unul nu iese in evidenta si mai e si faptul ca nu stii in ce an se petrece actiune, ba e in al doilea R.M., ba in anii '60...si nu iti dai seama dupa cat de mult a "imbatranit" personajul lui Damon, pentru ca e forever young. Mda...

M0n0 04 Jan 2007 11:32

Unknown - 7/10. Dupa ce il vezi iti aduce aminte putin de "The Usual Suspects" si de "Reservoir Dogs". Actorii joaca destul de bine, pe majoritatea i-am mai vazut si in alte filme, de fapt eu i-am vazut pe fiecare in cate o lucrare de'a lor...("Patimile lui Hristos" pentru James Caviezel, "Little Miss Sunshine" si nu numai pentru Greg Kinnear, "Matrix" pentru Joe Pantoliano, roluril mici ca in "Salvati soldatul Ryan" pentru Barry Pepper si "Sub Pamant S.R.L." pentru Jeremy Sisto. E un film nu prea deosebit pentru ca genu asta de actiune am mai vazut, daca vrei "Cube". Este mister intr-o cantitate acceptabila si flashback-urile dezvaluie multe. E un film care merita vazut, dar nu neparat de amintit.

The Grudge 2 - 6/10. Sa vedem, standard scenariu, standard performante ale actorilor...standard tot. Prin standard ma refer ca toate elementele ce fac un horror, horror sunt acolo, la locul lor. Filmul e naspa, daca il vizionezi singur in camera ta...dar o sa fie mult mai bun daca il vezi cu cineva...sau cu un grup. De ce? Pentru ca o se te distrezi si mai tare urmarind reactiile celorlalti spectatori. E previzibil dar tot o sa te sperie, pentru ca are acele momente sunt bine facute si tensionate. Nu zic ca e mai bun decat primul, de fapt e putin mai bun (chiar daca celalalt tot nota asta a primit-o) pentru ca nu implica o singura poveste (un singur personaj care se lupta cu "raul") ci are mai multe din diferite perspective, asta mi-a placut mie, personal. Oricum imi place chestia ca regizorul isi face un remake la un film care l-a regizat in trecut, cu acelasi nume, rar mai vezi chestii de genu asta. Actorii nu fac nimic neobisnuit...adica tipa, plang, se sperie, chestii deci standard. Oricum, un film la care e recomandat sa nu speri la prea mult...si sa te distrezi vizionandu-l...

M0n0 06 Jan 2007 12:46

Saw III - 8/10. Inca un test de'a lui Jigsaw in care nimeni nu castiga. Saw 3 e important in seria asta pentru ca arata multe evenimente din Saw 1 si 2 care au umplut golurile astfel arata mai multe despre personajul Jigsaw si ce reprezinta el de fapt...loc lasat de interpretari proprii. Dialogurile nu au nimic profund sau de importanta cruciala, mai degraba imaginile vorbesc si sarcinile lasate de Jigsaw in reportofoane. 3-u este mai violent vizual, cel mai gore dintre cele 3, probabil din cauza mecanismelor noi, dar nu mi s-a parut ca are foarte mult sange, dar cateva scene iti provoaca o senzatie usoara de greata (scena cu porcii si cea cu operatia pe creier, nu e spoiler, va spun doar ce va asteapta). Oricum e mult mai bun ca film decat un nebun care fuge cu un cutit si omoara pe toti, fara scop, bineinteles.

M0n0 06 Jan 2007 22:17

Blood Diamond - 8.5/10. Un film excelent cu un subiect folosit in trecut, dar se pare ca nu destul de mult. De data asta e vorba despre crimele din Sierra Leone din '99, deci evenimentele s-au produs destul de recent. Razboiul civil a avut ca scop in primul rand uciderea a mii sau chiar sute de mii de oameni nevinovati (o spun ironic...) si in al doilea rand contrabanda cu diamantele gasite pe pamanturile Sierrei Leone. Oricum, din pacate, se transforma rapid intr-un film de actiune Hollywoodian cu un Leonardo ca un Rambo si cu o poveste de dragoste specifica, dar un film Hallowoodian ca asta mai rar. Trebuie aplaudat Leonardo DiCaprio pentru ca joaca din ce in ce mai bine (cam ciudat accentul, nu l-am putut identifica, ba englez, ba putin german...). Iar prezenta lui Djimon Hounsou este si ea foarte puternica ca de altfel in orice film in care joaca el. Dar e in final un film foarte bun cu un mesaj puternic, care poate o sa fie amintit in viitor ca evenimente de genul ala sa nu se mai repete.

bellhop 08 Jan 2007 06:08

Originally Posted by M0n0:

The Good Shepeherd - 6/10. Am ales sa-l vizionez din cauza ca e regizat de Robert De Niro. Nu am mai vazut nici un film regizat de el si la o privire mai atenta am vazut ca a mai regizat un film "A Bronx Tale" acum 13 ani. In fine, nu regia e punctul forte al filmului, daca as putea spune forte in orice caz, ci scenariul care e complicat, incalcit, pe dos, etc...credeti ce vreti, dar un scenariu nu trebuie sa fie in felul asta in asa fel incat sa iti stimuleze inteligenta. Ideea e ca cele 2 ore jumate au trecut foarte, foarte greu. Cand am inceput sa-l vizionez era lumina, acum e intuneric, asta a amplificat senzatia de trecere rapida a timpului, dar foarte lenta a filmului. O sa vedeti multe secrete, drame de familie, societati secrete si inceputul C.I.A.-ului. Actorii nu joaca genial, de fapt nici unul nu iese in evidenta si mai e si faptul ca nu stii in ce an se petrece actiune, ba e in al doilea R.M., ba in anii '60...si nu iti dai seama dupa cat de mult a "imbatranit" personajul lui Damon, pentru ca e forever young. Mda...

He-hee..ultimul film greu al anului, poate cel mai greu, dar si cel mai tare.. 8)
da, e lung si manierist in stil mafiot uneori dar ce poate fi mai inedit decat o redare a fratiei Skull and Bones in stilul Bronx Tale, cu familia - baza societatii - ca veriga slaba, iar pana la urma desi ai senzatia ca nu duce nicaieri si ca filmul e o elegie insomniacala, totul se leaga si atmosfera de DC "pur si mov" capata substanta si feelingul de razboi rece anchilozat ca tastele unei maasini de scris mecanice si adevarul din gura rusului transfug adus in stadiul de dementa despre marota URSS ca "amenintare" mondiala, pentru ca complexul militarist american sa se poata dezvolta si subzista si la polul opus the absolute argument ca valoarea ultima subsumeaza valorile morale adiacente iar suprematia Americii nu se bazeaza pe flesh and blood sau pe tot ce pretuiesc cei care o cladesc in virtutea instinctului de ubi bene ubi patria, ci pe ce este dincolo de toate valorile perene - patriotismul absolut, atasamentul fata de natiunea in sine fondata sa fie ca nici o alta natiune de pe pamant: "what do you white people have?" intrebarea personajului mafiot al lui Joe Pesci..cu raspunsul cutremurator: "We have the United States, all the rest of you are just visiting", ceea ce ramane dincolo de dragoste, familie, inavutire, interese, libertate, bunastare, pace si bunavointa intre oameni si alte idealuri lumesti ale celor care se nasc, traiesc si mor, pentru ca toate aceste idealuri sa poata exista perpetua peste generatii si sa aiba un nume: America.

Pt. Damon e rolul vietii, the rest of the cast sunt pe masura numelor, John Turturro mai ales mi-a placut si Joe Pesci cu o aparitie de doar cateva minute, dar care ramane pecetluita in memorie, William Hurt si Alec Baldwin in roluri care li se potrivesc, De Niro himself dincolo de orice vanitate - doar Angelina Jolie joaca ca o vaca incaltata, cea mai proasta actrita posibila, cel mai miscast rol;

ramane de savurat in continuare la varianta extended pe DVD, cu toate detaliile din background si infiltrarea lui Ulysses si semnificatia bancnotei de un dolar si hopefully si mai multe excursuri in viata privata a personajului principal cu povestea lui de dragoste, si alte substraturi.. :happy: ;

ulrich 11 Jan 2007 22:32

The Good ShepeherdO sa vedeti multe secrete, drame de familie, societati secrete si inceputul C.I.A.-ului. Actorii nu joaca genial, de fapt nici unul nu iese in evidenta si mai e si faptul ca nu stii in ce an se petrece actiune, ba e in al doilea R.M., ba in anii '60...si nu iti dai seama dupa cat de mult a "imbatranit" personajul lui Damon, pentru ca e forever young. Mda...

nu l-am vazut inca(o sa sacrific 2 ore duminica),dar intreb:filmul e despre james"jesus"angleton,legendarul sef al organizatiei de criminali with badges,numita si SI-AI-EI?ei?el esste personajul lui matt damon?cred ca sarpele ala ar fi fost unul dintre putinii oameni pe care mi-ar fi placut sa-i incerc la sah(se spune ca juca al dracu' de bibe),sa-i simt mintea alergand in pumn ca un soarece,crezand ca poate sa iasa de acolo.orgasmic...

bellhop 12 Jan 2007 12:38

[quote="ulrich"]

The Good Shepeherd..intreb:filmul e despre james"jesus"angleton,legendarul sef al organizatiei de criminali with badges,numita si SI-AI-EI?ei?el esste personajul lui matt damon?...

personajul lui Damon e doar inspirat din viata lui Angleton, altminteri scenariul e original, de Eric Roth, autorul Munchen-ului;

M0n0 12 Jan 2007 17:57

The Pursuit of Happyness – 8/10. Un film, destul de trist, care povesteste viata unui om care vrea sa supravietuiasca si vrea ca fiul sau sa aiba ce sa manance si unde sa doarma. Si face orice numai sa cerseasca, nu. Are n’spe mii de probleme de’a lungul timpului si incearca sa faca fata fiecaruia in propriul fel…dar are un vis, un scop, care poate il va ajuta sa scape de viata pe care o are acum. Dar ca sa ajunga la aceasta trebuie sa treaca prin multa tristete si teama ca maine nu isi poate hrani fiul…dar in final ajunge la o etapa foarte importanta din viata lui, fericire… si astfel e un om complet. Will Smith joaca foarte bine…noi fiind obisnuiti cu roluri de actiune si comedie usoara…asta e primul rol serios pe care il face (in Enemy of the State e mai mult film de actiune, daca cumva s-a gandit cineva si la asta si oricum nu a jucat asa de bine ca in asta)…bravo lui pentru ca a reusit. Astept roluri din ce in ce mai bune din partea lui.

Apocalypto – 7/10. E o realizare, dar una nu prea buna din partea marelui talent australian Mel Gibson. Actorii nu sunt convingatori, de fapt sunt, dar numai atunci cand tac, in schimb filmul pare autentic, pare real, ceea ce e un plus…”imi place” si toata americanizarea de care are parte traducerea, este o faza, de exemplu, cand unul din tipii rai zice despre unul de’a lui : ‘He’s fu*ked’ …Mel asta chiar crede ca in felul ala a zis-o? In fine…a iesit prea mult in evidenta faza prin replica asta si se rupe putin din atmosfera filmului si te aduce in lumea reala. Scenele de actiune sunt parca prea reale, se vede, parca, forta cu care sunt loviti unii din ei, fapt ce ajuta la realism. Nu mi se pare un film lung (2 ore) dar nici scurt nu e…si actiunea din el se petrece in 2 zile…mi se pare prea inutil filmul (chiar daca poate fi o lectie de istorie despre o civilizatie de mult timp moarta), adica daca arata mai multe din obiceiurile mayasilor, de’a lungul timpului, era poate mai bun. Oricum Mel a facut ce stie bine si anume a regizat si partea asta nu dezamageste, cel putin nu pe mine…dar e un film incomplet si nu m-a multumit in totalitate.

This Movie is Not Yet Rated – 8.5/10. Unul din cele mai bune documentare ala anului trecut. Prezinta in detaliu cum functioneaza CNA-ul american, numai ca acesta e numai cu filme nu televiziune si radio. Arata cat de prost si discriminator e facut chiar daca Jack Valenti, presedintele acesteia pentru mai bine de 35 de ani a considerat-o fara cusur. Da in vileag multe lucruri pe care lumea ar trebui sa le stie si care nu trebuiau in primul rand sa fie secrete. Imi place toata ideea de aflarea adevarului si are intotdeauna succes intr-un film documentar. Acum, tot ce conteaza este daca intr-adevar tot filmul are vreo influenta in gandirea vreunui american ca acesta sa faca ceva, sau poate il distreaza toata ideea filmului. MPAA-ul asta opreste talentul creator ai multor regizori foarte buni din intreaga lume sau macar restrictioneaza unii din spectatori sub varsta permisa sa il mai vizioneze chiar daca arata lucruri naturale, etc…se arata exemple in film. Un film care trebuie vazut, macar pentru a vedea cum functioneaza un sistem de categorisire a filmelor.

M0n0 12 Jan 2007 18:08

Nu ma uit la filme asa de mult...da netu nu a mers de vreo o saptamana...si de asta nu am postat cate una...
Dar fac si alte chestii care ma ajuta...va folosesc oxigenul pentru a sta degeaba si ca sa merg la scoala si sa stau degeaba acolo :P...
In rest, toate bune...inca trebuie sa ma gandesc ce o sa ma fac cand o sa fiu mare... :)

M0n0 17 Jan 2007 19:55

Children of Men – 8/10. Un film foarte bun, cu o realizare excelenta. Mi-a placut felul in care este filmat, deci regia, complexa si dificila, prin cadrele foarte lungi, complicate si totusi fara greseala (urmarirea din masina, sau razboiul din oras in finalul filmului)…scenariul nu este unul extraordinar dar nici nu trebuie in cazul de fata ca imaginile sunt cele care au vorbit, fiind ca de razboi, ca de sfarsitul lumii, in acest caz…haos, panica si impuscaturi, dar povestea este una trista care te face sa iti doresti ca totul sa se termine cu bine. Nu inteleg de ce sunt cativa care il acuza de ‘final romanesc’, cand finalul este foarte sugestiv, mai ales cu glasurile copiilor din final. Nu e un film foarte extraordinar dar arata o alta ipostaza a sfarsitului lumii si o arata cu un aer britanic, poluat si plin de smog si cred ca e o alegere foarte buna fiindca adauga un plus in atmosfera filmului. Cine e fan al cinemaului britanic, filmul asta nu o sa-l dezamageasca deloc, un film miscator si ‘tipator’, violent dar necesar. O bucata de cinema foarte buna.

M0n0 24 Jan 2007 16:20

Running with Scissors - 7/10. Un film ciudat si asta e putin spus. Totul se invarte in jurul unui pusti care a fost neglijat, in mare parte, de o iubire sanatoasa din partea mamei cam nebune si frustrata artistic, care mai tarziu devine moarta emotional si din partea tatalui, un alcoolic. Filmul incat prin muzica si regie si, daca vreti, prin varietatea personajelor foarte interesante. Si ca sa dau un exemplu concret, psihologul orasului, domnul Finch, pe care multi il considera un geniu prin metodele revolutionare de a insanatosi persoanele, este cel mai nebun dintre toti, ironic. Actrita din rolul principal, Annette Bening joaca bestial, la fel ca si majoritatea actorilor. Filmul trebuie luat in serios doar ca o comedie, chiar daca este bazata pe memoriile unui tip care il arata la final, in the flesh. Probabil punctul forte, dupa mine, este scenariul care are un tempo rapid si precis, plin de replici memorabile si amuzante. Eu zic ca trebuie vazut...dar nu i-am dat nota mai mare din cauza ca tot subiectul suna ca un clisee dar ramane un film bun.

M0n0 25 Jan 2007 16:16

The Prestige - 9/10. Un film incomparabil (oricum multi or sa-l compare sau asemene cu The Illusionist, dar numai pentru ca actiunea se petrece cam in acelasi timp, dar in locuri diferite) si un film foarte bun. Doi prieteni foarte buni si amandoi pasionati/obsedati, cum vreti, in tot ce tine de iluzionism si magie, ajung sa se lupte pentru titlul de "cel mai bun magician din tara" si folosesc ca "gloante" ce stiu ei mai bine de facut...magia. Dintre cele 2 personaje principale nu puteai alege unul complet malefic, pentru ca ambii fac lucruri care nu plac, dar finalul ajuta la rezolvarea acestei enigme. Pana aici, destul de simplu, dar filmul e totusi regizat de Christopher Nolan, acelasi tip care a regizat si Memento si Batman Begins...si deci ma asteptam la o groaza de intorsaturi de situatie (plot twist-uri) si asta am si primit...nu am numarat dar sunt vreo 3-4 majore. Filmul in sine ne uimeste prin prestatia actorilor, toti de prima mana, scenariul bine cladit si curat. Dar intreg filmul e chiar un truc de magie (parere proprie care mi-a venit in cap imediat ce s-a terminat filmul, dar am vazut, pe imdb, ca nu sunt singurul cu parerea asta...), publicul asteptand sa vada ce se dezvaluie pe parcurs, incheindu-se cu The Prestige, astfel ajungand la urmatoarea chestiune, filmul dezvaluie o multime de metode cum s-au facut trucurile din acea vreme, unele folosite si azi, ceea ce e un deliciu pentru oricine care e cat de cat fascinat de aceasta materie, stiu ca eu sunt...si filmul prin numeroasele detalii in legatura cu magia si arta iluziei te determina ca data viitoare cand mai vezi un truc magic sa te uiti mai atent la unele detalii si mai putin la altele (asistentele dragute, spre exemplu). Iar aparitia lui David Bowie ca excentricul om de stiinta rus, Nikola Tesla, a fost un deliciu absolut.

Luke_Dorian 25 Jan 2007 19:08

din cate stiu eu Tesla era sarb...

M0n0 31 Jan 2007 10:31

Deja Vu - 7/10. Ca Science Fiction e perfect...e ca un Minority Report mai usurel. Oricum, perechea Tony Scott si Denzel fac un film misto cu un final fooarte optimist. Aaahhh...de ar exista o astfel de masinarie...nu am mai avea razboie, acte teroriste, crime ale presedintilor...optimist si imposibil film, optimist si imposibil gând. Trebuie sa mai adaug ca Claire Kuchever, doamna salvata seamana in mod izbitor cu Halle Berry, asta din cateva unghiuri.

M0n0 31 Jan 2007 13:55

El Laberinto del Fauno / Pan's Labyrinth - 9/10. Unul din cele mai frumoase filme ale anului, din punct de vedere vizual. Oricat de frumoase ar fi decorurile si efectele speciale, ramane totusi o poveste pentru oameni mari ca sa isi aduca aminte de copilul din interior. De ce pentru oameni mari? Pentru ca e foarte violent vizual, dar numai atunci cand se prezinte evenimente care nu fac parte din visurile Ofeliei. Presupun ca toata lumea stie ca in vreme de razboi, copii afectati mai grav de acest eveniment aleg sa se refugieze intr-o lume care le provoaca fericirea de care au nevoie asa de mult, ei bine asa a patit si Ofelia. Filmul nu ne uimeste prin originalitate pentru ca multe din obiectele sau persoanele imaginare sau nu le-am mai vazut prin alte filme fanteziste sau nu: Faunul (Cronicile din Narnia, mult mai uman in Narnia, dar un personaj mult mai interesant in Labirintul Faunului), planta de matraguna (Harry Potter), Capitanul fascist (Lista lui Schindler, daca vreti)...dar ce conteaza?? Conteaza felul in care, aici, genialul Guillermo del Toro ne introduce intr-o lume extraordinara cu cateva elemente originale si inspaimantatoare si prin cinematografia sublima care o pune in practica. Si avand in vedere ca scenariul si toate elementele nu sunt inspirate dintr-o carte, ci poate doar din mitologie, Guillermo del Toro il face si mai interesant adaugand un personaj foarte interesant si anume Omul Palid, ciudat si atragator in acelasi timp. N-am putut insa sa nu vad si o usoare asemanare cu stilul lui Tim Burton...la felul cum arata decorurile. In final, un foarte bun si frumos.

M0n0 31 Jan 2007 23:27

The Third Man - 9/10. Nu pot decat sa aplaud acest clasic, revolutionar la acea vreme (prin cinematografie, pentru care a luat si un Oscar), film-noir infasurat in mister de la inceput pana la sfarsit. Mi-a placut folosirea umbrelor, care are intotdeauna un rol important intr-un film de genu asta: mister/noir/b&w. Actorii au jucat toti foarte bine si natural. In final, un film foarte bun pentru fanii genului si nu numai.

M0n0 01 Feb 2007 13:59

North by Northwest - 10/10. Hitchcock. Cary Grant + Eva Marie Saint. Mister + Thriller. Geniu.

Mersi Mistah J ... dar nu l-as numi chiar pseudonim, mai degraba prescurtarea numelui :)

M0n0 09 Feb 2007 15:37

For Your Consideration - 7.5/10. O satira nebuna, nebuna si care arata fata ascunsa a Hollywood-ului printr-o prisma plina de ridicol si amuzament. Povestea se desfasoara in jurul unor actori care joaca intr-un film prost si care, dupa niste barfe gasite pe internet, se cred nominalizati la Oscar...nu toti, numai cei care se cred extrem de talentati, veteranii (pentru ca ajunsi la finalul carierelor lor, realizeaza ca nu raman cu nimic, asa ca macar un trofeu doresc si ei, sperante desarte) si inca o actrita tanara, dar care mai are. M-a distrat in mod special si invitatul special Ricky Gervais starul englez cunoscut din originalul "The Office" si "Extras" (difuzat pe HBO) care face si aici un rol asemanantor, specific lui, extrem de amuzant si sincer ca de altfel tot filmul. Daca cineva vrea sa vada ceva asemanator sau sa isi faca o idee despre cum e filmul asta, recomand filmul "Best in Show"...in care joaca majoritatea actorilor si in care intalnim acelasi gen de comedie. O comedie pe care o recomand.

M0n0 10 Feb 2007 00:12

The Last King of Scotland - 8/10. Da, o portretizare foarte reusita a unui tiran al lumii. Idi Amin, spre jena mea, nici nu am auzit de el inainte de filmul asta...dar acum stiu totul despre el, na ca sunt si filmele astea bune la ceva. Si omul care l-a interpretat asa de bine pe Idi Amin e Forest Whitaker, actor care si cred ca o sa primeasca un Oscar anu asta. Altceva nu e nimic de spus despre filmul propriu-zis decat ca e reusit, se prinde foarte bine atmosfera din anii '70...actorul celalalt, doctorul, joaca si el foarte bine si din prisma ochilor sai vedem personalitatea Idi Amin. In concluzie, film de vazut pentru interpretarea puternica a lui Forest Whitaker si pentru a vedea viata unui tiran.

M0n0 10 Feb 2007 20:32

Amores Perros - 9/10. Un film genial. Cuvantul asta singur il descrie corect sidestul de bine. Geniala este regia, cu o tenta de film european, asa cum e fiecare regizor promitator la inceput, scenariul este simplu, puternic si care implica drame reale sau care ne uimesc ca un pumn peste fata de cat de real par in ecranizarea lor (nici un caine nu a fost ranit in timpul productiei...ceea ce mie mi se pare incredibil). Povestea ne prezinta 3 puncte de vedere asupra vietii, asupra dragostei (dragoste de caine) si asupra felului diferit de a trai. Si fiecare din cele 3 episoade are de aratat ceva diferit si in care ne putem regasi printr-o forma sau alta. Jocul actorilor este perfect cu cateva exceptii (personajele secundare). Un film memorabil si emotionant.

M0n0 10 Feb 2007 23:37

Tenacious D: The Pick of Destiny - 7/10. Hai ca m-a distrat filmul asta. E relaxant si amuzant, film de vazut cu amicii. Filmul este despre rock, dar nu e neaparat un film numai pentru rockeri...e pur si simplu inca o scuza pentru a mai pierde timpul distrandu-te cu amicii in timp ce mai asculti un pic de rock in stilul lui Jack Black si Kyle Gass...deci comedie 100%.

M0n0 14 Feb 2007 15:58

Casino Royale - 8/10. Nota de pe imdb ii face dreptate. E cel mai bun James Bond care l-am vazut...si am vazut cateva. Asta are de toate...sa vedem, in ordinea cantitatii lor: actiune si cascadorii, poker -> tensiune, dragoste si drama. Cascadoriile sunt incredibile si foarte bine asta pentru ca sunt reale, nu sunt folosite reproduceri pe calculator, cu exceptia a catorva faze. Partida de poker centrala este tensionata si regizata cum trebuie, atentia cazand in special pe James Bond si Le Chiffre. Am observat ca in acest James Bond este pus mai mult accentul pe relatia dintre Bond si Bond girl ceea ce satiface si cealalta jumatate a publicului si intorsaturile de situatie sunt la masura asteptarilor publicului de azi, dar tot previzibile intr-o masura sau alta. In final este un Bond foarte reusit si extrem de entertaining pentru publicul dornic sa vada cascadorii si oameni frumosi, in special Eva Green...incredible eyes.

M0n0 15 Feb 2007 16:27

Gandhi - 9/10. In acest film cu adevarat epic este de remarcat in primul rand interpretarea lui Ben Kingsley, ca Mahatma Gandhi, o interpretare asa de convingatoare incat cei din India care l-au vazut credeau ca e fantoma lui Gandhi si nu ma indoiesc de asta, o interpretare asa de puternica incat ar convinge pe oricine si in zilele noastre si o interpretare care si-a meritat Oscarul pe deplin. Si un film perfect facut, lung dar care are multe de spus si care isi merita celelalte 7 premii Oscar pe care le-a primit. Recomandat!

M0n0 16 Feb 2007 15:57

Happy Feet - 8/10. Un film, in primul rand, extrem de fericit, si in al doilea rand cu o realizare cinematografica de exceptie. A vrut sa introduca insa si o morala, o idee, dar mie mi se pare cam fortata ca mod de executie si in plus aduce un aer de "March of the Pinguins" destul de puternic. Muzica e bestiala, vocile de asemenea, comedia amuzanta, unele scene de "urmarire" sunt numai bune de vazut in cinema sau cu un 5.1. Un capodopera vizuala de vazut!

M0n0 17 Feb 2007 01:16

Topicul asta ar trebuie sa se cheme de acu: Cel mai recent vizionat film de M0n0.

Smokin' Aces - 8.5/10. Incredibil de entertaining. Un film Hollywoodian at it's best. Ce mi-a placut in mod special este ca incepe repede si se termina incet, regizorul concentrandu-se pe fiecare detaliu in parte, fiecare poveste sau fiecare criminal angajat. E Hollywoodian pentru ca are un cast 100% de prin partile alea, povestea e una tot din partea aia, cu un iz puternic de Marea Britanie, gen Guy Ritchie, adica film extrem de cool. Sfarsitul este foarte interesant in schimb pentru ca e complet non-hollywoodian pentru ca se face, in sfarsit, ceva, din punct de vedere moral, corect si se termina. Si e foarte bun acest sfarsit. Acest film nu iti cere sa gandesti prea mult dar te face sa ghicesti ce-o sa se intample in final si acesta a fost peste asteptarile mele. Actorii isi joaca fiecare rolul cu precizie si talent, atat cat e nevoie, nu mai mult, adica nu iese nici unu in evidenta, poate putin Ryan Reynolds. AAhhh, da...si Alicia Keys e extrem de HOT in scenele din film...ar trebui sa joace mai des.

M0n0 18 Feb 2007 16:32

Stranger Than Fiction - 9/10. Excelent film. Amuzant si inteligent, simplu prin idee si prin singurul fir narativ (deci un film usor de urmarit)...un film cu un scenariu genial si cu o poveste chiar foarte originala, cu un mod de executie foarte interesant si distractiv pentru ochiul artistic al fiecaruia. Personajele sunt foarte bine conturate si actorii ii executa perfect. Will Ferrel ii sta din ce in ce mai bine in roluri serioase sau ii va sta...are potential si pentru roluri mai serioase. Restu, actori de prima mana (Dustin Hoffman, Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal si Queen Latifah) isi face fiecare rolul incat ridica considerabil calitatea deja mare a filmului. Filmul asta poate sa invete pe fiecare cate ceva, pentru ca fiecare se poate regasi in personajele prezente in film...ne arata faptul etern adevarat cum ca daca esti un tip extrem de obisnuit (sau mai bine zis: un tip neinteresant si plictisitor de monoton <pleonasm, stiu>) si inveti sa canti la chitara poti sa gasesti ce fata vrei...dar ca o lectie mai importanta, filmul ne prezinta importanta vietii si chiar daca subiectul este bazat pe o fantezie (amanunt deloc negativ), fapta asta se poate executa si in viata reala, in ce fel? Asta ramane la atitudinea fiecaruia. Filmul asta m-a binedispus intr-un hal si sper sa faca asta fiecaruia care intentioneaza sa-l vizioneze.

All times are GMT +2. The time now is 13:42.