![]() |
On topic now: Inland Empire este la fel de criptic ca Mulholland Dr. Poate faptul ca a fost filmat pe digital ii da voie lui Lynch sa adauge ceva in plus cu mai multa eficienta(lumina folosita ca element malefic, overexposure-urile care sunt un personaj in sine in film), insa Lynch e love it or hate it. Poate e un lynch mai slab (mi-a placut mai putin ca Mulholland si ca altele), dar e inca FOARTE TARE! Old bastard didnt lose his vein..
Si nu va mai certati, ca n-are nici un sens.. Cel putin in ce-l priveste pe Lynch n-are:) |
Umbre si lumini au fost utilizate cel mai eficient de catre Lynch in Lost Highway, in secventa in care filmeaza apartamentul gol (in aparenta) al lui Fred Madison. Imagine + sunet = o atmosfera care-ti da fiori pe sira spinarii. Nu e nevoie de monstrii, vircolaci si alte cele..........
|
Filmul asta chiar m-a speriat... si nu cum fac alte filme de groaza unde te sperii cand vezi numai sange .. batalii... violenta in general. acest film ma sperie prin linistea care mi-o transmite de la inceput prin sunet.. replici ciudate... cateodata chiar cred ca fac parte dintr-un teatru absurd de Matei Visniek (sau cum s scrie :D) .... oricum cert e ca te tine in suspans o buna parte ... si pana la urma nu sunt toti oamenii critici de film sa priveasca dintr-un alt unghi filmul... eu va spun parerea unui simplu spectator.... INGROZITOR... adeseori...... ca sa nu va mai spun ca spre sfarsit nu am mai rezistat si am inchis dvd-ul! :)
ihhhhhhhhhhhh...... sper sa nu m vad prea curand asa ceva! :) |
Inland Empire
Saracul de tine !
|
All times are GMT +2. The time now is 03:26. |