Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   S.F.ilm: dincolo de realitate (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   Harry Potter 5 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91111)

Pitbull 03 Nov 2007 20:24

Gata, te dezdrägostiräm.

Yags 03 Nov 2007 20:27

:D thanks

Neuptolem 03 Nov 2007 22:03

Si ce fotografie beton ai! Chiar merge cu a mea, observi ca si eu am tenul masliniu (auriu / bronzatic).
Sa stii ca (indragosteala) chiar seman!... :oops:
Si...mergi la Harry 5 cu mine? Pare o comedie dupa titlu... :?

Yags 03 Nov 2007 22:10

As merge daca mi-ai spune de unde esti?

Neuptolem 03 Nov 2007 22:22

Pai!: Distanta dintre noi ar fi egala cu Distanta dintre tine (my love) si majoritatea celor de pe cinemagia/2. Adica, stam destul de aproape unul de altul...am sa strig (zbier!) dupa tine! :happy:

Yags 03 Nov 2007 22:32

Eu te-am intrebat de unde esti......(my dear).....nu m-am referit la distanta.

Neuptolem 03 Nov 2007 22:54

Deci ai inteles...ok...vorbim subtil, facem introduceri subtextuale ca nu cumva sa ne afle totzi subveshmintele intime ale iubirii, in orice moment un StefanDo ne poate expulza din cauza ca nu vorbim de Harry 5 (vazut trailerul, a mai crescut Harry de la partea a doua - singura vazuta) si mentionez ca ma aflu in cea mai slaba etapa a vietii mele referitor la volumul de vraja sau creativitate intimo-declarativa, care-i totuna, m-ai inteles: :) subtil, introduceri subtextuale, numa' noi stim ce ne vorbim si ne poate capul, trupul si toate extremitatile tegumentelor...platonice, rezulta ca m-ai prins intr-un moment prost pregatit din cauza ca: pana azi nu am mai intalnit o faptura asemeni tie, si devenisem fad, dar acum, zambetul, viata, sacrificul si lupta pentru fericire renasc din cenusa cu toate flacarile razbunarilor adiacente in spate, cu fosilele amorului virtual ce regreta ca m-au lasat pe mana ta...my love. :love:
Aduceti trandafirii aia de pe yahoo!... :shock:

Pitbull 03 Nov 2007 23:22

Oltene, lasä vräjeala si zi-i fetii un-sä te gäseascä! Hai, c-acu-si dä drumu' pe Jii la vale, si nu se mai opreste pânä-n Dunäre!

Neuptolem 04 Nov 2007 00:10

Originally Posted by Pitbull:

Oltene

:lol: Imi pare rau, doar 50%, caci un parinte e de vitza nobila, nascut langa Bucharest. :lol:

Pitbull 04 Nov 2007 00:25

Ce-i zic eu, si ce räspunde el... :((

Proletar 04 Nov 2007 00:26

Ce-i zic eu, si ce räspunde el... :((

:)

exista si olteni timizi.

Neuptolem 04 Nov 2007 00:27

Originally Posted by pitbull:

c-acu-si dä drumu'

1) Ar fi prea devreme; 2) Prefer s-o-iau eu in amonte vanatoreste! :P

Jii ...Dunare

Intr-adevar, fetele-astea de pe langa ape au ceva al lor, daca Begaianele (Beganezele) erau pe piedestalul Afroditei, iata ca iubirea tasneste navalnic din izvorul Jiului! :P :love: :D

Neuptolem 04 Nov 2007 00:30

Originally Posted by Proletar:

exista si olteni timizi.

Eu ce spuneam?
Originally Posted by Neuptolem:

doar 50%

Pitbull 04 Nov 2007 00:32

Originally Posted by Neuptolem:

Originally Posted by pitbull:

c-acu-si dä drumu'

Ar fi prea devreme;

(...)

iubirea tasneste navalnic :love:

Curat nävalnic! :w00t:

Neuptolem 04 Nov 2007 02:01

NEUPTOLEM (V.O.)
Mi-am reamintit de Nea Marin, m-am inchinat la statuia lui Mihai Viteazul apoi mi-am luat inima-n dintzi si am urcat din gara Baniei in trenul spre Petrosani. Aerul rece imi inclestase tendoanele. Incerc s-o uit pe Issa din Timisoara si ma indrept spre Iags. Oare e la fel de fermecatoare ca-n avatar? Caci al ei suflet charismatic prin acuratetea inocentei, imi surade ca un feedback al receptivului discernamant ce-l absorb cu nesat in noaptea neagra de frig...a vagonului mizer...detasat prin speranta...

StefanDo 04 Nov 2007 10:52

cum aprecierile pentru Harry Potter lipsesc din ultimele voastre posturi, propun un nou topic, in Cafenea: lungul drum al lui Neuptolem catre Yags. Cine e pentru? mmmm? toata lumea? Super! :D

Neuptolem, inca o sugestie: invat-o pe dra Yags sa-si foloseasca mesajele private sau convinge-o sa-ti dea id-ul de mess, ca vrajelile in public sunt facute numai pentru a-i ajuta pe pitbull si proletar sa-si aduca aminte de vremurile cand aveau 20 de ani ;) :).

Pitbull 04 Nov 2007 14:34

Päi eu as fi dat split de mult! Da' cum trusa mea de moderator nu se deschide, neam, la "Aici pe ecrane", am fost nevoit sä conlucrez la vräjealä în sistem off-topic.

All times are GMT +2. The time now is 03:23.