![]() |
10. Ekusute
9. Bloody Reunion (Seuseung-ui eunhye) 8. Kairo 7. Dorm (Dek hor) 6. Paperhouse 5. Masque of the Red Death 4. Whispering Corridors (Yeogo Goedam) 3. Ginger Snaps 2. A tale of two sisters (Janghwa, Hongryeon) 1. Spider forest (Geomi sup) |
Originally Posted by Senseless:
|
Originally Posted by Senseless:
|
as in Top 10 Filme Horror
|
1. exorcism of emily rose....maybe
2. kre k Carrie ....desi cartea mi-a placut mai mult... 3...i know what u did last summer ...foarte fain 4. i know what u did last summe 2:D hm..de aici chiar nu mai stiu:D |
te-ai cam imprastiat...nu ezita...mai baga...nu-ti fie teama :D
|
ce plm sa mai bage ..ca a facut-o de oaie cu seria aia de cacat:|
Waaa am vazut aseara pe primatv Event Horizon,nu am vrut sa il iau dupa torrent ca mi se parea cam ieftin dar este delicios de gory;;)Laurence Fishburne si Sam Neill absolut geniali...intra in top 10:D |
Originally Posted by EgOisM:
vai dar ce urat vb :D event horizon e cool de tot |
km de kkt?????
3 este, da primu nu chiar.... si ii cu jen. love hewit :D |
Fiecare cu gusturile lui:Pmie nu mi-a placut,dar mai baga filme,nu mi-o lua in nume de rau ,eram mai irascibila atunci :D
@Cinemania Eram mai irascibila atunci,nu te supara ca am vorbit urat.... |
lol nu ti-am luat-o in nume de rau :))
da nush ce sa mai pun :-?? |
io sa ma supar pe tine ?! :-* |
@shadowofnight
poi doar pe astea le-ai vazut? @cinemania ma bucur ca esti atat de simpatic:* |
nu asta am vrut sa zic....
da nu imi amintesc ceva...hm....care merita pus in top 10....atfel mai sunt mirrors, 30 days of night, hide and seeks, the ruins desi nu prea ii horror..etc, etc.... in mom asta imi mai vine in minte unrest da nu mai stiu cu ce ii.... |
Originally Posted by shadowofnight:
PEACE! |
dak tot ai zis mia aruncat un ochi pe cateva topuri de p'aici....
the exorcist: dak asta ii filmu ala cu nenea ala si cu copila ia care la un moment dat mergea ca un paianjen pe scari atunci lam vazt si o fo foarte tare the orphanage...sincer nush dc ii in atatea topuri mie nu mi so parut prea senzational..... the grudge:hm....bunicel da eu nam prea inteles nik din el... dark water> eh...nu mia prea plakt... .the mist...nush dc il tot intalnesc pe la horror da o fost foarte fain the eye>sincer...nu chiar o fost spectaculos....si dc se numeste the eye knd ii vorba de 2 ochi? fragile asta chiar mio placut:X the ring : fost fain. masaru din texas iar o fo fain... mneah mi lene sa mai scriu |
hmmm... mi-e lene sa fac un top...dar... mi-au placut urmatoarele,ce-mi aduc akm aminte...seria the ring, seria the grudge, seria saw, seria final destination, the excorsism of emily rose, see no evil, shutter etc... sunt obosit,nu-mi mai vin altele in minte...revin ..
|
No love for Scream the metaslasher? I like my violence spiked up with irony :P
|
lol cineva de ape forum zicea ceva de skeleton key(2005 cred)
genial filmu foarte foarte tare:D:D intra in top 10 100% super marfa filmu chiar merita vazut |
Originally Posted by shadowofnight:
l-am vazut eu,nu este cine stie ce,pustiu' ala a jucat bine;) LE,scuza-ma am incurcat,am vazut alt film cu titlu asemanator,m-am grabit sa raspund:Dala pe care l-am vazut eu se numea Skeletons in the Closet. |
oo ba da ii fain....
ce pusti btw? |
The Skeleton Key e un thriller decent, nimic iesit din comun. Are un pic de atmosfera Souther Gothic, dar in rest destul de previzibil.
|
1. The Exorcist : The Beggining
2. El Orfanato 3. The Ring 4. The Grudge [ varianta japoneza ] 5. Drag me to hell 6. Saw I 7. Amityville 8. Silent Hill 9. The Exorcism of Emilly Rose 10. Constantine |
Originally Posted by Mikala:
|
da, dar e un top personal :D mai modern asa, dar de foarte bun gust chiar asa Mikala, ai vazut Exorcistul lui Friedkin ? sunt sanse mari sa-ti mearga la suflet si sa ajunga sus de tot dupa cum incearca EgOisM sa te corupa :D |
sunt sasnse enormeee,ENORMEEEE>:) >:)
|
Dap , l-am vazut . Mi-a placut , evident m-am speriat :)
|
si nu refaci topul ? :-? |
Nu :) am sa-l las asa .
[ P.s. : Astept recomandari de filme horror . Am vazut in Juno , un film de Al Gore ? parca la el se referea nu ? ] |
asta poate fi un inceput bun:
http://www.imdb.com/chart/horror da ma bag in seama si zic asa: de ex. April Fool’s Day orice horror de Carpenter orice horror de Argento orice horror de Romero An American Werewolf in London Night of the Demons The Fly primul Texas Chainsaw Massacre (de Tobe Hopper) seria Hellraiser seria Evil Dead Nightbreed am obosit |
Multumesc frumos . Romero e tare :)
|
se refera la filmul The Wizard of Gore |
Stiam eu ceva :)) cu the wizard dar nu eram sigura :)
|
Eu l-am recunoscut dupa coperta in Juno.Uite ca mi-ati adus aminte de Non si deve profanare il sonno dei morti al lui Jorge Grau,mi-a placut mult.
|
Am auzit de el
|
....
Hai sa bag si eu un top10 :
10.30 days of night ( mi s-a parut destul de bunicel ) 9.Night of the living dead ( cel din 1968 , cand l-am vazut prima oara cred ca aveam 7 ani ... super ) 8.The blair witch project ( am trait filmul .... probabil din cauza asta mi-a placut destul de mult ) 7.The Uninvited ( deznodamantul m-a lasat cu gura cascata ) 6.Drag me to hell ( mi-a placut in special scena cu satirul .... dansul acela caracteristic ) 5.Constantine ( nu a fost un horror pp-zis .... dar actiunea si rolul perfect jucat de K.R. m-a impresionat ) 4.Mirrors ( idee foarte buna .... iar sunetul isi face datoria ) 3.The grudge ( ciudat .... dar aici pun accentul pe cel american .... a avut cateva faze de era sa-mi stea inima ) 2.Seria Alien ( nu pot sa fac o departajare intre acestea .... toate mi s-au parut foarte bune ) 1.The exorcism of Emily Rose ( unul din filmele mele preferate .... m-a impresionat prin faptul ca a fost inspirat dintr-un caz real ) __________________ ....Just medicate ! |
am si eu un top...
1. The exorcism of Emily Rose - m-a marcat si cel putin o luna mi-a fost frica sa ma uit seara la ceas daca ma treazeam :)) 2. Saw 2 - cred ca e cel mai bun 3. Resident Evil (toate 3) 4. Masacrul din Texas (remake) 5. IT -god ce m-a speriat clovnul ala de atunci imi este frica de ei =)) 6. The Last House On The Left - nu chiar asa horror dar cred ca e cel mai bun film de anul asta 7. Drag Me To Hell 8. Alien 1 9. Evil Dead 1 10. Masacrul din Texas (originalul) P.S: Filme vechi nu prea am vazut. Ceva recomandari? :D |
Nu sunt un mare fan al genului, dar incerc si eu un top sa vad ce iese...
1. A tale of two sisters (pentru gusturile mele e primul fara nici un dubiu) 2. Shutter 3. The Exorcist 4. Aliens 5. Dawn of the dead 6. Alien 7. The Shining 8. 28 Days Later 9. Night of the living dead 10. Jacob's Ladder Cam asta a iesit. Ca sa nu existe dubii asupra anumitor titluri, fiecare e varianta originala. The silence of the lambs si Shaun of the dead ar fi undeva printre primele locuri, dar desi teoretic fac parte din gen mi-e cam greu sa le vad ca filme horror. Primul il vad mai mult ca un thriller, iar al doilea ca o comedie. Planuiesc sa vad The Host si Audition in curand... |
1.Shutter - 2004(Thailanda)
2.Yomigaeri - 2002(Japonia) 3.Alone - 2007(Thailanda) 4.The Others - 2001(Franta) 5.Calvaire - 2004(Franta) 6.Mirrors - 2008(SUA) 7.Drag Me To Hell - 2009(SUA) - comentati cat doriti,dar filmul asta este surprinzator de bun 8.Creep - 2004(UK) 9.Cabin Fever - 2002(SUA) 10.Darkness Falls - 2003(SUA) |
Originally Posted by Disciple:
Pot sa intreb cum e Cabin Fever ? |
numa' bun de pus pe rana :D
ti-l recomand calduros |
Brutal,interesant desi povestea pare in prima faza rasuflata si datator de senzatii reci pe sira spinarii...;)
Te-am convins? |
Disciple minte...nu e deloc brutal
|
Lasa ca tu te-ai dus imediat cu gandul la BDM(brutal death metal)..."Brutalul" pe care l-am folosit eu este de alta natura...pe care numai eu o inteleg.:))
|
cautai cumva bloody disgusting ? :D
|
M-ati convins :) trebuie sa-l vad :)
|
My top 10 horror series and movies
10.28 days later(si 28 monts later)
9.Psycho(toate fimele) 8.Hellraiser(tooooooate filmele) 7.Silence of the lambs 6.Saw(toate filmele) 5.Child's play(toate fimele) 4.Texas chainsaw massacre(toate filmele) 3.A nightmare on Elm street(toate filmele) 2.Friday the 13th(toate filmele) 1.Halloween(toate filmele) >:) |
....
Un top bine inchegat ... numai cu serii ce nu-si merita locul in sectiunea horror : Child's play ? .... oh come on !
|
care e problema cu Child's Play ?
Cel putin primul, regizat de Holland, e de top. |
....
Nu suport seria respectiva .... fiind un fan infocat al filmelor horror , pot spune cu mana pe inima ca : "Papusa ucigasa" ( asa cum a fost tradus pentru prima data titlul filmului in Romania ) nu se poate incadra intr-un top al genului horror !
|
All times are GMT +2. The time now is 23:56. |